Birkbeck, University of London
Διεθνής Ανάπτυξη PgCert
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημά μας προσφέρει μια μετασχηματιστική προσέγγιση της διεθνούς ανάπτυξης που έχει τις ρίζες της στην κοινωνική δικαιοσύνη. Εξετάζει τις δομές, τους θεσμούς και τις θεωρίες που έχουν διαμορφώσει τη διεθνή ανάπτυξη, τις άνισες παγκόσμιες σχέσεις που τη στηρίζουν, καθώς και τα κοινωνικά και πολιτικά κινήματα που αμφισβητούν και επαναπροσδιορίζουν την ανάπτυξη σε μια εποχή αυξανόμενων παγκόσμιων ανισοτήτων και κλιματικής κρίσης. Είναι ιδανικό αν σχεδιάζετε να σταδιοδρομήσετε στη διεθνή ανάπτυξη ή σε διεθνείς οργανισμούς και ΜΚΟ.

Οι υποχρεωτικές ενότητες αυτού του διεπιστημονικού μαθήματος σας εισάγουν σε βασικές συζητήσεις που έχουν διαμορφώσει τη σκέψη για τη διεθνή ανάπτυξη και την κοινωνική δικαιοσύνη, καθώς και για την έρευνα στην ανάπτυξη και τον τρόπο διεξαγωγής της. Θα επιλέξετε επίσης από μια σειρά θεματικών ενοτήτων επιλογής, επιτρέποντάς σας να προσαρμόσετε το μάθημα σύμφωνα με τα προσωπικά σας ενδιαφέροντα ή τα ενδιαφέροντα καριέρας σας. Θα αναπτύξετε μεταβιβάσιμες δεξιότητες, όπως ερευνητικές δεξιότητες, ομαδική εργασία, γραπτή και προφορική επικοινωνία και ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων.

Θα διδαχθείτε από ακαδημαϊκούς που αντλούν από τη δική τους έρευνα για να εξερευνήσουν θέματα όπως:

 • Παιδική ηλικία και διεθνής ανάπτυξη
 • Πόλεις στον Παγκόσμιο Νότο
 • Κλιματική δικαιοσύνη
 • Η ανάπτυξη ως αποικιοκρατία
 • Φύλο, σεξουαλικότητα και ανάπτυξη
 • Παγκόσμια υγεία
 • Πολιτική οικονομία της ανάπτυξης
 • Ρατσισμός και διεθνής ανάπτυξη
 • Επαναστάσεις.

Προσφέρουμε αυτό το μάθημα ως Μάστερ, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό. Για το Δίπλωμα και το Πιστοποιητικό σπουδάζετε λιγότερα μαθήματα και δεν ολοκληρώνετε διπλωματική εργασία.

Σημαντικά στοιχεία

 • Μπορούμε να σας προσφέρουμε πολλαπλές προσεγγίσεις στη μελέτη των κοινωνιών και των πολιτισμών, της ανθρώπινης γεωγραφίας, της βιωσιμότητας, της φτώχειας και της ανάπτυξης, καθώς και της κοινότητας και της ιδιότητας του πολίτη, σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.
 • Ένα από τα μοναδικά πλεονεκτήματα του τμήματός μας είναι το εύρος των ερευνητικών ενδιαφερόντων του προσωπικού μας. Κατά συνέπεια, προσφέρουμε ένα πολύ ευρύ φάσμα μαθημάτων που αντικατοπτρίζουν το επιστημονικό εύρος της ανάπτυξης και της παγκοσμιοποίησης, ενώ σας επιτρέπουν επίσης να ασχοληθείτε με άλλους κλάδους, όπως η ανθρωπολογία και η κοινωνιολογία.
 • Το δικό μας είναι μια ζωντανή ερευνητική κουλτούρα, η οποία τροφοδοτείται από το κοινό πάθος για μάθηση και πνευματική δέσμευση μεταξύ των ακαδημαϊκών και των φοιτητών μας. Έχουμε ισχυρή δέσμευση για κοινωνική δικαιοσύνη, η οποία ενημερώνει και διαμορφώνει μεγάλο μέρος της πρωτοποριακής μας έρευνας.
 • Διαθέτουμε ισχυρούς δεσμούς με το London International Development Centre, οι οποίοι μπορούν να ενισχύσουν την απασχολησιμότητά σας.
 • Εάν παρακολουθείτε αυτό το πρόγραμμα μερικής φοίτησης, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για μια φοιτητική υποτροφία Bonnart Trust Master's Studentship, η οποία θα καλύψει το κόστος των διδάκτρων σας.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία σε αναπτυξιακές υπηρεσίες και άλλους διεθνείς οργανισμούς, στην έρευνα πολιτικής, στη δημοσιογραφία ή στον μη κυβερνητικό τομέα. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • ερευνητής πολιτικής
 • δημοσιογράφος
 • επαγγελματίας της ανάπτυξης
 • υπεύθυνος επικοινωνίας.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους International Development PgCert από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Εργασίες μαθημάτων, που περιλαμβάνουν δοκίμια, κριτικές επισκοπήσεις της σχετικής βιβλιογραφίας και ένα αναστοχαστικό ημερολόγιο.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η απαίτηση για αυτό το μάθημα είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 7,5 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με τουλάχιστον 7,0 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςInternational Development, PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

**Πτυχίο με άριστα δεύτερης τάξης (2:**2) ή ανώτερο στις κοινωνικές ή ανθρωπιστικές επιστήμες. Θα ληφθούν υπόψη και άλλοι υποψήφιοι. Προηγούμενη εμπειρία ή μελέτη αναπτυξιακών θεμάτων μπορεί να αποτελεί πλεονέκτημα. **Δύο συστατικές επιστολές:** κατά προτίμηση και οι δύο ακαδημαϊκές, αλλά μπορούν να ληφθούν υπόψη και οι συστατικές επιστολές εργοδότη. **Μπορεί να απαιτηθεί εργασία εισόδου** Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Διεθνής Ανάπτυξη PgCert

Αγγλία £5400 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5400 έτος 1
Σκωτία £5400 έτος 1
Ουαλία £5400 έτος 1
Διεθνή £9915 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Έτος 2:

**Σπουδαστές στο σπίτι: £1.800 ετησίως**

**Διεθνείς φοιτητές: £3,305 ανά έτος**

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #30 
  • #176 
  Κοινωνικές επιστήμες
  THE Παγκόσμιες Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 26 Οκτωβρίου, 2022]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνής Ανάπτυξη PgCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6610 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Σχεδιασμός και Αειφόρος Ανάπτυξη PgDip Πανεπιστήμιο του Westminster
(University of Westminster)
- - - - - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Παγκόσμιες αναπτυξιακές προκλήσεις (Διαδικτυακή μάθηση) PgCert Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Online μερική απασχόληση
Παγκόσμιες περιβαλλοντικές προκλήσεις (διαδικτυακή μάθηση) PgCert Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Online μερική απασχόληση
Δεδομένα, ανισότητα και κοινωνία (διαδικτυακή μάθηση) MSc Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Σχεδιασμός και Αειφόρος Ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο του Westminster
(University of Westminster)
- - - - - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Δεδομένα, ανισότητα και κοινωνία PgCert Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus μερική απασχόληση
Διεθνής Ανάπτυξη (Σύγκρουση, Ασφάλεια και Ανάπτυξη) MSc Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Online μερική απασχόληση
Παγκόσμια Υγεία PgDip Medical School, Brighton and Sussex
(Brighton and Sussex Medical School)
- - - - - Μπράιτον Oncampus μερική απασχόληση
Παγκόσμια Υγεία MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Online μερική απασχόληση