Birkbeck, University of London
Μεσαιωνικές Σπουδές MA
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το νέο μας ΠΜΣ Μεσαιωνικές Σπουδές σας προσφέρει την ευκαιρία να γνωρίσετε τον Μεσαίωνα από μια σειρά επιστημονικών προοπτικών, συμπεριλαμβανομένης της μελέτης των εξής:

 • λογοτεχνία
 • ιστορία
 • υλικός πολιτισμός
 • τις εικαστικές τέχνες.

Στο επίκεντρο αυτού του μαθήματος μεσαιωνικών σπουδών βρίσκεται μια βασική ενότητα που θα σας εισαγάγει στις πιο σύγχρονες επιστημονικές προσεγγίσεις της περιόδου του Μεσαίωνα. Αυτή η ενότητα διαπερνά διαφορετικά πεδία για να εξετάσει τον πλούτο του μεσαιωνικού παρελθόντος από μια ολοκληρωμένη, ολιστική προοπτική, στην οποία θα καθοδηγηθείτε από ειδικούς σε διεπιστημονικές ερευνητικές μεθόδους.

Μελετώντας τη μεσαιωνική περίοδο, θα αναπτύξετε βασικές ερευνητικές δεξιότητες, όπως παλαιογραφία, μεταγραφή, προέλευση χειρογράφων, ταυτοποίηση και χρονολόγηση. Θα χρησιμοποιήσετε επίσης σύγχρονα θεωρητικά πλαίσια για να εξετάσετε:

 • άνθρωποι
 • μέρη
 • καλλιτεχνικές παραγωγές
 • κοινωνικά πρότυπα.

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα ενδιαφέροντά σας με μαθήματα επιλογής στην ιστορία της τέχνης, την αρχαιολογία, τη μεσαιωνική λογοτεχνία και την Αναγέννηση. Μπορείτε επίσης να λάβετε ατομική υποστήριξη για τη συγγραφή ερευνητικού δοκιμίου σε θέμα της επιλογής σας. Η προετοιμασία για τη διατριβή σας υποστηρίζεται από ένα μάθημα ερευνητικών μεθόδων, το οποίο θα βελτιώσει τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε την τελική σας ερευνητική εργασία.

Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό για φοιτητές που προσεγγίζουν τις μεταπτυχιακές σπουδές από διάφορα υπόβαθρα. Εκτός του ότι παρέχει αυστηρή προετοιμασία για διδακτορική έρευνα, είναι εξίσου κατάλληλο για τα ενδιαφέροντα των ενθουσιωδών μεσαιωνικών, εκείνων που επιθυμούν να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους για τον Μεσαίωνα και εκείνων που επιστρέφουν στις σπουδές για να ακολουθήσουν ένα προσωπικό πάθος.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το ΠΜΣ Μεσαιωνικές Σπουδές σας προσφέρει τη μοναδική ευκαιρία στο Λονδίνο και την ευρύτερη περιοχή να σπουδάσετε τον Μεσαίωνα σε μεταπτυχιακό επίπεδο μέσω απογευματινών μαθημάτων στο πανεπιστήμιο.
 • Διαθέτουμε μια ακμάζουσα ερευνητική κουλτούρα, με ομάδες ανάγνωσης υπό την καθοδήγηση των φοιτητών και ένα τακτικό πρόγραμμα σημαντικών επισκεπτών ομιλητών, συμπεριλαμβανομένου του Birkbeck Medieval Seminar και του Centre for Medieval and Early Modern Worlds. Βρισκόμαστε επίσης σε ιδανική τοποθεσία για τις καλύτερες ερευνητικές βιβλιοθήκες ανθρωπιστικών επιστημών στην πρωτεύουσα, συμπεριλαμβανομένων της Βρετανικής Βιβλιοθήκης, του Senate House και του Ινστιτούτου Warburg.
 • Το Birkbeck κατατάχθηκε στα οκτώ κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την έρευνα στην Ιστορία και στη 2η θέση για την έρευνα στην Αγγλική Γλώσσα και Λογοτεχνία στο Πλαίσιο Αριστείας για την Έρευνα του 2021.
 • Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση σε ένα από τα προγράμματα χρηματοδότησης μεταπτυχιακών σπουδών μας, συμπεριλαμβανομένων των Dean's Awards, Peltz Scholarships και Master's Bursaries.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι ακολουθούν επαγγελματικές πορείες στην έρευνα και την αρχειοθέτηση, σε μουσεία και γκαλερί, στην εκπαίδευση και στη δημοσιογραφία. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • αρχειοφύλακας
 • ερευνητής
 • λέκτορας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης
 • δημοσιογράφος εφημερίδων/περιοδικών
 • διαχειριστής τεχνών.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Medieval Studies MA από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Η αξιολόγηση γίνεται μέσω εργασιών, συμπεριλαμβανομένων δοκιμίων και σχολίων. Μπορεί επίσης να περιλαμβάνει παρουσιάσεις, την επιμέλεια του υλικού πολιτισμού και των εικαστικών τεχνών, γραπτές εργασίες και την προετοιμασία άλλων μορφών μέσων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMedieval Studies, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Η τυπική προϋπόθεση για την είσοδό μας στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (2:2 ή ανώτερο) από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ή ισοδύναμο διεθνές πτυχίο. Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Μεσαιωνικές Σπουδές MA

Αγγλία £10800 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10800 έτος 1
Σκωτία £10800 έτος 1
Ουαλία £10800 έτος 1
Διεθνή £19830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #19 
  • #52 
  Ιστορία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #24 
  • #151 
  Ιστορία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιταλική και μεσαιωνική ιστορία (έτος στο εξωτερικό) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 206 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεσαιωνική Ιστορία και Κοινωνική Ανθρωπολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 0% 0% £30160 198 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεσαιωνική Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 201 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αρχαία και Μεσαιωνική Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- 5% 5% £26500 157 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανική και Μεσαιωνική Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 201 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συγκριτική λογοτεχνία και μεσαιωνική ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 201 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεσαιωνική Ιστορία και Ρωσικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 197 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεσαιωνική Ιστορία και Περσικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 0% 0% £30160 210 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γαλλική και Μεσαιωνική Ιστορία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 0% 0% £30160 215 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γερμανική και Μεσαιωνική Ιστορία (έτος στο εξωτερικό) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- 1% 0% £30160 201 Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης