Birkbeck, University of London
Βικτωριανές Σπουδές MA
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Αξιοποιώντας τη θέση του Birkbeck ως κορυφαίου παγκοσμίως κέντρου στον τομέα των σπουδών του 19ου αιώνα, το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα Βικτωριανές Σπουδές σας προσφέρει την ευκαιρία να ακολουθήσετε μια πραγματικά διεπιστημονική προσέγγιση στη μελέτη της λογοτεχνίας, του πολιτισμού και της ιστορίας της Βικτωριανής Βρετανίας. Θα συναντήσετε ένα συναρπαστικό φάσμα βικτοριανών κειμένων, πλαισίων, θεμάτων και ιδεών σε ένα πρόγραμμα σπουδών που αποδίδει δικαιοσύνη στην ενέργεια και την ποικιλία της βικτοριανής περιόδου.

Δύο βασικές ενότητες σας εισάγουν σε μερικές από τις σημαντικότερες συζητήσεις, ιδέες και γεγονότα του μακρού δέκατου ένατου αιώνα και σας προσφέρουν την ευκαιρία να αναπτύξετε νέες κριτικές προσεγγίσεις στις βικτοριανές σπουδές. Αυτά συμπληρώνονται από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων επιλογής, τα οποία σας επιτρέπουν να ακολουθήσετε τα δικά σας ενδιαφέροντα στον τομέα των βικτοριανών σπουδών και πέραν αυτού. Θα έχετε ατομική επίβλεψη για την τελική σας διατριβή.

Οι φοιτητές στο τελευταίο έτος σπουδών τους έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια ενότητα πρακτικής άσκησης. Οι επιτυχόντες ασκούμενοι περνούν ένα εξάμηνο σε ένα από τα βικτοριανά πολιτιστικά ιδρύματα του Λονδίνου, αποκτώντας εμπειρία από πρώτο χέρι από την εργασία στον πολιτιστικό τομέα και χρησιμοποιώντας τα αρχεία του ιδρύματος υποδοχής τους για να αναπτύξουν ένα μοναδικό ερευνητικό έργο. Προηγούμενοι ασκούμενοι έχουν συνεργαστεί με το Bethlem Museum of the Mind, το Salvation Army Heritage Centre and Archive και την Guildhall Art Gallery και έχουν αναπτύξει τα έργα τους σε χρηματοδοτούμενα θέματα διδακτορικής έρευνας.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το Birkbeck κατέλαβε τη 2η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο για την έρευνα στην αγγλική γλώσσα και λογοτεχνία στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021.
 • Το ζωντανό μας Κέντρο Σπουδών του 19ου αιώνα διοργανώνει μια δυναμική σειρά εκδηλώσεων όλο το χρόνο που προβάλλουν την έρευνα των ακαδημαϊκών, ερευνητών και φοιτητών του Birkbeck, συμπεριλαμβανομένης της ετήσιας Ημέρας Ντίκενς και του Φόρουμ Σπουδών του 19ου αιώνα. Το Κέντρο ίδρυσε επίσης, και για πολλά χρόνια φιλοξένησε, το Σεμινάριο Σπουδών του 19ου αιώνα στο Λονδίνο.
 • Προσφέρουμε μια σειρά από υποτροφίες και υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον ακαδημαϊκό και τον ευρύτερο εκπαιδευτικό τομέα, στις εκδόσεις και την επιμέλεια, στις δημιουργικές τέχνες, στη βιβλιοθήκη και το αρχείο, στη διοίκηση τεχνών, στη δημοσιογραφία και στη συγγραφική καριέρα. Οι σταδιοδρομίες των πρόσφατων αποφοίτων μας περιλαμβάνουν:

 • Σύμβουλος πολιτικής στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Πολιτισμού, Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και Αθλητισμού
 • Επιμελητής κλασικών βιβλίων στην Penguin Books
 • Επιμελητής στην Guildhall Art Gallery
 • Διευθυντής του θιάσου στο θέατρο Jupiter στη Φλόριντα
 • Διευθυντής Εκπαίδευσης στο No More Marking
 • Επιμελητής σύγχρονων λογοτεχνικών αρχείων στη Βρετανική Βιβλιοθήκη

Είμαστε επίσης υπερήφανοι για τους αποφοίτους μας που ανοίγουν το δρόμο τους ως επιτυχημένοι συγγραφείς και μυθιστοριογράφοι, καθώς και για τον απόφοιτό μας του MA Victorian Studies, ο οποίος είναι το κορυφαίο νεαρό πνευματιστικό μέντιουμ της Βρετανίας.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Victorian Studies MA από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

**Η αξιολόγηση γίνεται με δοκίμια και διπλωματική εργασία**

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υποδοκιμή. Αν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςVictorian Studies, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Κανονικά πτυχίο δεύτερης τάξης (2:**2) ή ανώτερο σε σχετικό αντικείμενο, όπως αγγλικά, ιστορία, φιλοσοφία ή ιστορία της τέχνης, αλλά πτυχίο σε άλλα αντικείμενα θα ληφθεί υπόψη, όπως και άλλα προσόντα. Πριν από τη συνέντευξη, θα πρέπει να υποβάλετε μια σύντομη γραπτή εργασία (έως 500 λέξεις) σε οποιοδήποτε βικτοριανό θέμα. Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Βικτωριανές Σπουδές MA

Αγγλία £10800 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10800 έτος 1
Σκωτία £10800 έτος 1
Ουαλία £10800 έτος 1
Διεθνή £19830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #19 
  • #52 
  Ιστορία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #24 
  • #151 
  Ιστορία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βρετανική Ιστορία του εικοστού αιώνα MA (Res) Πανεπιστήμιο του Buckingham
(The University of Buckingham)
- - - £16480 - - Oncampus μερική απασχόληση
Βικτωριανές Σπουδές MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Μαύρη Βρετανική Ιστορία MA Goldsmiths, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Goldsmiths, University of London)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βρετανική Ιστορία MA Πανεπιστήμιο του Newcastle
(Newcastle University)
- - - - - Νιουκάστλ Oncampus μερική απασχόληση
Βικτωριανές Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
- - - - - Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ρομαντικές και Βικτωριανές Σπουδές MLitt Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Oncampus μερική απασχόληση