Birkbeck, University of London
Νομική με έτος θεμελίωσης LLB (Hons)
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Νόμος (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23767 £22711 £27834
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20344 - £28558 £17746 - £29609 £20717 - £38496

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το LLB Law του Birkbeck σας διδάσκει τους θεμελιώδεις τομείς του δικαίου που απαιτούνται από το νομικό επάγγελμα και σας παρέχει τις βασικές δεξιότητες και γνώσεις για να προχωρήσετε προς την επιτυχή απόκτηση του τίτλου του δικηγόρου. Θα αποκτήσετε ιδιαίτερα μεταβιβάσιμες νομικές δεξιότητες που είναι επίσης πολύτιμες σε άλλες σταδιοδρομίες πέραν του νομικού τομέα.

Στο πρόγραμμα LLB Law, θα αναπτύξετε μια καλή γνώση και κατανόηση του δικαίου σε μια σειρά από θεμελιώδη και εξειδικευμένα θέματα. Θα μάθετε επίσης να αναγνωρίζετε τους πολιτικούς, οικονομικούς, εμπορικούς, κοινωνικούς και πολιτιστικούς παράγοντες που επηρεάζουν τον τρόπο με τον οποίο κατανοούμε το δίκαιο και τα προβλήματα, τις εντάσεις και τις αντιφάσεις στο πλαίσιο ορισμένων νομικών θεωριών και δογμάτων.

Μετά την αποφοίτησή σας, θα είστε έτοιμοι να:

 • να προετοιμαστείτε για τις κατατακτήριες εξετάσεις των δικηγόρων (SQE)
 • να υποβάλει αίτηση για μια θέση στο Bar Professional Training Course (BPTC), ή
 • να ακολουθήσετε μια σειρά από άλλες σταδιοδρομίες.

Η διδασκαλία σε αυτό το LLB Law είναι πολύ ευέλικτη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φοιτητών μας - ανάλογα με την ενότητα, προσφέρουμε μαθήματα κατά τη διάρκεια της ημέρας, το βράδυ, στην πανεπιστημιούπολη ή online.

Εάν επιλέξετε το Θεμελιώδες Έτος, αυτό θα σας προετοιμάσει πλήρως για προπτυχιακές σπουδές. Είναι ιδανικό εάν επιστρέφετε στις σπουδές μετά από ένα κενό, ή εάν δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως τα σχετικά μαθήματα, ή εάν δεν έχετε επιτύχει τους βαθμούς που χρειάζεστε για να εισαχθείτε στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που έχετε επιλέξει.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το Birkbeck είναι ένα κορυφαίο διεθνές κέντρο νομικής διδασκαλίας, έρευνας και υποτροφίας παγκόσμιας κλάσης. Θα διδάσκεστε από κορυφαίο ακαδημαϊκό προσωπικό, μαζί με έμπειρους δικηγόρους, barristers και δικαστές από όλο τον νομικό τομέα.
 • Η ανάπτυξη καριέρας και η ενίσχυση των δεξιοτήτων αποτελούν βασικό μέρος των σπουδών αυτού του προγράμματος. Θα έχετε πρόσβαση σε ένα τεράστιο φάσμα υποστήριξης σταδιοδρομίας, συμπεριλαμβανομένης της Υπηρεσίας Σταδιοδρομίας του Birkbeck, του Birkbeck Talent και του Birkbeck Futures. Αυτή η ολοκληρωμένη υποστήριξη συνδέει τους φοιτητές μας και τους πρόσφατους αποφοίτους μας με κορυφαίους εργοδότες του Ηνωμένου Βασιλείου και σας προσφέρει βοήθεια με αιτήσεις εργασίας, συνεντεύξεις και σχεδιασμό καριέρας.
 • Ως φοιτητής νομικής του Birkbeck, θα έχετε τη δυνατότητα να λάβετε μέρος στη σειρά μας Legal Practice Conversation. Σε αυτά τα εργαστήρια, δικηγόροι και απόφοιτοι του Birkbeck συζητούν για τη δουλειά τους και προσφέρουν συμβουλές και έμπνευση σε φοιτητές που επιθυμούν να ακολουθήσουν καριέρα στη νομική επιστήμη. Πρόσφατοι ομιλητές έχουν συζητήσει την προσφορά εξαγοράς της Pfizer/AstraZeneca, τα διεθνή ανθρώπινα δικαιώματα, το αθλητικό δίκαιο και τη δικαστική διαμάχη που ασκήθηκε για λογαριασμό των βετεράνων του προγράμματος πυρηνικών δοκιμών της δεκαετίας του 1950 στο Νησί των Χριστουγέννων.
 • Το LLB είναι διαπιστευμένο από την Solicitors Regulation Authority, και οι φοιτητές που λαμβάνουν το πτυχίο δικαιούνται να λάβουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης του ακαδημαϊκού σταδίου της νομικής εκπαίδευσης για δικηγόρους. Αναγνωρίζεται επίσης από το Bar Standards Board ως αναγνωρισμένο πτυχίο νομικής για τους σκοπούς της ολοκλήρωσης του Ακαδημαϊκού Σταδίου Εκπαίδευσης για το δικηγορικό σώμα. Το πτυχίο είναι αναγνωρισμένο ως LLB Law.
 • Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν διδασκαλία κατά τη διάρκεια της ημέρας, η οποία περιλαμβάνει δύο έως τρεις ημέρες παρουσίας στην πανεπιστημιούπολη, με όλα τα μαθήματα να πραγματοποιούνται μετά το μεσημέρι. Θα έχετε πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας διαδικτυακούς εκπαιδευτικούς πόρους και μπορείτε να μελετήσετε και να ολοκληρώσετε το μάθημα παρακολουθώντας το κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μόλις υποβάλετε αίτηση μέσω του UCAS και λάβετε την προσφορά σας από εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μας ενημερώσετε για την προτίμησή σας για απογευματινή ή βραδινή φοίτηση.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι του Birkbeck LLB έχουν ακολουθήσει επιτυχημένη σταδιοδρομία στο δικηγορικό σώμα και ως δικηγόροι. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν το πτυχίο τους για να προωθηθούν σε θέσεις σε:

 • δημοσιογραφία
 • τραπεζική
 • ανθρώπινο δυναμικό
 • δημιουργική επιχειρηματικότητα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Law with Foundation Year LLB (Hons) από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

30% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Οι μέθοδοι αξιολόγησης περιλαμβάνουν δοκίμια, προβληματικές ερωτήσεις, εξετάσεις με/χωρίς θέαση, εξετάσεις με ανοικτό/κλειστό βιβλίο, ομαδικές εργασίες, διπλωματικές εργασίες και προφορικές παρουσιάσεις.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις προσόντων

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Δεχόμαστε επίσης άλλες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLaw with Foundation Year, LLB (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νόμος και πρακτική LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- - - £16500 - Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη βιολογία και δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική με Ψυχολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- 4% 4% £22300 156 Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλικά και Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- 1% 4% £19600 204 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογιστική και Χρηματοοικονομική με Νομική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Abertay Dundee
(University of Abertay Dundee)
- 0% 15% £15000 159 Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία με Δίκαιο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- 6% 10% £16700 120 Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νομική (με έτος θεμελίωσης) LLB (Hons) Πανεπιστήμιο Teesside
(Teesside University)
- 5% 14% £15000 117 Μίντλεσμπρο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δίκαιο με Εγκληματολογία LLB (Hons) Πανεπιστήμιο του Huddersfield
(University of Huddersfield)
- 9% 20% £16500 130 Χάντερσφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και Δίκαιο με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Anglia Ruskin
(Anglia Ruskin University)
- 4% 25% £11000 104 Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Δίκαιο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης