Goldsmiths, University of London
Μαύρη Βρετανική Ιστορία MA
Goldsmiths, University of London - Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £23500 £28000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £27500 £16500 - £28000 £20000 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε κοινωνιολογία, κοινωνική πολιτική και ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στη Μαύρη Βρετανική Ιστορία είναι μια συναρπαστική ευκαιρία να μελετήσετε και να ερευνήσετε τις ιστορίες των Αφρικανών και των λαών αφρικανικής καταγωγής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Γιατί να σπουδάσετε MA Black British History στο Goldsmiths;

 • Οι περισσότερες μελέτες της μαύρης ιστορίας ασχολούνται με τα πολιτικά δικαιώματα των ΗΠΑ. Η εστίαση αυτού του προγράμματος στην εμπειρία των μαύρων Βρετανών είναι ένα σημαντικό βήμα για την αλλαγή αυτής της συζήτησης και τη διαφοροποίηση του προγράμματος σπουδών.

 • Αυτό το πρόγραμμα θα σας διδάξει βασικές έννοιες και μεθόδους για τη συγγραφή, την έρευνα, τη διδασκαλία και την ανταλλαγή ιστοριών των μαύρων Βρετανών.

 • Θα αποκτήσετε μια σταθερή κατανόηση της ιστορίας των Αφρικανών και των αφρικανικής καταγωγής λαών στο Ηνωμένο Βασίλειο, καθώς και των τρόπων με τους οποίους οι διασπορές, η αυτοκρατορία και τα πρότυπα μετανάστευσης διαμόρφωσαν τη Βρετανία.

 • Θα μελετήσετε μια σειρά ιστορικών περιόδων, ιδεών και προσωπικοτήτων, όπως οι μαύροι Τυδώρ, μαρτυρίες πρώην σκλάβων, κατάργηση της δουλείας, μαύροι Βικτωριανοί και Βικτοριανή, θρησκευτικές εμπειρίες, συμμετοχή των μαύρων στον Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και μετανάστευση Αφρικανών και Δυτικών Ινδιάνων στη Βρετανία.

 • Θα μάθετε σημαντικές θεωρίες και μεθόδους από διάφορα πεδία και θα εξετάσετε πώς σχετίζονται με την εμπειρία των μαύρων Βρετανών. Αυτές οι θεωρίες και μέθοδοι θα περιλαμβάνουν τις μελέτες της αφρικανικής διασποράς και τις μαύρες ευρωπαϊκές σπουδές- ιστορίες της αποικιοκρατίας, της δουλείας και της χειραφέτησης- ιστορίες της αφρικανικής ηπείρου και της περιοχής της Καραϊβικής- καθώς και τη μετα-αποικιακή θεωρία, τις μαύρες σπουδές, την κριτική φυλετική θεωρία και τις σύγχρονες συζητήσεις σχετικά με τη φυλή και την εθνικότητα. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει επίσης ενότητες που θα επιτρέπουν στους φοιτητές να μάθουν για τη μαύρη βρετανική ιστορία σε παγκόσμια, εθνική, περιφερειακή και τοπική προοπτική.

 • Δεν θα μάθετε μόνο για τις ιστορίες των μαύρων Βρετανών, οι οποίες έχουν περιθωριοποιηθεί από τις δημόσιες αντιλήψεις μας για τη βρετανική ιστορία και είναι πολύ συχνά αόρατες στην εκπαίδευση και στα μέσα ενημέρωσης, αλλά θα συμμετάσχετε και στο έργο της έρευνας και της κοινοποίησης των ιστοριών των μαύρων ανθρώπων στη Βρετανία.

 • Θα μάθετε πώς να ασχολείστε κριτικά με ιστορικά αρχεία, αντικείμενα και συγγράμματα, καθώς και με την καθιερωμένη και αναδυόμενη επιστημονική έρευνα για τη Μαύρη Βρετανία.

 • Θα μάθετε σημαντικές θεωρίες και μεθόδους από τα πεδία των φυλετικών/εθνοτικών σπουδών και της μετα-αποικιακής θεωρίας, παράλληλα με τις ιστορίες της αποικιοκρατίας, της δουλείας και της Καραϊβικής, και πώς αυτές σχετίζονται με την εμπειρία των μαύρων Βρετανών. Το πρόγραμμα δίνει επίσης μεγάλη προσοχή σε ζητήματα εξουσίας και διερωτάται, για παράδειγμα, πώς η φυλή και ο σεξουαλικός προσανατολισμός σε όλη την ιστορία και σε όλο τον κόσμο έχουν συχνά διασυνδεθεί με καταπιεστικούς τρόπους.

 • Η τοποθεσία μας στο Νότιο Λονδίνο είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς. Θα έχετε τη δυνατότητα να ασχοληθείτε με την πλούσια τοπική ιστορία γύρω από το Goldsmiths, από τα ναυπηγεία του Deptford μέχρι τις τοποθεσίες της Μάχης του Lewisham και της Ημέρας Δράσης των Μαύρων.

 • Θα γίνετε μέρος μιας πλούσιας ακαδημαϊκής κληρονομιάς - ερευνούμε εδώ και δεκαετίες στους τομείς της μαύρης εμπειρίας των μαύρων και των φυλετικών σπουδών. Το Goldsmiths προσφέρει ένα πρόγραμμα MA Black British Writing και ένα πρόγραμμα MA Race, Media and Social Justice, από τα οποία οι φοιτητές μπορούν να επιλέξουν να παρακολουθήσουν μια σχετική ενότητα ως μέρος του προγράμματος σπουδών τους. Φιλοξενούμε επίσης το Κέντρο Σπουδών Καραϊβικής και Διασποράς, το οποίο συμμετέχει ενεργά στην τοπική κοινότητα. Πρόκειται για ένα από τα μοναδικά ερευνητικά κέντρα με επικεφαλής την Καραϊβική σε πανεπιστημιακό περιβάλλον.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Black British History MA από Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγελματίες της θεραπείας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • (minimum 6.0 in Writing)
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
  • (minimum 6.0 in Writing)

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBlack British History, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #63 
  • #78 
  Ιστορία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #70 
  • #84 
  Ιστορία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 21 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Goldsmiths, University of London, ιδρύθηκε το 1891 και βρίσκεται στη νοτιοανατολική περιοχή του Λονδίνου, γνωστή ως New Cross. Οι εγκαταστάσεις είναι εντυπωσιακές σε αυτό το πανεπιστήμιο, παρέχοντας στους φοιτητές στούντιο τέχνης, τηλεόρασης και ραδιοφώνου, καθώς και πλήθος άλλων πόρων που αποσκοπούν στη βελτιστοποίηση της εμπειρίας των φοιτητών σε οποιοδήποτε από τα μαθήματα του Goldsmith. Το να κάνετε νέες γνωριμίες είναι εύκολο εδώ λόγω του εξαιρετικά ενεργού ημερολογίου εκδηλώσεων του Goldsmith, δίνοντας στους σπουδαστές έναν τρόπο να κοινωνικοποιηθούν χωρίς καν να χρειαστεί να βγουν από την πανεπιστημιούπολη.

Λίστα με 196 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
5445
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2875
:
8320
 • Coming to Goldsmiths: living in London
 • Meet the Students of Goldsmiths - Institute of Management Studies
 • One to one - Goldsmiths Psychology students and tutors in conversation
 • Tips for your first term
 • What advice would you give to new students?
 • One to One - Goldsmiths Journalism students and tutors in conversation

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Goldsmiths, University of London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βρετανική Ιστορία του εικοστού αιώνα MA (Res) Πανεπιστήμιο του Buckingham
(The University of Buckingham)
- - - £16480 - - Oncampus μερική απασχόληση
Βικτωριανές Σπουδές MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μαύρη Βρετανική Ιστορία MA Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Goldsmiths, University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βρετανική Ιστορία MA Πανεπιστήμιο του Newcastle
(Newcastle University)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus μερική απασχόληση
Βικτωριανές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομαντικές και Βικτωριανές Σπουδές MLitt Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Oncampus μερική απασχόληση