Goldsmiths, University of London
Αγγλικά με δημιουργική γραφή BA (Hons)
Goldsmiths, University of London - Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £28000 £15500 - £29000 £21000 - £34000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21516 £21276 £25018
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18083 - £24722 £16238 - £25899 £19034 - £31180

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Συνδυάστε τη μελέτη της λογοτεχνίας με την πρακτική της δημιουργικής γραφής. Θα αποφοιτήσετε με την ικανότητα να είστε περίεργοι για τη λογοτεχνία και τη φαντασία να μετατρέψετε αυτή την περιέργεια σε δημιουργικότητα.

Αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε θέματα σχετικά με την αμερικανική λογοτεχνία και τον πολιτισμό, συγκρίσεις λογοτεχνίας μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και μορφών τέχνης (γνωστή και ως Συγκριτική Λογοτεχνία), και να μελετήσετε διάφορες πτυχές της χρήσης της γλώσσας στα μαθήματα γλωσσολογίας. Οι λογοτεχνικές και δημιουργικές σας σπουδές θα υποστηρίζονται από διαλέξεις και σεμινάρια που θα σας δώσουν πρακτικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη συγγραφή δοκιμίων και να βελτιώσετε τις στρατηγικές της έρευνάς σας.

Γιατί να σπουδάσετε BA English with Creative Writing στο Goldsmiths;

 • Θα διαβάσετε βασικά λογοτεχνικά κείμενα και θα πειραματιστείτε με τη συγγραφή πεζών και ποιητικών κειμένων. Μέχρι το τέλος του πτυχίου δημιουργικής γραφής θα έχετε αποκαλύψει το γραπτό σας στυλ και θα έχετε αναπτύξει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο δημιουργικού έργου.

 • Εδρεύουμε στο Λονδίνο, μια πόλη γεμάτη λογοτεχνική έμπνευση.

 • Οι απόφοιτοί μας έχουν κερδίσει σημαντικά βραβεία, όπως το Βραβείο Rooney για την Ιρλανδική Λογοτεχνία, το Sunday Times Young Writer of the Year, το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και το Βραβείο Dylan Thomas. Μία από τις αποφοίτους μας, η Sophie Collins, τιμήθηκε με υποτροφία από τη Βασιλική Εταιρεία Λογοτεχνίας στο πλαίσιο του εναρκτήριου προγράμματος 40 Under 40 το 2018.

 • Μας επισκέπτονται τακτικά φιλοξενούμενοι λογοτέχνες ομιλητές. Πρόσφατοι επισκέπτες ήταν οι Ali Smith, Nikesh Shukla, Michael Rosen, Eimear McBride και Howard Jacobson.

 • Διοργανώνουμε ένα ετήσιο λογοτεχνικό βραβείο - το Goldsmiths Prize - που τιμά έργα που ξεπερνούν τα όρια του μυθιστορήματος.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: English with Creative Writing, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα υποδιαιρείται σε δύο ενότητες των πέντε εβδομάδων, για την "πρακτική εξάσκηση" και τις "στενές αναγνώσεις". Η πρώτη επικεντρώνεται σε κομβικές και καινοτόμες μορφές και κινήματα της ποίησης από την πρώιμη νεότερη περίοδο έως σήμερα, και η δεύτερη διερευνά θεμελιώδη ζητήματα της ποίησης μέσα από το φακό μεμονωμένων ποιημάτων. Και οι δύο ενότητες παρουσιάζονται με την υποστήριξη της δημιουργικής πρακτικής του τμήματος.

Το μάθημα αυτό εισάγει ένα ευρύ φάσμα έργων που καλύπτουν τα κυριότερα λογοτεχνικά είδη και ενσωματώνουν σημαντικές παρεμβάσεις ή επιρροές στην ιστορία της λογοτεχνίας. Η έμφαση δίνεται στην ανάγνωση πρωτογενών κειμένων και στην ανακάλυψη (ή την εκ νέου ανακάλυψη) συγγραφέων και πολιτισμών, ώστε να είστε σε θέση να κάνετε τεκμηριωμένες επιλογές μεταξύ πιο εξειδικευμένων μαθημάτων αργότερα στο πτυχίο σας.

Αυτό το εργαστήριο συνδυάζει τη μελέτη και την πρακτική της ποίησης και της μυθοπλασίας, προκειμένου να σας δοθεί η ευκαιρία να εξερευνήσετε και τα δύο είδη, να αναπτύξετε τις γνώσεις σας σχετικά με τη μορφή και την τεχνική και να θέσετε τα θεμέλια της δικής σας πρακτικής δημιουργικής γραφής. Το εργαστήριο, υπό την καθοδήγηση ενός επαγγελματία της δημιουργικής γραφής, θα συνδυάσει ασκήσεις γραφής με κριτική ανάλυση λογοτεχνικών έργων από ένα ευρύ φάσμα πολιτισμών και εποχών, ενώ παράλληλα θα σας δώσει την ευκαιρία να συζητήσετε το δικό σας έργο.

Αυτή η ενότητα εισάγει τους φοιτητές σε βασικές έννοιες της σύγχρονης λογοτεχνικής μελέτης και στις σύγχρονες κριτικές συζητήσεις μέσα από μια λεπτομερή ενασχόληση με λογοτεχνικά κείμενα, θεωρητικά κείμενα και λογοτεχνική κριτική. Οι φοιτητές θα αναπτύξουν δεξιότητες κριτικής ανάγνωσης, θα αποκτήσουν ένα λεξιλόγιο για τη συζήτηση και την ανάλυση λογοτεχνικών έργων και θα αναπτύξουν τις δεξιότητες ακαδημαϊκής γραφής και έρευνας. Το μάθημα επικεντρώνεται σε δύο μυθιστορήματα, τις Μεγάλες Προσδοκίες του Charles Dickens και τις Νευρικές Καταστάσεις του Tsitsi Dangarembga. Τα εξετάζει μέσα από μια σειρά κριτικών προοπτικών που μας επιτρέπουν να εξετάσουμε την αφήγηση ως μορφή και να διερευνήσουμε τις λειτουργίες της σε σχέση με την ιστορία, τον πολιτισμό και την κοινωνία.

Έτος 2

Μετά από ένα πρώτο εξάμηνο στο οποίο θα βασιστείτε στις γνώσεις και τις δεξιότητες, δημιουργικές και λογοτεχνικές, που αποκτήσατε μέσω του Θεμελιώδους Εργαστηρίου συνεχίζοντας να εξερευνάτε μορφές δημιουργικής γραφής, στο δεύτερο εξάμηνο επιλέγετε μεταξύ ενός εργαστηρίου πεζογραφίας και ενός εργαστηρίου ποίησης. Σας συμβουλεύουν σχετικά με την επιλογή σας, και η εστίαση θα είναι όλο και περισσότερο στην ανάπτυξη του δικού σας δημιουργικού έργου. Η επιτυχία σε αυτό το μάθημα είναι υποχρεωτική για τη μετάβαση στο επόμενο επίπεδο.

Έτος 3

Αυτό το μάθημα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη των δικών σας συγγραφικών δεξιοτήτων στο πλαίσιο μιας κριτικής επίγνωσης της πρόσφατης γραφής, των πρόσφατων λογοτεχνικών προβληματισμών και της πολιτιστικής θεωρίας, καθώς και γνώσεων σχετικά με θέματα συγγραφής και έκδοσης. Ενθαρρύνεστε να αλληλεπιδράσετε μέσα σε μια κοινότητα συγγραφέων που υποστηρίζει την ανάπτυξη της δουλειάς σας, με την εργασία σε μικρές ομάδες στο πρώτο εξάμηνο να καταλήγει σε ατομικές συνεδρίες για να αντιμετωπίσετε τις ανησυχίες της συγγραφικής πρακτικής, καθώς προετοιμάζετε τον φάκελο της δουλειάς σας στο δεύτερο εξάμηνο.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English with Creative Writing BA (Hons) από Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους, ανάλογα με τις επιλογές των μαθημάτων σας. Αυτές περιλαμβάνουν χαρτοφυλάκια πρωτότυπης δημιουργικής γραφής και κριτικά σχόλια για το έργο σας για κάθε ένα από τα εργαστήρια, χαρτοφυλάκια μαθημάτων, μακροσκελείς εκθέσεις και εξετάσεις (σε διάφορα χρονικά διαστήματα και μορφές).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής λογοτεχνίας, ή της γλώσσας και της λογοτεχνίας, ή της γλώσσας. Δεν γίνονται δεκτές γενικές σπουδές επιπέδου A.

Απαιτείται βαθμός Β στην Αγγλική Λογοτεχνία, ή Γλώσσα και Λογοτεχνία, ή Γλώσσα.

Επιτυχία με 45 πιστωτικές μονάδες επιπέδου 3, συμπεριλαμβανομένων 30 διακρίσεων και ενός αριθμού επιτυχιών/αποτυχιών σε ειδικές θεματικές ενότητες.

Απαιτείται βαθμός Β στην Αγγλική Λογοτεχνία, ή Γλώσσα και Λογοτεχνία, ή Γλώσσα.

Με τρία μαθήματα ανώτερου επιπέδου στο 655, συμπεριλαμβανομένων της Αγγλικής Λογοτεχνίας, ή της Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ή της Γλώσσας.

Συμπεριλαμβανομένης της Αγγλικής Λογοτεχνίας, ή Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ή Γλώσσας.

Συμπεριλαμβανομένης της Αγγλικής Λογοτεχνίας, ή Γλώσσας και Λογοτεχνίας, ή Γλώσσας.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6 Με 6,5 στη γραπτή γλώσσα και κανένα στοιχείο κάτω από 6,0

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish with Creative Writing, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Goldsmiths, University of London, ιδρύθηκε το 1891 και βρίσκεται στη νοτιοανατολική περιοχή του Λονδίνου, γνωστή ως New Cross. Οι εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές σε αυτό το πανεπιστήμιο, παρέχοντας στους φοιτητές στούντιο τέχνης, τηλεόρασης και ραδιοφώνου, καθώς και πλήθος άλλων πόρων που αποσκοπούν στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των φοιτητών σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα του Goldsmith. Το να κάνετε νέες γνωριμίες είναι εύκολο εδώ λόγω του εξαιρετικά ενεργού ημερολογίου εκδηλώσεων του Goldsmith, δίνοντας στους σπουδαστές έναν τρόπο να κοινωνικοποιηθούν χωρίς καν να χρειαστεί να βγουν από την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 209 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

 • Coming to Goldsmiths: living in London
 • One to One - Goldsmiths Journalism students and tutors in conversation
 • Meet the Students of Goldsmiths - Institute of Management Studies
 • One to one - Goldsmiths Psychology students and tutors in conversation
 • Tips for your first term
 • What advice would you give to new students?

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Goldsmiths College
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Goldsmiths, University of London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
56% 0% 10% £19500 148 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £15500 119 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
96% 10% 5% £14300 119 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
72% 10% 10% £13842 113 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 10% 5% £14300 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 15% 15% £11400 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και δημιουργική γραφή με εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
89% 3% 3% £20000 142 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική & Διεθνείς σχέσεις με δημιουργική γραφή BSc New College of the Humanities
(New College of the Humanities)
90% 0% 20% £14000 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και αγγλική γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
62% 0% 25% £13100 118 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 10% £16850 111 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης