Birkbeck, University of London
Οικονομικά Grad Dip
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Economics Grad Dip κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό μας δίπλωμα στα Οικονομικά καλύπτει ένα κρίσιμο κενό στην αγορά για μεταπτυχιακή εκπαίδευση στα οικονομικά. Εάν έχετε προπτυχιακό πτυχίο σε άλλο θεματικό πεδίο αλλά επιθυμείτε να στραφείτε στα οικονομικά, αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα μετατροπής θα σας βοηθήσει να το κάνετε - χωρίς να απαιτείται να εγγραφείτε σε ένα πλήρες προπτυχιακό πτυχίο.

Δεν χρειάζεται προηγούμενη κατάρτιση στο θέμα. Το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στα Οικονομικά θα σας δώσει μια εμπεριστατωμένη γνώση των θεμελιωδών ιδεών και μεθόδων της σύγχρονης οικονομικής επιστήμης και θα μάθετε να εφαρμόζετε τον οικονομικό συλλογισμό σε πρακτικά προβλήματα. Είναι πολύ σημαντικό ότι θα αναπτύξετε επίσης την απαραίτητη μαθηματική και στατιστική εργαλειοθήκη για τη μελέτη των οικονομικών επιστημών. Αυτή η αυστηρή και εντατική εκπαίδευση, που κατανέμεται σε ένα ή δύο έτη, θα σας επιτρέψει να ανταγωνιστείτε επί ίσοις όροις τους φοιτητές που αποφοιτούν με προπτυχιακά πτυχία στα οικονομικά.

Προσφέρουμε τώρα επίσης το μεταπτυχιακό δίπλωμα στα οικονομικά μέσω ηλεκτρονικής μελέτης, η οποία υποστηρίζεται από φυλλάδια και βιντεοσκοπημένες διαλέξεις στην τάξη μέσω της ηλεκτρονικής μας πλατφόρμας Moodle. Η δομή του μαθήματος και οι μέθοδοι αξιολόγησης είναι πανομοιότυπες με εκείνες για τους φοιτητές που παρακολουθούν το μάθημα δια ζώσης, με γραπτές εξετάσεις είτε στο Birkbeck, είτε, κατόπιν συμφωνίας, σε ένα ευρύ φάσμα χώρων σε όλο τον κόσμο.

Για να πετύχετε ως διαδικτυακός φοιτητής, πρέπει να είστε καλά οργανωμένος, να έχετε υψηλά κίνητρα και να παρακολουθείτε με προθυμία την ύλη. Η πρόσβαση στους καθηγητές σας είναι το κύριο πλεονέκτημα που σας προσφέρουμε, οπότε θα πρέπει να είστε έτοιμοι να διατηρείτε ενεργά επαφή με τους καθηγητές και τους δασκάλους της τάξης σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή μέσω διαδικτύου.

Το Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι τίτλος προπτυχιακού επιπέδου. Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, ένα σημαντικό ποσοστό των φοιτητών βγαίνει απευθείας στην αγορά εργασίας. Άλλοι φοιτητές χρησιμοποιούν το πρόγραμμα αυτό ως προετοιμασία για ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών στα οικονομικά ή σε συναφείς κλάδους.

Η μονοετής διαδρομή πλήρους φοίτησης προσφέρει ταχεία εξέλιξη σε υψηλό βαθμό οικονομικού αλφαβητισμού και έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που εργάζονται με πλήρη απασχόληση.Οι φοιτητές που προτιμούν να κατανείμουν το πρόγραμμα σε μεγαλύτερο χρονικό διάστημα θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση για τη διετή διαδρομή μερικής φοίτησης, η οποία έχει μικρότερο φόρτο εργασίας.

Σημαντικά στοιχεία

 • Πρόκειται για ένα ιδανικό πρόγραμμα μετατροπής αν έχετε πτυχίο σε άλλο αντικείμενο και χρειάζεστε τις δεξιότητες ενός πτυχιούχου οικονομικών στην εργασία σας ή αν θέλετε να σπουδάσετε οικονομικά σε μεταπτυχιακό επίπεδο.
 • Τα προπαρασκευαστικά μαθήματα του Σεπτεμβρίου θα σας προσφέρουν μια επιταχυνόμενη επανάληψη των βασικών μαθηματικών δεξιοτήτων, καθώς ξεκινούν - περίπου - από το επίπεδο του GCSE, αλλά προχωρούν πολύ γρήγορα σε πιο προηγμένες τεχνικές.
 • Όλες οι ενότητες του μαθήματος έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά με γνώμονα τη στοχευμένη, επιταχυνόμενη μάθηση, σε αντίθεση με τα μαθήματα μετατροπής σε άλλα πανεπιστήμια που απλώς προσφέρουν ενότητες που αποτελούν ήδη μέρος άλλων προπτυχιακών μαθημάτων.
 • Ηχογραφούμε όλες τις διαλέξεις και όλο το υλικό των μαθημάτων διατίθεται διαδικτυακά, ώστε να έχετε πρόσβαση σε αυτό όταν το χρειάζεστε.
 • Το Birkbeck κατατάχθηκε στα 25 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την έρευνα στα Οικονομικά και την Οικονομετρία στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στον τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, στον δημόσιο τομέα, στη βιομηχανία και στην έρευνα και ανάλυση. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • οικονομολόγος
 • αναλυτής χρηματοοικονομικών κινδύνων
 • στατιστικολόγος
 • σύμβουλος διαχείρισης
 • αναλογιστής
 • Δημόσια υπηρεσία με ταχεία μετακίνηση
 • υπάλληλος τοπικής αυτοδιοίκησης.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Economics Grad Dip από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Κυρίως με γραπτές εξετάσεις που δεν βλέπονται. Κάθε ενότητα περιλαμβάνει κάποια αξιολόγηση που βασίζεται σε τεστ εντός της τάξης ή σε διαδικτυακά τεστ. Η εφαρμοσμένη στατιστική και η οικονομετρία και η μικροοικονομική περιλαμβάνουν εργασίες μαθημάτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υποδοκιμή. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών και προγράμματα ίδρυσης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEconomics, Grad Dip, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Τουλάχιστον πτυχίο δεύτερης τάξης (2:2) ή ισοδύναμο, σε οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο.

Η απόδειξη ικανότητας για μαθηματική και στατιστική ανάλυση είναι πλεονέκτημα.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Οικονομικά Grad Dip

Αγγλία £5420 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5420 έτος 1
Σκωτία £5420 έτος 1
Ουαλία £5420 έτος 1
Διεθνή £8000 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #38 
  • #401 
  Οικονομικά

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Οικονομικά": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Οικονομικά Grad Dip Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- - - £20300 - Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Behavioural Economics PgCert Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £93 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Οικιακή Οικονομία (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £18050 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά Grad Dip Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £16000 - Λονδίνο Online πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά της Υγείας MSc Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
- - - £19800 - Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά PgDip Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £17920 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικιακή Οικονομία - Γαελικό μέσο (PGDE - μόνο για πτυχιούχους) PGDE Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £18050 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση (Οικιακή Οικονομία) PGDE PGDE Πανεπιστήμιο του Dundee
(University of Dundee)
- - - £20900 - Νταντί Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιώσιμη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οικονομικά HNC Nelson and Colne College
(Nelson and Colne College)
- - - - - Νέλσον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά της υγείας και πολιτική υγείας PgDip Πανεπιστήμιο του Birmingham
(University of Birmingham)
- - - - - Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης