Birkbeck, University of London
Γνωστική Νευροεπιστήμη και Νευροψυχολογία MA
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Cognitive Neuroscience and Neuropsychology MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μεταπτυχιακό μας πρόγραμμα γνωστικής νευροεπιστήμης και νευροψυχολογίας συγκεντρώνει μερικούς από τους κορυφαίους ερευνητές παγκοσμίως στον τομέα της γνωστικής νευροεπιστήμης και νευροψυχολογίας από κέντρα όπως το Centre for Brain and Cognitive Development, το Brain and Behaviour Lab και το Birkbeck/UCL Centre for Neuroimaging.

Αυτό το εξειδικευμένο μεταπτυχιακό προσφέρει πρακτική εκπαίδευση σε τεχνικές συμπεριφοράς και απεικονιστικής νευροεπιστήμης αιχμής και συνδυάζει την προοπτική της βασικής επιστήμης με την προοπτική κλινικών μελετών περιπτώσεων. Θα εξετάσετε πώς οι θεωρίες της γνωστικής λειτουργίας μπορούν να ενημερωθούν από στοιχεία που προέρχονται από συγκλίνουσες μεθόδους νευροαπεικόνισης, όπως η λειτουργική και δομική απεικόνιση μαγνητικού συντονισμού, η ηλεκτροφυσιολογία και η διακρανιακή μαγνητική διέγερση, καθώς και από νευροψυχολογικές τεχνικές που βασίζονται σε ασθενείς.

Προσφέρουμε διαφορετικούς συνδυασμούς μαθημάτων για να σας δώσουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε να σπουδάσετε για ένα μεταπτυχιακό ή ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Σημαντικά στοιχεία

 • Διαθέτουμε εξαιρετική ερευνητική παράδοση στις ψυχολογικές επιστήμες, με διεθνή φήμη σε όλες τις πτυχές της γνωστικής νευροεπιστήμης, ιδίως της αναπτυξιακής γνωστικής νευροεπιστήμης.

Θα έχετε την ευκαιρία να αλληλεπιδράσετε με ερευνητές παγκόσμιας κλάσης από κέντρα όπως το Centre for Brain and Cognitive Development, το Brain and Behaviour Lab και το Birkbeck/UCL Centre for Neuroimaging και να παρακολουθήσετε ερευνητικά σεμινάρια που διοργανώνονται από το τμήμα και από διάφορα άλλα τοπικά ερευνητικά κέντρα και ινστιτούτα.

 • Θεωρούμαστε σταθερά ως ένα από τα κορυφαία ιδρύματα που διδάσκουν ψυχολογικές επιστήμες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021, και για τρίτη φορά, καταταχθήκαμε στα δέκα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.
 • Εάν έχετε ισχυρό ακαδημαϊκό ιστορικό αλλά χρειάζεστε οικονομική υποστήριξη για να παρακολουθήσετε αυτό το πρόγραμμα σπουδών, μπορεί να είστε επιλέξιμοι για την υποτροφία Kenway Legacy Scholarship, η οποία θα καλύψει το κόστος των διδάκτρων σας.
 • Η χρηματοδότηση του ESRC μπορεί να είναι διαθέσιμη σε συνδυασμό με διδακτορικές σπουδές.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στην ψυχολογία, τις επιστήμες υγείας, την έρευνα ή την ανάπτυξη πολιτικής. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • νευρολόγος
 • ψυχολόγος
 • ερευνητής
 • ρόλοι ανάπτυξης πολιτικής
 • καθηγητής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Cognitive Neuroscience and Neuropsychology MA από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Εξέταση, φύλλα εργασίας στατιστικής, παρουσίαση έρευνας, έξι δοκίμια ή ισοδύναμες εργασίες 2000-2500 λέξεων και κριτική βιβλιογραφική ανασκόπηση 10.000 λέξεων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν η αγγλική δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η απαίτηση για αυτό το μάθημα είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμασίας Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 7,0 και τουλάχιστον 6,5 στο γραπτό λόγο. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-προετοιμασιακά μαθήματα αγγλικών, προγράμματα ίδρυσης και υπηρεσίες γλωσσικής υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςCognitive Neuroscience and Neuropsychology, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο με βαθμό άριστα (2:2) ή ανώτερο στην ψυχολογία, στις νευροεπιστήμες ή σε συναφή κλάδο.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Γνωστική Νευροεπιστήμη και Νευροψυχολογία MA

Αγγλία £12150 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £12150 έτος 1
Σκωτία £12150 έτος 1
Ουαλία £12150 έτος 1
Διεθνή £19830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών τους. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #11 
  • #100 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 19 Οκτωβρίου, 2023]
  • #8 
  • #101 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 27 Οκτωβρίου, 2023]
  • #23 
  • #151 
  Ψυχολογία

  [Δημοσίευση 10 Απριλίου, 2024]
  • #28 
  • #296 
  Ψυχολογία
  URAP Κατάταξη Πανεπιστημίου βάσει Ακαδημαϊκής Απόδοσης - ανά Τομέα
  [Δημοσίευση 22 Ιουλίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 15 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Νευροεπιστήμη Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
92% 0% 5% £32100 197 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη με ψυχολογία με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
77% 1% 0% £26100 £24800 195 Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη MNeurosc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιατρική Νευροεπιστήμη Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
71% 1% 6% £25000 135 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Sussex
(University of Sussex)
71% 1% 6% £25000 135 Μπράιτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
85% 0% 5% £27200 151 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη με επαγγελματική κατάρτιση Έτος MNeurosc Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Νευροεπιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Southampton
(University of Southampton)
- - - £27400 - Σαουθάμπτον Oncampus πλήρους απασχόλησης
MSci Psychology with Cognitive Neuroscience (ολοκληρωμένο μεταπτυχιακό), συμπεριλαμβανομένου έτους στο εξωτερικό MSc Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £22100 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογικές Επιστήμες (Νευροεπιστήμη) MBiolSci Πανεπιστήμιο του Leicester
(University of Leicester)
73% 2% 0% - 126 Λέστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης