Birkbeck, University of London
Λειτουργική νευροαπεικόνιση MRes
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Functional Neuroimaging MRes κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Birkbeck έχει μια εξαιρετική, παγκόσμιας κλάσης ερευνητική παράδοση στη λειτουργική νευροαπεικόνιση, και το MRes μας παρέχει σε βάθος, πρακτική ερευνητική εμπειρία σε έναν επιλεγμένο τομέα της ψυχολογικά σχετικής λειτουργικής νευροαπεικόνισης. Θα διδάσκεστε από ακαδημαϊκούς ερευνητές που διεξάγουν τη δική τους έρευνα αιχμής σε παγκοσμίου φήμης ερευνητικά ινστιτούτα και ομάδες. Ως εκ τούτου, θα αποκτήσετε έκθεση σε διατάξεις νευροαπεικόνισης ειδικά σχεδιασμένες για τη μελέτη της ανάπτυξης.

Θα αποκτήσετε κριτική εκτίμηση της υπάρχουσας έρευνας και των ερευνητικών μεθόδων, ενώ παράλληλα θα αναπτύξετε βασικές πρακτικές δεξιότητες, όπως η διεξαγωγή μιας μελέτης νευροαπεικόνισης και ο σχεδιασμός, η διαχείριση και η υποβολή εκθέσεων σχετικά με ένα εκτεταμένο ερευνητικό έργο. Θα αναπτύξετε επίσης ειδικές δεξιότητες πληροφορικής.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για πτυχιούχους ψυχολογίας, νευροεπιστήμης, ιατρικής απεικόνισης ή συναφών κλάδων που έχουν προηγούμενη εκπαίδευση σε ερευνητικές δεξιότητες και θέλουν να ολοκληρώσουν ένα συγκεκριμένο, σαφώς καθορισμένο ερευνητικό έργο. Αν θέλετε να διεξάγετε έρευνα σε οποιονδήποτε τομέα της ψυχολογικής λειτουργικής νευροαπεικόνισης, είτε σε διδακτορικό επίπεδο είτε στον ιδιωτικό τομέα, αυτό το πτυχίο θα σας προετοιμάσει δίνοντάς σας τις ερευνητικές δεξιότητες και την πρακτική εμπειρία που χρειάζεστε.

Αυτό το μάθημα συνδυάζει τα πλεονεκτήματα του Birkbeck στη γνωστική νευροεπιστήμη με παιδιά και ενήλικες, τόσο σε τυπικούς όσο και σε άτυπους πληθυσμούς. Θα λάβετε εκτεταμένη πρακτική εξάσκηση σε μία από τις διάφορες μεθόδους νευροαπεικόνισης που διαθέτει το τμήμα, όπως η απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού (MRI), η ηλεκτροφυσιολογική μέτρηση (EEG, ERP, ERO), η φασματοσκοπία εγγύς υπερύθρου (NIRS) και η διακρανιακή μαγνητική διέγερση (TMS). Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ερευνητικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το τμήμα και άλλα ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα παγκόσμιας κλάσης στο κεντρικό Λονδίνο.

Σημαντικά στοιχεία

 • Προσφέρει πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές νευροεπιστήμης συμπεριφοράς και απεικόνισης αιχμής σε ένα περιβάλλον πρωτοποριακής έρευνας.
 • Διαθέτουμε μακρόχρονη, διεθνώς σεβαστή παράδοση έρευνας στη λειτουργική νευροαπεικόνιση, με εξαιρετική διεθνή φήμη σε όλες τις πτυχές της γνωστικής νευροεπιστήμης, ιδίως της αναπτυξιακής γνωστικής νευροεπιστήμης.
 • Θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με ερευνητές παγκόσμιας κλάσης στη λειτουργική νευροαπεικόνιση και να παρακολουθήσετε ερευνητικά σεμινάρια.
 • Θεωρούμαστε σταθερά ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα που διδάσκουν ψυχολογικές επιστήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021, και για τρίτη φορά, καταταχθήκαμε στα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν επαγγελματικές πορείες στην ψυχολογία, την εκπαίδευση, τους ανθρώπινους πόρους και τη διοίκηση. Τα πιθανά επαγγέλματα μπορεί να περιλαμβάνουν:

 • ψυχολόγος
 • καθηγητής περαιτέρω εκπαίδευσης
 • υπεύθυνος ανθρώπινου δυναμικού
 • σχεδιαστής διαφημιστικών λογαριασμών
 • ερευνητής.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να κάνετε τη σύνδεση μεταξύ της εμπειρίας σας, της εκπαίδευσης και των μελλοντικών φιλοδοξιών σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Functional Neuroimaging MRes από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Δύο δοκίμια ή ισοδύναμες γραπτές εργασίες 2000-2500 λέξεων, φύλλα εργασίας στατιστικής, μια παρουσίαση έρευνας και μια διπλωματική εργασία περίπου 20.000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η προϋπόθεση για το μάθημα αυτό είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 7,0 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμασίας Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με τουλάχιστον 6,5 σε κάθε υποδοκιμασία και τουλάχιστον 7,0 στη γραπτή δοκιμασία. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςFunctional Neuroimaging, MRes, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο με βαθμό άριστα (2:2) ή ανώτερο στην ψυχολογία, τις νευροεπιστήμες, την ιατρική απεικόνιση, τη βιοϊατρική μηχανική ή έναν συναφή κλάδο.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Λειτουργική νευροαπεικόνιση MRes

Αγγλία £9630 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9630 έτος 1
Σκωτία £9630 έτος 1
Ουαλία £9630 έτος 1
Διεθνή £13860 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διαγνωστική ακτινογραφία MDRad Πανεπιστήμιο Robert Gordon
(Robert Gordon University)
83% 0% 10% £14000 182 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λειτουργική νευροαπεικόνιση MRes Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £27720 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική απεικόνιση με διαχείριση MSc Πανεπιστήμιο του Bournemouth
(Bournemouth University)
- - - £17500 - - Oncampus μερική απασχόληση
Διαγνωστική ακτινογραφία (προεγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Derby
(University of Derby)
- - - £14900 - Ντέρμπι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική απεικόνιση MSc Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £23800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επαγγελματική πρακτική: Ακτινογραφική πρακτική για προχωρημένους (Διαδρομή εξέλιξης) MSc (PG) Πανεπιστήμιο του Suffolk
(University of Suffolk)
- - - - - Ίπσουιτς (Ίπσγουιτς) Oncampus μερική απασχόληση
Κλινική αναφορά MSc Πανεπιστήμιο Canterbury Christ Church
(Canterbury Christ Church University)
- - - - - Καντέρμπερι Oncampus μερική απασχόληση
Νευροαπεικόνιση για την κλινική και γνωστική νευροεπιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Manchester
(The University of Manchester)
- - - - - Μάντσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διαγνωστική ακτινογραφία (προ-εγγραφή) MSc Πανεπιστήμιο του Liverpool
(University of Liverpool)
- - - - - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική απεικόνιση PgCert Πανεπιστήμιο του Leeds
(University of Leeds)
- - - - - Λιντς Oncampus πλήρους απασχόλησης