Brunel University
Μηχανική αυτοκινήτων με πρακτική άσκηση MEng (Hons)
Brunel University - Πανεπιστήμιο Brunel

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 270 αποφοίτους Automotive Engineering with Placement MEng (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μηχανική από το Πανεπιστήμιο Brunel για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μηχανική.

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Μηχανική

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μηχανική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28000 £29500 £36000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25000 - £32000 £24000 - £36000 £27500 - £44500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Μηχανική (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £30425 £31682 £36736
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £25861 - £34313 £25601 - £39326 £29731 - £45361

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Brunel Automotive Engineering MEng δίνει στους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν καριέρα στον τομέα της μηχανικής αυτοκινήτων ένα επιπλέον έτος προχωρημένων σπουδών και κατάρτισης που θα εμβαθύνει τις γνώσεις τους στο αντικείμενο, θα διευρύνει τις δεξιότητές τους και θα τους βάλει σε μια γρήγορη πορεία προς την απόκτηση του τίτλου του διπλωματούχου μηχανικού.

Όπως και με το πτυχίο BEng Automotive Engineering, θα αποκτήσετε στέρεες βάσεις στις βασικές αρχές της μηχανολογίας, συμπεριλαμβανομένων των μαθηματικών, της επιστήμης της μηχανικής και του σχεδιασμού, καθώς και μια εις βάθος γνώση της τεχνικής λειτουργίας των σημερινών και μελλοντικών συστημάτων της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Θα μελετήσετε όλες τις πτυχές της ανάπτυξης και κατασκευής αυτοκινήτων, από το σχεδιασμό και τις επιδόσεις του οχήματος, τα συστήματα κινητήρα και μετάδοσης κίνησης, τα υλικά, τις κατασκευές και την ασφάλεια.

Θα αποκτήσετε επίσης πρακτική εξάσκηση στην αντιμετώπιση προβλημάτων μηχανικής που αναπόφευκτα προκύπτουν κατά τη διάρκεια των διαδικασιών κατασκευής και δοκιμών.

Η εκπαίδευσή σας θα ωφεληθεί επίσης από την πρόσβασή σας στις εργασίες που πραγματοποιούνται στο Κέντρο Προηγμένων Συστημάτων Κινητήρων και Καυσίμων (CAPF). Μια από τις μεγαλύτερες και πιο ενεργές ερευνητικές ομάδες κινητήρων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το CAPF επικεντρώνεται στην ελαχιστοποίηση των εκπομπών ρύπων και στη βελτίωση της αποδοτικότητας καυσίμου, διατηρώντας παράλληλα τα επίπεδα επιδόσεων.

Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, παράλληλα με τη μελέτη εξειδικευμένων θεμάτων που διδάσκονται σε επίπεδο μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών, θα λάβετε μέρος σε ένα μεγάλο ομαδικό έργο για το σχεδιασμό, την κατασκευή και τη δοκιμή ενός προϊόντος της αυτοκινητοβιομηχανίας, το οποίο συνήθως προορίζεται για χρήση με χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Αυτό θα σας δώσει πολύτιμη εμπειρία εργασίας σε ομαδικό περιβάλλον και ευκαιρίες on-the-job για να αναπτύξετε τις ηγετικές και διοικητικές σας ικανότητες, ικανότητες που αναζητούν οι εργοδότες.

Ένα τρέχον έργο αφορά τη χρήση της μηχανικής ανάκτησης κινητικής ενέργειας για την εξάλειψη της αίσθησης της υστέρησης του στροβιλοσυμπιεστή σε μελλοντικά οδικά οχήματα με χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

Το πρόγραμμα MEng είναι διαπιστευμένο από το Institution of Mechanical Engineers (IMechE). Εκπληρώνει τις ακαδημαϊκές απαιτήσεις για την εγγραφή ως μηχανικός (IEng). Είναι επίσης η ταχύτερη οδός για την απόκτηση της ιδιότητας του διπλωματούχου μηχανικού (CEng), καθώς μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για την απόκτηση του τίτλου με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος.

Καθ' όλη τη διάρκεια των σπουδών σας, θα χρησιμοποιείτε τις υπερσύγχρονες εργαστηριακές εγκαταστάσεις μας, οι οποίες περιλαμβάνουν το εργαστήριο μηχανοκίνητου αθλητισμού, καθώς και 24ωρη πρόσβαση σε εξειδικευμένο λογισμικό βιομηχανικών προτύπων για το σχεδιασμό μηχανικών σε ειδικές ομάδες υπολογιστών στην πανεπιστημιούπολη, ώστε να έχετε την ευκαιρία και τον εξοπλισμό να εξερευνήσετε ιδέες και να αντιμετωπίσετε προβλήματα.

Προσφέρουμε δύο επιλογές μελέτης. Μπορείτε να επιλέξετε τέσσερα χρόνια πλήρους φοίτησης ή πέντε χρόνια πλήρους φοίτησης με επαγγελματική πρακτική άσκηση που θα σας επιτρέψει να εφαρμόσετε όσα έχετε μάθει στην πράξη σε πραγματικές καταστάσεις.

Εάν ξεκινήσετε το πρόγραμμα πλήρους φοίτησης, μπορείτε να μεταβείτε στην επιλογή επαγγελματικής ανάπτυξης, η οποία περιλαμβάνει την πρακτική άσκηση, οποιαδήποτε στιγμή πριν από το τέλος του έτους 2.

Σε έναν κλάδο που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ταχέως μεταβαλλόμενης τεχνολογίας, των αυξημένων προσδοκιών των πελατών και των αυξανόμενων περιβαλλοντικών ανησυχιών, οι εργοδότες αναζητούν αποφοίτους με τις τεχνικές και διοικητικές δεξιότητες που τους επιτρέπουν να προπορεύονται των αλλαγών. Το MEng του Brunel θα σας δώσει αυτά τα εφόδια και θα σας εξοπλίσει ώστε να διαδραματίσετε ηγετικό ρόλο στη βιομηχανία και στη δημόσια υπηρεσία.

Το διαπιστευμένο MEng πληροί πλήρως τις υποδειγματικές ακαδημαϊκές απαιτήσεις αναφοράς, για την εγγραφή ως διπλωματούχος μηχανικός (CEng).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Automotive Engineering with Placement MEng (Hons) από Πανεπιστήμιο Brunel

40% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος
10% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Επαγγελματίες που ασχολούνται με την ποιότητα και τις κανονιστικές ρυθμίσεις
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες μηχανικοί
5%
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Βιομηχανική Μηχανική, Μηχανική Παραγωγής & Παραγωγής

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε υποενότητα

Institution's Own Test

με ποσοστό τουλάχιστον 55% σε κάθε υποενότητα

TOEFL (iBT) 77

με ελάχιστο ποσοστό: Ανάγνωση - 18 Ακρόαση - 17 Ομιλία - 20 Γραφή - 17

PTE Academic 59

με ελάχιστο 59 σε όλες τις υποβαθμίσεις

IELTS (Academic) 6

με όχι λιγότερο από 5,5 σε κάθε υποενότητα

Institution's Own Test

με ποσοστό τουλάχιστον 55% σε κάθε υποενότητα

TOEFL (iBT) 77

με ελάχιστο ποσοστό: Ανάγνωση - 18 Ακρόαση - 17 Ομιλία - 20 Γραφή - 17

PTE Academic 59

με ελάχιστο 59 σε όλες τις υποβαθμίσεις

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςAutomotive Engineering with Placement, MEng (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Μηχανική αυτοκινήτων με πρακτική άσκηση MEng (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £9250 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £21470 έτος 1
EU £23615 έτος 1
Διεθνή £23615 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Brunel στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Brunel σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Μηχανική

  • #18 
  • #286 
  Μηχανική
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 32 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Brunel

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Brunel

Το Πανεπιστήμιο Brunel ιδρύθηκε το 1957 και βρίσκεται στα προάστια της μεγάλης πόλης Uxbridge του Λονδίνου. Λόγω της θέσης του πανεπιστημίου, το Brunel University διαθέτει πολυάριθμες συγκοινωνιακές συνδέσεις με το Λονδίνο, τις οποίες οι φοιτητές χρησιμοποιούν για να διευρύνουν τις επιλογές τους όσον αφορά την πρακτική άσκηση. Το ποσοστό εισαγωγής είναι χαμηλότερο από ό,τι σε πολλά πανεπιστήμια, οπότε οι υποψήφιοι θα πρέπει να προετοιμάσουν καλά τις προσωπικές τους δηλώσεις και τις συνεντεύξεις τους όταν υποβάλλουν αίτηση για να εγγραφούν εδώ.

Λίστα με 270 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Brunel - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Brunel

προπτυχιακοί φοιτητές:
11215
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
4730
:
15945
 • Brunel campus life: Union of Brunel Students
 • Brunel campus life: Brunel International and London Brunel International College
 • Creative Writing BA | Brunel University London
 • Being an international student | Brunel University London
 • Education BA | Brunel University London
 • Education students discuss their careers and futures | Brunel University London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Automotive Engineering MEng Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
73% 0% 25% £15860 £16655 125 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτου MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων με πρακτική άσκηση MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του South Wales
(University of South Wales)
74% 6% 35% £12600 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υλικά αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με έτος πρακτικής άσκησης) MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων (με πρακτική άσκηση) MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Harper Adams
(Harper Adams University)
91% 0% 5% £13250 137 Νιούπορτ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Automotive Engineering MEng (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
97% 15% 10% £27250 168 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- 10% 15% £21470 £23615 145 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μηχανική αυτοκινήτων MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Warwick
(The University of Warwick)
85% 0% 5% - 182 Κόβεντρι Oncampus πλήρους απασχόλησης