Buckinghamshire New University
Αθλητική θεραπεία BSc (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 25 αποφοίτους του προγράμματος Sports Therapy BSc (Hons) στο Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20500 £22500 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £22000 £17500 - £27500 £22000 - £33000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμες Αθλητισμού και Άσκησης (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22438 £20448 £24818
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18849 - £25991 £15981 - £24541 £19498 - £30391

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Στον σημερινό κόσμο, η εργασιακή εμπειρία γίνεται όλο και πιο απαραίτητη για να βρει κανείς δουλειά, έτσι ως μέρος της επένδυσης πολλών εκατομμυρίων λιρών στην ανθρώπινη απόδοση, το κέντρο άσκησης και ευεξίας, δημιουργήσαμε τη δική μας κλινική αθλητικής θεραπείας εδώ στο BNU. Αυτή η εγκατάσταση είναι ανοιχτή στο κοινό και στελεχώνεται από φοιτητές με την υποστήριξη των καθηγητών, ώστε να μπορείτε να αποκτήσετε την εμπειρία που χρειάζεστε ενώ σπουδάζετε.

Η μάθηση θα ενθαρρύνεται μέσω πρακτικών συνεδριών, συζητήσεων, παρατηρήσεων, εκδρομών, επίσημων διαλέξεων και διαδραστικών σεμιναρίων. Στο επίκεντρο κάθε ενότητας στην πρακτική παράδοση βρίσκεται το κέντρο ευεξίας ανθρώπινης απόδοσης και άσκησης, η αίθουσα διδασκαλίας αθλητικής θεραπείας και η κλινική αθλητισμού και ευεξίας. Στο BNU, έχουμε ισχυρούς δεσμούς με τοπικούς αθλητικούς οργανισμούς, όπως το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο στο Bisham Abbey (έδρα πολλών διοικητικών οργάνων του αθλητισμού) και το Νοσοκομείο Stoke Mandeville (γενέτειρα των Παραολυμπιακών Αγώνων). Οι ευκαιρίες πρακτικής άσκησης που προσφέρουμε είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθετε και να δικτυωθείτε σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Έχουμε επίσης στενές σχέσεις με την Wycombe Wanderers FC, το νοσοκομείο Wycombe, την Norwich City FC, την Reading Ladies Football Club και την FA. Θα μπορούσατε να έχετε την ευκαιρία να παρευρεθείτε σε εθνικές διοργανώσεις όπως ο Μαραθώνιος του Λονδίνου και να παρέχετε πρακτική φροντίδα στους αθλητές πριν και μετά τον αγώνα τους. Το BNU σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε όλες τις δεξιότητες, τα προσόντα και την εμπειρία που χρειάζεστε μέσα σε 30 λεπτά από το Λονδίνο, περιτριγυρισμένοι από μια φιλική φοιτητική κοινότητα.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω

Στο πλαίσιο των σπουδών σας, θα χρησιμοποιήσετε το Κέντρο Ανθρώπινης Απόδοσης, Άσκησης και Ευεξίας, μια επαγγελματική και εμπνευσμένη εγκατάσταση για τα αθλητικά μας μαθήματα, η οποία περιλαμβάνει εξοπλισμό βιομηχανικών προδιαγραφών. Η Κλινική Αθλητισμού και Ευεξίας είναι μια πραγματική κλινική εργασίας εντός του Πανεπιστημίου και σας βάζει απευθείας στον εργασιακό σας χώρο από την πρώτη μέρα. Μέλη του κοινού πληρώνουν για ραντεβού σε αυτή την κλινική που λειτουργεί από φοιτητές, καθώς και επαγγελματίες αθλητές και αθλητικές ομάδες, γεγονός που σας δίνει την ευκαιρία να βιώσετε την εμπειρία της εργασίας σε μια κλινική από πρώτο χέρι.

Το Εργαστήριο Ανθρώπινης Απόδοσης είναι μια πρόσθετη εγκατάσταση που έχει σχεδιαστεί για τη δοκιμή και την έρευνα του ανθρώπινου σώματος. Έχει σχεδιαστεί για να ενισχύει τους αθλητές μέσω της επιστημονικής ανάλυσης και να αναπτύσσει το πιο αποτελεσματικό πρόγραμμα δύναμης και φυσικής κατάστασης για τους σωματότυπους τους.

Τι θα σπουδάσω;

Το μάθημά μας θα σας καθοδηγήσει μέσα από τις διαδικασίες πρόληψης τραυματισμών, αξιολόγησης, θεραπευτικής αντιμετώπισης και αποκατάστασης με ασκήσεις, προκειμένου να επιστρέψει ο ασθενής στην εργασία του, στην πλήρη μυϊκή του λειτουργικότητα και στο προηγούμενο επίπεδο άθλησης ή άσκησης. Θα εξερευνήσουμε επίσης διάφορους κλάδους της αθλητικής επιστήμης.

Θα λάβετε μέρος σε πολλά πρακτικά μαθήματα με έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες και την εμπειρία, ενώ θα μπορέσετε επίσης να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη ολοκληρώνοντας πρακτική άσκηση και αποκτώντας εμπειρία σε διάφορα περιβάλλοντα. Εξερευνήστε τη βιομηχανική της ανθρώπινης κίνησης, τη φυσιολογία και τη λειτουργική ανατομία, καθώς σας διδάσκουμε την ολιστική μας προσέγγιση στην αθλητική θεραπεία, η οποία καλύπτει την πρακτική από πολλούς κλάδους.

Θα μάθετε επίσης για την ανθρώπινη ανατομία, τη φυσιολογία της υγείας και της άσκησης, τις θεραπευτικές παρεμβάσεις και την επιστημονική έρευνα και πώς αυτές επηρεάζουν την αθλητική θεραπεία, αποφοιτώντας με κατανόηση της τρέχουσας γνώσης αλλά και των περιορισμών της. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα συνεργαστείτε στενά με τον προσωπικό σας καθηγητή για την εκπόνηση της τελικής διπλωματικής σας εργασίας σε ένα θέμα της επιλογής σας.

Προοπτικές καριέρας

Θα αποκτήσετε τα προσόντα για να εργαστείτε ως αθλητικός θεραπευτής σε επαγγελματικές ομάδες, συλλόγους και ιδιωτικές κλινικές. Θα είστε σε θέση να ακολουθήσετε μια καριέρα στη διαχείριση της άσκησης και της αποκατάστασης ή ως βοηθός φυσιοθεραπευτή. Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις δεξιότητες και την εμπειρία που θα σας βοηθήσουν να εδραιωθείτε σε έναν ανταγωνιστικό κλάδο και να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να πετύχετε.

Διαπιστευμένος από την Εταιρεία Αθλητικών Θεραπευτών.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Sports Therapy BSc (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

65% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης

Υιοθετούμε μια ποικίλη μέθοδο αξιολόγησης. Αυτές θα περιλαμβάνουν πρακτικές αξιολογήσεις, παρουσιάσεις, vivas, εκθέσεις/διατριβές, μελέτες περιπτώσεων και αξιολογήσεις που σχετίζονται με την εργασία με αποδείξεις επίτευξης στην πράξη. Θα έχετε την ευκαιρία να έχετε πρόσβαση σε μια ποικιλία ηλεκτρονικών πηγών, συμπεριλαμβανομένων άρθρων σε περιοδικά, ηλεκτρονικών βιβλίων, ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων, πηγών από το διαδίκτυο και υλικού από τη βιβλιοθήκη. Στο δεύτερο και τρίτο έτος θα πρέπει να συμβουλεύεστε ευρύτερα ακαδημαϊκά περιοδικά, καθώς θα αναπτύσσετε τις δεξιότητες ακαδημαϊκής μελέτης και συγγραφής. Σύμφωνα με τη στρατηγική διδασκαλίας και μάθησης, οι συγκεκριμένες μέθοδοι αξιολόγησης καθορίζονται σε επίπεδο θεματικών ενοτήτων, αλλά είναι σχεδιασμένες έτσι ώστε να αντικατοπτρίζουν τους στόχους και τα μαθησιακά αποτελέσματα του μαθήματος, ώστε να εφοδιάζουν τους εκπαιδευόμενους με γνώσεις και εμπειρίες του κλάδου. Αν και η αξιολόγηση είναι ποικίλη και στα τρία επίπεδα, βασίζεται κατά κύριο λόγο σε εργασίες και πρακτικές αξιολογήσεις και, όπου είναι δυνατόν, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αντικατοπτρίζει τον "πραγματικό κόσμο" που είναι πιο αυθεντικός από τη φύση του στην πρακτική της αθλητοθεραπείας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSports Therapy, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αθλητική θεραπεία BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Αθλητική Επιστήμη

  • #63 
  • #79 
  Αθλητική Επιστήμη
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αθλητιατρική και Αποκατάσταση": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Θεραπεία αθλητισμού και άσκησης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Southampton Solent
(Southampton Solent University)
- 10% 6% £15000 £16125 130 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική αποκατάσταση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική αποκατάσταση (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δύναμη και φυσική κατάσταση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
70% 0% 0% £16700 135 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία και αποκατάσταση ιπποειδών (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία και αποκατάσταση ιπποειδών BSc (Hons) Writtle University College
(Writtle University College)
- - - £13080 £14000 - Τσέλμσφορντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 7% £20500 144 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 0% 7% £20500 144 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δύναμη, Κατάσταση και Αποκατάσταση με Έτος Ιδρύματος BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
78% 6% 17% £14900 125 Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αθλητική θεραπεία BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- 5% 15% £15000 129 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης