Birkbeck, University of London
Διεθνής ασφάλεια και παγκόσμια διακυβέρνηση MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους International Security and Global Governance MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MSc International Security and Global Governance διερευνά τις επείγουσες σύγχρονες συζητήσεις σχετικά με τη βία, τις συγκρούσεις, την ασφάλεια και τη διακυβέρνηση από μια παγκόσμια προοπτική.

Καθώς οι διακρίσεις μεταξύ εμφυλίων πολέμων, τρομοκρατίας, πολεμικών συγκρούσεων και συμβατικού πολέμου έχουν θολώσει, οι αντίστοιχες επεμβάσεις - ανθρωπιστικές, περιφερειακές, διεθνείς και αυτοκρατορικές - έχουν αποτελέσει αντικείμενο σημαντικής ακαδημαϊκής συζήτησης και πολιτικής αντιπαράθεσης. Ταυτόχρονα, οι γεωπολιτικοί ανταγωνισμοί μεταξύ των παγκόσμιων δυνάμεων και η απειλή βίας και πολέμου μεταξύ των κρατών εξακολουθούν να διαμορφώνουν τη διεθνή ασφάλεια. Η προσέγγισή μας λειτουργεί διατομεακά, ενσωματώνοντας πολιτικές, θεωρητικές, ιστορικές, κοινωνιολογικές προσεγγίσεις και προσεγγίσεις δημόσιας πολιτικής για την παραγωγή ολοκληρωμένων, ισορροπημένων αναλύσεων των σύγχρονων πολιτικών αντιπαραθέσεων.

Οι βασικές ενότητες θα εξετάσουν τη μεταβαλλόμενη φύση του πολέμου, της βίας και της ασφάλειας, καθώς και τη σχέση τους με το κράτος και την κοινωνία. Παρέχουν ιστορική κατανόηση της εξέλιξης των παγκόσμιων στρατιωτικών, ανθρωπιστικών και κυβερνητικών θεσμών και των ιδεών που τους διαμόρφωσαν.

Στη συνέχεια, επιλέγετε δύο μαθήματα επιλογής από μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων, όπως η διεθνής ασφάλεια, η αμερικανική εξωτερική πολιτική, η παγκοσμιοποίηση, η πολιτική θεωρία και κοινωνιολογία, ο πόλεμος και οι συγκρούσεις, ο εθνικισμός και η θρησκεία και η διεθνής πολιτική οικονομία. Το αποκορύφωμα του μαθήματος είναι η εφαρμογή των εννοιών και των μεθόδων που έχετε μάθει για τη συγγραφή διατριβής στο θέμα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Highlights

 • Το Τμήμα Πολιτικών Επιστημών είναι ένα παγκοσμίου φήμης κέντρο πρωτότυπης και επιδραστικής έρευνας. Στο πιο πρόσφατο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF) η Πολιτική στο Birkbeck κατατάχθηκε 17η στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Το τμήμα διοργανώνει ένα ζωντανό πρόγραμμα σεμιναρίων και συνεδρίων και φιλοξενεί συνεργαζόμενα ερευνητικά κέντρα, όπως το Birkbeck Centre for British Political Life, τα οποία διοργανώνουν σεμινάρια, συνέδρια και άλλες εκδηλώσεις όπου μερικοί από τους καλύτερους επιστήμονες του κόσμου παρουσιάζουν την τελευταία τους έρευνα.

 • Το ακαδημαϊκό μας προσωπικό είναι διεθνείς αυθεντίες στους αντίστοιχους τομείς τους, δημοσιεύει και παρέχει ενδιαφέρουσα διδασκαλία σε ένα ευρύ φάσμα πολιτικών θεμάτων, όπως η κοινωνία των πολιτών και το κράτος, η δημόσια πολιτική, η ανάπτυξη, το φύλο, η διεθνής ασφάλεια και τρομοκρατία, η κοινωνική και πολιτική θεωρία, μεταξύ άλλων.

 • Η θέση μας στο κέντρο του Λονδίνου μας φέρνει στην καρδιά της πολιτικής ζωής του Ηνωμένου Βασιλείου και στο κέντρο του ακαδημαϊκού Λονδίνου. Μπορείτε να περπατήσετε μέχρι το Κοινοβούλιο και το Whitehall, ενώ στο Bloomsbury βρίσκονται μερικές από τις πιο διάσημες βιβλιοθήκες και ερευνητικά κέντρα του κόσμου. Το κτίριο του τμήματός μας αποτελούσε κάποτε βασικό χώρο για τα μέλη της ομάδας Bloomsbury, οπότε θα μπορούσατε να σπουδάσετε σε αίθουσες που έχουν φιλοξενήσει διακεκριμένους επισκέπτες, όπως ο T. S. Eliot, ο George Bernard Shaw και ο Maynard Keynes.

 • Μπορείτε να επωφεληθείτε από τις πλούσιες ερευνητικές συλλογές που βρίσκονται κοντά, όπως η Senate House Library, η οποία βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο Birkbeck, η Βρετανική Βιβλιοθήκη, η οποία απέχει πέντε λεπτά με τα πόδια, και η Βρετανική Βιβλιοθήκη Πολιτικών και Οικονομικών Επιστημών στο London School of Economics, η οποία είναι προσβάσιμη με τα πόδια από το Birkbeck. Η Βιβλιοθήκη του Birkbeck διαθέτει μεγάλη συλλογή πολιτικών επιστημών, συμπεριλαμβανομένων των σημαντικότερων εξειδικευμένων περιοδικών, και σας παρέχει πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο φάσμα διαδικτυακού υλικού.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Security and Global Governance MSc από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Security and Global Governance, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής ασφάλεια και παγκόσμια διακυβέρνηση MSc

Αγγλία £4905 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £4905 έτος 1
Σκωτία £4905 έτος 1
Ουαλία £4905 έτος 1
Διεθνή £9015 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #25 
  • #151 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Εγκληματολογία MSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Ασφάλεια και Ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £9650 £10150 - Σουόνσι Oncampus μερική απασχόληση
Σπουδές τρομοκρατίας και αντιτρομοκρατίας MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διπλωματία MA Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £17100 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Άμυνα, ανάπτυξη και διπλωματία MSc Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £26750 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Συμφιλίωση και οικοδόμηση της ειρήνης MA Πανεπιστήμιο του Winchester
(The University of Winchester)
- - - £10725 - Γουίντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ειρήνη, συγκρούσεις και διπλωματία MA Πανεπιστήμιο London Metropolitan
(London Metropolitan University)
- - - £2020 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Επίλυση συγκρούσεων MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Ασφάλεια MSc Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £18200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οργανωμένο έγκλημα, τρομοκρατία και ασφάλεια MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £21700 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης