City University London
Child Nursing (pre-registration) MSc MSc (PG)
City University London

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MSc in Children's Nursing έχει σχεδιαστεί για άτομα που έχουν ήδη πτυχίο και αναζητούν εξέλιξη και περαιτέρω προκλήσεις που μπορούν να επιτευχθούν με την ανάληψη μιας ανταμείβοντας και δια βίου καριέρας στο νοσηλευτικό επάγγελμα.

Ο κύκλος σπουδών σας προετοιμάζει για μια ευχάριστη και ικανοποιητική σταδιοδρομία στη φροντίδα παιδιών και των οικογενειών τους, σε διάφορα στάδια του αναπτυξιακού φάσματος, τα οποία έχουν οξείες και χρόνιες ασθένειες, έχουν υποστεί τραυματισμούς, ατυχήματα ή/και έχουν ποικίλες ανάγκες υγειονομικής περίθαλψης. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος θα αναπτύξετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τα ενδιαφέροντά σας σε διάφορα περιβάλλοντα, όπως η παιδιατρική γενική ιατρική και χειρουργική, η παιδιατρική/νεογνική εντατική φροντίδα, το παιδιατρικό τμήμα επειγόντων περιστατικών και η κοινότητα.

Η παιδική νοσηλευτική είναι ένα δύσκολο αλλά ικανοποιητικό επάγγελμα. Ως παιδικός νοσηλευτής πρέπει να είστε αφοσιωμένοι και αφοσιωμένοι με προθυμία να αφιερώσετε χρόνο στους άλλους με φροντίδα και συμπόνια. Θα μάθετε τις δεξιότητες λήψης κλινικών αποφάσεων που υποστηρίζονται από στοιχεία, γνώσεις και εμπειρία στην παροχή υγειονομικής περίθαλψης σε έναν ποικιλόμορφο πληθυσμό.

Το μάθημα συνδυάζει θεωρητικές σπουδές με κλινική εμπειρία που αποκτάται σε κορυφαία νοσοκομεία του Λονδίνου, ιδρύματα και κοινοτικά περιβάλλοντα. Οι εγκαταστάσεις της Σχολής διαθέτουν ένα εξαιρετικό Κέντρο Κλινικών Δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων προσομοιωμένων θαλάμων, όπου μπορείτε να προετοιμαστείτε για την πρακτική σας εμπειρία. Κατά τη διάρκεια της κλινικής πρακτικής άσκησης θα επωφεληθείτε επίσης από την έκθεση στον ποικιλόμορφο πληθυσμό της πρωτεύουσας.

Οι αξιολογήσεις περιλαμβάνουν τα εξής: - Πρόταση έρευνας - Εξέταση - Παρουσίαση σεμιναρίου και έκθεση - Μελέτη φροντίδας - Κριτικός προβληματισμός - Ηγεσία και διαχείριση - Κλινικός ΟΑΣΕ - Διπλωματική εργασία με τη μορφή κριτικά αξιολογημένου θέματος (CAT) Αξιολόγηση κλινικής πρακτικής - Pass/Fail

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δεν πληροίς τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τα A levels ή τις απαιτήσεις για την αγγλική γλώσσα;
Μπορείς να λάβεις συμβουλές για το ποια προπαρασκευαστικά προγράμματα σπουδών (foundation courses) είναι τα καλύτερα για να μπορέσεις να γίνεις δεκτός/δεκτή στο πρόγραμμα σπουδών: Child Nursing (pre-registration) MSc, MSc (PG).

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του City University London στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 30 πανεμιστημιακών κατατάξεων του City University London

Σχετικά με το City University London

Το City University London (City) ιδρύθηκε το 1894 και βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο. Λόγω της θέσης του, το City προσελκύει φοιτητές από όλο τον κόσμο, με αποτέλεσμα να προσφέρει μια ποικιλόμορφη πανεπιστημιακή κουλτούρα. Οι εγκαταστάσεις στο χώρο έχουν αναπτυχθεί με γνώμονα το μελλοντικό εργασιακό περιβάλλον του κάθε φοιτητή, γι' αυτό και οι φοιτητές Νομικής έχουν πρόσβαση σε προσομοίωση δικαστηρίων, αλλά και γιατί οι μελλοντικοί Νοσηλευτές μπορούν να περιμένουν να χρησιμοποιήσουν προσομοίωση ιατρικών θαλάμων. Πέρα από τις ακαδημαϊκές σπουδές, το γεγονός ότι βρίσκεται στο κεντρικό Λονδίνο επιτρέπει στους σπουδαστές να μετακινούνται γρήγορα λόγω των πολυάριθμων επιλογών δημόσιας συγκοινωνίας στην περιοχή.

Σύνθεση φοιτητών του City University London

Φοιτητές ανά επίπεδο σπουδών Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης, όπως δημοσιεύθηκαν από την Υπηρεσία Στατιστικής Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) στις 10 Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
11455
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4690
:
16145
  • City, University of London: Being a student in London
  • City, University of London: Student Experience - My Life at City
  • City, University of London: BA (Hons) English student Ruth’s insights
  • City, University of London: BSc (Hons) Economics with Accounting student Ayesha’s insights
  • City, University of London: Life as a Psychology Student
  • City University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - The Admissions Office
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
University of Exeter 79% 0% 5% £25000 157 Exeter Oncampus πλήρους απασχόλησης
Queen Margaret University 58% 0% 10% £15500 177 Edinburgh Oncampus πλήρους απασχόλησης
The University of York 71% 0% 5% £24000 144 York Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Southampton 57% 0% 4% - 155 Southampton Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Chester 50% 0% 20% - 126 Chester Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Chester 49% 0% 4% - 124 Chester Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Birmingham 32% 0% 6% - 148 Birmingham Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Chester 49% 0% 4% - 124 Chester Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Chester 47% 0% 5% - 137 Chester Oncampus πλήρους απασχόλησης
University of Birmingham 32% 0% 6% - 151 Birmingham Oncampus πλήρους απασχόλησης