Buckinghamshire New University
Νοσηλευτική (ενηλίκων) με εγγραφή στο NMC BSc (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 10 αποφοίτους του προγράμματος Nursing (Adult) with NMC Registration BSc (Hons) στο Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Δράμα & Θέατρο.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Παραστατικές τέχνες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δράμα & Θέατρο στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £18500 £23500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25500 £14000 - £23500 £18500 - £29000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Παραστατικές τέχνες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20903 £17931 £21753
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17825 - £24915 £12598 - £22386 £15916 - £27274

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αν έχετε πάθος για την παροχή φροντίδας σε άλλους και θέλετε να κάνετε τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων, μια καριέρα στη νοσηλευτική ενηλίκων μπορεί να είναι ιδανική για εσάς.

Θα μάθετε από τους έμπειρους καθηγητές και τους τεχνικούς μας, χρησιμοποιώντας υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προσομοίωσης, σε συνδυασμό με χρόνο κλινικής άσκησης. Αυτή η συνδυασμένη μαθησιακή προσέγγιση της θεωρίας και της πρακτικής θα σας προετοιμάσει να παρέχετε ασφαλή, συμπονετική φροντίδα και να γίνετε ένας νοσηλευτής με αυτοπεποίθηση.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα;

Η φροντίδα των ανθρώπων κατά τη διάρκεια των ευάλωτων περιόδων της ζωής τους είναι ένας προκλητικός αλλά και ανταποδοτικός ρόλος, που ταιριάζει πολύ σε συμπονετικούς, ευγενικούς και στοργικούς ανθρώπους. Καμία μέρα σε αυτή τη δουλειά δεν είναι ίδια - θα πρέπει να είστε σε θέση να αξιολογείτε και να επανεξετάζετε συνεχώς τις ψυχικές, σωματικές, συμπεριφορικές και πνευματικές ανάγκες για να προσδιορίζετε τις προτεραιότητες και τις απαιτήσεις για εξατομικευμένη, τεκμηριωμένη υποστήριξη.

Για να υποστηρίξει τις σπουδές σας, η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου συνεχίζει να παρέχει στους σπουδαστές νοσηλευτικής ενηλίκων μια πληρωμή ύψους τουλάχιστον 5.000 λιρών ετησίως, η οποία δεν χρειάζεται να επιστραφεί μέσω του Ταμείου Υποστήριξης Μάθησης του NHS.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Πραγματοποιούμε προγράμματα νοσηλευτικής εδώ και πολλά χρόνια και οι σπουδαστές επωφελούνται από ένα εξαιρετικό επίπεδο διδασκαλίας που παρέχεται από το προσωπικό του Πανεπιστημίου. Οι καθηγητές μας διατηρούν στενούς δεσμούς με την πρακτική, διασφαλίζοντας ότι το πρόγραμμα είναι πάντα ενημερωμένο.

Παράλληλα με τις σπουδές σας, θα λάβετε μέρος σε μια σειρά από κλινικές ασκήσεις στα νοσοκομεία και τα ιδρύματα που συνεργάζονται με το NHS. Συνεργαζόμαστε με διάφορους εταίρους σε ολόκληρη την περιοχή και οι φοιτητές μας χαίρουν μεγάλου σεβασμού κατά την πρακτική τους άσκηση. Τα κυριότερα NHS Trusts με τα οποία συνεργαζόμαστε επί του παρόντος περιλαμβάνουν: Imperial College Healthcare NHS Trust, The Hillingdon Hospitals NHS Foundation Trust, London North West Healthcare NHS Trust, Central and North West London NHS Foundation Trust, Buckinghamshire Healthcare NHS Trust.

Ως φοιτητής του BNU, θα γίνετε αυτόματα μέλος της Ένωσης Φοιτητών του Bucks, δίνοντάς σας πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που προσφέρουμε δωρεάν ως μέρος του αποκλειστικού πακέτου Big Deal - συμπεριλαμβανομένης της ένταξης στη Νοσηλευτική Εταιρεία. Είμαστε το μοναδικό πανεπιστήμιο στο Ηνωμένο Βασίλειο που προσφέρει στα μέλη μας δωρεάν πρόσβαση σε ένα τόσο ποικίλο και συναρπαστικό φάσμα δραστηριοτήτων, επιτρέποντάς τους να γνωρίσουν νέα πράγματα, να συναναστραφούν με ευρύτερες ομάδες ανθρώπων και να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά τους - και όλα αυτά για να εμπλουτίσουν την πανεπιστημιακή σας εμπειρία.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Χρησιμοποιούμε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις προσομοίωσης για εκμάθηση, ανάπτυξη και εξάσκηση δεξιοτήτων - οι ειδικά κατασκευασμένοι θάλαμοί μας περιλαμβάνουν πραγματικό εξοπλισμό, όπως ακριβώς θα βρίσκατε στο νοσοκομείο. Η προσομοίωση αποτελεί σημαντική πτυχή των προγραμμάτων νοσηλευτικής και υγειονομικής περίθαλψης. Θα περνάτε τακτικά χρόνο στα εργαστήρια προσομοίωσης, συμμετέχοντας σε ρεαλιστικά σενάρια για να εξασκηθείτε σε ένα ευρύ φάσμα τεχνικών δεξιοτήτων σε ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Τι θα σπουδάσω;

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο πρόγραμμα, θα κατανοήσετε τη θεωρία πίσω από τη διάγνωση, η οποία μπορεί να σας βοηθήσει να λάβετε κρίσιμες αποφάσεις όταν φροντίζετε έναν ασθενή. Θα είστε σε θέση να ηγηθείτε αλλαγών στην πρακτική, βελτιώνοντας την ποιότητα της παροχής φροντίδας. Κατά την πρακτική άσκηση, θα μπορέσετε να εφαρμόσετε τη θεωρία σας στην πράξη, όπου θα καθοδηγηθείτε στην τέχνη της φροντίδας ασθενών.

Απασχολησιμότητα

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα έχετε το δικαίωμα να εγγραφείτε ως εγγεγραμμένος νοσηλευτής στο NMC. Με αυτό το προσόν, μπορείτε να βρείτε εργασία στο NHS ή σε ιδιωτικούς παρόχους υγειονομικής περίθαλψης.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Nursing (Adult) with NMC Registration BSc (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

20% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
15% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών

**Κατά τη διάρκεια των τριών ετών, θα αξιολογηθείτε με διάφορα μέσα:** ****Έτος 1:** Αναστοχαστική εργασία, παρουσίαση και εξετάσεις** ****Έτος 2:** Παρουσίαση ακαδημαϊκής αφίσας, εργασία και εξετάσεις** **Έτος 3:** Βιβλιογραφική ανασκόπηση/έργο μάθησης βάσει εργασίας, αναστοχαστική εργασία, ΟΑΣΕ και εξετάσεις. Απαιτείται επίσης να συμπληρώνετε τις γνώσεις, τις δεξιότητες και τις συμπεριφορές που περιλαμβάνονται στο έγγραφο αξιολόγησης της πρακτικής άσκησης σε κάθε έτος πρακτικής άσκησης.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

A typical offer will require a UCAS Tariff score between 112-136 points; or an Access to Nursing qualification (minimum of 30 Level 3 credits at Distinction, 12 at Merit, and 3 at Pass). Those whom English is not their first language must achieve a minimum score of 7.0 overall or equivalent for the International English Language Test Score (IELTS).

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση bnu.ac.uk/bursaries
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςNursing (Adult) with NMC Registration, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Νοσηλευτική (ενηλίκων) με εγγραφή στο NMC BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16750 έτος 1
Διεθνή £16750 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Νοσηλευτική Φροντίδα Ενηλίκων": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νοσηλευτική ενηλίκων BNurs (Hons) Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
50% 1% 9% - 152 Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές σπουδές (ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
59% 2% 3% £15000 128 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
66% 0% 10% £23615 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική για παιδιά και νέους BSc (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £20600 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Μαθησιακές δυσκολίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £19800 - Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (μικτή μάθηση) (Ενηλίκων) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
45% 0% 6% £19800 143 Χάντερσφιλντ Ανάμεικτα πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική (Ενηλίκων) BN (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
68% 5% 4% 0 £9000 157 Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Παιδί) BSc Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτική ενηλίκων BSc Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
70% 0% 0% £20900 129 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νοσηλευτικές Σπουδές (Μαθησιακές Αναπηρίες) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Glasgow Caledonian
(Glasgow Caledonian University)
- - - £14500 £15200 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης