Birkbeck, University of London
Ποσοτική διαχείριση κινδύνων με μηχανική μάθηση MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Στον απόηχο των πρόσφατων χρηματοπιστωτικών κρίσεων, επιβλήθηκαν σημαντικές ρυθμιστικές μεταρρυθμίσεις στον χρηματοπιστωτικό τομέα και αυτό οδήγησε σε αύξηση της ζήτησης για ειδικούς στον τομέα της διαχείρισης χρηματοπιστωτικών κινδύνων. Το ΠΜΣ στην Ποσοτική Διαχείριση Κινδύνων με Μηχανική Μάθηση έχει σχεδιαστεί για να καλύψει αυτή τη ζήτηση. Το πρόγραμμα θα σας παρέχει τις γνώσεις και τις ποσοτικές δεξιότητες που απαιτούνται για μια καριέρα στη διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων. Θα αποκτήσετε εις βάθος γνώσεις σχετικά με τα χρηματοοικονομικά παράγωγα, τη διαχείριση χαρτοφυλακίου και τους βασικούς τομείς της διαχείρισης κινδύνων, με ιδιαίτερη έμφαση στον κίνδυνο αγοράς και τον πιστωτικό κίνδυνο.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του μαθήματος, θα έχετε την τεχνογνωσία να εντοπίζετε και να διαχειρίζεστε τις κύριες πηγές κινδύνου στις χρηματοπιστωτικές αγορές. Θα κατανοήσετε το ρόλο των παράγωγων χρηματοοικονομικών προϊόντων, τη χρήση (και την κατάχρησή τους) και τον τρόπο τιμολόγησής τους και θα είστε σε θέση να αναλύετε χρηματοοικονομικά δεδομένα και να δημιουργείτε μοντέλα κινδύνου, να εντοπίζετε τάσεις στα δεδομένα, να ελέγχετε μια δεδομένη υπόθεση και να προβλέπετε μελλοντικές τιμές. Θα καταλάβετε επίσης πώς να δημιουργείτε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο (από επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία) και να παρακολουθείτε προσεκτικά την απόδοσή του με την πάροδο του χρόνου.

Τα μεταπτυχιακά οικονομικά μαθήματα του Birkbeck βασίζονται στη μακρόχρονη εμπειρία μας στην απογευματινή διδασκαλία με γνώμονα την έρευνα. Πολλοί από τους φοιτητές μας εργάζονται στον χρηματοοικονομικό κλάδο, γεγονός που δημιουργεί μια ζωντανή ατμόσφαιρα στην τάξη και εξασφαλίζει ότι θα σπουδάζετε μαζί με αφοσιωμένους, ενθουσιώδεις φοιτητές με πλούσια εμπειρία. Θα διδάσκεστε από ενεργούς ερευνητές, που εργάζονται στην αιχμή του δόρατος στους αντίστοιχους τομείς τους, οι οποίοι είναι επίσης έμπειροι επαγγελματίες, παρέχοντας εξειδικευμένες συμβουλές και εσωτερική εκπαίδευση σε κυβερνητικές υπηρεσίες, τράπεζες και επιχειρήσεις στο City του Λονδίνου. Αυτό το μάθημα είναι δύσκολο και απαιτητικό, γι' αυτό θα πρέπει να επιδείξετε ισχυρή πνευματική ικανότητα στην αίτησή σας και να είστε πρόθυμοι να εργαστείτε σκληρά.

Highlights

 • Το μάθημα αυτό συνδυάζει υψηλό επίπεδο ακαδημαϊκής αυστηρότητας με στέρεες βάσεις σε πρακτικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.

 • Η έμφαση δίνεται στη μηχανική μάθηση, τον κλάδο της επιστήμης των δεδομένων που αναδιαμορφώνει τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία. Θα μάθετε τις στατιστικές τεχνικές και τα εργαλεία μηχανικής μάθησης που χρησιμοποιούνται ευρέως στη διαχείριση χρηματοοικονομικών κινδύνων και θα μάθετε επίσης πώς να προγραμματίζετε Python και R.

 • Έχουμε εξαιρετική φήμη για την ποιότητα της διδασκαλίας μας, η οποία περιλαμβάνει την παροχή κατάρτισης για το Υπουργείο Οικονομικών και την Τράπεζα της Αγγλίας.

 • Το Τμήμα Οικονομικών, Μαθηματικών και Στατιστικής του Birkbeck απολαμβάνει διεθνούς φήμης και οι ερευνητικές ομάδες οικονομικών και χρηματοοικονομικών του συγκαταλέγονται μεταξύ των κορυφαίων ερευνητικών ομάδων της χώρας.

 • Στο πιο πρόσφατο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF), περισσότερα από τα μισά ερευνητικά μας αποτελέσματα στα Οικονομικά κατατάχθηκαν ως κορυφαία ή διεθνώς άριστα.

Εργασίες μαθημάτων, εξετάσεις και διπλωματική εργασία.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 6,5, με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε ένα από τα επιμέρους

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςQuantitative Risk Management with Machine Learning, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (2:2) ή ανώτερο σε ποσοτικό αντικείμενο, όπως μαθηματικά, φυσική, στατιστική, οικονομικά ή μηχανική. Εναλλακτικά, τουλάχιστον άριστα στο MSc Finance. Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Ποσοτική διαχείριση κινδύνων με μηχανική μάθηση MSc

Αγγλία £13620 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £13620 έτος 1
Σκωτία £13620 έτος 1
Ουαλία £13620 έτος 1
Διεθνή £19830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος του προγράμματός τους. Τα δίδακτρα για τους φοιτητές που συνεχίζουν το πρόγραμμά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 351 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site - Malet Street
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μηχανική και Διοίκηση με διεθνείς σπουδές MEng (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
79% 10% 5% £25000 156 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων (Κοινωνικές επιστήμες) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
85% 0% 0% £70480 £81600 170 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Προπονητική και Διαχείριση Κρίκετ (Ολοκληρωμένο Μάστερ) MSport Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
89% 1% 11% £13100 138 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση (διαφήμιση και εταιρική επικοινωνία) MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
59% 0% 5% £19380 101 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση με έτος θεμελίωσης MSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
78% 2% 8% £14000 113 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση με ολοκληρωμένο μάστερ MSci (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
78% 2% 8% £17500 113 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μάστερ στις διεθνείς επιχειρήσεις με σύγχρονη γλώσσα MIBML Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
83% 0% 6% £16400 206 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων & Διοίκηση/Ισπανικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
76% 0% 0% £79290 209 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
92% 3% 3% £25700 150 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαελικά/Επιχειρήσεις και Διοίκηση MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
76% 0% 0% £70480 200 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης