Birkbeck, University of London
Πολιτική και διαχείριση των τεχνών MA
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Arts Policy and Management MA κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα "Πολιτική και διαχείριση των τεχνών" σας δίνει την ευκαιρία να εξερευνήσετε τις απαιτήσεις και τα οφέλη της βιώσιμης και στρατηγικής πολιτικής και διαχείρισης των τεχνών. Θα αναλύσετε τα πλαίσια της ηγεσίας και τις σχέσεις εξουσίας στη συγκέντρωση πολιτικών και διαχειριστικών προσεγγίσεων που σχετίζονται με τις τρέχουσες τάσεις και ζητήματα. Παραδείγματα αυτού περιλαμβάνουν εργασίες για την αντιμετώπιση των ανισορροπιών μεταξύ των φύλων μέσω του ακτιβισμού της τέχνης, την ποικιλομορφία και την ισότητα μέσω διατομεακών εφαρμογών και την ερμηνεία των πολιτιστικών αξιών ως ορθολογική λογική της πολιτιστικής πολιτικής. Θα αξιολογήσετε τις καλλιτεχνικές παραγωγές και το κοινό μέσα από το πρίσμα της πολιτικής και της διαχείρισης της τέχνης.

Το μάθημα σας παρέχει μια ολοκληρωμένη επισκόπηση του τομέα. Εξισορροπεί τη θεωρία και την πρακτική στο πλαίσιο του σημερινού κοινωνικού, πολιτικού, οικονομικού και τεχνολογικού περιβάλλοντος. Σας καλούμε να αναπτύξετε και να διευρύνετε τις βασικές σας δεξιότητες κριτικής σκέψης σε μικρότερες ομάδες διαλεκτικών σεμιναρίων που εστιάζουν σε οργανισμούς τέχνης του δημόσιου και του εθελοντικού τομέα, αλλά και να ασχοληθείτε με βασικά ζητήματα του εμπορικού τομέα.

Για όσους θέλουν να εμβαθύνουν την εμπειρία τους στον τομέα, προσφέρουμε μια επιλογή πρακτικής άσκησης που ενθαρρύνει τους φοιτητές να εργαστούν πάνω στα δικά τους ερευνητικά ενδιαφέροντα σε έναν καλλιτεχνικό οργανισμό. Παλαιότεροι φοιτητές έχουν αποκτήσει πολύτιμες εμπειρίες σε οργανισμούς που κυμαίνονται από την Greater London Authority μέχρι το Μουσείο Hackney, και από το Big Dance Project μέχρι τη Συλλογή Wallace.

Προσφέρουμε αυτό το μάθημα ως μεταπτυχιακό και μεταπτυχιακό πιστοποιητικό. Για το Πιστοποιητικό σπουδάζετε λιγότερα μαθήματα και δεν ολοκληρώνετε διπλωματική εργασία.

Αυτό το μάθημα είναι μέρος του νέου μας ευέλικτου μεταπτυχιακού Birkbeck UK, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε πώς θέλετε να σπουδάσετε - στην πανεπιστημιούπολη, online ή μέσω ευέλικτης μάθησης, η οποία συνδυάζει και τα δύο.

Σημαντικά στοιχεία

 • Το Birkbeck κατατάχθηκε ως ένα από τα τέσσερα κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου για την έρευνα στον τομέα της Τέχνης και του Σχεδιασμού στο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας του 2021.
 • Προσφέρουμε ένα πρόγραμμα καθοδήγησης ένας προς έναν, όπου οι φοιτητές αντιστοιχίζονται για έξι μήνες με αποφοίτους του MA Arts Policy and Management που έχουν γίνει καταξιωμένοι ηγέτες σε οργανισμούς όπως το Arts Council England, το Craft Council, το Tender Pixel, το BBC, το Camden Cultural Partnership και το Boundless Theatre, ή έχουν ακολουθήσει μια επιτυχημένη καριέρα ως ελεύθεροι επαγγελματίες.
 • Το Birkbeck έχει εδραιώσει μια αυξανόμενη διεθνή φήμη συνδυάζοντας τις πολιτιστικές σπουδές με τις πιο πρόσφατες ιδέες και τεχνικές στις κινηματογραφικές σπουδές, τη δημοσιογραφία, τη συγγραφή σεναρίων, τη διαχείριση τεχνών, τα ψηφιακά μέσα. Είστε ευπρόσδεκτοι να παρακολουθήσετε εκδηλώσεις στο Birkbeck Interdisciplinary Research in Media and Culture, καθώς και στο Birkbeck Institute for the Moving Image και στο Vasari Research Centre for Art and Technology.
 • Διοργανώνουμε το Lorraine Lim Prize, έναν ετήσιο διαγωνισμό δοκιμίου που επιβραβεύει εξαιρετικές γραπτές εργασίες που σχετίζονται με την πολιτιστική ροή και τη δημιουργική εργασία. Η καλύτερη διατριβή επιβραβεύεται επίσης με βραβείο στο τέλος κάθε ακαδημαϊκού έτους. Προσφέρουμε επίσης έναν αριθμό υποτροφιών για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν σταδιοδρομία στους εθνικούς και διεθνείς τομείς των τεχνών και του πολιτισμού, για παράδειγμα:

 • ανάπτυξη και μάρκετινγκ
 • ανάπτυξη κοινού
 • στρατηγικός σχεδιασμός
 • προγραμματισμός και επιμέλεια
 • διαχείριση καλλιτεχνικών συλλογικοτήτων και κόμβων δικτύωσης.

Ορισμένοι από τους αποφοίτους μας απέκτησαν θέσεις εργασίας, μεταξύ άλλων:

 • Διευθυντής του Ιδρύματος Jerwood
 • Συντονιστής στο Σκανδιναβικό Συμβούλιο Υπουργών
 • Διευθυντής περιοδειών στο Sadlers Wells
 • Υπεύθυνος ανάπτυξης στο Bow Arts Trust
 • Εκτελεστικός παραγωγός στο Strelka Institute for Media, Architecture and Design

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να κάνετε τη σύνδεση μεταξύ της εμπειρίας σας, της εκπαίδευσης και των μελλοντικών φιλοδοξιών σας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Arts Policy and Management MA από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

**Εργασίες μαθημάτων:** ένας συνδυασμός γραπτών εργασιών που σχετίζονται με την εργασία, παρουσιάσεις, ειδικές εργασίες και μια ερευνητική διατριβή/ανεξάρτητη μελέτη.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν η αγγλική γλώσσα δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στην αγγλική γλώσσα, η προϋπόθεση για το πρόγραμμα αυτό είναι η ισοδύναμη βαθμολογία του Διεθνούς Συστήματος Δοκιμασίας Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test) 7,0, με τουλάχιστον 6,5 σε κάθε υποδοκιμασία. Εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-προετοιμασιακά μαθήματα αγγλικών, προγράμματα ίδρυσης και υπηρεσίες γλωσσικής υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςArts Policy and Management, MA, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Θα πρέπει να έχετε πτυχίο δεύτερης τάξης (2:2) ή ανώτερο σε καλλιτεχνικό αντικείμενο ή σε οποιοδήποτε αντικείμενο σε συνδυασμό με εμπειρία διοίκησης/διαχείρισης σε καλλιτεχνικό/πολιτιστικό οργανισμό ή τριετή σχετική εμπειρία, για παράδειγμα σε ανώτερο διοικητικό ρόλο σε καλλιτεχνικό/πολιτιστικό οργανισμό.

Με βάση την προηγούμενη μάθηση και τα επιτεύγματα, μπορεί να υπάρξει απαλλαγή έως και 50% των στοιχείων του έτους 1 του ΠΜΣ.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Πολιτική και διαχείριση των τεχνών MA

Αγγλία £5400 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £5400 έτος 1
Σκωτία £5400 έτος 1
Ουαλία £5400 έτος 1
Διεθνή £9915 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών τους. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Επιχειρήσεις και Διοίκηση": 1285 Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Μαθηματικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Πληροφορική και Διοίκηση (με έτος πρακτικής άσκησης) Msci (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £27250 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και ψυχολογία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς επιχειρήσεις με κινέζικα MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business with Strategic Economics MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με Γαλλικά MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση Επιχειρήσεων και Ισπανικές και Λατινοαμερικάνικες Σπουδές MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διεθνείς Επιχειρήσεις με γκωλική γλώσσα (5 έτη) MBus Πανεπιστήμιο του Aberdeen
(University of Aberdeen)
- - - £21900 £20800 - Αμπερντίν Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις με Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - £26500 - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ηλεκτρονικός και Ηλεκτρολόγος Μηχανικός με Σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων MEng Πανεπιστήμιο του Strathclyde
(University of Strathclyde)
- - - £26700 - Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης