Goldsmiths, University of London
Αγγλικά με δημιουργική γραφή BA (Hons)
Goldsmiths, University of London - Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 20 αποφοίτους του προγράμματος English with Creative Writing BA (Hons) στο Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές).

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
52 /100
20 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές)

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24000 £23000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £25500 £15500 - £29000 £21000 - £34000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές) (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23309 £21276 £25018
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19679 - £26816 £16238 - £25899 £19034 - £31180

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Συνδυάζει τη μελέτη της λογοτεχνίας με την πρακτική της δημιουργικής γραφής. Θα αποφοιτήσετε με την ικανότητα να είστε περίεργοι για τη λογοτεχνία και με τη φαντασία να μετατρέψετε αυτή την περιέργεια σε δημιουργικότητα .

Αυτό το ευέλικτο πρόγραμμα σάς επιτρέπει να επιλέξετε θέματα σχετικά με την αμερικανική λογοτεχνία και τον πολιτισμό, συγκρίσεις λογοτεχνίας μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών και μορφών τέχνης (γνωστές και ως συγκριτική λογοτεχνία) και να μελετήσετε διάφορες πτυχές της χρήσης της γλώσσας στα μαθήματα γλωσσολογίας. Οι λογοτεχνικές και δημιουργικές σας σπουδές θα υποστηρίζονται από διαλέξεις και σεμινάρια που θα σας δώσουν πρακτικές συμβουλές για να σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη συγγραφή δοκιμίων και να βελτιώσετε τις στρατηγικές της έρευνάς σας.

Γιατί να σπουδάσετε BA English with Creative Writing στο Goldsmiths

Το Τμήμα Αγγλικής και Δημιουργικής Γραφής του Goldsmiths είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και μακροχρόνια κέντρα δημιουργικής γραφής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση του Ηνωμένου Βασιλείου και πολλοί από τους αποφοίτους μας είναι σήμερα κορυφαίοι συγγραφείς και εκδότες στον τομέα τους.

Η τοποθεσία μας στο κατώφλι του κεντρικού Λονδίνου σημαίνει ότι θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε ένα από τα πιο ποικίλα, ιστορικά και δυναμικά λογοτεχνικά κέντρα του κόσμου. Μας επισκέπτονται τακτικά φιλοξενούμενοι λογοτεχνικοί ομιλητές και οι φοιτητές μας έχουν απολαύσει πρόσφατα εκδηλώσεις με τους Ali Smith, George Saunders, Bernadine Evaristo, Nikesh Shukla, Michael Rosen, Eimear McBride και Howard Jacobson. Η προνοητική προσέγγισή μας στους τομείς της δημιουργικής γραφής και των λογοτεχνικών σπουδών υποστηρίζεται από τη φιλοξενία και τη διεξαγωγή του Goldsmiths Prize, το οποίο απονέμεται ετησίως σε έργα που διευρύνουν τα όρια του μυθιστορήματος.

Που σπουδάζει Αγγλικά και Δημιουργική Γραφή στο Goldsmiths

Από το 2010, δώδεκα απόφοιτοί μας έχουν κερδίσει το περίφημο βραβείο Eric Gregory, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο από την Εταιρεία Συγγραφέων για μια συλλογή βρετανών ποιητών κάτω των 30 ετών. Άλλοι πρόσφατοι απόφοιτοι έχουν κερδίσει το Βραβείο Ted Hughes για την ποίηση, το Βραβείο Somerset Maugham, το Rathbones Folio Prize, το Rooney Prize for Irish Literature, το Sunday Times Young Writer of the Year, το The Guardian & 4th Estate Short Story Prize, το Βραβείο Λογοτεχνίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης, το Dylan Thomas Prize, το White Review Poetry Prize, ενώ άλλοι απόφοιτοι είναι υποψήφιοι για το Forward Prize και το TS Eliot Prize.

Πολλοί από τους φοιτητές μας συνεχίζουν τις σπουδές τους σε κορυφαία διεθνή προγράμματα MA, MFA και PhD, συμπεριλαμβανομένου του δικού μας κορυφαίου προγράμματος MA in Creative and Life Writing.

Γιατί το Goldsmiths

Ενώ οι απόφοιτοί μας είναι οι καλύτεροι υποστηρικτές της διδασκαλίας της Αγγλικής και Δημιουργικής Γραφής στο Goldsmiths, το διδακτικό προσωπικό μας, που αποτελείται από διάσημους συγγραφείς και ακαδημαϊκούς, είναι έτοιμο να υποστηρίξει εσάς και το έργο σας ως φοιτητής του Goldsmiths. Αν θέλετε να συζητήσετε για τη ζωή και τη μάθηση εδώ, είτε πρόκειται για τα μαθήματα λογοτεχνίας μας, είτε για τις αξιολογήσεις μας, είτε για το πώς μπορεί να μοιάζει η εβδομάδα σας ως προπτυχιακός φοιτητής στο Τμήμα Αγγλικής και Δημιουργικής Γραφής, είτε για το τι συμβαίνει στα εργαστήρια δημιουργικής γραφής μας, θα χαρούμε να σας ακούσουμε.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English with Creative Writing BA (Hons) από Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

25% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
25% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγελματίες πληροφορικής

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Θα αξιολογηθείτε με διάφορες μεθόδους, ανάλογα με τις επιλογές των ενοτήτων σας. Αυτές περιλαμβάνουν χαρτοφυλάκια πρωτότυπης δημιουργικής γραφής και κριτικά σχόλια για το έργο σας για κάθε ένα από τα εργαστήρια, χαρτοφυλάκια μαθημάτων, μακροσκελείς εκθέσεις και εξετάσεις (σε διάφορα χρονικά διαστήματα και μορφές).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6.5

Με 6,5 στη γραπτή γλώσσα και κανένα στοιχείο κάτω από 6,0

IELTS (Academic) 6.5

Με 6,5 στη γραπτή γλώσσα και κανένα στοιχείο κάτω από 6,0

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish with Creative Writing, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2

Κατατάξεις του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #64 
  • #78 
  Αγγλικά

  [Δημοσίευση 14 Μαΐου, 2024]

Προβολή του συνόλου των 22 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Goldsmiths, University of London, ιδρύθηκε το 1891 και βρίσκεται στη νοτιοανατολική περιοχή του Λονδίνου, γνωστή ως New Cross. Οι εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές σε αυτό το πανεπιστήμιο, παρέχοντας στους φοιτητές στούντιο τέχνης, τηλεόρασης και ραδιοφώνου, καθώς και πλήθος άλλων πόρων που αποσκοπούν στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των φοιτητών σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα του Goldsmith. Το να κάνετε νέες γνωριμίες είναι εύκολο εδώ λόγω του εξαιρετικά ενεργού ημερολογίου εκδηλώσεων του Goldsmith, δίνοντας στους σπουδαστές έναν τρόπο να κοινωνικοποιηθούν χωρίς καν να χρειαστεί να βγουν από την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 196 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
5445
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2875
:
8320
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Δημιουργική Γραφή": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Coming to Goldsmiths: living in London
 • What advice would you give to new students?
 • One to One - Goldsmiths Journalism students and tutors in conversation
 • Meet the Students of Goldsmiths - Institute of Management Studies
 • One to one - Goldsmiths Psychology students and tutors in conversation
 • Tips for your first term

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (Q86) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Δημιουργική Γραφή) (R14-CW) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
(The Open University)
- - - £20772 - Μίλτον Κινς Online μερική απασχόληση
Ιστορία της τέχνης και του σχεδιασμού και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
74% 5% 5% £12500 105 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο των Highlands and Islands
(University of the Highlands and Islands)
91% 15% 20% £13980 £6960 137 Ινβερνές Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και φιλοσοφία και ηθική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
74% 5% 5% £12500 109 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά με δημιουργική γραφή (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
78% 0% 0% £22000 154 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή (συμπεριλαμβανομένου του Ιδρυτικού Έτους) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δημιουργική Γραφή και Ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
86% 0% 5% £19600 189 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και εκπαίδευση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
74% 3% 5% £12500 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 5% 0% £12500 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης