Durham University
Master of Data Science (Social Analytics) MSc
Durham University - Πανεπιστήμιο Durham

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 15 αποφοίτους του προγράμματος Master of Data Science (Social Analytics) MSc στο Πανεπιστήμιο Durham για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Ανθρωπολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
79 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρωπολογία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρωπολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26500 £27000 £33000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £32500 £21000 - £32000 £23000 - £45500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρωπολογία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £22450 £26876
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21000 - £28000 £16925 - £28392 £20314 - £34845

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Master of Data Science (Social Analytics) έχει κοινό πυρήνα με τα άλλα προγράμματα Master of Data Science. Η κοινωνική ανάλυση θα δημιουργήσει μια νέα ομάδα κοινωνικών επιστημόνων με τις απαραίτητες δεξιότητες για την εφαρμογή νέων υπολογιστικών μεθόδων για την ενημέρωση πολιτικών και επιχειρηματικών αποφάσεων και την εξέταση κοινωνικών φαινομένων και την απόκτηση γνώσης σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ανθρώπων και του κοινωνικού τους περιβάλλοντος. Θα εξοπλίσει επίσης τους κοινωνικούς επιστήμονες να εργαστούν με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και άλλες νέες πηγές δεδομένων. Ενώ οι γενικές δεξιότητες της επιστήμης των δεδομένων είναι χρήσιμες για τους κοινωνικούς επιστήμονες, η ερμηνεία των κοινωνικών δεδομένων συνοδεύεται από ιδιαίτερες προκλήσεις. Το πρόγραμμα αυτό περιλαμβάνει ενότητες σχετικά με εξειδικευμένες μεθόδους, αλλά και τις θεωρητικές βάσεις για να κατανοήσετε πώς να τις χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά.

Τα κοινά μαθήματα κορμού με τη σουίτα των μεταπτυχιακών μαθημάτων Data Science θα διασφαλίσουν ότι θα αποκτήσετε τις ευρύτερες ποσοτικές και υπολογιστικές δεξιότητες που απαιτούνται για την καριέρα σας. Θα διεξάγετε δραστηριότητες δημιουργίας ομάδων, θα παρουσιάζετε μελέτες περιπτώσεων και θα πραγματοποιείτε τόσο διαμορφωτικές όσο και συνοπτικές αξιολογήσεις με φοιτητές και από τις τέσσερις σχολές του Πανεπιστημίου Durham, διασφαλίζοντας ότι θα μάθετε πώς να εκπροσωπείτε όχι μόνο τη δική σας επιστήμη αλλά και να ακούτε και να ενσωματώνετε απόψεις και δεξιότητες από άλλους κλάδους. Μια πρόσθετη συμβολή στο ακαδημαϊκό περιβάλλον θα παρέχεται από το Κέντρο Ερευνητικών Μεθόδων του Durham, το οποίο θα βοηθήσει επίσης στην κατανομή των θεμάτων του έργου μέσω συνεργασιών με τοπικές αρχές, γειτονικά NHS Trusts ή άλλους συνεργάτες στον τομέα της υγείας και της κοινωνικής φροντίδας.

Παντού γύρω μας παράγονται και συλλέγονται τεράστιες ποσότητες ολοένα και πιο σύνθετων δεδομένων, για παράδειγμα από κινητές συσκευές, κάμερες, αυτοκίνητα, σπίτια, γραφεία, πόλεις και δορυφόρους. Οι επιχειρήσεις, η έρευνα, η κυβέρνηση, οι κοινότητες και οι οικογένειες μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτά τα δεδομένα για να λάβουν τεκμηριωμένες και ορθολογικές αποφάσεις που οδηγούν σε καλύτερα αποτελέσματα. Είναι αδύνατο για ένα άτομο ή μια ομάδα ατόμων να παρακολουθεί όλα τα σχετικά δεδομένα: είναι απλά πάρα πολλά. Η επιστήμη των δεδομένων μας επιτρέπει να αναλύουμε αποτελεσματικά και αποδοτικά μεγάλες ποσότητες δεδομένων και, ως εκ τούτου, έχει γίνει ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς σταδιοδρομίας.

Παλαιότερα, η επιστήμη των δεδομένων ήταν υπόθεση των ειδικών στα μαθηματικά και την επιστήμη των υπολογιστών, αλλά η εμφάνιση νέων τεχνικών και η αύξηση της υπολογιστικής ισχύος σημαίνει ότι είναι πλέον εφικτό και για μη ειδικούς να μάθουν πώς να έχουν πρόσβαση, να καθαρίζουν, να αναλύουν και να απεικονίζουν σύνθετα δεδομένα. Έτσι, υπάρχει μια αυξανόμενη ευκαιρία για όσους έχουν ήδη γνώσεις σχετικά με ένα συγκεκριμένο θέμα ή κλάδο, και οι οποίοι είναι επομένως σε θέση να αντιληφθούν το πλήρες νόημα και τη σημασία των δεδομένων στον τομέα τους, να μπορούν να αναλάβουν οι ίδιοι την έξυπνη ανάλυση δεδομένων. Ο συνδυασμός της πρωτογενούς γνώσης του τομέα με την εξειδίκευση στην εξαγωγή σχετικών πληροφοριών από τα δεδομένα θα δώσει σε όσους διαθέτουν αυτή τη "διπλή απειλή" ένα σημαντικό πλεονέκτημα απασχόλησης.

Η σουίτα προγραμμάτων Master of Data Science είναι ένα πρόγραμμα σπουδών με σκληρό πυρήνα την επιστήμη των δεδομένων, που αποσκοπεί στην παροχή εκπαίδευσης επιπέδου Master πλούσιας στην ουσία της επιστήμης των δεδομένων για φοιτητές που κατέχουν ένα πρώτο πτυχίο που δεν είναι ιδιαίτερα ποσοτικό, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των κοινωνικών, καλλιτεχνικών και ανθρωπιστικών επιστημών. Οι εισαγωγικές ενότητες έχουν σχεδιαστεί για να φέρουν τους φοιτητές με μη τεχνικά πτυχία σε επαφή με το απαραίτητο υπόβαθρο για την επιστήμη των δεδομένων. Αυτό γίνεται με βάση την ανάγκη για γνώση, εστιάζοντας στην κατανόηση στην πράξη και όχι στην αφηρημένη θεωρία. Στη συνέχεια, οι βασικές ενότητες εισάγουν τους φοιτητές σε όλο το φάσμα των μεθόδων της επιστήμης των δεδομένων, ξεκινώντας από τις γνωστές τυποποιημένες προσεγγίσεις και καταλήγοντας σε σύγχρονες μεθόδους αιχμής, όπως οι προηγμένες τεχνικές αιτιώδους συμπερασματολογίας και η βαθιά μάθηση. Οι προαιρετικές ενότητες επιτρέπουν στους φοιτητές να επικεντρωθούν σε έναν τομέα ενδιαφέροντος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Master of Data Science (Social Analytics) MSc από Πανεπιστήμιο Durham

35% Επαγγέλματα πωλήσεων
15% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Η σουίτα προγραμμάτων Master of Data Science είναι προσανατολισμένη στην έρευνα. Η Επιστήμη Δεδομένων αποτελεί σήμερα κινητήρια δύναμη πίσω από πολλές θεματικές εξειδικεύσεις και οι πτυχές της παρέχονται στο πλαίσιο μιας ενεργής και ποικίλης ερευνητικής κουλτούρας, όπως αποδεικνύεται μέσω των συνεργαζόμενων ακαδημαϊκών και ερευνητών στο πλαίσιο του Ινστιτούτου Επιστήμης Δεδομένων. Οι σπουδαστές ενθαρρύνονται επίσης, μέσω μιας σειράς μαθημάτων, να αναπτύξουν ερευνητικές μεθόδους, δεξιότητες και δεοντολογία, αντανακλώντας το ευρύ φάσμα μεθόδων που χρησιμοποιούνται από το ερευνητικό προσωπικό. Οι ερευνητικές μεθοδολογίες διδάσκονται ενεργά μέσω πολλών άλλων ενοτήτων και αξιολογήσεων. Αναπτύσσονται επίσης μέσω καινοτόμων πρακτικών διδασκαλίας, όπως οι προσομοιώσεις. Συνολικά, οι φοιτητές ενθαρρύνονται και καθοδηγούνται να έχουν "ερευνητικό πνεύμα" σε όλες τις ενότητες και να αναπτύξουν αυτές τις κρίσιμες δεξιότητες για το μέλλον. Όλες οι ενότητες που διδάσκονται σε αυτό το πρόγραμμα στηρίζονται στην έρευνα και ενσωματώνουν στοιχεία ερευνητικής κατάρτισης τόσο στην παράδοση όσο και στην αξιολόγηση.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 4.5
  • Foundation
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees

Εάν είστε διεθνής φοιτητής που δεν πληροί τις προϋποθέσεις για απευθείας εισαγωγή σε αυτό το πτυχίο, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για να παρακολουθήσετε ένα πρόγραμμα προ-μεταπτυχιακών σπουδών στο Διεθνές Κέντρο Σπουδών του Πανεπιστημίου Durham.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τον κατάλογο των μαθημάτων.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMaster of Data Science (Social Analytics), MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο πρώτης ή ανώτερης δεύτερης τάξης του Ηνωμένου Βασιλείου με βαθμό άριστα ή ισοδύναμο. Οι υποψήφιοι με πρώτο πτυχίο (ή ισοδύναμη εμπειρία) που περιλαμβάνει σημαντικό περιεχόμενο στα Μαθηματικά ή την Επιστήμη των Υπολογιστών θα εξετάζονται κατά περίπτωση.

έξοδα

Δίδακτρα Master of Data Science (Social Analytics) MSc

Αγγλία £13500 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £13500 έτος 1
Σκωτία £13500 έτος 1
Ουαλία £13500 έτος 1
Channel Islands £13500 έτος 1
EU £31500 έτος 1
Διεθνή £31500 έτος 1
Ιρλανδία £31500 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα αναγραφόμενα δίδακτρα αφορούν ένα πλήρες ακαδημαϊκό έτος σπουδών, καθορίζονται ανάλογα με το ακαδημαϊκό έτος εισαγωγής και παραμένουν τα ίδια καθ' όλη τη διάρκεια του προγράμματος για τη συγκεκριμένη κοόρτη (εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά).

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Durham στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Durham σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #4 
  • #4 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]
  • #34 
  • #301 
  Πληροφορική

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #28 
  • #451 
  Πληροφορική
  NTU Κατατάξεις ανά Θέμα
  [Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 38 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Durham

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Durham

Το Πανεπιστήμιο του Durham (DU) ιδρύθηκε το 1832 και βρίσκεται στην καθεδρική πόλη του Durham, στη βορειοανατολική Αγγλία. Το DU είναι υπερήφανο που διαθέτει πολυάριθμα γνωστικά πεδία που κατατάσσονται μεταξύ των καλύτερων στον κόσμο σύμφωνα με την QS, καθώς και για τον εξαιρετικά μεγάλο κατάλογο μαθημάτων χωρίς συμβιβασμούς στην ποιότητα που μπορούν να περιμένουν οι φοιτητές. Εκτός από τις εντυπωσιακές ακαδημαϊκές ευκαιρίες που προσφέρονται, οι φοιτητές μπορούν επίσης να προσβλέπουν σε πολυάριθμες αθλητικές, μουσικές και καλλιτεχνικές εξωσχολικές δραστηριότητες στο χώρο του πανεπιστημίου.

Λίστα με 211 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Durham - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Durham

προπτυχιακοί φοιτητές:
17140
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4365
:
21505
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Εφαρμοσμένη Πληροφορική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Durham University: A day in the life
 • HT Top 10 things about being a student at Durham University
 • What is your favourite thing about Durham?
 • Ustinovian leavers: “Advice to new students”
 • What I wish I'd known before coming to Durham

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Durham University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιστήμη δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 1% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
82% 5% 5% £27000 167 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων MSc Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
- - - - - Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φυσική με Επιστήμη Δεδομένων Msci (Hons) Πανεπιστήμιο Queen Mary του Λονδίνου
(Queen Mary University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με έτος ίδρυσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων με εφαρμοσμένη επιχειρησιακή πληροφορική με έτος θεμελίωσης Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
- - - - - Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Master of Data Science (Social Analytics) MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακός τίτλος στην Επιστήμη Δεδομένων (Γη και Περιβάλλον) MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη τεχνητή νοημοσύνη και επιστήμη δεδομένων με πρακτική άσκηση MSc (PG) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- - - £14550 £17065 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων MSc Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης