Harper Adams University
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (κλινική) (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons)
Harper Adams University - Πανεπιστήμιο Harper Adams

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 130 αποφοίτους Animal Behaviour and Welfare (Clinical) (with Placement) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Επιστήμη των ζώων από το Πανεπιστήμιο Harper Adams για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Επιστήμη των ζώων.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη των ζώων

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμη των ζώων στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £18500 £19500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £15000 - £23500 £17500 - £27000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη των ζώων (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22499 £18345 £21093
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19467 - £25727 £14302 - £23138 £16366 - £27362

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί πρέπει να κάνετε αίτηση για να σπουδάσετε αυτό το μάθημα;

Εάν ενδιαφέρεστε για τα ζώα και θέλετε να αποκτήσετε γνώσεις σχετικά με τη συμπεριφορά και την καλή διαβίωση των ζώων, τότε αυτό είναι το κατάλληλο μάθημα για εσάς.

Τι θα περιλαμβάνει αυτό το πτυχίο;

Σε αυτό το μάθημα, θα εξετάσετε τη βιολογία των ζώων καθώς σχετίζεται με τη συμπεριφορά και την ευζωία των ζώων. Αυτό περιλαμβάνει την ανάπτυξη κατανόησης της πολυπλοκότητας της σχέσης μεταξύ της συμπεριφοράς των ζώων και της ευημερίας των ζώων, ενώ παράλληλα σας δίνεται η ευκαιρία να μάθετε για το φάσμα των ερευνητικών μεθόδων που μπορούν να εφαρμοστούν στην επιστημονική μελέτη της συμπεριφοράς των ζώων. Θα μάθετε για τις επιστημονικές εφαρμογές της συμπεριφοράς των ζώων, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου με τον οποίο η κατανόηση της συμπεριφοράς των ζώων μπορεί να μας βοηθήσει να βελτιώσουμε την ευημερία τους και να διευκολύνουμε τις ασφαλείς, θετικές αλληλεπιδράσεις ανθρώπου-ζώου. Το μάθημα θα εισαγάγει επίσης τη διοίκηση επιχειρήσεων που σχετίζονται με την εργασία σε βιομηχανίες που σχετίζονται με τα ζώα.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών εκκρεμεί προς επικύρωση από την CCAB Certification Ltd. και τις επιτροπές διαπίστευσης του Συμβουλίου Εκπαίδευσης για τη Συμπεριφορά των Ζώων (ABTC) ως προς την παροχή των ακαδημαϊκών στοιχείων που απαιτούνται για την πιστοποίηση ως κλινικός συμπεριφοριστής ζώων (CCAB).

Όπως και με άλλα πτυχία του Πανεπιστημίου Harper Adams, βασικό χαρακτηριστικό αυτού του προγράμματος σπουδών είναι ένα έτος πρακτικής άσκησης, όπου θα έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε στη βιομηχανία, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας στην πράξη, να αναπτύξετε το δίκτυό σας και να ανακαλύψετε τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα αξιοποιήσετε αυτή την εμπειρία και θα πραγματοποιήσετε ένα εξειδικευμένο ερευνητικό έργο.

Καριέρα

Το μάθημα αυτό προετοιμάζει τους αποφοίτους για σταδιοδρομία που αφορά τη συμπεριφορά των ζώων, καθώς και την ευζωία και τη διαχείριση των ζώων. Η αυξημένη ευαισθητοποίηση σε θέματα ευζωίας και συμπεριφοράς των ζώων έχει ανοίξει περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης στον τομέα των ζώων.

Οι οργανισμοί που φιλοξενούν ζώα συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο την ανάγκη να κατανοήσουν οι εργαζόμενοι την καλή διαβίωση και τη συμπεριφορά των ζώων.

Οι οργανισμοί πρόνοιας επεκτείνονται, και οι εταιρείες διατροφής και οι φαρμακευτικές εταιρείες προσφέρουν σταδιοδρομία κατάλληλη για αποφοίτους με καλή εκπαίδευση στον τομέα της πρόνοιας. Πολλοί απόφοιτοι μεταβαίνουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση ως καθηγητές ή ερευνητές και άλλοι επιλέγουν περαιτέρω μεταπτυχιακές σπουδές.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Animal Behaviour and Welfare (Clinical) (with Placement) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Harper Adams

41% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
20% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
3% Στοιχειώδη επαγγέλματα
3% Διδάσκοντες επαγγελματίες
3% Επαγγελματίες πρόνοιας
3% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
2% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
1% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων

Χρησιμοποιείται ευρύ φάσμα μεθόδων αξιολόγησης. Ανάλογα με την ενότητα, αυτές περιλαμβάνουν εξετάσεις, εργασίες, πρακτικές δοκιμασίες και παρουσιάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

An understanding of a biological science-based subject, for example Biology, Human Biology, Applied Science or Physical Education would be preferable.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Επιστήμη των ζώων

Απαιτήσεις προσόντων

σε σχετικό αντικείμενο και βαθμό Β στο επίπεδο A στην κατάλληλη γλώσσα για την πορεία γλωσσών προχωρημένου επιπέδου. Για τη γλωσσική διαδρομή αρχαρίων δεν υπάρχει απαίτηση γλώσσας, αλλά μόνο μία γλώσσα μπορεί να μελετηθεί σε επίπεδο αρχαρίων.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAnimal Behaviour and Welfare (Clinical) (with Placement), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (κλινική) (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
EU £13250 έτος 1
Διεθνή £13250 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα σπουδών αποτελείται από 3 χρόνια στην πανεπιστημιούπολη με κόστος £9250 ανά έτος με μια πρακτική άσκηση στο έτος 3 που κοστίζει £1850 (Τα δίδακτρα για τους διεθνείς φοιτητές είναι £13,250 ανά έτος με μια πρακτική άσκηση στο έτος 3 που κοστίζει £3,500)

.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Harper Adams στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 9 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Harper Adams

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Harper Adams

Το Harper Adams University (HAUC) ιδρύθηκε το 1901 και βρίσκεται στην εξωτερική περιοχή του Edgmond της Αγγλίας. Οι φοιτητές του HAUC έχουν πρόσβαση στα υπερσύγχρονα εργαστήριά τους και σε αυτό που ονομάζουν "Invention Hub" - ένα μέρος όπου οι επιδέξιοι φοιτητές μπορούν να ζωντανέψουν τις ιδέες τους. Με την πρακτική άσκηση στην εργασία να αποτελεί συστατικό στοιχείο κάθε μαθήματος σε αυτό το πανεπιστήμιο, οι υποψήφιοι μπορούν να περιμένουν να αποκτήσουν πρακτικές, πρακτικές γνώσεις που θα συνοδεύουν τη μάθηση στην τάξη εδώ.

Λίστα με 57 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Harper Adams - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Harper Adams

προπτυχιακοί φοιτητές:
2805
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
280
:
3085
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Συμπεριφορά των Ζώων": 2890 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
  • Student Life - Behind the Scenes
  • What's it like to study at Harper Adams University as an international student?
  • Studying at Harper as a student from the USA
  • Student to graduate with first-class honours after joining uni through Clearing

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (κλινική) (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- 0% 1% £13250 139 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - £29700 - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά και ευημερία των ζώων (μόνο για προχωρημένους) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
70% 10% 15% £16600 148 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική με συμπεριφορά ζώων συντροφιάς (με πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
- - - £13250 - Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κτηνιατρική νοσηλευτική και συμπεριφορά ζώων συντροφιάς BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £29300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμπεριφορά των ζώων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ζωολογία με συμπεριφορά των ζώων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης