Buckinghamshire New University
Αεροπορικές μεταφορές με εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου BSc (Hons)
Buckinghamshire New University - Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £27000 £22500 £25500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £37000 £16000 - £27500 £19500 - £31000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £20998 £20830 £24369
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17814 - £24178 £16042 - £26488 £18552 - £31827

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σε αυτό το πρόγραμμα, θα αποκτήσετε τις θεωρητικές και πρακτικές γνώσεις πιλοτικής εκπαίδευσης για την απόκτηση άδειας Ιδιωτικού Πιλότου (PPL), σε συνδυασμό με ένα πανεπιστημιακό πτυχίο. Αυτή η μοναδική ισορροπία πρακτικών και θεωρητικών δεξιοτήτων είναι ιδιαίτερα περιζήτητη από τους εργοδότες της παγκόσμιας αεροπορικής βιομηχανίας. Είμαστε πρωτοπόροι στα πτυχία αεροπορίας και στην εκπαίδευση πιλότων εδώ και δύο δεκαετίες και θα διδάσκεστε από ακαδημαϊκούς και εκπαιδευτές που έχουν εμπειρία από την εργασία τους στον κλάδο της αεροπορίας.

Θα έχετε όλα τα οφέλη ενός πανεπιστημιακού πτυχίου, ενώ παράλληλα θα εκπαιδεύεστε για την άδεια πιλότου. Συνήθως θα πετάτε με αεροσκάφη Cessna, Piper ή Diamond μέσα στις πρώτες εβδομάδες των σπουδών σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε σημερινούς πρώτους αξιωματικούς και κυβερνήτες, από αεροπορικές εταιρείες όπως η British Airways και η EasyJet, και να μάθετε από τις εμπειρίες τους.

Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην απασχολησιμότητα, και οι επαγγελματικές μας διασυνδέσεις και οι εκπαιδευτικοί μας εταίροι σας δίνουν την ευκαιρία να εντρυφήσετε πλήρως στον κλάδο. Βρισκόμαστε κοντά στο Heathrow και σε άλλα μεγάλα αεροδρόμια του Ηνωμένου Βασιλείου, τα οποία - μαζί με τους προμηθευτές τους - προσφέρουν στους σπουδαστές μας εποχιακές θέσεις εργασίας και πρακτική άσκηση. Οι φοιτητές αεροπορίας του BNU απολαμβάνουν δωρεάν συνδρομή στη Royal Aeronautical Society, την επαγγελματική ένωση του Ηνωμένου Βασιλείου που είναι αφιερωμένη στην αεροδιαστημική και αεροπορική βιομηχανία. Ως μέλος, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε μια σειρά από συναρπαστικές εκδηλώσεις του κλάδου, όπως συνέδρια, προσκεκλημένες ομιλίες, φοιτητικούς διαγωνισμούς και ευκαιρίες δικτύωσης.

Μπορείτε επίσης να γίνετε μέλη της ιδιαίτερα δραστήριας Αεροπορικής Εταιρείας της Φοιτητικής Ένωσης. Θα μπορέσετε να γνωρίσετε ακόμη περισσότερους ανθρώπους που είναι παθιασμένοι με τον κλάδο και προσκεκλημένους ομιλητές. Ο Σύλλογος διοργανώνει ταξίδια σε μέρη ενδιαφέροντος, εκδηλώσεις και συνέδρια για να σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε όταν αποφοιτήσετε. Είμαστε ένα από τα ελάχιστα πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου που διαθέτουν προσομοιωτή πτήσης FNPT II, τον οποίο θα χρησιμοποιήσετε κατά τη διάρκεια του τελευταίου έτους των σπουδών σας για να αποκτήσετε ζωτικής σημασίας εμπειρία.

Παράλληλα, οι άλλες εξειδικευμένες εγκαταστάσεις προσομοίωσης σας επιτρέπουν να βιώσετε σενάρια αεροδρομίου σε πραγματικές συνθήκες, αναπτύσσοντας τις ικανότητές σας στον σχεδιασμό και τη λειτουργία αεροδρομίων, καθώς και στη διαχείριση κρίσεων και εκτάκτων αναγκών.

Μια τυπική προσφορά απαιτεί βαθμολογία UCAS της τάξης του: 96 - 120. Χρειάζονται επίσης τουλάχιστον δύο A-levels και ένα GCSE Μαθηματικά και Αγγλικά με βαθμό C/4. Οι ώριμοι φοιτητές με μη τυποποιημένα προσόντα θα εξετάζονται σε ατομική βάση. Όλοι οι σπουδαστές θα χρειαστούν τουλάχιστον ένα ιατρικό δελτίο κατηγορίας ΙΙ προκειμένου να αναλάβουν το PPL solo, ενώ όσοι σπουδαστές επιθυμούν να αναλάβουν εμπορική εκπαίδευση θα πρέπει να αποκτήσουν ιατρικό δελτίο κατηγορίας Ι πριν εγγραφούν στον επιλεγμένο αερομεταφορέα. Περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις των ιατρικών εξετάσεων Τάξης Ι και ΙΙ, συμπεριλαμβανομένων των εγκεκριμένων ΑΜΕ, μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπο της ΥΠΑ.

Όταν αποφοιτήσετε, θα έχετε τα προσόντα για θέσεις εργασίας στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού σε διάφορους οργανισμούς, ιδίως στον τομέα της πολιτικής αεροπορίας. Ορισμένες από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες και οργανισμούς αεροδρομίων προσφέρουν περιορισμένο αριθμό θέσεων σε προγράμματα εκπαιδευόμενων διοικητικών στελεχών, ενώ άλλοι προσλαμβάνουν απευθείας για θέσεις στο μάρκετινγκ και τις επιχειρήσεις.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Air Transport with Private Pilot Training, BSc (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Έτος 2

Έτος 3

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Air Transport with Private Pilot Training BSc (Hons) από Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

44% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
6% Διοικητικά επαγγέλματα
6% Επαγγέλματα πωλήσεων
6% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
4% Αναψυχή, ταξίδια και συναφή επαγγέλματα παροχής προσωπικών υπηρεσιών
3% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
2% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
2% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

A typical offer will require a UCAS Tariff score between 104 - 128. A minimum of two full A-levels (or equivalent) is required. Every application is considered on an individual basis.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για τουρισμός, μεταφορές και ταξίδια

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • All other courses
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees


Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAir Transport with Private Pilot Training, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αεροπορικές μεταφορές με εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου BSc (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £14250 έτος 1
Διεθνή £14250 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 6 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Σχετικά με το Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

Το Buckinghamshire New University, επίσης γνωστό ως Bucks, ιδρύθηκε το 1893, στην πόλη High Wycombe της Νοτιοανατολικής Αγγλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει επιλέξει να χωρίσει τις ακαδημαϊκές του προσφορές σε επτά ξεχωριστές σχολές, γεγονός που αντικατοπτρίζεται στο ότι οι μαθησιακοί πόροι, όπως οι βιβλιοθήκες, βρίσκονται στις αντίστοιχες περιοχές τους, ώστε να μειωθεί ο συνωστισμός και να αυξηθεί επίσης η ευκολία αναζήτησης του υλικού που χρειάζεται ο φοιτητής. Το Bucks έχει λάβει πολυάριθμα βραβεία, μεταξύ των οποίων μπορούμε να βρούμε το Silver Award από το TEF.

Λίστα με 221 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire

 • 5 reasons to study at Bucks New University
 • Tips for International Students and Life at BNU
 • Why our students chose Buckinghamshire New University
 • Bucks in One Word
 • Joe || Nursing Experience at Bucks New University

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

High Wycombe Campus
map marker Προβολή χάρτη
Buckinghamshire New University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αεροπορικές μεταφορές με εκπαίδευση εμπορικού πιλότου BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
79% 10% 5% £14250 114 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροπορικές μεταφορές με εκπαίδευση Ιδιωτικού Πιλότου BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
76% 4% 10% £14250 104 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροπορικές μεταφορές με εκπαίδευση πιλότου ελικοπτέρου BSc (Hons) Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
76% 4% 10% £14250 104 Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και αερομεταφορών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
97% - 19% £3894 103 Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση αερομεταφορών με άδεια χειριστή αερομεταφορών (παγωμένη) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
87% 7% 6% - 102 Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση αερομεταφορών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Coventry
(Coventry University)
92% 7% 7% - 104 Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση τουρισμού και αερομεταφορών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
89% - 5% £13000 98 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αεροπορικές επιχειρήσεις με εκπαίδευση εμπορικών πιλότων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
55% 10% 10% - 119 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Άδεια Ιδιωτικού Πιλότου Διαχείρισης Αεροπορικών Μεταφορών BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
94% 10% 0% - 102 Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση τουρισμού και αερομεταφορών με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sunderland
(University of Sunderland)
89% - 5% £13000 98 Σάντερλαντ Oncampus πλήρους απασχόλησης