Birkbeck, University of London
Ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες: Bodies, Cultures and Ideas MA
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Medical Humanities: Bodies, Cultures and Ideas MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις διευρύνουν συνεχώς τα όρια των ιατρικών δυνατοτήτων. Ποιος είναι όμως ο ρόλος που διαδραματίζουν οι ανθρωπιστικές επιστήμες; Πώς αναπαρίσταται η πρακτική της ιατρικής στην τέχνη, τη λογοτεχνία, τον κινηματογράφο και άλλα μέσα, και πώς αυτές οι αναπαραστάσεις καθορίζουν, με τη σειρά τους, τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε και βιώνουμε το ίδιο μας το σώμα και την πραγματικότητα της ασθένειας και της υγείας;

Το διεπιστημονικό MA Medical Humanities του Birkbeck: Bodies, Cultures and Ideas διερευνά την ανθρώπινη υγεία μέσα από τους φακούς του πολιτισμού και της ιστορίας, καλύπτοντας θέματα όπως οι μολυσματικές ασθένειες, η διατροφή και η άσκηση, η ψυχική υγεία και ευεξία και η αναπηρία.

Το μάθημα συγκεντρώνει φοιτητές και προσωπικό που εργάζονται σε διαφορετικά επιστημονικά πεδία, διαφορετικές ιστορικές περιόδους και διαφορετικές γεωγραφικές περιοχές, για να προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση στη συναρπαστική, πολύπλοκη σχέση μεταξύ της ιατρικής και των ανθρωπιστικών επιστημών. Οι διεπιστημονικές ενότητες επιλογής διδάσκονται συλλογικά από προσωπικό από τα αγγλικά, το δίκαιο, τις σύγχρονες γλώσσες, τη φιλοσοφία, την ιστορία, τις ψυχοκοινωνικές σπουδές, το φύλο και τη σεξουαλικότητα, τις σπουδές κινηματογράφου και μέσων ενημέρωσης και την ιστορία της τέχνης.

Θα εξετάσετε την ανάπτυξη των κλινικών πρακτικών και των θεσμών, τη διαμόρφωση της ιατρικής εμπειρογνωμοσύνης και εξουσίας, καθώς και τον ρόλο της ιατρικής ηθικής και του δικαίου. Θα ενημερωθείτε επίσης για την ιστορία των ιατρικών ανθρωπιστικών επιστημών ως ακαδημαϊκού πεδίου και για τις συζητήσεις που διαμόρφωσαν την ταυτότητα και τον ρόλο τους. Θα αναπτύξετε επίσης τις αναλυτικές, ερευνητικές και συγγραφικές σας δεξιότητες. Το μάθημα απευθύνεται σε πτυχιούχους καλλιτεχνικών, ανθρωπιστικών και κοινωνικών επιστημών.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το πρόγραμμα έχει λάβει μια σειρά πλήρως χρηματοδοτούμενων θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών από το Wellcome Trust, στο πλαίσιο της δέσμευσής του να δημιουργήσει έναν σημαίνοντα και ποικιλόμορφο πληθυσμό μελλοντικών ερευνητών στις ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες.
 • Όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις υψηλού κύρους υποτροφίες Eric Hobsbawm, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Ο Eric Hobsbawm, ένας από τους ιστορικούς με τη μεγαλύτερη επιρροή του εικοστού αιώνα, δίδαξε στο Birkbeck για πάνω από πέντε δεκαετίες και ενσάρκωσε αυτό που είναι κεντρικό στοιχείο της διδασκαλίας και της έρευνάς μας: τη συνεχή δέσμευση για κριτική έρευνα και δημόσια δέσμευση. Προσφέρουμε επίσης έναν αριθμό υποτροφιών για μεταπτυχιακούς φοιτητές.
 • Το Birkbeck βρίσκεται στην καρδιά του ακαδημαϊκού Λονδίνου με εύκολη πρόσβαση σε ερευνητικούς πόρους παγκόσμιας κλάσης, όπως το Βρετανικό Μουσείο και η Βρετανική Βιβλιοθήκη. Θα μπορούσατε να σπουδάσετε σε ένα κτίριο που κάποτε φιλοξενούσε τη Βιρτζίνια Γουλφ και στο οποίο σύχναζαν μέλη της ομάδας Bloomsbury.
 • Το μάθημα αυτό αναπτύσσεται από το Κέντρο Ιατρικών Ανθρωπιστικών Επιστημών του Birkbeck, μια διεπιστημονική και διακολλεγιακή ερευνητική ομάδα που φέρνει σε επαφή ακαδημαϊκούς και φοιτητές όλων των επιπέδων για να εργαστούν πάνω σε θέματα τόσο κρίσιμα όσο και κλινικά. Φιλοξενούμε επισκέπτες ομιλητές, δίνουμε ομιλίες, οργανώνουμε μια τακτική ομάδα ανάγνωσης και παρέχουμε έναν κόμβο για την ποικιλόμορφη έρευνα του Κολεγίου στον τομέα αυτό.
 • Το Birkbeck διαθέτει μια σειρά από ινστιτούτα ειδικά σχεδιασμένα για να προωθούν την εργασία μεταξύ των επιστημονικών κλάδων: Birkbeck Institute for the Moving Image, Birkbeck Institute for the Humanities, Birkbeck Institute for Social Research, Birkbeck Gender and Sexuality και Birkbeck Institute for the Study of Antisemitism. Αυτά τα ινστιτούτα καθοδηγούνται από το έργο επιστημόνων παγκόσμιας κλάσης, όπως η Laura Mulvey, ο Slavoj Žižek, η Lynne Segal και ο David Feldman.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Πρόκειται για ένα νέο μάθημα και ως εκ τούτου τα στοιχεία αυτά δεν είναι ακόμη διαθέσιμα.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Medical Humanities: Bodies, Cultures and Ideas MA από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Σχόλια στενής ανάγνωσης, δοκίμια, ερευνητικά λευκώματα και μια διατριβή 15.000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υποδοκιμή. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMedical Humanities: Bodies, Cultures and Ideas, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (2:2) ή ανώτερο σε ένα αντικείμενο των τεχνών, των ανθρωπιστικών ή των κοινωνικών επιστημών.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες: Bodies, Cultures and Ideas MA

Αγγλία £10800 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £10800 έτος 1
Σκωτία £10800 έτος 1
Ουαλία £10800 έτος 1
Διεθνή £19830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών τους. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γνωστική επιστήμη (ανθρωπιστικές επιστήμες) MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £34800 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γυναικείες Σπουδές (Ανθρωπιστικές Επιστήμες) PgDip Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £16700 £17940 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες: Bodies, Cultures and Ideas MA Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £9915 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Ιατρική ιστορία και ανθρωπιστικές επιστήμες MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες MRes Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18100 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Δεδομένων (Ψηφιακές Ανθρωπιστικές Επιστήμες) MSc (PG) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £31500 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένες Ιατρικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες PgCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6010 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Ανθρωπιστικές και κοινωνικές επιστήμες (εξ αποστάσεως εκπαίδευση) MRes Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £4100 - Πόρτσμουθ Online μερική απασχόληση
Περιβαλλοντικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες MA Πανεπιστήμιο Bath Spa
(Bath Spa University)
- - - - - Μπαθ Oncampus μερική απασχόληση
Κοινωνικές και ανθρωπιστικές επιστήμες MRes Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - - - Ντέρμπι Oncampus μερική απασχόληση