Birkbeck, University of London
Γεωγραφία PgDip
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Geography PgDip κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η γεωγραφία είναι ένα ευρύτατο αντικείμενο: από τη μελέτη των φυσικών τοπίων από τη μία πλευρά, μέχρι την πολιτιστική ταυτότητα από την άλλη, καθώς και το πώς αυτά τα δύο πεδία διασταυρώνονται. Αυτό το εύρος του αντικειμένου συγκεντρώνεται από το κοινό μας πάθος να κατανοήσουμε τα ανθρώπινα και περιβαλλοντικά πρότυπα, τις διαδικασίες και τις συσχετίσεις που δημιουργούν τον κόσμο μας.

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα σπουδών στη γεωγραφία σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε από ένα ευρύ φάσμα μαθημάτων για να δημιουργήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών με ευέλικτες σπουδές προσαρμοσμένες στα δικά σας ενδιαφέροντα και τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Προσφέρουμε μαθήματα σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται σε σύγχρονα ζητήματα, όπως το κλίμα και η οικολογική έκτακτη ανάγκη, οι πόλεις και η αστικοποίηση, η φτώχεια και η ανισότητα, η πολιτισμική αλλαγή, ο εθνικισμός, η ταυτότητα, το φύλο, η μετανάστευση και η διεθνής ανάπτυξη.

Θα σπουδάσετε με διεθνώς αναγνωρισμένους εμπειρογνώμονες που καθορίζουν τον τομέα τους με πρωτοποριακή έρευνα. Αυτό επηρεάζει άμεσα τη διδασκαλία μας, ώστε να δημιουργήσουμε ένα ζωντανό, διεγερτικό περιβάλλον και να σας παρέχουμε τις βασικές γνώσεις για να αναπτύξετε καριέρα στον τομέα.

Το μάθημα επωφελείται από ένα συνδυασμό διδασκαλίας στην τάξη και στο πεδίο, που σας φέρνει σε επαφή με άλλους φοιτητές για να χτίσετε τα κοινωνικά και επαγγελματικά σας δίκτυα και να αναπτύξετε σημαντικές δεξιότητες στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων.

Προσφέρουμε αυτό το μάθημα ως Μάστερ, Μεταπτυχιακό Δίπλωμα και Μεταπτυχιακό Πιστοποιητικό. Για το Δίπλωμα και το Πιστοποιητικό σπουδάζετε λιγότερες ενότητες και δεν ολοκληρώνετε διπλωματική εργασία. Το Δίπλωμα και το Πιστοποιητικό είναι ιδανικά αν ενδιαφέρεστε να σπουδάσετε σε μεταπτυχιακό επίπεδο για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους, αλλά δεν θέλετε ακόμη να δεσμευτείτε για ένα πλήρες ΠΜΣ.

Σημαντικά στοιχεία

 • Σε συζήτηση με τον διευθυντή του μαθήματος αυτού, θα σχεδιάσετε από κοινού ένα εξατομικευμένο, συνεκτικό πρόγραμμα σπουδών που θα αντικατοπτρίζει τα προσωπικά και επαγγελματικά σας ενδιαφέροντα και φιλοδοξίες.
 • Ευδοκιμούμε από το εύρος των ερευνητικών ενδιαφερόντων του προσωπικού μας σε αυτόν τον τομέα. Αυτό σημαίνει ότι προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα μεταπτυχιακών μαθημάτων στη γεωγραφία, καθώς και ότι επιτρέπουμε στους φοιτητές μας να ασχοληθούν με άλλους κλάδους, όπως η ανθρωπολογία και η διεθνής ανάπτυξη. Προσφέρουμε πολλαπλές προσεγγίσεις στη μελέτη των κοινωνιών και των πολιτισμών, της ανθρώπινης γεωγραφίας και της αειφορίας, της φτώχειας και της ανάπτυξης, καθώς και της κοινότητας και της ιδιότητας του πολίτη, σε τοπικό, περιφερειακό και παγκόσμιο επίπεδο.
 • Ο τρόπος διδασκαλίας του Birkbeck είναι μοναδικός: ως επί το πλείστον απογευματινές ώρες ή Σαββατοκύριακα, αλλά περιλαμβάνει επίσης τοπικές και διεθνείς εργασίες πεδίου, ώστε να μπορείτε επίσης να αποκτήσετε σχετική εργασιακή εμπειρία κατά τη διάρκεια της ημέρας. Θα περιβάλλεστε από αφοσιωμένους συμφοιτητές σας από όλους τους πολιτισμούς, το υπόβαθρο και τα στάδια της σταδιοδρομίας σας, οι οποίοι μοιράζονται την εμπειρία και την τεχνογνωσία τους με τους συμφοιτητές τους. Πολλοί από τους φοιτητές μας εργάζονται σε υπό συζήτηση τομείς και έτσι μπορούν να αξιοποιήσουν την εμπειρία τους σε συζητήσεις σχετικά με τη θεωρία και την πρακτική.
 • Είμαστε υπερήφανοι για τη ζωντανή ερευνητική μας κουλτούρα, η οποία τροφοδοτείται από το κοινό πάθος για μάθηση και πνευματική δέσμευση μεταξύ των ακαδημαϊκών και των φοιτητών μας. Έχουμε ισχυρή δέσμευση για κοινωνική δικαιοσύνη, η οποία αποδεικνύεται σε μεγάλο μέρος της έρευνάς μας.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στις επιχειρήσεις, τη διαχείριση του περιβάλλοντος, την τοπική αυτοδιοίκηση, την άσκηση πολιτικής, καθώς και σε περιβαλλοντικές ομάδες και φιλανθρωπικά ιδρύματα. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • υπεύθυνος για τα γεωγραφικά συστήματα πληροφοριών
 • Υπεύθυνος προστασίας της φύσης
 • ερευνητής πολιτικής
 • σύμβουλος περιβάλλοντος
 • επιθεωρητής σχεδιασμού και ανάπτυξης
 • πολεοδόμος
 • ερευνητής αγοράς
 • υπεύθυνος τουρισμού.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να κάνετε τη σύνδεση μεταξύ της εμπειρίας σας, της εκπαίδευσης και των μελλοντικών φιλοδοξιών σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Geography PgDip από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Η αξιολόγηση αποτελείται από εργασίες και εξετάσεις, ανάλογα με τα μαθήματα που παρακολουθείτε. Επίσης, ολοκληρώνετε μια διπλωματική εργασία 10.000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η προϋπόθεση για το μάθημα αυτό είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 7,0 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με τουλάχιστον 6,5 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGeography, PgDip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Κατά κανόνα πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (2:2 ή ανώτερο), ή ισοδύναμη επαγγελματική εμπειρία.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Γεωγραφία PgDip

Αγγλία £5400 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5400 έτος 1
Σκωτία £5400 έτος 1
Ουαλία £5400 έτος 1
Διεθνή £9915 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών τους. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #27 
  • #151 
  Γεωγραφία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #25 
  • #151 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Γεωγραφία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
PGCE Secondary Geography PGCE Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £22350 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία PgDip Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £13220 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (PGDE - Μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
PGCE Secondary Geography PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (PGCE Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £14280 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (PGDE - Μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £18050 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Cardiff Metropolitan
(Cardiff Metropolitan University)
- - - £13000 £14000 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία (μόνο για απόφοιτους δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης) PGCE Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £14280 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία - Γαελικό μέσο (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £18050 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης