Bishop Grosseteste University
Ιστορία BA (Hons)
Bishop Grosseteste University - Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23070 £22856 £27697
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19059 - £27185 £17647 - £28615 £20983 - £35780

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η ιστορία είναι απαραίτητη για την κατανόηση του τι σημαίνει το παρελθόν για εμάς στον εικοστό πρώτο αιώνα. Εδώ στο BGU, δεν θα μελετήσετε την ιστορία μόνο μέσα από έγγραφα, αλλά θα μάθετε μέσα από τοποθετήσεις, επισκέψεις σε χώρους και τα αρχεία και τα μουσεία που έχει να προσφέρει η αρχαία πόλη του Λίνκολν. Ανακαλύψτε τους αιώνες με έναν δυναμικό και συναρπαστικό τρόπο- μέσα από λέξεις, εικόνες, κτίρια και αντικείμενα.

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος, θα ανακαλύψετε ορισμένες από τις ενότητες που ακολουθούν μια πιο θεματική προσέγγιση, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε κρίσιμα ζητήματα όπως η κοινοτική και δημόσια ιστορία, η τοπική ιστορία ή ο πόλεμος και η μνήμη. Κατά τη διάρκεια του τελευταίου σας έτους, με τη συμβουλή και την καθοδήγηση του ακαδημαϊκού προσωπικού, θα επιλέξετε επίσης να επικεντρωθείτε σε ένα θέμα, μια περίοδο ή ένα θέμα που σας ενδιαφέρει ιδιαίτερα. Αυτό σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το μάθημα στα δικά σας ενδιαφέροντα και τις ιδιαίτερες επαγγελματικές σας φιλοδοξίες.

Σε αυτό το μάθημα, θα εξερευνήσετε μια σειρά από συναρπαστικά θέματα που καλύπτουν διάφορες ιστορικές εποχές, σε μια μεγάλη ποικιλία τοπικών, εθνικών και παγκόσμιων πλαισίων. Θα αναλύσετε δεδομένα, θα κατασκευάσετε επιχειρήματα και θα ασχοληθείτε με πραγματική ιστορική έρευνα, ενώ παράλληλα θα εξετάσετε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζεται η ιστορία μέσα στην κοινότητα. Θα πραγματοποιήσετε επίσης πρακτική άσκηση σε αρχείο, μουσείο ή άλλους ιστορικούς χώρους.

Αυτό το μάθημα θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας ως ιστορικός, από τα εισαγωγικά θέματα του πρώτου έτους μέχρι την ερευνητική διατριβή του τελευταίου έτους. Εκτός από το να μάθετε για τους ανθρώπους του παρελθόντος, θα διερευνήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι σήμερα ασχολούνται με την ιστορία και θα εξετάσετε πώς μπορεί να ζωντανέψει το παρελθόν.

Μάθετε περισσότερα: https://www.bishopg.ac.uk/course/hiss/

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: History, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Θα μελετήσετε τη διαχρονική εξέλιξη της πρώιμης σύγχρονης Βρετανίας από τον Ερρίκο Η΄ έως τους Αγγλικούς Εμφύλιους Πολέμους. Το μάθημα θα εξετάσει ρητά τη μεταρρύθμιση και τη θρησκευτική αλλαγή, την άνοδο του κοινοβουλίου και του κράτους, τη ριζοσπαστική πολιτική και την επαναστατική αλλαγή, την επίδραση του έντυπου πολιτισμού, τον αγγλικό εμφύλιο πόλεμο και το ρόλο που έπαιξαν οι πόλεις, και ιδιαίτερα το Λονδίνο, ως κινητήριες δυνάμεις της οικονομικής, κοινωνικής και πολιτιστικής αλλαγής.

0.

Αυτή η ενότητα χρησιμεύει ως εισαγωγή στο αντικείμενο της ιστορίας, προσφέροντας ένα στιγμιότυπο ορισμένων από τα θέματα που καλύπτονται στις επόμενες ενότητες. Θα εξετάσετε βασικούς τομείς της θεωρίας και της πρακτικής στην ιστορία, όπως η σημασία των διαφορετικών σχολών ιστορικής σκέψης, οι βασικοί τύποι πηγών και οι δημοφιλείς ερμηνευτικές προσεγγίσεις.

Η ενότητα θα εξετάσει διάφορες πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές προοπτικές μιας μεταβατικής και ταραχώδους περιόδου της αγγλικής ιστορίας. Θα εξετάσετε σημαντικές κοινωνικές δομές και κύκλους ζωής, τη φύση της βασιλείας, το ρόλο της εκκλησίας, τις προκλήσεις και την παρακμή της φεουδαρχίας, τους μεσαιωνικούς πολέμους και την ανάπτυξη των πόλεων ως κέντρων μάθησης και εμπορίου.

Μέσα από την εξέταση μιας ποικιλίας βασικών θεωρητικών κειμένων και βιογραφικά εστιασμένων μελετών περίπτωσης, που επικεντρώνονται κυρίως αλλά όχι αποκλειστικά στη βρετανική ιστορία, θα μάθετε για τις διαφορετικές προσεγγίσεις στην ιστορία της ταυτότητας. Στον πυρήνα του, το μάθημα θα αποτελείται από μια σειρά από εισαγωγές στη μελέτη ορισμένων βασικών ταυτοτήτων στο επιστημονικό πεδίο της ιστορίας, όπως η σεξουαλικότητα, η τάξη, η φυλή και το φύλο.

Αυτή η ενότητα θα παρουσιάσει τα βασικά γεγονότα, θέματα και χαρακτήρες του κινήματος για τα πολιτικά δικαιώματα στις ΗΠΑ και του πολέμου του Βιετνάμ. Θα εξερευνήσετε διάφορα στοιχεία του Κινήματος για τα Πολιτικά Δικαιώματα, συμπεριλαμβανομένων των κινημάτων για τα δικαιώματα των μαύρων, των γυναικών και των ομοφυλοφίλων, τον τρόπο με τον οποίο αυτά επικαλύφθηκαν με τον αγώνα για τα δικαιώματα των εργαζομένων και τελικά επηρέασαν το εθνικό πολιτικό τοπίο. Αυτή η ενότητα θα σας επιτρέψει επίσης να εκτιμήσετε τον αντίκτυπο που είχε ο πόλεμος στο Βιετνάμ στην αμερικανική κοινωνία, τον πολιτισμό και την πολιτική.

Οι φοιτητές που θα παρακολουθήσουν αυτή την ενότητα θα εξετάσουν την ιστορία της Βρετανίας του μεσοπολέμου. Η ενότητα θα εξετάσει διάφορες πολιτικές, κοινωνικές, πολιτιστικές και οικονομικές προοπτικές, καθώς και διαφορετικές ερμηνείες στην ιστορική βιβλιογραφία. Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην εμπειρία της καθημερινής ζωής, αντιπαραβάλλοντας την ανεργία, τη φτώχεια και την κατάθλιψη με το υψηλότερο βιοτικό επίπεδο και την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων αναψυχής, από την επίσκεψη στον κινηματογράφο μέχρι το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Έτος 2

Αυτή η ενότητα θα αναπτύξει τις γνώσεις, την κατανόηση και τις ειδικές δεξιότητές σας σε σχέση με την τοπική και περιφερειακή ιστορία. Σημαντική εστίαση της ενότητας θα είναι η διερεύνηση της ποικιλίας των πηγών που είναι διαθέσιμες στον ιστορικό που ερευνά την τοπική ιστορία. Αυτές θα περιλαμβάνουν οπτικές, προφορικές και κειμενικές, υλικές και άυλες, επίσημες και ιδιωτικές. Η δραστηριότητα αυτή διευκολύνεται συνήθως με επιτόπιες επισκέψεις σε αρχεία και άλλους χώρους, καθώς και με την κριτική χρήση ψηφιακών αποθετηρίων.

Θα ξεκινήσετε ένα ταξίδι ανακάλυψης στον ατλαντικό κόσμο του 17ου και 18ου αιώνα. Μέσα από μια κριτική επισκόπηση ιστοριογραφικών συζητήσεων αιχμής και ποικίλου υλικού πρωτογενών πηγών οι φοιτητές θα αναλύσουν την ιστορία του Ατλαντικού Κόσμου, με ιδιαίτερη έμφαση στις αγγλόφωνες αποικίες της Καραϊβικής και της Βόρειας Αμερικής. Το μάθημα αυτό θα δώσει την ευκαιρία να εξεταστούν μια σειρά από βασικά θέματα, από το διατλαντικό δουλεμπόριο, τους πειρατές στην Καραϊβική και τον ανταγωνισμό των ευρωπαϊκών κρατών, μέχρι την επαναστατική αλλαγή στις κοινωνικές, πολιτιστικές και θρησκευτικές ταυτότητες ως αποτέλεσμα της ατλαντικής εμπειρίας.

Αυτή η ενότητα θα ενθαρρύνει τους σπουδαστές να δουν μακροπρόθεσμα την ιστορία της μαγείας, της μαγείας και της λαογραφίας. Η ενότητα θα ξεκινήσει με μια ανασκόπηση της πολύπλοκης σχέσης μεταξύ θρησκείας, υγείας, θαυμάτων και μαγείας κατά την ύστερη μεσαιωνική περίοδο. Η επακόλουθη ανάπτυξη σε ολόκληρη την πρώιμη νεότερη Ευρώπη μιας κουλτούρας δίωξης και δίωξης της μαγείας θα εξεταστεί μέσα από τους φακούς του φόβου, της ξενοφοβίας και του μισογυνισμού.

Η ενότητα θα διερευνήσει την εξέλιξη της σύγχρονης βρετανικής κατασκοπείας κατά τη διάρκεια του εικοστού αιώνα. Θα περιλαμβάνει μια κριτική συζήτηση των ιστοριογραφικών ζητημάτων που σχετίζονται με τη μελέτη της ιστορίας των μυστικών υπηρεσιών, εστιάζοντας σε μια σειρά από μελέτες περιπτώσεων που προέρχονται από: την κουλτούρα της μυστικότητας στη Βρετανία, τον νόμο περί επίσημων μυστικών του 1911, την ανάπτυξη της MI5 και της MI6, την κρίση της παραίτησης του 1936, την Ultra, τους Πέντε του Cambridge, την υπόθεση Profumo, το ρόλο των γυναικών, τις διεθνείς σχέσεις και τη λαϊκή κουλτούρα της κατασκοπείας.

Αυτή η ενότητα σας παρέχει μια εμπειρία από τον κόσμο της εργασίας με τη μορφή πρακτικής άσκησης, εργασιακής εμπειρίας ή έργου με τη συμμετοχή εργοδότη. Σας δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις γνώσεις και τις δεξιότητες σε ένα πλαίσιο πραγματικής ζωής, προσφέροντάς σας μια πολύτιμη εμπειρία που μπορείτε να αξιοποιήσετε όταν παρουσιαστείτε σε εργοδότες μετά την αποφοίτησή σας. Το μάθημα εξετάζει επίσης τη φύση της δημόσιας ιστορίας και ειδικότερα τη σχέση μεταξύ των επαγγελματιών της πολιτιστικής κληρονομιάς και της λαϊκής ιστορίας.

Σε αυτό το μάθημα οι φοιτητές θα μελετήσουν την ανάπτυξη της δυτικοευρωπαϊκής κοινωνίας κατά την πρώιμη μεσαιωνική περίοδο. Ειδικότερα, θα εξερευνήσουν τον πλούτο των διαθέσιμων στοιχείων που αντικρούουν τον καθιερωμένο χαρακτηρισμό αυτής της ιστορικής περιόδου ως "Σκοτεινοί Αιώνες". Θα εξεταστεί επίσης η θέση της Βρετανίας μέσα στα δίκτυα εξουσίας, εμπορίου και θρησκείας που αναπτύχθηκαν σε ολόκληρη την Ευρώπη την εποχή των Βίκινγκς, των Καρολιδών και των αραβικών εισβολών.

Έτος 3

Αυτή η ενότητα θα ταξιδέψει τους σπουδαστές στην ιστορία του εγκλήματος στη Βρετανία από τους οδοκαθαριστές του 18ου αιώνα μέχρι τους γκάνγκστερ του 20ου αιώνα, από το ρόλο του αστυνόμου της ενορίας μέχρι τη σύγχρονη αστυνομία και από τις μεταφορές μέχρι τις σύγχρονες φυλακές.

Σε αυτό το μάθημα, θα πρέπει να αναλάβετε ένα ερευνητικό έργο, βασιζόμενοι σε ακαδημαϊκές συμβουλές καθώς και στα δικά σας ενδιαφέροντα και πνευματικές δεξιότητες, για να εκπονήσετε μια ουσιαστική γραπτή διατριβή. Θα διεξάγετε την έρευνά σας αντιμετωπίζοντας αυτοδιατυπωμένα ερωτήματα, υποστηριζόμενοι από την κριτική επιλογή, αξιολόγηση και ανάλυση πρωτογενούς και δευτερογενούς υλικού πηγών. Με αυτά τα μέσα επινοούν και υποστηρίζουν ένα βασικό επιχείρημα, ή/και επιλύουν σχετικά ιστορικά προβλήματα, για να υποστηρίξουν την προϋπόθεση του ερευνητικού τους ερωτήματος. Ο καθοδηγητικός ρόλος του επιβλέποντα σημαίνει ότι θα σας δοθεί η δυνατότητα να αναπτύξουν τις διανοητικές και μεταβιβάσιμες δεξιότητές τους, όπως η πρωτοβουλία και η υπευθυνότητα.

Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας θα έχετε την ευκαιρία να αξιοποιήσετε τις ερευνητικές ειδικότητες του προσωπικού για να προσεγγίσετε σε βάθος, κριτικά και σύνθετα ένα θέμα ή μια θεματική ενότητα. Ενδεικτικά, τέτοια Ειδικά Θέματα θα μπορούσαν να περιλαμβάνουν: Η Γαλλική Επανάσταση: ή "Ο μυστικός πόλεμος: οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες πληροφοριών κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου".

Το επίκεντρο αυτής της ενότητας είναι ο παγκόσμιος και επεκτατικός χαρακτήρας της Βρετανικής Αυτοκρατορίας μεταξύ της Αμερικανικής Επανάστασης και του Α' Παγκοσμίου Πολέμου. Οι φοιτητές θα εξετάσουν τον αντίκτυπο της βρετανικής ισχύος, του χρήματος και του πολιτισμού στους αυτόχθονες λαούς και κοινωνίες με τους οποίους ήρθαν σε επαφή και οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με ένα μείγμα προσαρμογής, συνεργασίας και αντίστασης. Με τη σειρά τους, θα εξετάσουν τους τρόπους με τους οποίους η βρετανική κοινωνία και ο πολιτισμός μετασχηματίστηκαν από την αυτοκρατορική εμπειρία. Αναμένεται να συμμετάσχετε σε ιστοριογραφικές συζητήσεις σχετικά με τη φύση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας, την προέλευση, το σκοπό, το νόημα και τις κληρονομιές της.

Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, θα προβείτε σε μια ευρεία κριτική μελέτη του πολιτικού, κοινωνικού και πολιτιστικού χρονολογίου του Ψυχρού Πολέμου από διάφορες διαφορετικές γεωπολιτικές οπτικές γωνίες, συμπεριλαμβανομένης της Μεγάλης Βρετανίας και άλλων ευρωπαϊκών εθνών, καθώς και των ΗΠΑ και της ΕΣΣΔ. Το μάθημα θα δώσει σημαντική έμφαση στην κατάκτηση του διαστήματος ως ειδικό στοιχείο τόσο της πολιτικής του Ψυχρού Πολέμου όσο και της κοινωνικής, τεχνολογικής και πολιτιστικής αλλαγής του 20ού αιώνα αργότερα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους History BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste

25% Διδάσκοντες επαγγελματίες
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες φυσικών και κοινωνικών επιστημών
15% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Επαγγέλματα υπηρεσιών προστασίας
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
10% Επαγγέλματα αθλητισμού και γυμναστικής
5% Επαγγελματίες στον τομέα της διατήρησης και του περιβάλλοντος

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

You will normally need 96-112 UCAS tariff points (from a maximum of four advanced level qualifications). We welcome a range of qualifications that meet the requirement above such as: •A / AS levels •BTEC •Access Courses •International Baccalaureate (IB) •Cambridge Pre-U •Extended Project

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Others
  • 6.5
  • Graduate Degrees
  • The candidate must attain a minimum of 6 in each component of the IELTS test.
  • 6.5
  • Undergraduate Degrees
  • The candidate must attain a minimum of 5.5 in each component of the IELTS test.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHistory, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ιστορία BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £12445 έτος 1
Διεθνή £12445 έτος 1
Channel Islands £12445 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)
 • έτος 2
 • έτος 3

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 5 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste

Το Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste (BGU) ιδρύθηκε το 1862 και βρίσκεται στο αστικό περιβάλλον της μητροπολιτικής πόλης του Λίνκολν της Αγγλίας. Το BGU ειδικεύεται στην κατάρτιση εκπαιδευτικών στα μονοπάτια κατάρτισης PGCE. Οι επιλογές κατάρτισης κυμαίνονται από Foundation Degrees μέχρι και διδακτορικό επίπεδο, και όλες έχουν ως στόχο να φέρουν τους αποφοίτους τους στον επιθυμητό τομέα εργασίας, είτε πρόκειται για τη διδασκαλία παιδιών σε δημοτικά σχολεία είτε για τη διδασκαλία εξειδικευμένων μαθημάτων σε ιδρύματα εκπαίδευσης ενηλίκων.

Λίστα με 95 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Bishop Grosseteste

 • Essential Places for Students in Lincoln | Bishop Grosseteste University
 • Student Advice at BGU | Bishop Grosseteste University
 • Advice from students
 • Life as an international student at BGU
 • Choosing BGU
 • Welcome to BGU

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Bishop Grosseteste University
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Bishop Grosseteste University
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
86% 3% 5% £17100 129 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
90% 1% 4% £14800 142 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Hanes BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
97% 5% 10% £14300 122 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία (συμπεριλαμβανομένου του κατατακτήριου έτους) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 0% 7% £16850 116 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
89% 5% 2% £19300 150 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool John Moores
(Liverpool John Moores University)
91% 0% 9% £11000 118 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
74% 0% 4% £20000 145 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Westminster
(University of Westminster)
61% 10% 25% £14400 98 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
72% 10% 0% £17100 £18000 132 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
91% 0% 0% £14560 99 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης