City University London
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc
City University London - Πανεπιστήμιο City London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £32000 £36000 £47000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £28000 - £40000 £28000 - £48000 £32000 - £67000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρηματοοικονομικά, Τραπεζική, Χρηματοδότηση επιχειρήσεων, Fintech (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25337 £27251 £33645
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21338 - £30977 £20727 - £35913 £23992 - £46346

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο BSc (Hons) Data Analytics and Actuarial Science παρέχεται από το Bayes Business School (πρώην Cass), μία από τις κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στην Ευρώπη. Μέρος του City, University of London, το Bayes κατατάσσεται μεταξύ των 6 κορυφαίων σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η αναλογιστική επιστήμη περιλαμβάνει την εφαρμογή ποσοτικών δεξιοτήτων σε προβλήματα της χρηματοοικονομικής που συνήθως περιλαμβάνουν κίνδυνο ή αβεβαιότητα, ενώ η ανάλυση δεδομένων περιλαμβάνει τη χρήση κωδικοποίησης, δεδομένων και των τελευταίων εξελίξεων στην τεχνολογία της πληροφορικής για την επίλυση προβλημάτων του πραγματικού κόσμου. Εάν σας γοητεύουν και τα δύο και έχετε πάθος και ταλέντο για τα μαθηματικά, ιδίως τη μοντελοποίηση και τις πιθανότητες, το πτυχίο Data Analytics and Actuarial Science μπορεί να είναι το ιδανικό πρόγραμμα σπουδών για εσάς. Παραδοσιακά, οι αναλογιστές χρησιμοποιούν δεδομένα για την επίλυση προβλημάτων στον τομέα των χρηματοοικονομικών κινδύνων. Ωστόσο, ο κόσμος των χρηματοοικονομικών μετασχηματίζεται από δύο σημαντικές τάσεις - την αύξηση του όγκου και των τύπων των δεδομένων και την εστίαση στη διαχείριση των κινδύνων. Αυτό σημαίνει ότι ορισμένα προβλήματα επιλύονται πλέον καλύτερα με τη χρήση διαφορετικών τεχνικών ανάλυσης δεδομένων.

Αυτό το μάθημα σας προετοιμάζει για αυτές τις νέες προκλήσεις. Θα εξερευνήσετε την παραδοσιακή αναλογιστική προσέγγιση της διαχείρισης κινδύνων, αλλά θα μάθετε επίσης για μερικούς από τους νεότερους τομείς της επιστήμης των δεδομένων, συμπεριλαμβανομένης της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης, και την πρακτική εφαρμογή τους στα χρηματοοικονομικά και τις ασφάλειες. Η εις βάθος διδασκαλία των σύγχρονων γλωσσών προγραμματισμού Python και R - οι οποίες είναι ιδιαίτερα περιζήτητες στον παγκόσμιο κλάδο της επιστήμης των δεδομένων - αποτελεί εμβληματικό χαρακτηριστικό αυτού του μαθήματος.

Εκτός από την ανάπτυξη της κατανόησης των μαθηματικών, των πιθανοτήτων, της στατιστικής, των οικονομικών και της πληροφορικής, θα ασχοληθείτε επίσης με τη μοντελοποίηση πιθανοτήτων, την ανάλυση δεδομένων και τις χρηματοπιστωτικές αγορές. Θα είστε επίσης σε θέση να αποδείξετε τις δεξιότητές σας και την ικανότητά σας να επικοινωνείτε τα συμπεράσματά σας στην τελική σας εργασία. Όπως θα περιμένατε, το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών Data Analytics and Actuarial Science σας προετοιμάζει για μια καριέρα στην αναλογιστική επιστήμη. Ωστόσο, το μάθημα θα σας προετοιμάσει επίσης για μια σταδιοδρομία στους ευρύτερους τομείς της ανάλυσης δεδομένων και της διαχείρισης κινδύνων, ή στη διαχείριση επενδύσεων ή στη χρηματοοικονομική ανάλυση. Πολλοί από τους καθηγητές μας είναι διπλωματούχοι αναλογιστές και αναλυτές δεδομένων και έχουν εργαστεί στους τομείς των χρηματοοικονομικών και της πληροφορικής και συνεχίζουν να παρέχουν συμβουλές σε εταιρικούς οργανισμούς, οπότε θα επωφεληθείτε από τις γνώσεις και την επιχειρηματική τους εμπειρία από πρώτο χέρι. Καθώς δίνουμε μεγάλη σημασία στη διδασκαλία τόσο της θεωρίας όσο και της εφαρμογής, θα βγείτε από το πτυχίο σας με καλή κατανόηση του τρόπου χρήσης των νεοαποκτηθέντων γνώσεών σας στο χώρο εργασίας.

Βασικό μέρος αυτού του πτυχίου είναι η δυνατότητα απόκτησης επαγγελματικής εργασιακής εμπειρίας ή μιας περιόδου σπουδών στο εξωτερικό. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για ετήσια αμειβόμενη πρακτική άσκηση κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους ενός τετραετούς προγράμματος σπουδών τύπου "σάντουιτς". Οι φοιτητές απολαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα ευκαιριών σε επιχειρηματικούς τομείς όπως η ασφάλιση και η διαχείριση κινδύνων, η αναλογιστική τιμολόγηση επενδύσεων και η διαχείριση κεφαλαίου. Πρόσφατες θέσεις πρακτικής άσκησης περιλαμβάνουν: Association of British Insurers, Aviva/Friends Life, Prudential και Legal & General.

Εναλλακτικά, οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για να περάσουν ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό κατά τη διάρκεια του τρίτου έτους ενός τετραετούς κύκλου σπουδών. Οι φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σπουδές σε σχολή διοίκησης επιχειρήσεων σε ένα από τα διάσημα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, όπως το Πανεπιστήμιο του Waterloo, στον Καναδά, και το Κινεζικό Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ. Οι σπουδές στο εξωτερικό επιτρέπουν στους φοιτητές να διευρύνουν το διεθνές δίκτυο επαφών τους, να αναπτύξουν μια ευρύτερη προοπτική στους κόσμους της αναλογιστικής επιστήμης και των χρηματοοικονομικών και να βελτιώσουν τις προοπτικές σταδιοδρομίας τους.

Εάν επιθυμείτε να σπουδάσετε το πτυχίο BSc (Hons) Data Analytics with Actuarial Science στο Bayes, αλλά δεν πληροίτε τις προϋποθέσεις εισόδου, το πρόγραμμα Foundation μπορεί να προσφέρει στους φοιτητές μια διαδρομή εισόδου στο πρόγραμμα.

Financial Times European Business School Ranking 2020

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Data Analytics and Actuarial Science (with Professional Placement), BSc θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Για να είναι σε θέση να κατανοήσουν τις πιθανές αλλαγές στον οικονομικό κόσμο, οι φοιτητές πρέπει να σπουδάσουν οικονομικά. Αυτή η ενότητα δεν προϋποθέτει προηγούμενες γνώσεις και θα καλύψει τόσο τα μικροοικονομικά όσο και τα μακροοικονομικά κατά τη διάρκεια του έτους. Αυτή η ενότητα καλύπτει το μάθημα CB2 του IFoA.

Αυτή η ενότητα διαφέρει από τις άλλες ενότητες που σπουδάζετε, καθώς ένας από τους κύριους στόχους της είναι να σας παρουσιάσει τους διάφορους τομείς στους οποίους εργάζονται οι αναλογιστές, ώστε να μπορέσετε να αρχίσετε να εξετάζετε ποιοι τομείς θα ταιριάζουν περισσότερο στις δυνάμεις και τα ενδιαφέροντά σας. Επιπλέον, αυτή η ενότητα αξιολογείται εν μέρει με μια ομαδική παρουσίαση, η οποία είναι μια δεξιότητα που θα χρειαστείτε κατά την υποβολή αιτήσεων για θέσεις εργασίας.

Η ενότητα αυτή αποτελείται από τρία στοιχεία. Αρχικά θα χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα MiniTab, το οποίο είναι ένα στατιστικό πακέτο που παρέχει πιο ισχυρή στατιστική ανάλυση από τη χρήση λογιστικών φύλλων. Το δεύτερο συστατικό είναι η χρήση συναρτήσεων του Excel Workbook και το τελευταίο συστατικό είναι η συγγραφή κώδικα VBA. Και πάλι, δεν προϋποθέτουμε προηγούμενες γνώσεις προγραμματισμού και αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να χρησιμοποιήσετε το Excel στην εργασία σας στο πανεπιστήμιο και επίσης να σας παρέχει μια δεξιότητα που έχει μεγάλη ζήτηση από τους εργοδότες.

Αυτή η ενότητα θα εδραιώσει αρχικά τις μαθηματικές σας γνώσεις, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλοι οι φοιτητές έχουν την ίδια βασική κατανόηση, ανεξάρτητα από το εκπαιδευτικό τους υπόβαθρο. Στο δεύτερο εξάμηνο θα καλύψουμε πιο προχωρημένα μαθηματικά θέματα. Το μάθημα των μαθηματικών έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για την επίλυση των προβλημάτων στις άλλες ενότητες.

Η ενότητα "Πιθανότητες και στατιστική" θα υποθέσει ότι οι φοιτητές δεν έχουν καμία γνώση πιθανοτήτων ή στατιστικής. Η ενότητα θα ξεκινήσει με βασικές έννοιες όπως η συνοπτική στατιστική και οι βασικές πιθανότητες και θα αναπτύξει αυτές τις έννοιες σε πιο προχωρημένα θέματα όπως τα διαστήματα εμπιστοσύνης, ο έλεγχος υποθέσεων, η παλινδρόμηση και οι κατανομές πιθανοτήτων. Αυτή η ενότητα αποτελεί μέρος του μαθήματος CS1 του IFoA.

Ο αναλογιστικός κλάδος επιθυμεί να προσλάβει φοιτητές που έχουν αυτογνωσία και κατανόηση των μελλοντικών επαγγελματικών τους φιλοδοξιών. Ως εκ τούτου, αυτή η ενότητα αυξάνει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις επιλογές σταδιοδρομίας σας εντός και εκτός του αναλογιστικού επαγγέλματος και καλύπτει δεξιότητες παρουσίασης, συνεντεύξεις, βιογραφικά σημειώματα, συνοδευτικές επιστολές και επικοινωνιακές δεξιότητες.

Αυτή η ενότητα θα επικεντρωθεί στην έννοια της αποτίμησης των μελλοντικών χρηματικών πληρωμών σε όρους παρούσας αξίας, ώστε να καταστεί δυνατή η σύγκριση διαφορετικών ροών εισοδήματος, η οποία είναι κρίσιμη για τη λήψη οποιασδήποτε οικονομικής απόφασης. Σε αυτή την ενότητα θα θεωρήσουμε ότι όλες οι πληρωμές είναι εγγυημένες. Θα εξετάσουμε επίσης τη σύνδεση των ποσών με διάφορους δείκτες πληθωρισμού. Αυτή η ενότητα καλύπτει μέρος του μαθήματος CM1 του IFoA.

Έτος 2

Αναπτύξτε και εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στην Python και την R και αποκτήστε μια εισαγωγή στις βάσεις δεδομένων και την SQL σε αυτό το μάθημα που θα ενισχύσει τις δεξιότητές σας στην ανάλυση δεδομένων.

Σε αυτή την ενότητα θα εισαχθείτε στην Python και την R, δύο από τις πιο δημοφιλείς γλώσσες στον τομέα της επιστήμης των δεδομένων, της στατιστικής και της οπτικοποίησης.

Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει στα διάφορα χρηματοπιστωτικά μέσα και τις αγορές που υπάρχουν, επιτρέποντάς σας να είστε σε θέση να αναπτύξετε λύσεις σε ζητήματα χρηματοπιστωτικού κινδύνου. Η ενότητα αυτή καλύπτει το πρώτο μέρος του μαθήματος CB1 του IFoA (το δεύτερο μέρος καλύπτεται στη χρηματοοικονομική πληροφόρηση).

Αυτή η ενότητα θα συνεχίσει την ανάπτυξή σας στους τομείς των πιθανοτήτων και της στατιστικής. Ειδικότερα, θα συνδυάσουμε ιδέες από την ενότητα μαθηματικών του πρώτου έτους σας, ώστε να μπορέσετε να μοντελοποιήσετε πιο σύνθετες καταστάσεις. Αυτή η ενότητα αποτελεί το δεύτερο μέρος του CS1 του IFoA.

Αυτή η ενότητα θα σας επιτρέψει να μελετήσετε τρόπους μοντελοποίησης της αβεβαιότητας για μια επιλογή πιθανοτικών γεγονότων. Οι τεχνικές που μαθαίνετε εδώ μπορούν να εφαρμοστούν σε διάφορες καταστάσεις και θα αναπτυχθούν περαιτέρω σε πιο προχωρημένες ενότητες. Αυτή η ενότητα καλύπτει μέρος του μαθήματος CS2 του IFoA.

Αυτή η ενότητα θα καλύψει πιο προηγμένες τεχνικές στον λογισμό και τη γραμμική άλγεβρα που θα χρησιμοποιηθούν σε άλλες ενότητες του πτυχίου σας.

Έτος 3

Η ενότητα αυτή σας εισάγει στις σύγχρονες τάσεις στην απεικόνιση δεδομένων. Θα ανακαλύψετε πώς να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα πακέτα για να παράγετε απεικονίσεις που είναι πραγματικά κατατοπιστικές, σαφώς κατανοητές, αξιομνημόνευτες και εντυπωσιακές.

Η ενότητα αυτή βασίζεται περαιτέρω στις γνώσεις σας στη θεωρία πιθανοτήτων και στη στοχαστική μοντελοποίηση. Εισάγει ορισμένα προηγμένα μοντέλα που εφαρμόζονται ή μπορούν να εφαρμοστούν στην αναλογιστική εργασία. Η ενότητα αυτή ολοκληρώνει το μάθημα CS2 του IFoA.

Αυτή η ενότητα θα αποτελέσει μια περαιτέρω συνέχεια της ανάπτυξής σας στους τομείς των πιθανοτήτων και της στατιστικής. Ειδικότερα, σας δίνουμε μια εισαγωγή σε διάφορες προηγμένες στατιστικές τεχνικές όπως εφαρμόζονται στον αναλογιστικό τομέα. Η ενότητα αυτή ολοκληρώνει το μάθημα CS1 του IFoA.

Η διπλωματική σας εργασία είναι η ευκαιρία σας να αποδείξετε ότι κατέχετε τις δεξιότητες ανάλυσης δεδομένων. Κατά τη διάρκεια αυτού του ζωτικού και ουσιαστικού μέρους του τελευταίου σας έτους σας ενθαρρύνουμε να παράγετε ανεξάρτητη έρευνα και να εφαρμόσετε τις κριτικές σας δεξιότητες για να επιλέξετε τις καταλληλότερες μεθόδους έρευνας και ανάλυσης. Οι γνώσεις αυτές, σε συνδυασμό με την ικανότητά σας να βγάζετε και να παρουσιάζετε ισχυρά συμπεράσματα από τα ερευνητικά σας ευρήματα, θα αποτελέσουν επίσης τη βάση των συζητήσεων με υποψήφιους εργοδότες.

Αυτή η ενότητα θα σας εισαγάγει στα ταχέως εξελισσόμενα θέματα της τεχνητής νοημοσύνης και της μηχανικής μάθησης από αναλογιστική άποψη, αξιοποιώντας τις γνώσεις σας στις γλώσσες προγραμματισμού Python και R που αποκτήσατε στο έτος 2.

Ενότητες

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Data Analytics and Actuarial Science (with Professional Placement) BSc από Πανεπιστήμιο City London

40% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
25% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
15% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
0% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
0% Επαγγέλματα πωλήσεων
0% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Θα αξιολογηθείτε με τη χρήση διαφόρων μεθόδων, ανάλογα με τις επιλογές των ενοτήτων, όπως - Εργασία μαθημάτων - Αθέατες γραπτές εξετάσεις, οι οποίες λαμβάνουν χώρα στο τέλος κάθε εξαμήνου (ή στο τέλος του έτους, εάν ένα μάθημα διδάσκεται σε δύο εξάμηνα). - Διαγωνίσματα στην τάξη - Διαδικτυακά κουίζ και τεστ, με χρήση του εικονικού περιβάλλοντος μάθησης - Παρουσίαση - Ομαδικές εργασίες, ατομικές εργασίες. - Ποσοστό του μαθήματος που αξιολογείται με εργασίες Η ισορροπία μεταξύ της αξιολόγησης με εξετάσεις, της πρακτικής εξέτασης και της αξιολόγησης με εργασίες θα εξαρτηθεί σε κάποιο βαθμό από τις προαιρετικές ενότητες που θα επιλέξετε. Το κατά προσέγγιση ποσοστό της αξιολόγησης του μαθήματος, με βάση την εγγραφή 2019/20, έχει ως εξής: Έτος 1 65% γραπτά, 35% εργασίες Έτος 2 58% γραπτά, 42% εργασίες Έτος 3 43% γραπτά, 57% εργασίες."""",

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μηχανική λογισμικού, ανάπτυξη & προγραμματισμός

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει μαθηματικά επιπέδου Α με βαθμό Α. Εξαιρούνται οι γενικές σπουδές, η κριτική σκέψη και τα μαθήματα της μητρικής γλώσσας. Σημειώστε ότι απαιτείται βαθμός 5/βαθμός C του GCSE για την αγγλική γλώσσα ή άλλος τίτλος γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Πρέπει να περιλαμβάνει Μαθηματικά με βαθμό Α σε ανώτερο επίπεδο. Σημειώστε ότι αυτό πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον τρία μαθήματα σε Ανώτερο Ανώτατο Επίπεδο (βαθμοί ΑΑΑ) και τουλάχιστον δύο άλλα μαθήματα σε Ανώτατο Επίπεδο (βαθμοί ΑΑ). Επιπλέον, απαιτούνται Αγγλικά σε οποιοδήποτε επίπεδο ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα Αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το προσόν αυτό γίνεται δεκτό για την εισαγωγή σε αυτό το μάθημα μόνο εφόσον ο υποψήφιος κατέχει επίσης Μαθηματικά επιπέδου Α με βαθμό Α. Επιπλέον, απαιτείται βαθμός 5/βαθμός C του GCSE για την αγγλική γλώσσα ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στο http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Πρέπει να περιλαμβάνει 18 μόρια σε τρία μαθήματα ανώτερου επιπέδου, συμπεριλαμβανομένου του βαθμού 6 στα Μαθηματικά ανώτερου επιπέδου και είτε του βαθμού 4 στα Αγγλικά ανώτερου επιπέδου είτε του βαθμού 5 στα Αγγλικά τυπικού επιπέδου, ή άλλο απαιτούμενο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στη διεύθυνση http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Παρακαλούμε σημειώστε ότι το προσόν αυτό γίνεται δεκτό για την εισαγωγή σε αυτό το μάθημα μόνο εφόσον ο υποψήφιος κατέχει επίσης Μαθηματικά επιπέδου Α με βαθμό Α. Επιπλέον, απαιτείται βαθμός 5/βαθμός C του GCSE για την αγγλική γλώσσα ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στο http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).

Πρέπει να περιλαμβάνει Pre-U Μαθηματικά με βαθμό D3 ή ανώτερο. Εξαιρούνται οι Γενικές Σπουδές, η Κριτική Σκέψη και τα μαθήματα της μητρικής γλώσσας. Επιπλέον, απαιτείται GCSE Αγγλικής Γλώσσας βαθμός 5/βαθμός C ή άλλο προσόν γνώσης της αγγλικής γλώσσας (Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προσόντα Αγγλικής γλώσσας ανατρέξτε στην ιστοσελίδα http://www.city.ac.uk/study/undergraduate/applying-to-city/tier-4-english-language-requirements).


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςData Analytics and Actuarial Science (with Professional Placement), BSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
EU £19500 έτος 1
Διεθνή £19500 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο City London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 27 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο City London

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο City London

Το City University London (City) ιδρύθηκε το 1894 και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Λόγω της θέσης του, το City προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κουλτούρα. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον του κάθε φοιτητή, γι' αυτό και οι φοιτητές Νομικής έχουν πρόσβαση σε προσομοίωση δικαστηρίων, αλλά και γιατί οι μελλοντικοί Νοσηλευτές μπορούν να περιμένουν να χρησιμοποιήσουν προσομοίωση ιατρικών θαλάμων. Πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο επιτρέπει στους σπουδαστές να μετακινούνται γρήγορα λόγω των πολυάριθμων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή.

Λίστα με 177 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο City London - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο City London

  • City, University of London: Being a student in London
  • City, University of London: Student Experience - My Life at City
  • City, University of London: BA (Hons) English student Ruth’s insights
  • City, University of London: BSc (Hons) Economics with Accounting student Ayesha’s insights
  • City, University of London: Life as a Psychology Student
  • City University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Northampton Square
map marker Προβολή χάρτη
City, University of London
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
92% 10% 0% £19500 163 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη και διαχείριση κινδύνων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
81% 0% 5% £17400 186 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική Επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 0% £19500 126 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £20500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Χρηματοοικονομικά με αναλογιστική επιστήμη BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
79% 5% 2% £20500 147 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη με ένα έτος στη βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
76% 0% 0% £19600 174 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάλυση δεδομένων και αναλογιστική επιστήμη (με επαγγελματική πρακτική άσκηση) BSc Πανεπιστήμιο City London
(City University London)
77% 5% 0% £19500 136 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αναλογιστική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
84% 0% 1% £17100 £18000 131 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης