Birkbeck, University of London
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Human Resource Management MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα MSc Human Resource Management (HRM) είναι ένα απαραίτητο μάθημα για όσους επιθυμούν να διεκδικήσουν μια δυναμική καριέρα ως επαγγελματίες HR σε σύγχρονους οργανισμούς. Έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει θεωρητικές και πρακτικές βάσεις για να ενισχύσει την κατανόηση κρίσιμων θεμάτων στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως

 • ισότητα και ποικιλομορφία
 • εργατικό δίκαιο
 • ανάπτυξη της ηγεσίας
 • οργανωτική αλλαγή.

Βασισμένο στη θεωρία, την έρευνα και την πρακτική, το μάθημα αυτό θα αναπτύξει τις κριτικές αναλυτικές σας δεξιότητες για το πώς να σχεδιάζετε, να εφαρμόζετε και να αξιολογείτε πρακτικές, πολιτικές και διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού σε οργανισμούς. Θα αποκτήσετε μια επισκόπηση των βρετανικών, διεθνών και συγκριτικών ζητημάτων που σχετίζονται με τη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού.

Αυτό το πτυχίο διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού σας δίνει επίσης την ευκαιρία να εξειδικευτείτε ως επαγγελματίας ανθρώπινου δυναμικού με έμφαση είτε στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού είτε στην οργανωτική ανάπτυξη και τη συμβουλευτική.

Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD). Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα γίνετε Associate Member του CIPD με δυνατότητα αναβάθμισης σε Chartered Member ή Chartered Fellow, εφόσον έχετε σχετική εργασιακή εμπειρία.

Αυτό το μάθημα είναι μέρος του νέου μας ευέλικτου μεταπτυχιακού Birkbeck UK, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πώς θέλετε να σπουδάσετε - στην πανεπιστημιούπολη, online ή μέσω ευέλικτης μάθησης, η οποία συνδυάζει και τα δύο.

Σημαντικά στοιχεία

 • Στο πρώτο εξάμηνο θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μία από τις δύο κατευθύνσεις αυτού του πτυχίου που σας επιτρέπουν να ειδικευτείτε ανάλογα με τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες ή τα ενδιαφέροντά σας, με έμφαση είτε στη διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού είτε στην οργανωτική ανάπτυξη και τη συμβουλευτική.
 • Διαπιστευμένο από το Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD).
 • Αυτό το πτυχίο διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού βασίζεται στην ερευνητική εμπειρογνωμοσύνη της διδακτικής μας ομάδας, πολλοί από τους οποίους είναι ενεργά μέλη της ερευνητικής μας ομάδας για τη διαφορετικότητα.
 • Το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου προσφέρει επίσης ένα διαδικτυακό MSc Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού με ακαδημαϊκή διεύθυνση από το Birkbeck.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στη διοίκηση, τους ανθρώπινους πόρους, την κατάρτιση και την ανάπτυξη και τη συμβουλευτική. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού
 • σύμβουλος διαχείρισης
 • διευθυντής λιανικού εμπορίου
 • διευθυντής logistics και διανομής.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Human Resource Management MSc από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Δοκίμια ή εκθέσεις, γραπτές εξετάσεις στο τέλος κάθε εξαμήνου και μια εργασία (8000-10.000 λέξεις).

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η προϋπόθεση για το μάθημα αυτό είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 7,0, με τουλάχιστον 6,5 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHuman Resource Management, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο με βαθμό άριστα (2:2) ή ισοδύναμο, τουλάχιστον δεύτερης τάξης, στις κοινωνικές επιστήμες ή σε κλάδο σχετικό με τις επιχειρήσεις.

Μπορούν να ληφθούν υπόψη επαγγελματίες και σύμβουλοι ανάπτυξης διοίκησης χωρίς πρώτο πτυχίο, αλλά με κατάλληλα επαγγελματικά προσόντα και τουλάχιστον πενταετή σημαντική διοικητική εμπειρία σε διάφορους οργανισμούς.

έξοδα

Δίδακτρα Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MSc

Αγγλία £6075 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £6075 έτος 1
Σκωτία £6075 έτος 1
Ουαλία £6075 έτος 1
Διεθνή £9915 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HRM)": 1285 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Επιχειρήσεις με διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
75% 2% 0% £26500 196 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MSc Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις και Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού MSc Πανεπιστήμιο Kingston
(Kingston University)
- - - £9130 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων PgDip Πανεπιστήμιο Swansea
(Swansea University)
- - - £14450 - Σουόνσι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνής Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £18800 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού (διαπιστευμένο από το CIPD) MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - £24300 - Λίβερπουλ Oncampus μερική απασχόληση
Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού MA Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £18150 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαχείριση ανθρώπινων πόρων MA Νέο Πανεπιστήμιο του Buckinghamshire
(Buckinghamshire New University)
- - - £15400 - Χάι Ουίκαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού (Top-up) MSc Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £6270 - Πόρτσμουθ Oncampus μερική απασχόληση