Birkbeck, University of London
Ισπανικά και Λατινοαμερικανικές Σπουδές BA (Hons)
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το BA Ισπανικών και Λατινοαμερικανικών Σπουδών σας προσφέρει την ευκαιρία να επικεντρωθείτε στις ισπανικές και λατινοαμερικανικές σπουδές, συμπεριλαμβανομένων των βραζιλιάνικων σπουδών, και να μάθετε ισπανικά σε προχωρημένο επίπεδο.

Η Ισπανία και η Λατινική Αμερική προσφέρουν συναρπαστικές δυνατότητες για τη μελέτη της λογοτεχνίας, του πολιτισμού, της ιστορίας και της κοινωνίας. Τα διεπιστημονικά μας μαθήματα καλύπτουν πολιτιστικές πτυχές του σύγχρονου ισπανικού και λατινοαμερικανικού κινηματογράφου, της λογοτεχνίας, του οπτικού πολιτισμού, της γλωσσολογίας, της ιστορίας και της ιστορίας της τέχνης. Σε αυτά περιλαμβάνεται, για παράδειγμα, η μελέτη παγκόσμιων πόλεων όπως η Βαρκελώνη και το Ρίο ντε Τζανέιρο. Ηγέτες στους τομείς τους, οι γλωσσολόγοι, οι καθηγητές και οι ερευνητές μας παρέχουν ένα μοναδικό περιβάλλον για να μάθετε και να μοιραστείτε τις εμπειρίες σας.

Το πρόγραμμα είναι επίσης διαθέσιμο για απογευματινές σπουδές πλήρους φοίτησης επί τέσσερα έτη, συμπεριλαμβανομένου ενός έτους σπουδών στο εξωτερικό.

Highlights

 • Αυτό το πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να συμπληρώσετε την ακαδημαϊκή σας μάθηση με κρίσιμη εμπειρία στον κλάδο μέσω της προαιρετικής ενότητας Industry Placement. Αν αποφασίσετε να επιλέξετε αυτή την ενότητα, θα μπορέσετε να εφαρμόσετε, να επεκτείνετε και να βελτιώσετε τις δεξιότητες που έχετε μάθει κατά τη διάρκεια των σπουδών σας και να αποκτήσετε πολύτιμες δεξιότητες για την απασχόληση.

 • Το Τμήμα Πολιτισμών και Γλωσσών συγκεντρώνει την έρευνα και τη διδασκαλία στα γαλλικά, τα γερμανικά, τα ιταλικά, τα ιαπωνικά και τα ισπανικά και τις λατινοαμερικάνικες σπουδές, συμπεριλαμβανομένων των βραζιλιάνικων σπουδών, και θεσμοθετεί μακροχρόνιους δεσμούς μεταξύ αυτών των κλάδων.

 • Στο πιο πρόσφατο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF), οι Σύγχρονες Γλώσσες και Γλωσσολογία πέτυχαν 100% για ένα ερευνητικό περιβάλλον που ευνοεί την παραγωγή έρευνας υψηλής ποιότητας, ενώ το 73% της έρευνάς μας αναγνωρίστηκε ως κορυφαία ή διεθνώς άριστη.

 • Πρόκειται για μια κοινότητα επιστημόνων με κοινά ενδιαφέροντα σε διεπιστημονικά θέματα και διαπολιτισμική έρευνα. Τα συνεργαζόμενα ερευνητικά μας κέντρα, το Birkbeck Research in Aesthetics of Kinship and Community (BRAKC) και το Centre for Iberian and Latin American Visual Studies (CILAVS), παρέχουν μια σημαντική πλατφόρμα για την ανταλλαγή αυτή. Το CILAVS προσφέρει μια σειρά εκδηλώσεων, όπως προβολές ταινιών, εργαστήρια και ομιλίες από προσκεκλημένους ομιλητές του Τμήματος και άλλων ιδρυμάτων.

 • Αυτό το πρόγραμμα σπουδών σας δίνει τη δυνατότητα να αποκτήσετε κριτική εκτίμηση της λογοτεχνίας, της τέχνης, του κινηματογράφου και της πολιτιστικής ιστορίας και γεωγραφίας της Ισπανίας και της Λατινικής Αμερικής, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας, σε μαθήματα που διδάσκονται από διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς. Το μάθημα θα δώσει επίσης τη δυνατότητα σε μη φυσικούς ομιλητές να γίνουν ικανοί χρήστες της ισπανικής γλώσσας.

 • Η Σχολή Τεχνών είναι επίσημος εταίρος του Ινστιτούτου Σύγχρονων Τεχνών (ICA) στο Λονδίνο. Οι ευκαιρίες για τους σπουδαστές περιλαμβάνουν δωρεάν ετήσια συνδρομή στο ICA, ιδιωτικές προβολές, εκπτώσεις σε όλες τις ομιλίες και εκδηλώσεις, δωρεάν προβολές για τα μέλη και εισιτήρια κινηματογράφου αξίας 3 λιρών τις Τρίτες, έκπτωση έως και 25% στις εκδόσεις των καλλιτεχνών του ICA και μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Spanish and Latin American Studies, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτό το μάθημα 29 εβδομάδων, που οδηγεί στο CEFR B2 (Upper Intermediate)/A-level+*, στοχεύει στην ανάπτυξη των γλωσσικών σας δεξιοτήτων (ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή) στα ισπανικά σε ένα προχωρημένο μεσαίο επίπεδο ικανότητας. Θα σας βοηθήσει επίσης να αποκτήσετε περαιτέρω εικόνα για πτυχές του πολιτισμού και της κοινωνίας του ισπανόφωνου κόσμου.

Αυτή η ενότητα θα σας προσφέρει μια εισαγωγή στο τι σημαίνει να μελετάτε γλώσσες και πολιτισμούς. Θα εξερευνήσουμε τη διεπιστημονική και διαπολιτισμική φύση της μελέτης γλωσσών και πολιτισμών εστιάζοντας σε διαφορετικά είδη κειμένων - λογοτεχνικά, κινηματογραφικά, ιστορικά, οπτικά - από μια ποικιλία διαφορετικών πολιτισμικών πλαισίων: Γαλλόφωνο, γερμανόφωνο, πορτογαλόφωνο και ιαπωνόφωνο. Θα μάθετε για τα πρακτικά και θεωρητικά εργαλεία που χρειάζεστε για να ασχοληθείτε με αυτά τα κείμενα και τα πολιτισμικά πλαίσια που τα παρήγαγαν και να εργαστείτε με αυτά τα εργαλεία στη δική σας γραφή.

Αυτό το μάθημα θα σας εισαγάγει στο μέσο του κινηματογράφου στην περιοχή, από τις απαρχές του στα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα έως σήμερα. Θα δοθεί προσοχή στο μεταβαλλόμενο τοπίο της κινηματογραφικής παραγωγής της Λατινικής Αμερικής με την πάροδο του χρόνου και στα πολλά ρεύματά της, μελετώντας ολόκληρη την περιοχή και δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στις περιπτώσεις του Μεξικού, της Αργεντινής και της Βραζιλίας, των τριών κύριων κινηματογραφικών δυνάμεων της περιοχής. Κατά τη διάρκεια αυτής της ενότητας θα γνωρίσετε κινηματογραφικά παραδείγματα μικρού μήκους καθώς και ολόκληρες ταινίες, που θα χρησιμεύσουν ως συγκριτικές μελέτες περίπτωσης σε σχέση με την περιοχή και τον κόσμο. Θα εξερευνήσετε επίσης τη γλώσσα της κινηματογραφικής κριτικής και ανάλυσης και τη θεωρία του κινηματογράφου, προκειμένου να διασταυρώσετε τον τρόπο με τον οποίο το μέσο του κινηματογράφου και η κινούμενη εικόνα έχουν συμβάλει στις επικρατούσες ιδέες για τη Λατινική Αμερική.

Αυτή η ενότητα του πρώτου έτους έχει σχεδιαστεί για να σας εξοικειώσει με βασικές πτυχές της ιστορικής και πολιτιστικής γεωγραφίας της Ιβηρικής Χερσονήσου και της Λατινικής Αμερικής, από την εμφάνιση των ιβηρικών αυτοκρατοριών και τον αποικισμό της Λατινικής Αμερικής, και συμπεριλαμβανομένης της συγκρότησης των σύγχρονων εθνικών κρατών, μέχρι σήμερα. Παράλληλα, θα σας εισαγάγει σε βασικές δεξιότητες μελέτης, συμπεριλαμβανομένων πρακτικών ασκήσεων, ώστε να είστε σε θέση να εκτελέσετε ανεξάρτητη κριτική και επιστημονική εργασία στα επόμενα έτη σπουδών σας. Οι τομείς δεξιοτήτων που εξετάζονται συγκεκριμένα περιλαμβάνουν την προετοιμασία για το μάθημα και την τήρηση σημειώσεων, τη χρήση της βιβλιοθήκης και άλλων ειδικών πηγών, τη συγγραφή δοκιμίων και την προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Έτος 2

Το μάθημα θα επικεντρωθεί στην οπτική εικόνα ως αναπαράσταση της κοινωνικής τάξης και θα δώσει έμφαση στη σύνδεση μεταξύ των εικαστικών τεχνών και της διαμόρφωσης της ισπανικής αυτοκρατορίας. Το μάθημα θα ασχοληθεί κυρίως με τις απαντήσεις σε ζητήματα πατρωνίας, λογοκρισίας, φύλου, τάξης και φυλής. Η εικαστική μορφή που δημιούργησε μια ομάδα καλλιτεχνών στην Ισπανία της Αντιμεταρρύθμισης θα μελετηθεί στο κοινωνικοϊστορικό της πλαίσιο και υπό το πρίσμα μιας σειράς κριτικών κειμένων.

Αυτό το μάθημα θα σας εισαγάγει στις κύριες τάσεις της ισπανικής τέχνης και του κινηματογράφου του εικοστού αιώνα και θα σας προσφέρει μια βάση στην οπτική ανάλυση. Το κομμάτι της τέχνης θα επικεντρωθεί σε μια επιλογή από πίνακες ζωγραφικής, γλυπτά, χαρακτικά και αντικείμενα που παρήχθησαν κατά τη διάρκεια του εικοστού αιώνα. Αυτά θα μελετηθούν στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πρωτοπορίας (κυβισμός, υπερρεαλισμός και αφαίρεση)- και θα σας εισάγουν στις σχετικές πρόσφατες εξελίξεις στην ιστορία και τη θεωρία της τέχνης, καθώς και σε τεχνικά ζητήματα όπως: μορφή, χώρος, σύνθεση, χρώμα, φυσική δομή, μοντελοποίηση, χύτευση, κατασκευή και εγκατάσταση. Τα θέματα που θα καλυφθούν περιλαμβάνουν: Η επιρροή των φωτογραφικών μέσων και της μαζικής παραγωγής.

Το μάθημα αυτό επικεντρώνεται στις χωρικές φαντασιώσεις του αστικού κόσμου στη Βραζιλία από τα τέλη του δέκατου ένατου αιώνα έως σήμερα. Έμφαση δίνεται στον δυναμισμό των βραζιλιάνικων πόλεων, διερευνώντας τον βαθμό στον οποίο διαφορετικοί κόσμοι έχουν έρθει σε στενή γειτνίαση μέσα σε συγκεκριμένα αστικά περιβάλλοντα. Επιπλέον, αντλεί από τα σημαντικότερα θεωρητικά ρεύματα για τους αστικούς χώρους και τις αναπαραστάσεις τους στο πλαίσιο της γεωγραφίας, της ιστορίας, της ανθρωπολογίας, της αρχιτεκτονικής και της ιστορίας της τέχνης. Θα εργαστούμε επίσης με οπτικό υλικό, όπως φωτογραφία και φιλμ.

Αυτή η ενότητα διάρκειας 29 εβδομάδων, που οδηγεί στο CEFR C1 (Advanced)/μετα-A-level*, βασίζεται και διευρύνει τις υπάρχουσες γνώσεις και δεξιότητές σας στην ακρόαση, ομιλία, ανάγνωση και γραφή της ισπανικής γλώσσας. Η έμφαση δίνεται στη διεύρυνση του λεξιλογίου σας, στην ανάπτυξη της ακρίβειας στην προφορική και γραπτή επικοινωνία και στην εκμάθηση της χρήσης πιο σύνθετων γραμματικών δομών και προτάσεων (π.χ. σύνθετες προτάσεις). Θα πρέπει να κατανοήσετε μια ποικιλία κειμένων από διάφορα μέσα, συμπεριλαμβανομένων λογοτεχνικών κειμένων, τηλεοπτικών προγραμμάτων και ταινιών. Θα χρησιμοποιηθεί υλικό σε διάφορες ποικιλίες της ισπανικής γλώσσας της Λατινικής Αμερικής και της Χερσονήσου για την εξάσκηση στην κατανόηση της ανάγνωσης και της ακουστικής κατανόησης.

Έτος 3

Το κεντρικό θέμα αυτού του μαθήματος είναι οι τρόποι με τους οποίους η οπτική μορφή (κυρίως η ζωγραφική) ανταποκρίνεται στην αφρικανική παρουσία στην πρώιμη νεότερη Ισπανία από τον 15ο έως τον 17ο αιώνα. Ο πυρήνας αυτού του μαθήματος θα είναι οι σχέσεις μεταξύ της θρησκείας, των αντιλήψεων για την ανθρώπινη ποικιλομορφία ("φυλή") και της οπτικής μορφής. Θα διερευνήσει κυρίως τις επιπτώσεις που είχε η αφρικανική δουλεία, η διαδικασία της απελευθέρωσης ή της ελευθερίας των σκλάβων και η ίδρυση των αδελφοτήτων των μαύρων στις αρθρώσεις της οπτικής μορφής.

Αυτή η ενότητα διάρκειας 24 εβδομάδων, η οποία οδηγεί στο στάδιο Γ1 (προχωρημένο) Γ2 (επίπεδο πτυχίου)* του ΚΕΠΑ, αποσκοπεί στην εδραίωση της ευχέρειας και της ακρίβειας χρήσης της γλώσσας σας, τόσο στον προφορικό όσο και στον γραπτό λόγο. Εισάγει πιο προχωρημένες μεταφραστικές δεξιότητες για τις οποίες χρησιμοποιούνται δημοσιογραφικά και λογοτεχνικά κείμενα. Σας οδηγεί σε επίπεδο ικανοτήτων επιπέδου πτυχίου. Θα εδραιώσετε την ακαδημαϊκή σας γραφή στη γλώσσα, παράγοντας μια σειρά από δοκίμια που βασίζονται στην κειμενική ανάλυση ταινιών και μυθοπλαστικών και μη μυθοπλαστικών κειμένων, συμπεριλαμβανομένης μιας ερευνητικής εργασίας.

Απευθύνεται σε προχωρημένους μαθητές ή φυσικούς ομιλητές της ισπανικής γλώσσας και επικεντρώνεται στη μελέτη της χρήσης της ισπανικής γλώσσας στην αλληλεπίδραση από κοινωνικοπολιτισμική άποψη. Θα εισαχθείτε σε ορισμένες από τις θεωρίες που ασχολούνται με τη χρήση της γλώσσας στη διαχείριση των διαπροσωπικών σχέσεων, με έμφαση στη θεωρία της ευγένειας και της αγένειας, και θα εξετάσετε την εφαρμογή τους σε μια σειρά θεμάτων όπως η προσωπική προσφώνηση και η πραγματοποίηση πράξεων λόγου. Θα ασχοληθείτε επίσης με περιγραφικές τεχνικές στο πεδίο και μεθοδολογικά ζητήματα.

Η εργασία του τελευταίου έτους είναι μια ερευνητική ενότητα που σας επιτρέπει να διερευνήσετε σε βάθος ένα θέμα που σας ενδιαφέρει, συνήθως κατά τη διάρκεια του τελευταίου σας έτους. Για την εργασία αυτή, καλείστε να αναλάβετε εργασίες ισοδύναμες με αυτές που απαιτούνται για μια ενότητα ενός ολόκληρου έτους. Το θέμα επιλέγεται από εσάς σε συνεννόηση με έναν καθηγητή, ο οποίος έχει επίσης συμφωνήσει να ενεργήσει ως επιβλέπων.... σας.

Για τις γλωσσικές ενότητες, οι εργασίες που πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων των αξιολογήσεων στην τάξη, υπολογίζονται σε διαφορετικές αναλογίες στις διάφορες ενότητες. Τα μαθήματα λογοτεχνίας και πολιτισμού αξιολογούνται με συνδυασμό διαφορετικών τύπων εργασιών, ανάλογα με το επίπεδο του μαθήματος. Για παράδειγμα, για τα περισσότερα μαθήματα επιπέδου 6 των 30 πιστωτικών μονάδων πρέπει να συμπληρώσετε δύο δοκίμια το χρόνο. Δεν υπάρχουν γραπτές εξετάσεις.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις προσόντων

Χαιρετίζουμε τις αιτήσεις από φοιτητές που είναι κάτοχοι διπλώματος πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμασίας Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 6,5, με όχι λιγότερο από 6,0 σε κάθε ένα από τα επιμέρους

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςSpanish and Latin American Studies, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ισπανικά και Λατινοαμερικανικές Σπουδές BA (Hons)

Αγγλία £6935 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £6935 έτος 1
Σκωτία £6935 έτος 1
Ουαλία £6935 έτος 1
Διεθνή £10920 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος του προγράμματός τους. Τα δίδακτρα για τους φοιτητές που συνεχίζουν το πρόγραμμά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 351 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Malet Street
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αμερικανικές σπουδές (Ηνωμένες Πολιτείες) με κινηματογράφο (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
87% 0% 20% £14020 92 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
78% 0% 10% £16000 142 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία και αμερικανικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
81% 0% 8% £12750 107 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμιες Σπουδές με Λατινοαμερικανικές Σπουδές (συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
83% 11% 2% £16850 113 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές κινηματογράφου και τηλεόρασης και αμερικανικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
60% 1% 6% £20000 134 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές και πολιτική με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
65% 5% 6% £16000 128 Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές με ένα έτος στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
89% 0% 10% £17100 £18000 119 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές (Ηνωμένες Πολιτείες) (με ένα εξάμηνο στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
78% 0% 20% £14020 90 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές και πολεμικές σπουδές BA (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
85% 0% 10% £12750 83 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αμερικανικές σπουδές και σπουδές κινηματογράφου με έτος θεμελίωσης BA (Hons) Πανεπιστήμιο York St John
(York St John University)
86% 3% 0% £12750 117 Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης