Birkbeck, University of London
Βιοϊατρική με προηγμένα μονοπάτια MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Biomedicine with Advanced Pathways MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
50 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25986 £23450 £28950
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21993 - £30000 £18456 - £28917 £22344 - £35829

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η βαθιά κατανόηση της λειτουργίας των ζωντανών συστημάτων εξαρτάται από τη βαθιά γνώση των χημικών και φυσικών αρχών που διέπουν τη δομή και τη συμπεριφορά των βιομορίων. Η κατανόηση αυτή βρίσκει εφαρμογές σε πολυάριθμους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της βασικής βιοτεχνολογίας, της διαγνωστικής και εγκληματολογίας και της ανακάλυψης φαρμάκων. Αυτό το ολοκληρωμένο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών, που περιλαμβάνει το τριετές BSc Βιοϊατρική και ένα έτος σπουδών επιπέδου Master, θα σας προσφέρει τις γνώσεις, τις δεξιότητες και την πρακτική ερευνητική εμπειρία που θα ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία σας σε αυτούς ή σε άλλους συναρπαστικούς τομείς της ερευνητικής επιστήμης.

Μαθαίνοντας μαζί με διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές, αυτό το μάθημα βιοϊατρικής θα σας προσφέρει ακαδημαϊκό υπόβαθρο στην επιστήμη που διέπει τη σύγχρονη ιατρική. Θα αναπτύξετε μια καλή γνώση των επιστημονικών αρχών σε μια σειρά από κλάδους, όπως η βιοχημεία, η κυτταρική βιολογία, η χημεία, τα φάρμακα και η ανακάλυψη φαρμάκων, η γενετική, η ανοσολογία, η μικροβιολογία, η μοριακή βιολογία και η φυσιολογία, και θα κατανοήσετε τις εφαρμογές τους.

Βασικό στοιχείο αυτού του πτυχίου βιοϊατρικής είναι η πρακτική εργαστηριακή εμπειρία. Σε συνδυασμό με την επιστημονική κατανόηση, θα αναπτύξετε πρακτικές και αναλυτικές δεξιότητες που θα υποστηρίξουν μια τεκμηριωμένη, κριτική προσέγγιση στην επιστημονική ανακάλυψη. Θα εξασκηθείτε επίσης στη δημιουργικότητα και τη δημιουργία ομάδων που προωθούν την επιστημονική καινοτομία. Στο έτος 4, θα αναλάβετε ένα έργο που θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε ανεξάρτητες, προηγμένες ερευνητικές και αναλυτικές δεξιότητες, και θα εμβαθύνετε επίσης την κατανόησή σας σε μια επιλογή τομέων που επιλέγονται από τη βιοχημική ανάλυση, τη μικροβιολογία ή τη δομική βιολογία.

Θα αναπτύξετε τις τεχνικές, πνευματικές και κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται για σταδιοδρομία στην έρευνα, την ιατρική, τη διδασκαλία και την ευρύτερη εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Σημαντικά στοιχεία

 • Στο προτελευταίο έτος του προγράμματος σπουδών, θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις δεξιότητες να εργάζεστε ανεξάρτητα σε εργαστηριακό περιβάλλον, όταν όλοι οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν ένα εβδομαδιαίο ημερήσιο, πρακτικό μάθημα στο πλαίσιο της ενότητας project.
 • Το Birkbeck παρέχει υπερσύγχρονα, εξειδικευμένα εργαστήρια και εγκαταστάσεις για τη μελέτη των βιολογικών επιστημών στην καρδιά του ακαδημαϊκού Λονδίνου.
 • Στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF) του 2021, σε κοινή υποβολή με το UCL, οι βιολογικές επιστήμες στο Birkbeck κατατάχθηκαν στην 11η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Θα διδάσκεστε από διεθνώς διακεκριμένους εμπειρογνώμονες που συνεργάζονται με κυβερνήσεις και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να διευρύνουν τα όρια της γνώσης.
 • Δουλεύοντας σε στενή συνεργασία με το Ινστιτούτο Δομικής και Μοριακής Βιολογίας, ένα κοινό ινστιτούτο μεταξύ του Birkbeck και του UCL, είμαστε αναγνωρισμένοι για την αριστεία και τον διεθνή αντίκτυπο της έρευνάς μας.
 • Θα λάβετε εκπαίδευση σε πρακτικές δεξιότητες και εργαστηριακές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της μικροσκοπίας, του χειρισμού DNA και του χειρισμού πρωτεϊνών.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στην επιστημονική έρευνα, τη δημόσια υγεία ή τον τομέα της υγείας γενικότερα. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • επιστήμονας βιοϊατρικής
 • επιστήμονας υγείας
 • επιστήμονας ιατρικής έρευνας
 • μικροβιολόγος.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedicine with Advanced Pathways MSc από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

40% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης

Οι τύποι αξιολόγησης περιλαμβάνουν τεστ σύντομων απαντήσεων στην τάξη, τεστ μέσω υπολογιστή (με πρόσβαση εξ αποστάσεως ή στην τάξη), πρακτικές εκθέσεις, δοκίμια, εργασίες επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης δεδομένων, προφορική επικοινωνία και παρουσιάσεις αφίσας, διαδικτυακές έρευνες, και γραπτές εξετάσεις που δεν βλέπονται ή είναι ανοικτού βιβλίου. Οι βασικές τεχνικές εργαστηριακές δεξιότητες αξιολογούνται επίσης κατά τη διάρκεια εργαστηριακών ενοτήτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

With a majority of science-related subjects (biology, chemistry and/or mathematics or physics). A-levels in general studies and critical thinking are not accepted. Applicants with only two full A-levels will be considered on an individual basis. The UCAS tariff score is applicable to you if you have recently studied a qualification that has a UCAS tariff equivalence. UCAS provides a tariff calculator for you to work out what your qualification is worth within the UCAS tariff.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για μοριακή βιολογία, βιοφυσική και βιοχημεία

Απαιτήσεις προσόντων

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 6,5, με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υποδοκιμή. Δεχόμαστε επίσης άλλες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedicine with Advanced Pathways, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική επιστήμη MSc Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη με έτος βιομηχανικής πρακτικής άσκησης MBiomedSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (Αναπτυξιακή Βιολογία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές επιστήμες με επαγγελματική κατάρτιση MBiomedSci Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (ανατομία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη MBiomedSci Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (φυσιολογία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες MBiomedSci Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (μοριακή βιολογία) με βιομηχανική πρακτική άσκηση Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £26100 £24800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες MBiomedSci Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £28800 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης