Birkbeck, University of London
Φύλο, σεξουαλικότητα και πολιτισμός MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Gender and Sexuality Studies MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MA Gender, Sexuality and Culture του Birkbeck είναι χτισμένο γύρω από τη διεπιστημονική μελέτη του φύλου και της σεξουαλικότητας, έναν συναρπαστικό και αναπτυσσόμενο τομέα σπουδών. Αυτό το μάθημα είναι ιδανικό αν σας ενδιαφέρει πώς το φύλο και η σεξουαλικότητα κατασκευάζονται, κατανοούνται και αναπαρίστανται σε διαφορετικά ιστορικά, πολιτισμικά, γεωγραφικά και κοινωνικά πλαίσια. Γεφυρώνουμε το χάσμα μεταξύ των κοινωνικών επιστημών και των τεχνών και των ανθρωπιστικών επιστημών και, αν σας ενδιαφέρει να επικεντρωθείτε στις ανθρωπιστικές επιστήμες, το μάθημα αυτό σας επιτρέπει να εξερευνήσετε πτυχές του φύλου και της σεξουαλικότητας στη λογοτεχνία, την ιστορία, τα μέσα ενημέρωσης και τον κινηματογράφο, την εικαστική τέχνη, τη φιλοσοφία και την πολιτισμική θεωρία.

Το μάθημα διερευνά τις τρέχουσες συζητήσεις και ενσωματώνει την έρευνα αιχμής των κορυφαίων παγκοσμίως ακαδημαϊκών του Birkbeck, οι οποίοι εργάζονται στον φεμινισμό και τις σπουδές φύλου, την ιστορία και τον ακτιβισμό των ΛΟΑΤΚΙ , τη θεωρία των queer, καθώς και την ιστορία της ιατρικής, της σεξολογίας, της ψυχιατρικής και της ψυχανάλυσης. Οι ακαδημαϊκοί μας είναι παθιασμένοι και εμπλέκονται στον πραγματικό κόσμο, εργαζόμενοι για την κοινωνική δικαιοσύνη με ακτιβιστές, φορείς χάραξης πολιτικής, ακαδημαϊκούς, καθώς και φιλανθρωπικά ιδρύματα και ΜΚΟ. Θα βρεθείτε σε μια αίθουσα διδασκαλίας με ένα ευρύ φάσμα ανθρώπων, από πολλά διαφορετικά υπόβαθρα και καριέρες, γεγονός που δημιουργεί ένα ζωντανό, ενθουσιώδες περιβάλλον μάθησης.

Θα εξετάσετε ανταγωνιστικές ιδέες και θεωρίες για το φύλο και τη σεξουαλικότητα και θα διερευνήσετε τους τρόπους με τους οποίους αυτές διασταυρώνονται με τις έννοιες της φυλής, της εθνικότητας, της ηλικίας και της τάξης. Το μάθημα θα αναπτύξει την ικανότητά σας να συζητάτε κριτικά αυτές τις θεωρίες και να εξετάζετε πώς οι ανθρωπιστικές επιστήμες μπορούν να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε το φύλο και τη σεξουαλικότητα.

Αυτή η στέρεη θεμελίωση στις θεωρίες του φύλου και της σεξουαλικότητας, μαζί με την προετοιμασία ερευνητικών δεξιοτήτων, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε την αυτοπεποίθηση που χρειάζεστε για να αναλάβετε ένα ανεξάρτητο ερευνητικό έργο στον τομέα που σας ενδιαφέρει περισσότερο.

Highlights

 • Το Birkbeck αποτελεί κορυφαίο ερευνητικό κέντρο στον διεπιστημονικό τομέα των σπουδών φύλου και σεξουαλικότητας.

 • Είμαστε ένα διεθνές κέντρο αριστείας. Από το 2001 βρισκόμαστε σταθερά στην πρώτη δεκάδα των τμημάτων που αξιολογούνται από το Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF).

 • Αυτό το μάθημα συνδέεται με το Birkbeck Gender and Sexuality (BiGS). Το BiGS φιλοξενεί εμπειρογνώμονες στον τομέα, διοργανώνει ποικίλες εκδηλώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, συμπεριλαμβανομένων ειδικών μεταπτυχιακών εργαστηρίων και σεμιναρίων, και χρηματοδοτεί ένα ζωντανό φόρουμ μεταπτυχιακών φοιτητών, το οποίο διοργανώνει ομάδες ανάγνωσης, εργαστήρια και συμπόσια, καθώς και το ιστολόγιο των φοιτητών του BiGS.

 • Όλοι οι μεταπτυχιακοί φοιτητές μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τις υψηλού κύρους υποτροφίες Eric Hobsbawm, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα. Ένας από τους ιστορικούς με τη μεγαλύτερη επιρροή του εικοστού αιώνα, ο Eric Hobsbawm δίδαξε στο Birkbeck για πάνω από πέντε δεκαετίες και ενσάρκωσε αυτό που είναι κεντρικό στη διδασκαλία και την έρευνά μας: μια συνεχή δέσμευση στην κριτική έρευνα και τη συμμετοχή του κοινού.

 • Εάν παρακολουθείτε αυτό το μάθημα με μερική απασχόληση, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για μια φοιτητική υποτροφία Bonnart Trust Master's Studentship, η οποία θα καλύψει το κόστος των διδάκτρων σας. Για να υποβάλετε αίτηση πρέπει να έχετε λάβει προσφορά θέσης στο πρόγραμμα σπουδών έως τις 31 Μαΐου 2022.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Gender and Sexuality Studies MSc από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGender and Sexuality Studies, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Φύλο, σεξουαλικότητα και πολιτισμός MSc

Αγγλία £9810 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9810 έτος 1
Σκωτία £9810 έτος 1
Ουαλία £9810 έτος 1
Διεθνή £18030 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #25 
  • #151 
  Κοινωνικές επιστήμες

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #31 
  • #251 
  Κοινωνιολογία
  QS World Κατατάξεις Πανεπιστημίων ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 22 Μαρτίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ανάλυση του φύλου στην παγκόσμια ανάπτυξη MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £21200 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γυναικείες Σπουδές (Ανθρωπιστικές Επιστήμες) PgDip Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £16700 £17940 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γυναικείες Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £18900 £22200 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Σπουδές φύλου MA Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £19800 - Νόργουιτς Oncampus μερική απασχόληση
Γυναικείες Σπουδές MA Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £11125 £11950 - Γιορκ Oncampus μερική απασχόληση
Γυναίκες, βία και συγκρούσεις PgDip Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £16700 £17940 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εγκληματολογία, Φύλο και Σεξουαλικότητες MSc Πανεπιστήμιο του Greenwich
(University of Greenwich)
- - - £17450 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Γυναικείες Σπουδές PhD Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £18900 £22200 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνική έρευνα και φύλο και σεξουαλικότητα MRes Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £19830 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Φύλο, σεξουαλικότητα και πολιτισμός MSc Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £18030 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης