Buckinghamshire New University
Παραγωγή ήχου και μουσικής BA (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Audio and Music Production BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με άλλοι στην τεχνολογία από το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με άλλοι στην τεχνολογία.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Παραστατικές τέχνες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : άλλοι στην τεχνολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21000 £22500 £25000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18500 - £25500 £17500 - £25500 £19000 - £30000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Παραστατικές τέχνες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21801 £19411 £23181
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18253 - £25466 £14340 - £24328 £17441 - £29439

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Έχεις πάθος για τη μουσική και τον ήχο; Σε αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσετε τόσο τις τεχνικές όσο και τις δημιουργικές πτυχές του ήχου, με πολλές ευκαιρίες να βυθιστείτε στον κλάδο με πραγματικές αναφορές και masterclasses που παραδίδονται από επαγγελματίες.

Είτε βλέπετε το μέλλον σας στο στούντιο και τη ζωντανή παραγωγή είτε σε μια δισκογραφική εταιρεία, είτε συνθέτοντας είτε ερμηνεύοντας, θα έχετε την ευκαιρία να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας με την καθοδήγηση ειδικών, χρησιμοποιώντας την τεχνολογία που είναι τυποποιημένη στη βιομηχανία για να συνθέσετε, να ερμηνεύσετε, να ηχογραφήσετε και να παράγετε πρωτότυπη μουσική.

Ο τομέας της μουσικής προσφέρει μια σειρά από διαφορετικούς ρόλους σε διαφορετικά περιβάλλοντα για να εξερευνήσετε και οι ευκαιρίες στη μουσική βιομηχανία του Ηνωμένου Βασιλείου είναι άφθονες. Το πτυχίο Audio and Music Production θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη δημιουργικότητά σας, να διευρύνετε τις δεξιότητές σας και να μάθετε βασικές επιχειρηματικές τακτικές για να αποφοιτήσετε έτοιμοι για καριέρα.

Αυτό το μάθημα έχει κοινό πρώτο έτος σε διάφορες ειδικότητες. Μετά το πρώτο έτος, αν θέλετε να σπουδάσετε μια διαφορετική ειδικότητα, μπορείτε να επιλέξετε να αλλάξετε μεταξύ: BA (Hons) Music Production, BA (Hons) Audio and Music Production, BA (Hons) Music Production and Business και BA (Hons) Electronic Music Production.

Γιατί να σπουδάσετε στο Buckinghamshire New University;

Το BNU παρέχει μαθήματα στη μουσική βιομηχανία για πάνω από 25 χρόνια και διαθέτουμε πλούσια τεχνογνωσία στο δίκτυο του διδακτικού προσωπικού, των προσκεκλημένων ομιλητών και των αποφοίτων μας, όλοι με ιστορικό επιτυχίας σε διάφορους ρόλους στη μουσική βιομηχανία διεθνώς.

Θα λάβετε ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε βασικά στοιχεία της μουσικής και της παραγωγής ήχου: παραγωγή στούντιο, μουσική εκτέλεση και σύνθεση, τεχνικές εμβυθιστικού ήχου, κριτική ακρόαση και ανάλυση, σχεδιασμός ήχου και τεχνικές παραγωγής ζωντανού ήχου. Μέχρι να αποφοιτήσετε, θα έχετε την ικανότητα να διαχειρίζεστε τον εαυτό σας και ένα χαρτοφυλάκιο γεμάτο με πραγματική εμπειρία.

Οι ενότητες ευκαιριών αποτελούν βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών του BNU. Θα επιλέξετε μαθήματα τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο έτος από μια ευρεία επιλογή σε τομείς όπως η βιωσιμότητα, η επιχειρηματικότητα, η δημιουργικότητα, οι ψηφιακές δεξιότητες, η προσωπική ανάπτυξη, η συμμετοχή των πολιτών, η υγεία και η ευημερία και η απασχόληση. Οι ενότητες ευκαιρίας έχουν σχεδιαστεί για να σας δώσουν τη δυνατότητα να αναπτυχθείτε έξω από τα παραδοσιακά όρια του γνωστικού σας αντικειμένου και να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε περαιτέρω από το πλήθος στους μελλοντικούς εργοδότες.

Όλα τα πτυχία μουσικής μας στο BNU συνοδεύονται από τη συμμετοχή στη Μουσική Ακαδημαϊκή Σύμπραξη του UK Music (MAP), μια πρωτοποριακή συνεργασία μεταξύ των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και του UK Music.

Τι θα σπουδάσω;

Μελετήστε τόσο το λογισμικό όσο και το υλικό για να μάθετε τους καλύτερους τρόπους ηχογράφησης, μίξης και παραγωγής περιεχομένου ήχου για διαφορετικά συστήματα. Θα δουλέψετε πάνω σε πραγματικά έργα και θα συνεργαστείτε με φοιτητές από άλλα μαθήματα σε έργα που κυμαίνονται από την οθόνη μέχρι τη σκηνή. Θα μάθετε επίσης σχετικές επιχειρηματικές δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις που μπορεί να αντιμετωπίσουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, συμπεριλαμβανομένης της χρηματοοικονομικής και νομικής καθοδήγησης. Πρόκειται για ένα πολύ πρακτικό, λεπτομερές μάθημα και θα μάθετε επίσης για τις βιομηχανίες της μουσικής και της ψυχαγωγίας από έμπειρους επαγγελματίες. Ανάλογα με τις ενότητες που επιλέγετε, θα μπορούσατε επίσης να αποκτήσετε δεξιότητες στην ερμηνεία, τη σύνθεση τραγουδιών, τη διαχείριση καλλιτεχνών και να δημιουργήσετε ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο.

Ποιες εγκαταστάσεις μπορώ να χρησιμοποιήσω;

Τα υπερσύγχρονα στούντιο ηχογράφησης και το πιστοποιημένο εργαστήριο ήχου Dolby Atmos σας δίνουν πρόσβαση στο χώρο και την τεχνολογία που χρειάζεστε. Από μεμονωμένες αίθουσες επεξεργασίας μέχρι μεγάλα στούντιο Pro Tools Ultimate με προσαρτημένα δωμάτια ζωντανών εμφανίσεων και φωνητικούς θαλάμους, διαθέτουμε τα πάντα για να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε πρακτική εμπειρία.

Ο εξοπλισμός στα στούντιό μας περιλαμβάνει: ένα σύστημα ηχείων Dolby Atmos 7.1.4, μια κονσόλα Avid S6, μια επιφάνεια ελέγχου Avid D-Command και 24 κανάλια προενισχυτών μικροφώνων Focusrite ISA828, μια επιφάνεια ελέγχου Avid S3/S4 και διεπαφές ήχου UAD Apollo x8, συστήματα παρακολούθησης στούντιο Genelec και στερεοφωνικά συστήματα KRK. Μάθετε περισσότερα για τον εξοπλισμό μας στον ιστότοπό μας.

Διαπιστευμένο από την Joint Audio Media Education Services (JAMES) για λογαριασμό των βιομηχανιών τεχνολογίας ήχου, μουσικής, ηχογράφησης, μουσικής παραγωγής, παιχνιδιών, μέσων ενημέρωσης και μεταπαραγωγής ήχου.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Audio and Music Production BA (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

30% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
20% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγέλματα σχεδιασμού
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Το διδακτικό προσωπικό μας διαθέτει πλούσια επαγγελματική και ακαδημαϊκή εμπειρία, ενώ πολλοί από αυτούς εξακολουθούν να εργάζονται ενεργά στη μουσική βιομηχανία. Θα συμμετέχετε επίσης στο δυναμικό πρόγραμμα των επισκεπτών διαλέξεων και μπορείτε να επωφεληθείτε από ζωντανές ενημερώσεις έργων, master classes και πολλές ευκαιρίες δικτύωσης. Σε προηγούμενες αναφορές σε ζωντανές βιομηχανίες οι φοιτητές έχουν εργαστεί στο Glastonbury, την Dolby και τα Pinewood Studios. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να συνεργαστείτε με ανερχόμενους μουσικούς καλλιτέχνες. Προηγούμενοι καλλιτέχνες έχουν συμπεριλάβει τους Ting Tings, Jake Bugg και Florence and the Machine. Θα σπουδάσετε σε μια στενή ομάδα καθηγητών, όπου η συμβολή όλων αναγνωρίζεται και εκτιμάται. Όχι μόνο θα μπορέσετε να αποκτήσετε φίλους για μια ζωή, αλλά θα κάνετε και σημαντικές διασυνδέσεις που θα μπορούσαν να διαρκέσουν κατά τη διάρκεια της καριέρας σας και θα δημιουργήσετε ένα δίκτυο, όπως ακριβώς θα βρίσκατε στον κόσμο της εργασίας. Θα χρησιμοποιηθούν διάφορες μέθοδοι αξιολόγησης ανάλογα με τις ενότητες που παρακολουθείτε, όπως δοκίμια, εκθέσεις, χαρτοφυλάκια δημιουργικού ακουστικού περιεχομένου, γραπτές αξιολογήσεις, παρουσιάσεις και κάποια συνεχής αξιολόγηση σε πρακτικές εργασίες. Οι αξιολογήσεις θα είναι κατάλληλες για την εργασία, εφικτές, παρακινητικές και επαγγελματικά εστιασμένες, αποτελώντας εποικοδομητικό μέρος της μαθησιακής σας διαδικασίας.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για άλλοι στην τεχνολογία

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees

Για πληροφορίες σχετικά με την υποβολή αίτησης στο Buckinghamshire New University ως διεθνής υποψήφιος, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/international.

Το Buckinghamshire New University προσφέρει μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://www.bucks.ac.uk/study/fees-and-funding/financial-support-bursaries-and-scholarships.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAudio and Music Production, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Παραγωγή ήχου και μουσικής BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15000 έτος 1
Διεθνή £15000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα περισσότερα μαθήματα συνεπάγονται κάποια πρόσθετα έξοδα που δεν καλύπτονται από τα δίδακτρά σας.

Θα μπορούσατε να επωφεληθείτε από οικονομική υποστήριξη μέσω υποτροφίας ή υποτροφίας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας. Για περισσότερες λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ενότητα Οικονομική υποστήριξη, υποτροφίες και υποτροφίες.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 7 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 191 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

προπτυχιακοί φοιτητές:
16465
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
860
:
17325
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Μουσική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μουσική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
77% 5% 3% £25750 199 Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και χρηματοοικονομικά και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και Αγγλικά BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
75% 1% 7% £23800 190 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και θέατρο BA (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 3% £23800 163 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική εκτέλεση BA (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- - - £20800 - Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική παραγωγή και ψυχολογία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
86% 5% 0% £23800 169 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική BMus (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
100% 5% 5% £21900 £20800 169 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Σχέσεις και Μουσική Παραγωγή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης