Birkbeck, University of London
Δημιουργική γραφή και Αγγλικά με έτος θεμελίωσης BA (Hons)
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21516 £21276 £25018
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18083 - £24722 £16238 - £25899 £19034 - £31180

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ήθελες πάντα να γίνεις συγγραφέας; Έχετε μια ιστορία να πείτε αλλά δεν ξέρετε πώς να την ξεκλειδώσετε; Θέλετε να μάθετε περισσότερα για την τέχνη της συγγραφής; Θέλετε να μάθετε πώς να διαβάζετε τόσο ως κριτικός όσο και ως συγγραφέας;

Αν ναι, αυτό το συναρπαστικό νέο πρόγραμμα BA Creative Writing and English with Foundation Year είναι ιδανικό. Στην καρδιά του λογοτεχνικού Λονδίνου, σε ένα κτίριο που κάποτε φιλοξενούσε τη Βιρτζίνια Γουλφ και την ομάδα Bloomsbury, θα σπουδάσετε με κορυφαίους ακαδημαϊκούς και διάσημους δημοσιευμένους συγγραφείς στους τομείς της μυθοπλασίας, της ποίησης και του δράματος.

Θα αναπτύξετε επίσης τις γνώσεις και την κατανόησή σας για ένα ευρύ φάσμα λογοτεχνικής γραφής στην αγγλική γλώσσα, από τα παλαιότερα χρόνια μέχρι σήμερα. Αυτό το πτυχίο κορυφώνεται με την ευκαιρία να αναπτύξετε τόσο εκτεταμένα δημιουργικά όσο και κριτικά έργα υπό την καθοδήγηση βραβευμένων συγγραφέων.

Πριν προχωρήσετε στο κύριο πτυχίο, θα περάσετε το Θεμελιώδες Έτος σας προετοιμάζοντας τον εαυτό σας για ένα πτυχίο στις τέχνες, βελτιώνοντας τις δεξιότητες μελέτης και έρευνας και αποκτώντας γνώσεις και κατανόηση που σχετίζονται με τις τέχνες. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να σπουδάσετε μια γλώσσα, αν το επιθυμείτε.

Με την επιτυχή ολοκλήρωση του Θεμελιώδους Έτους, μπορείτε αυτόματα να προχωρήσετε στο τριετές, πλήρους φοίτησης, απογευματινό πρόγραμμα σπουδών BA Creative Writing and English.

Προσφέρουμε επίσης πτυχία Foundation Year μερικής φοίτησης που σας επιτρέπουν να κατανείμετε τις σπουδές σας σε δύο έτη. Καθώς το "Θεμελιώδες Έτος" αποτελείται από 120 πιστωτικές μονάδες, ως φοιτητής μερικής φοίτησης μπορείτε να λάβετε 60 πιστωτικές μονάδες σε κάθε ένα από το πρώτο και το δεύτερο έτος πριν ξεκινήσετε το κύριο τετραετές πτυχίο BA Creative Writing and English. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χρειαστείτε έξι χρόνια για να ολοκληρώσετε το πτυχίο μερικής φοίτησης με Foundation Year.

Highlights

 • Τα προγράμματά μας για το Θεμελιώδες Έτος θα σας προετοιμάσουν πλήρως για προπτυχιακές σπουδές. Είναι ιδανικά αν επιστρέφετε στις σπουδές μετά από ένα κενό, αν δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως τα σχετικά μαθήματα ή αν δεν πετύχατε τους βαθμούς που χρειαζόσασταν για μια θέση στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που επιλέξατε.

 • Στο πιο πρόσφατο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF), η Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Birkbeck πέτυχε 100% για ένα ερευνητικό περιβάλλον που ευνοεί την παραγωγή έρευνας υψηλής ποιότητας.

 • Θα έχετε το δικαίωμα να υποβάλλετε εργασίες στο ετήσιο περιοδικό δημιουργικής γραφής του Birkbeck, The Mechanics' Institute Review. Διαβάστε πώς οι φοιτητές μας δημιούργησαν το πιο πρόσφατο τεύχος του The Mechanics' Institute Review.

 • Το Birkbeck βρίσκεται στην καρδιά του λογοτεχνικού Λονδίνου, στο Bloomsbury, WC1. Θα μπορούσατε να σπουδάζετε σε ένα κτίριο που κάποτε ήταν το σπίτι της Virginia Woolf και όπου σύχναζαν μέλη της ομάδας Bloomsbury Group, και τώρα στεγάζει τη Σχολή Τεχνών μας. Το κτίριο στεγάζει τον δικό μας δημιουργικό κόμβο που περιλαμβάνει την γκαλερί Peltz, τον κινηματογράφο Gordon Square και έναν χώρο θεάτρου και παραστάσεων.

 • Η Σχολή Τεχνών είναι επίσημος εταίρος του Ινστιτούτου Σύγχρονων Τεχνών (ICA) στο Λονδίνο. Οι ευκαιρίες για τους σπουδαστές περιλαμβάνουν δωρεάν ετήσια συνδρομή στο ICA, ιδιωτικές προβολές, εκπτώσεις σε όλες τις ομιλίες και εκδηλώσεις, δωρεάν προβολές για τα μέλη και εισιτήρια κινηματογράφου αξίας 3 λιρών τις Τρίτες, έκπτωση έως και 25% στις εκδόσεις των καλλιτεχνών του ICA και μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο.

Τι θα μάθεις

Περιεχόμενο προγράμματος: Ως φοιτητής/φοιτήτρια του προγράμματος σπουδών: Creative Writing and English with Foundation Year, BA (Hons) θα παρακολουθήσεις τα εξής μαθήματα.

Έτος 1

Αυτή η ενότητα θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε και να εξασκήσετε τις δεξιότητες που χρειάζεστε για να σπουδάσετε αγγλικά με επιτυχία στο πανεπιστήμιο. Καλύπτοντας θέματα όπως η διαχείριση του χρόνου, τα σεμινάρια, οι δεξιότητες ανάγνωσης, η έρευνα και η συγγραφή δοκιμίων, η τήρηση σημειώσεων και η αναφορά, αυτό το διαδραστικό μάθημα θα σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πτυχίο σας. Το μάθημα είναι υποχρεωτικό μόνο για τους φοιτητές του έτους 1 του BA English.

Αυτή η ενότητα θα σας εφοδιάσει με δεξιότητες ερμηνείας και ανάλυσης που θα συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας. Πάνω απ' όλα, το μάθημα θα σας ωθήσει να σκεφτείτε κριτικά και με φαντασία σχετικά με την πρακτική της στενής ανάγνωσης. Στο τέλος, θα πρέπει να είστε πιο στοχαστικοί και αυστηροί αναγνώστες.

Αυτό το μάθημα θα σας προσφέρει την πρώτη σας εμπειρία κριτικής και δημιουργικής ανάγνωσης και γραφής εδώ στο Birkbeck. Θα σας εισαγάγει σε μερικές από τις θεμελιώδεις αφηγήσεις της λογοτεχνίας καθώς και στα θεμελιώδη στοιχεία της τέχνης του συγγραφέα.

Αυτό το μάθημα θα σας προσφέρει μια εισαγωγή στη συγγραφή σεναρίων. Οι διδάσκοντες θα παρουσιάσουν αποσπάσματα ταινιών και ταινίες μικρού μήκους σχετικές με τα διάφορα θέματα. Πρόκειται για ένα πρακτικό μάθημα και θα πρέπει να έρθετε προετοιμασμένοι να γράψετε. Στην τάξη θα χρησιμοποιηθούν ασκήσεις γραφής για να σας βοηθήσουν να συνηθίσετε να γράφετε και να ενθαρρύνουν την ανάπτυξη συγκεκριμένων δεξιοτήτων σεναριογραφίας. Θα πρέπει επίσης να εργαστείτε στην εργασία σας για το προφίλ του χαρακτήρα και την κύρια εργασία του μαθήματος στον δικό τους χρόνο. Θα αναμένεται να συζητάτε τις δικές σας εργασίες και τις εργασίες των άλλων στην τάξη, με φιλικό και εποικοδομητικό τρόπο, και ο καθηγητής θα δίνει ανατροφοδότηση σχετικά με τις ασκήσεις και τις εργασίες μαθημάτων.

Μέσω διαφόρων μεθόδων, το μάθημα αυτό στοχεύει στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων σας ως συγγραφέα ποίησης. θα αρχίσει να αναπτύσσει τις ικανότητές σας ως συγγραφέα ποίησης- θα σας εισάγει σε πτυχές της μορφής και στοιχεία της τέχνης του ποιητή- θα αρχίσει να αναπτύσσει τις ικανότητές σας για αυτοαξιολόγηση και εποικοδομητική ανάλυση του δικού σας έργου και του έργου άλλων- θα σας επιτρέψει να αναλάβετε και να ολοκληρώσετε ένα μικρό έργο ποίησης, να σας επιτρέψει να αναπτύξετε βασικές δεξιότητες στην επιμέλεια και την αναθεώρηση του δικού σας γραπτού λόγου- να σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με φαντασία με την ανάλυση και την ερμηνεία δημοσιευμένων κειμένων και να αναπτύξετε τη δική σας πρακτική ως συγγραφέα- να αρχίσετε να αναπτύσσετε την ανεξάρτητη κριτική σας κρίση, βοηθώντας σας να κατανοήσετε την ιστορία, τις συμβάσεις και τις διαδικασίες της ποίησης.

Αυτή η ενότητα παρέχει μια εισαγωγή στο δράμα. Θα αρχίσει να αναπτύσσει τις ικανότητές σας ως συγγραφέα δράματος και θα σας εισάγει σε πτυχές της φόρμας και στοιχεία της τέχνης του θεατρικού συγγραφέα. Θα αναπτύξετε δεξιότητες αυτοαξιολόγησης και εποικοδομητικής ανάλυσης της δικής σας δουλειάς και της δουλειάς άλλων, και θα αναλάβετε και θα ολοκληρώσετε ένα μικρό θεατρικό έργο. Θα ασχοληθείτε επίσης με φαντασία με την ανάλυση και ερμηνεία δημοσιευμένων και εκτελεσμένων κειμένων και θα αναπτύξετε τη δική σας πρακτική ως συγγραφέας, αναπτύσσοντας παράλληλα την ανεξάρτητη κριτική σας κρίση και κατανοώντας την ιστορία, τις συμβάσεις και τις διαδικασίες του δράματος.

Αυτή η βασική ενότητα είναι η πρώτη από τις τέσσερις ενότητες χαρτοφυλακίου ανεξάρτητης ανάγνωσης που θα παρακολουθήσετε κατά τη διάρκεια του BA Creative Writing. Κάθε ενότητα IRP επικεντρώνεται σε μια συγκεκριμένη πτυχή της δημιουργικής γραφής ή/και της συγγραφικής βιομηχανίας. Η ενότητα IRP: Διήγημα υπογραμμίζει τη σημασία της ευρείας, κριτικής και ανεξάρτητης ανάγνωσης ως συγγραφέας και σας βοηθά να εξετάσετε το πλαίσιο της δικής σας γραφής. Ασχολούμενοι με μια σειρά από κλασικές και σύγχρονες συλλογές διηγημάτων, θα αναπτύξετε την επίγνωσή σας για τις ποικίλες τεχνικές προσεγγίσεις που ακολουθούν οι συγγραφείς στη συγγραφή διηγημάτων και θα διευρύνετε τις γνώσεις σας για τη ζωντανή παράδοση της μορφής του διηγήματος. Μελετώντας τρεις συλλογές διηγημάτων από τον κατάλογο αναγνωσμάτων, θα σας ζητηθεί να κάνετε μια παρουσίαση σε σχέση με μια πτυχή της τέχνης του συγγραφέα (π.χ. χαρακτηρισμοί, οπτική γωνία, διάλογος).

Έτος 2

Με βάση τα στοιχεία που βασίζονται στη δεξιοτεχνία και καλύφθηκαν στο πρώτο έτος, αυτή η ενότητα έχει ως στόχο να διευρύνει την κατανόησή σας για τις δυνατότητες της πεζογραφίας. Θα εξετάσουμε κείμενα από όλο τον κόσμο - άλλα κλασικά, άλλα πιο πειραματικά - τόσο στη μυθοπλασία όσο και στη δημιουργική μη μυθοπλασία. Θα εισαχθείτε σε βασικές θεματικές και θέματα που έχουν αποτελέσει έμπνευση για τους συγγραφείς κατά τους πρόσφατους χρόνους, και θα ολοκληρωθεί με την εξέταση των δυνάμεων που διαμορφώνουν την αφηγηματική πεζογραφία σήμερα.

Αυτή η ενότητα διερευνά την ανάπτυξη του μυθιστορήματος ως διεθνούς μορφής, εξετάζοντας παραδείγματα από τον δέκατο όγδοο έως τον εικοστό πρώτο αιώνα. Ακολουθεί μια χαλαρή χρονολογία, καταγράφοντας την εμφάνιση του ρεαλισμού, του μοντερνισμού και του μεταμοντερνισμού, καθώς και διερευνώντας τη σημασία της μετα-αποικιοκρατίας και του διεθνισμού για το μυθιστόρημα.

Έτος 3

Όλοι οι τελειόφοιτοι φοιτητές του BA English έχουν την ευκαιρία να αναλάβουν ένα project, ένα ουσιαστικό κομμάτι ανεξάρτητης έρευνας και συγγραφής σε έναν τομέα της αγγλικής λογοτεχνίας της επιλογής σας. Παρόλο που δεν αναμένεται να έχετε αποφασίσει οριστικά για το θέμα σας στο προτελευταίο έτος σπουδών σας, απαιτείται να δώσετε μια γενική ιδέα για το προτεινόμενο θέμα μελέτης σας, ώστε να σας οριστεί επιβλέπων καθηγητής. Ο επιβλέπων σας μπορεί να σας προσφέρει τρεις ώρες επίβλεψης, και θα διαβάσει και θα σχολιάσει έως και 2000 λέξεις ενός πρώτου σχεδίου. Θα έχετε επίσης συναντήσεις με τον υπεύθυνο του μαθήματος.

Η εκτεταμένη εργασία δημιουργικής γραφής αποτελεί το αποκορύφωμα των σπουδών σας στο BA Creative Writing. Υπό την επίβλεψη ενός ειδικά ορισμένου καθηγητή, θα προτείνετε, θα επεξεργαστείτε, θα ερευνήσετε, θα αναπτύξετε, θα επιμεληθείτε και θα βελτιώσετε ένα εκτεταμένο ανεξάρτητο πρωτότυπο συγγραφικό έργο στον τομέα της μυθοπλασίας, της ποίησης, της θεατρικής γραφής, της σεναριογραφίας, της δημιουργικής μη μυθοπλασίας ή σε έναν διεπιστημονικό τομέα που θα συμφωνηθεί με τον ορισμένο καθηγητή σας. Ο κύριος στόχος αυτού του μαθήματος είναι να εφαρμόσετε στην πράξη τις δεξιότητες που έχετε συγκεντρώσει από τα τρία προηγούμενα έτη σπουδών σας και να δημιουργήσετε ένα εκτεταμένο πρωτότυπο αυτοτελές έργο δημιουργικής γραφής, υπό την επίβλεψη ενός ειδικού καθηγητή. Αυτό όχι μόνο οδηγεί στην ανάπτυξη ενός έργου που χρησιμεύει ως "επαγγελματική κάρτα" για πιθανούς εκδότες ή παραγωγούς, ή για τους φοιτητές να συνεχίσουν τις σπουδές τους στη δημιουργική γραφή σε επίπεδο ΜΑ, αλλά επίσης αναπαράγει, μέσα στο ελεγχόμενο περιβάλλον ενός εποπτευόμενου κύκλου εργασιών, την πραγματικότητα της εργασιακής ζωής ενός δημιουργικού συγγραφέα.

Αυτό το μάθημα διερευνά τα ευέλικτα όρια μεταξύ δημιουργικής και κριτικής γραφής, διαπερνώντας το χρόνο και το είδος, για να διερευνήσει τη γραφή που λειτουργεί στη διασταύρωση της κριτικής και της δημιουργικής. Μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και ασκήσεων γραφής μέσα στην τάξη θα εστιάσουμε σε μορφές που έχουν χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή δημιουργικής-κριτικής και με αυτόν τον τρόπο θα εξετάσουμε συγγραφείς (και περιστασιακά καλλιτέχνες) τόσο διαφορετικούς μεταξύ τους όπως οι Claudia Rankine, Gustav Metzger, Eve Kosofsky Sedgwick, David Antin, Maurice Blanchot, Virginia Woolf, Kathy Acker, Walter Benjamin και οι ποιητές της Αμερικανικής Γλώσσας.

Ενότητες

Αυτή η ενότητα είναι μία από τις τέσσερις που παρακολουθούν οι φοιτητές των Foundation Years στις Τέχνες, στις Επιχειρήσεις, τα Οικονομικά και την Πληροφορική, στη Νομική και στις Κοινωνικές Επιστήμες, Ιστορία και Φιλοσοφία. Θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις θεμελιώδεις απαιτήσεις των σπουδών πανεπιστημιακού επιπέδου και θα σας εξοπλίσει με τις πρακτικές γνώσεις και δεξιότητες που απαιτούνται για να επιτύχετε στις σπουδές σας. Αυτές περιλαμβάνουν δεξιότητες όπως η αποτελεσματική ανάγνωση, η συγγραφή και οι τεχνικές συμμετοχής σε σεμινάρια. Θα σας βοηθήσει επίσης να κατανοήσετε ποιες δεξιότητες πληροφορικής θα πρέπει να αποκτήσετε ή/και να αναπτύξετε για αποτελεσματική μάθηση και θα σας παρέχει στρατηγικές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα διαδικτυακά στοιχεία των ενοτήτων μικτής μάθησης. Θα αποκτήσετε δεξιότητες για την αποτελεσματική διαχείριση των σπουδών σας και για την πρόσβαση στις γνώσεις, τις πληροφορίες και την υποστήριξη που μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια των σπουδών σας σε τομείς όπως η πληροφορική, η βιβλιοθήκη, η υποστήριξη σπουδών, η υγεία, η ευημερία και η ανθεκτικότητα και η ανάπτυξη της σταδιοδρομίας. Το μάθημα θα σας κάνει να γνωρίσετε σημαντικές διαστάσεις της ακαδημαϊκής αγγλικής γλώσσας και πώς να έχετε πρόσβαση σε υποστήριξη για να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας σε αυτόν τον τομέα. Τέλος, θα ενημερωθείτε και θα σας δοθούν βασικές στρατηγικές για να ασχοληθείτε με διαφορετικούς τύπους αξιολόγησης, όπως η έκθεση και η χρονομετρημένη αξιολόγηση, καθώς και τα διαδικτυακά κουίζ.

Για την ενότητα αυτή θα έχετε τη δυνατότητα να ενταχθείτε σε μια ομάδα, τα μέλη της οποίας θα εργαστούν από κοινού για την ανάπτυξη γνώσεων και δεξιοτήτων σε σχέση με δύο θέματα που ανήκουν σε γενικές γραμμές στον τομέα σπουδών σας. Σε κάθε ένα από τα δύο εξάμηνα θα επικεντρωθείτε σε ένα θέμα σε σχέση με ένα διαφορετικό είδος εργασίας. Στο πρώτο εξάμηνο αυτό θα είναι το δοκίμιο και στο δεύτερο εξάμηνο μια ομαδική αφίσα και παρουσίαση. Θα συμμετάσχετε σε εργαστήρια που θα σας καθοδηγήσουν σε κάθε βήμα που απαιτείται για την ολοκλήρωση αυτών των εργασιών, από την επιλογή του θέματος μέχρι την τελειοποίηση της τελικής εργασίας. Στα εργαστήρια θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε και να εξασκηθείτε σε βασικές δεξιότητες, να εργαστείτε πάνω στη δική σας εργασία ή στην εργασία της ομάδας σας, να ανταλλάξετε γνώσεις και εμπειρίες με τους συμφοιτητές σας και να λάβετε υποστήριξη, καθοδήγηση και ανατροφοδότηση σε κάθε στάδιο της εργασίας σας καθώς αυτή εξελίσσεται. Θα μάθετε επίσης πώς να χρησιμοποιείτε την ανατροφοδότηση που λαμβάνετε για να βελτιώσετε την εργασία σας. Στο τέλος της ενότητας εσείς και οι συμφοιτητές σας θα έχετε την ευκαιρία να οργανώσετε ένα συνέδριο για να παρουσιάσετε τι έχετε επιτύχει.

Αυτή η ενότητα χωρίζεται σε τέσσερις ενότητες. Κάθε ενότητα εξετάζει μια προσέγγιση στη μελέτη των Τεχνών - ανάγνωση, εξέταση, εμπειρία και μετάφραση - και διερευνά πώς μπορούμε να ασχοληθούμε με τα αντικείμενα μελέτης από αυτές τις διαφορετικές οπτικές γωνίες. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να κατανοήσετε τις διαφορετικές πειθαρχικές προσεγγίσεις που χρησιμοποιούνται στις Τέχνες και να βιώσετε πώς τα αντικείμενα μπορούν να κατανοηθούν με διαφορετικούς τρόπους, ανάλογα με τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε για να τα ερμηνεύσουμε. Το μάθημα όχι μόνο θα σας δώσει μια σειρά από δεξιότητες με τις οποίες μπορείτε να αναλύσετε μια ποικιλία αντικειμένων μελέτης - μυθιστορήματα, πίνακες ζωγραφικής, ταινίες, εκθέσεις και ψηφιακές πλατφόρμες, για παράδειγμα - αλλά θα σας ενθαρρύνει επίσης να κατανοήσετε πώς η εργασία με τη "δευτερογενή βιβλιογραφία". - έργα κριτικής σχετικά με τα αντικείμενα που μελετάτε - μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε τη δική σας κριτική σκέψη, δίνοντάς σας νέους τρόπους να ασχοληθείτε με τις τέχνες και να κατανοήσετε πώς αναπαριστούμε και βιώνουμε τον κόσμο. Κάθε ενότητα δύο εβδομάδων θα ξεκινά με μια διάλεξη για να εξοικειωθείτε με το θέμα, ακολουθούμενη από ένα εργαστήριο στο οποίο θα ασχοληθείτε με το θέμα πιο πρακτικά.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Creative Writing and English with Foundation Year BA (Hons) από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Διδάσκοντες επαγγελματίες
20% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Οι ενότητες δημιουργικής γραφής αξιολογούνται με 100% εργασίες. Αυτή περιλαμβάνει σύντομες δημιουργικές εργασίες, δοκίμια, παρουσιάσεις, ένα σημειωματάριο συγγραφέα, δημοσίευση στο διαδίκτυο και μια εκτεταμένη δημιουργική εργασία σε ένα συγκεκριμένο είδος. Τα μαθήματα αγγλικής λογοτεχνίας αξιολογούνται με δοκίμια, εξετάσεις και διάφορες άλλες ασκήσεις. Ένα εκτεταμένο σχέδιο αποτελεί μέρος του προγράμματος στο τελευταίο έτος.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

The UCAS tariff score is applicable to you if you have recently studied a qualification that has a UCAS tariff equivalence. UCAS provides a tariff calculator for you to work out what your qualification is worth within the UCAS tariff.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Αγγλικές σπουδές (μη ειδικές)

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 6,5, με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε ένα από τα επιμέρους

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCreative Writing and English with Foundation Year, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δημιουργική γραφή και Αγγλικά με έτος θεμελίωσης BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Διεθνή £14560 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος του προγράμματός τους. Τα δίδακτρα για τους φοιτητές που συνεχίζουν το πρόγραμμά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2024

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • Foundation

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 351 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Birkbeck College - Bloomsbury Campus
map marker Προβολή χάρτη
Main Site - Malet Street
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δημιουργική γραφή και κινηματογράφος και θέατρο BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
56% 0% 10% £19500 148 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Keele
(University of Keele)
67% 0% 0% £15500 119 Newcastle pod Lymeom Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική Γραφή και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
96% 10% 5% £14300 119 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Brighton
(University of Brighton)
72% 10% 10% £13842 113 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 10% 5% £14300 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και υγεία και ευεξία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 15% 15% £11400 112 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και δημιουργική γραφή με εργασιακή εμπειρία στο εξωτερικό BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
89% 3% 3% £20000 142 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πολιτική & Διεθνείς σχέσεις με δημιουργική γραφή BSc New College of the Humanities
(New College of the Humanities)
90% 0% 20% £14000 119 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δημιουργική γραφή και αγγλική γλώσσα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Worcester
(University of Worcester)
62% 0% 25% £13100 118 Ουόρσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (συμπεριλαμβανομένου του έτους στο εξωτερικό) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 10% £16850 111 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης