Birkbeck, University of London
Βιοϊατρική BSc (Hons)
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Biomedicine BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Οι σπουδές σας στο BSc Biomedicine του Birkbeck θα βρίσκονται στη διεπαφή μεταξύ της μοριακής, κυτταρικής και ολοκληρωμένης βιολογίας και των εξελισσόμενων θεραπειών ασθενειών. Θα ανακαλύψετε πώς η βιοϊατρική έρευνα διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο στη μεταφορά των επιτευγμάτων της βασικής επιστήμης σε αποτελεσματικές πρακτικές που προάγουν την ανθρώπινη υγεία, καθώς και σε θεραπείες για τις ανθρώπινες ασθένειες. Μαθαίνοντας με διεθνώς αναγνωρισμένους ερευνητές, οι σπουδές σε αυτό το πτυχίο βιοϊατρικής θα σας προσφέρουν μια ακαδημαϊκή βάση στην επιστήμη που στηρίζει τη σύγχρονη ιατρική, με την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη βιοϊατρική έρευνα.

Θα αναπτύξετε καλή γνώση των επιστημονικών αρχών σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών κλάδων, όπως βιοχημεία, κυτταρική βιολογία, χημεία, φάρμακα και ανακάλυψη φαρμάκων, γενετική, ανοσολογία, μικροβιολογία, μοριακή βιολογία και φυσιολογία, και θα κατανοήσετε τις εφαρμογές τους.

Η πρακτική εργαστηριακή εμπειρία σας θα αποτελέσει βασικό στοιχείο του πτυχίου σας. Παράλληλα με την επιστημονική σας κατανόηση, θα αναπτύξετε πρακτικές και αναλυτικές δεξιότητες που θα υποστηρίξουν μια τεκμηριωμένη, κριτική προσέγγιση στην επιστημονική ανακάλυψη. Θα εξασκηθείτε επίσης στη δημιουργικότητα και την ομαδικότητα που οδηγούν στην επιστημονική καινοτομία.

Θα αναπτύξετε τις τεχνικές, πνευματικές και κοινωνικές δεξιότητες που απαιτούνται για σταδιοδρομία στην έρευνα, την ιατρική, τη διδασκαλία και την ευρύτερη εφαρμογή της επιστημονικής γνώσης στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον.

Η διδασκαλία σε αυτό το πρόγραμμα BSc Βιοϊατρική είναι ευέλικτη ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των φοιτητών μας. Το Birkbeck είναι γνωστό για την απογευματινή διδασκαλία του. Από το φθινόπωρο του 2024, αυτό το πρόγραμμα έχει τη δυνατότητα ημερήσιας ή βραδινής φοίτησης.

Εάν επιλέξετε το Θεμελιώδες Έτος, αυτό θα σας προετοιμάσει πλήρως για προπτυχιακές σπουδές. Είναι ιδανικό εάν επιστρέφετε στις σπουδές μετά από ένα κενό, ή εάν δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως τα σχετικά μαθήματα, ή εάν δεν έχετε επιτύχει τους βαθμούς που χρειάζεστε για να εισαχθείτε στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών που έχετε επιλέξει.

Το μάθημα είναι διαπιστευμένο* από τη Royal Society of Biology με σκοπό την εν μέρει κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την απόκτηση του τίτλου μέλους και του τίτλου Chartered Biologist (CBiol).

*Ενδιάμεση διαπίστευση με την επιφύλαξη της τελικής αναθεώρησης.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το Birkbeck παρέχει υπερσύγχρονα, εξειδικευμένα εργαστήρια και εγκαταστάσεις για τη μελέτη των βιολογικών επιστημών στην καρδιά του ακαδημαϊκού Λονδίνου.
 • Στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF) του 2021, σε κοινή υποβολή με το UCL, οι βιολογικές επιστήμες στο Birkbeck κατατάχθηκαν στην 11η θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 • Θα διδάσκεστε από διεθνώς διακεκριμένους εμπειρογνώμονες που συνεργάζονται με κυβερνήσεις και ιδρύματα σε όλο τον κόσμο για να διευρύνουν τα όρια της γνώσης.
 • Δουλεύοντας σε στενή συνεργασία με το Ινστιτούτο Δομικής και Μοριακής Βιολογίας, ένα κοινό ινστιτούτο μεταξύ του Birkbeck και του UCL, είμαστε αναγνωρισμένοι για την αριστεία και τον διεθνή αντίκτυπο της έρευνάς μας.
 • Θα λάβετε εκπαίδευση σε πρακτικές δεξιότητες και εργαστηριακές εργασίες, όπως μικροσκοπία, χειρισμό DNA και χειρισμό πρωτεϊνών. Στο τελευταίο έτος σπουδών σας, θα έχετε επίσης την ευκαιρία να αποκτήσετε τις δεξιότητες να εργάζεστε ανεξάρτητα σε εργαστηριακό περιβάλλον, όταν όλοι οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν ένα εβδομαδιαίο ημερήσιο, πρακτικό μάθημα στο πλαίσιο της ενότητας του τελικού έτους.
 • Οι φοιτητές πλήρους φοίτησης έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ημερήσια διδασκαλία που περιλαμβάνει δύο έως τρεις ημέρες παρουσίας στην πανεπιστημιούπολη, με όλα τα μαθήματα να πραγματοποιούνται μετά το μεσημέρι. Θα έχετε πρόσβαση σε διαδικτυακούς μαθησιακούς πόρους υψηλής ποιότητας και θα μπορείτε να μελετήσετε και να ολοκληρώσετε το μάθημα παρακολουθώντας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μόλις υποβάλετε αίτηση μέσω του UCAS και λάβετε την προσφορά σας από εμάς, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μας ενημερώσετε για την προτίμησή σας για απογευματινή ή βραδινή φοίτηση.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στην επιστημονική έρευνα, τη δημόσια υγεία ή τον τομέα της υγείας γενικότερα. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • επιστήμονας βιοϊατρικής
 • επιστήμονας υγείας
 • επιστήμονας ιατρικής έρευνας
 • μικροβιολόγος.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Biomedicine BSc (Hons) από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Οι τύποι αξιολόγησης περιλαμβάνουν τεστ σύντομων απαντήσεων στην τάξη, τεστ μέσω υπολογιστή (με πρόσβαση εξ αποστάσεως ή στην τάξη), πρακτικές εκθέσεις, δοκίμια, εργασίες επίλυσης προβλημάτων και ανάλυσης δεδομένων, προφορική επικοινωνία και παρουσιάσεις αφίσας, διαδικτυακές έρευνες, και γραπτές εξετάσεις που δεν βλέπονται ή είναι ανοικτού βιβλίου. Οι βασικές τεχνικές εργαστηριακές δεξιότητες αξιολογούνται επίσης κατά τη διάρκεια εργαστηριακών ενοτήτων.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμών Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με τουλάχιστον 6,0 σε κάθε υποδοκιμή. Δεχόμαστε επίσης άλλες εξετάσεις αγγλικής γλώσσας.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBiomedicine, BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιοϊατρική επιστήμη με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
- - - £29110 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη (με έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο τoυ West of Scotland
(University of the West of Scotland)
- - - £15250 - Πέισλι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Staffordshire
(Staffordshire University)
- - - £16750 - Στόουκ ον Τρεντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
- - - £27650 - Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Middlesex
(Middlesex University)
- - - £15100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Ανοσολογία) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Γενετική) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρική επιστήμη BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Gloucestershire
(University of Gloucestershire)
- - - £15000 £15450 - Τσέλτενχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Γενετική) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης