Buckinghamshire New University
Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία PgDip
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αυτό το πιστοποιημένο από τη Βρετανική Ένωση για τις Συμπεριφορικές και Γνωστικές Ψυχοθεραπείες (BABCP) μάθημα σας δίνει τη δυνατότητα να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας και να αποκτήσετε τα προσόντα για την άσκηση της Γνωστικής Συμπεριφορικής Θεραπείας (CBT). Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο πρόγραμμα θα αναπτύξετε την κατανόηση της CBT και της θεωρίας, της έρευνας και των σύνθετων θεμάτων που μπορεί να χρειαστεί να αντιμετωπίσετε σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον. Θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε τις δεξιότητες να υποστηρίζετε, να παρέχετε φροντίδα και να βελτιώνετε την ψυχολογική ευημερία των άλλων.

Γιατί να μελετήσετε αυτό το θέμα; Η CBT, που προωθείται ενεργά από το Εθνικό Ινστιτούτο Αριστείας για την Υγεία και τη Φροντίδα (NICE), είναι μια τεκμηριωμένη θεραπεία που συνιστάται για τη θεραπεία μιας σειράς προβλημάτων ψυχικής υγείας. Οι τεχνικές μπορούν να εφαρμοστούν στη γενική ιατρική, νοσηλευτική και ψυχολογική πρακτική. Έτσι, είτε ο στόχος σας είναι να γίνετε γνωστικός συμπεριφοριστικός θεραπευτής είτε θέλετε να εφαρμόσετε τις τεχνικές σε ένα ευρύτερο πλαίσιο, αυτό το μάθημα σας δίνει τις δεξιότητες και την πρακτική εξάσκηση που χρειάζεστε για να είστε σίγουροι στη θεωρία και την πράξη.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University; Εκτιμούμε τις συνεργασίες μας εντός της τοπικής κοινότητας, συμπεριλαμβανομένου του West London NHS Trust, ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών ψυχικής υγείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το Trust είναι υπεύθυνο για γνωστά ιδρύματα όπως το Broadmoor και άλλες κλινικές που αντιμετωπίζουν πιο συγκεκριμένες ασθένειες, όπως οι διαταραχές προσωπικότητας.

Το BNU προσφέρει ευέλικτες σπουδές διάρκειας δύο ετών, επιτρέποντάς σας να σπουδάζετε παράλληλα με την εργασία σας και να προσαρμόζετε τα πράγματα στον τρόπο ζωής σας. Είτε εκπαιδεύεστε για να αποκτήσετε δεξιότητες που θα εφαρμόσετε στον τρέχοντα ρόλο σας είτε θέλετε να αλλάξετε την επαγγελματική σας πορεία, αυτό το πρόγραμμα εξασφαλίζει ότι μπορείτε να εφαρμόσετε άμεσα τις τεχνικές της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας (CBT) σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον.

Τι θα σπουδάσω; Αυτό το μάθημα δείχνει πώς η CBT μπορεί να χρησιμοποιηθεί αποτελεσματικά για την αντιμετώπιση ενός ποικίλου φάσματος διαταραχών ψυχικής υγείας, από την κατάθλιψη και τις κρίσεις πανικού μέχρι το εργασιακό στρες και τη διαχείριση του θυμού. Θα αναλύσετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτονται τα άτομα, προκειμένου να ενθαρρύνετε και να υποστηρίξετε την εφαρμογή θετικών αλλαγών συμπεριφοράς.

Μέχρι να ολοκληρώσετε το μάθημα θα έχετε την ικανότητα να εφαρμόσετε τη θεωρία στην πράξη. Θα ξεκινήσετε μαθαίνοντας πώς να αντιμετωπίζετε ήπια κατάθλιψη και άγχος και θα προχωρήσετε προς τη θεραπεία πιο σύνθετων περιπτώσεων, καθιστώντας σας έναν σίγουρο και ικανό επαγγελματία της CBT.

Πώς θα διδάσκομαι και θα αξιολογούμαι; Εκτός από την υποστήριξη από ειδικούς καθηγητές, θα επωφεληθείτε από εξειδικευμένα εργαστήρια που θα παραδίδονται από προσκεκλημένους ομιλητές για να ενισχύσουν την κατανόησή σας και να συμβάλουν στη μάθησή σας. Η τεχνογνωσία τους και η πραγματική τους εμπειρία θα τονίσουν πώς το προσόν σας θα ωφελήσει τη βελτίωση της ψυχικής υγείας των άλλων.

Θα διδαχθείτε σε διαλέξεις, εργαστήρια, με εποπτευόμενη πρακτική άσκηση και μέσω της πρακτικής χρήσης του εργαστηρίου ψυχολογίας. Θα συμμετέχετε σε ομαδικές παρουσιάσεις και θα έχετε ατομικά φροντιστήρια, πράγμα που σημαίνει ότι θα μάθετε διαφορετικούς συνεργατικούς και αυτόνομους τρόπους εργασίας. Θα έχετε επίσης πρόσβαση στο Εικονικό Περιβάλλον Μάθησης (VLE) καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος, όπου θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακούς πόρους και να συμμετέχετε σε ομαδικές συζητήσεις με τους συμφοιτητές σας.

Ενθαρρύνουμε όλους τους φοιτητές μας να αφιερώνουν χρόνο στην προσωπική θεραπεία και τον αυτοστοχασμό, κάτι που συχνά αποτελεί απαίτηση ορισμένων παρόχων πρακτικής άσκησης, ώστε να διασφαλιστεί ότι τυχόν προσωπικά ζητήματα δεν παρεμβαίνουν στην εργασία με τους πελάτες. Ως επαγγελματίας, αυτή είναι μια χρήσιμη πρακτική που πρέπει να αναπτύξετε και να διατηρήσετε καθ' όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής σας σταδιοδρομίας.

Κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο πρόγραμμα, θα συμπληρώσετε 200 ώρες κλινικής πρακτικής άσκησης, για τις οποίες θα λαμβάνετε εποπτεία από εξωτερικό επόπτη και από την ομάδα του προγράμματος, ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής και δεοντολογική πρακτική. Αυτές οι 200 ώρες αποτελούν απαίτηση του BABCP.

Ποιες είναι οι προοπτικές σταδιοδρομίας μου; Ως πτυχιούχος Γνωστικός Συμπεριφοριστικός Θεραπευτής θα είστε έτοιμοι για μια ικανοποιητική σταδιοδρομία στο πλαίσιο του NHS, του ιδιωτικού ή του εμπορικού τομέα. Θα έχετε αμέσως τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας για να βελτιώσετε την ευημερία των άλλων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCognitive Behavioural Therapy, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Ψυχοθεραπεία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

High Wycombe Campus
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ψυχοδυναμική της ανθρώπινης ανάπτυξης PgDip Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £12000 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία DipHE Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ψυχοκοινωνικές σπουδές GradCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Ψυχοδυναμικές προσεγγίσεις Grad Dip Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £14322 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κλινική Ψυχιατρική PgDip Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - - - - Online μερική απασχόληση
Γνωσιακή συμπεριφορική θεραπεία (υψηλής έντασης) PgDip Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γνωσιακή συμπεριφοριστική πρακτική PgCert Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - - - Μπέλφαστ Oncampus μερική απασχόληση
Ενισχυμένη Γνωσιακή Συμπεριφορική Θεραπεία PgCert Πανεπιστήμιο του Oxford
(University of Oxford)
- - - - - Οξφόρδη Oncampus μερική απασχόληση
Δεξιότητες γνωστικής συμπεριφορικής θεραπείας PgCert Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
- - - - - - Oncampus μερική απασχόληση
Γνωστική Συμπεριφορική Θεραπεία PgDip Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - - - Χάι Ουίκαμ Oncampus μερική απασχόληση