Birkbeck, University of London
Διδασκαλία γλωσσών/Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgCert
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το εξειδικευμένο πρόγραμμα σπουδών του Birkbeck στη διδασκαλία γλωσσών/διδασκαλία αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) είναι ιδανικό εάν επιθυμείτε να εξελιχθείτε σε μια πιο ανώτερη ή εξειδικευμένη θέση στη διδασκαλία γλωσσών. Θα έχετε ήδη εμπειρία στη διδασκαλία δεύτερης ή ξένης γλώσσας ή ισχυρό ακαδημαϊκό υπόβαθρο σε σχετικό αντικείμενο και ενδιαφέρον για τη θεωρία και την πρακτική της διδασκαλίας γλωσσών.

Αυτό το μάθημα είναι ειδικά δομημένο για να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πράξης και να σας βοηθήσει να προβληματιστείτε σχετικά με τη σημαντική ισορροπία μεταξύ τους. Θα αναπτύξετε γνώσεις σε βασικούς τομείς της έρευνας και θα αποκτήσετε περαιτέρω αυτοπεποίθηση στη δική σας πρακτική μέσω της εκτίμησης των ατομικών και πολιτισμικών στυλ μάθησης και επικοινωνίας. Προχωρώντας τις γνώσεις σας στην τρέχουσα βιβλιογραφία και διεξάγοντας τη δική σας έρευνα για τις εργασίες του μαθήματος, θα είστε σε θέση να συμμετέχετε κριτικά και εποικοδομητικά σε συζητήσεις που αφορούν πολλές πτυχές της διδασκαλίας γλωσσών.

Το MA μας σας προσφέρει μοναδικά:

 • εστίαση στα πολυγλωσσικά και πολυπολιτισμικά πλαίσια της εκμάθησης και διδασκαλίας γλωσσών
 • την ευκαιρία να μάθουν με φοιτητές από όλο τον κόσμο και να μοιραστούν εμπειρίες με τοπικούς εκπαιδευτικούς, ώστε να αποκτήσουν μια εικόνα για ένα ευρύ φάσμα πλαισίων γλωσσικής διδασκαλίας στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • την ευκαιρία να επιλέξετε μεταξύ των τρόπων εκπόνησης της διατριβής σας - μια εμπειρική ερευνητική διερεύνηση μιας πτυχής της διδασκαλίας και εκμάθησης γλωσσών ή ένα ανεξάρτητο έργο με βάση τη βιβλιοθήκη σε σχετικό θέμα της επιλογής σας.

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό αυτού του ΠΣ είναι η ευελιξία του. Μπορείτε να ακολουθήσετε τα επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και να επιλέξετε να μελετήσετε πτυχές της διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας και να αποφοιτήσετε με ένα ΠΜΣ TESOL, ή μπορείτε να επικεντρωθείτε στη διδασκαλία άλλων γλωσσών εκτός της αγγλικής και να αποφοιτήσετε με ένα ΠΜΣ Διδασκαλία Γλωσσών.

Αν δεν είστε ακόμη έτοιμοι να δεσμευτείτε για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα, προσφέρουμε επίσης αυτό το πρόγραμμα ως μεταπτυχιακό δίπλωμα και μεταπτυχιακό πιστοποιητικό, ιδανικό για όσους έχουν εμπειρία στη διδασκαλία δεύτερης ή ξένης γλώσσας, συμπεριλαμβανομένης της αγγλικής, ή έχουν ένα σχετικό πρώτο πτυχίο και ενδιαφέρον για τη θεωρία και την πρακτική της διδασκαλίας γλωσσών.

Σημαντικά στοιχεία

 • Πρόκειται για ένα απαραίτητο προσόν για όσους επιθυμούν να διδάξουν γλώσσες σε πανεπιστημιακό επίπεδο, είτε για γενικούς είτε για ειδικότερους σκοπούς. Για όσους έχουν λιγότερη διδακτική εμπειρία, το ΠΜΣ θα σας δώσει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αρχή της σταδιοδρομίας σας καθώς θα αποκτάτε μεγαλύτερη εμπειρία σε θέσεις διδασκαλίας.
 • Θα διδάσκεστε από ειδικούς ενός κέντρου διδακτικής και ερευνητικής αριστείας που υπερηφανεύεται για τη διδασκαλία με γνώμονα την έρευνα στα γαλλικά, γερμανικά, ιταλικά, ιαπωνικά και ισπανικά, καθιστώντας το μια εξαιρετική διεπιστημονική ομάδα.
 • Ο Σύλλογος Εφαρμοσμένης Γλωσσολογίας του Birkbeck College, επίσημος σύλλογος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, δημιουργήθηκε για να φέρει σε επαφή φοιτητές που ενδιαφέρονται για την εφαρμοσμένη γλωσσολογία και συναφείς τομείς (για παράδειγμα την πολυγλωσσία, τη διαπολιτισμική επικοινωνία και την TESOL) στην περιοχή του Λονδίνου. Το Κέντρο Πολυγλωσσικής και Πολυπολιτισμικής Έρευνας του Birkbeck φιλοξενεί επισκέπτες επιστήμονες από όλο τον κόσμο και διοργανώνει τακτικά ερευνητικά σεμινάρια με ομιλητές από το εξωτερικό και άλλα ιδρύματα του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το κέντρο υποστηρίζει επίσης τη μεταπτυχιακή εκπαίδευση στην εφαρμοσμένη γλωσσολογία, τη διγλωσσία, τη διαπολιτισμική επικοινωνία και τη μετάφραση.

 • Προσφέρουμε διάφορες υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Αν είστε έμπειρος εκπαιδευτικός, αυτό το ΠΜΣ θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε σε μια πιο ανώτερη ή εξειδικευμένη θέση στη διδασκαλία γλωσσών, όπως:

 • ανώτερος δάσκαλος
 • διευθυντής σπουδών
 • εκπαιδευτής εκπαιδευτικών
 • σύμβουλος
 • υπεύθυνος ανάπτυξης υλικού.

Οι απόφοιτοι μπορούν επίσης να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στην τοπική και εθνική αυτοδιοίκηση, τον φιλανθρωπικό τομέα, τις δημόσιες σχέσεις, τα μέσα ενημέρωσης, το μάρκετινγκ, τη λεξικογραφία, τη μετάφραση και τον τουρισμό/φιλοξενία. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • καθηγητής ξένων γλωσσών
 • λέκτορας
 • εκδότης
 • μεταφραστής
 • λογοθεραπευτής
 • εργάτης κοινοτικής ανάπτυξης
 • εργαζόμενος στη νεολαία
 • δάσκαλος ειδικών εκπαιδευτικών αναγκών.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Language Teaching/Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL) PgCert από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Για την εργασία των μαθημάτων σας, ολοκληρώνετε μια διπλωματική εργασία 12.000-15.000 λέξεων ή μια ανεξάρτητη βιβλιογραφική ανασκόπηση 4000-5000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 6,5, με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υποδοκιμή. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςLanguage Teaching/Teaching English to Speakers of Other Languages (TESOL), PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Κατά κανόνα τουλάχιστον πτυχίο δεύτερης τάξης (2:**2) ή ανώτερο, ή ισοδύναμο διεθνές πτυχίο, σε σχετικό αντικείμενο ή/και σχετική επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία στη διδασκαλία γλωσσών. Ενδέχεται να απαιτηθεί συνέντευξη. Ενδέχεται επίσης να ζητηθεί μια σύντομη εργασία εισαγωγής, η οποία δεν θα υπερβαίνει τις 500 λέξεις, για την υποστήριξη της αίτησής σας. Πρέπει να προσκομίσετε δύο συστατικές επιστολές, εκ των οποίων η μία τουλάχιστον πρέπει να είναι ακαδημαϊκή. Εάν σας έχει απονεμηθεί το δίπλωμα Cambridge Diploma in English Language Teaching to Adults (DELTA) τα τελευταία πέντε χρόνια, μπορείτε να ζητήσετε να σας πιστωθεί μία ενότητα επιλογής (αναφέρετε το στην αίτησή σας). Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Διδασκαλία γλωσσών/Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgCert

Αγγλία £5400 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5400 έτος 1
Σκωτία £5400 έτος 1
Ουαλία £5400 έτος 1
Διεθνή £9915 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών τους. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Παιδαγωγικά

  • #11 
  • #87 
  Παιδαγωγικά
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2022]
  • #27 
  • #298 
  Παιδαγωγικά
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]
  • #24 
  • #301 
  Παιδαγωγικά
  GRAS Παγκόσμια Κατάταξη Ακαδημαϊκών Θεμάτων - ShanghaiRanking
  [Δημοσίευση 19 Ιουλίου, 2022]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διδασκαλία της Αγγλικής ως Ξένης Γλώσσας": Ακαδημαϊκό έτος 2020/21 - Ισοδύναμες εγγραφές φοιτητών πλήρους φοίτησης που δημοσιεύτηκαν από τη Στατιστική Υπηρεσία Ανώτατης Εκπαίδευσης (HESA) τον Ιανουάριο του 2023
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διδασκαλία γλωσσών/Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgDip Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgDip Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
- - - - - Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) με εξειδίκευση στην τεχνολογία για τη διδασκαλία PgCert Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Online μερική απασχόληση
Διδασκαλία αγγλικών σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgCert Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Online μερική απασχόληση
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) με εξειδίκευση στη διδασκαλία νέων μαθητών PgCert Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Online μερική απασχόληση
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) με εξειδίκευση στην αξιολόγηση και την αξιολόγηση PgCert Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Oncampus μερική απασχόληση
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) με εξειδίκευση στην αγγλική γλώσσα για ακαδημαϊκούς σκοπούς PgCert Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Online μερική απασχόληση
Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) με εξειδίκευση στη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας PgCert Πανεπιστήμιο του St Andrews
(University of St Andrews)
- - - - - Σεντ Άντριους Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διδασκαλία γλωσσών/Διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας σε ομιλητές άλλων γλωσσών (TESOL) PgCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση