Birkbeck, University of London
Εφαρμοσμένη Στατιστική MSc
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Applied Statistics MSc κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το μάθημα εφαρμοσμένης στατιστικής έχει σχεδιαστεί ειδικά για να καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες και τις ανάγκες επαγγελματικής εξέλιξης των ατόμων που θέλουν να συνεχίσουν να εργάζονται ή να αποκτήσουν πολύτιμη εμπειρία πρακτικής άσκησης, ενώ παράλληλα σπουδάζουν απογευματινές ώρες. Πολλοί από τους φοιτητές μας ασχολούνται με την ανάλυση δεδομένων, την ερμηνεία στατιστικών στοιχείων, τον βέλτιστο σχεδιασμό και έλεγχο συστημάτων και τη μοντελοποίηση και πρόβλεψη φαινομένων που εξαρτώνται από τον χρόνο. Φέρνουν πλούσιες γνώσεις και εμπειρίες στην τάξη, και θα βρεθείτε περιτριγυρισμένοι από αφοσιωμένους, ενθουσιώδεις φοιτητές από όλα τα υπόβαθρα, τα επαγγέλματα και τις κουλτούρες. Το μάθημα αυτό είναι ιδανικό αν σκέφτεστε να ασχοληθείτε επαγγελματικά με τη στατιστική ή αν η εργασία σας περιλαμβάνει ήδη πτυχές της συλλογής και διερεύνησης δεδομένων, της ερμηνείας των στατιστικών ή της μοντελοποίησης και πρόβλεψης χρονοεξαρτώμενων φαινομένων.

Το μάθημα καλύπτει τόσο τη θεωρία όσο και την εφαρμογή των σύγχρονων τεχνικών στατιστικής και μαθηματικής μοντελοποίησης σε εφαρμοσμένα προβλήματα στη βιομηχανία, τις δημόσιες υπηρεσίες, το εμπόριο και την έρευνα. Εκκινεί από ένα ισχυρό θεωρητικό υπόβαθρο, αλλά είναι πρακτικά προσανατολισμένο ώστε να αναπτύξετε την ικανότητά σας να αντιμετωπίζετε με αυτοπεποίθηση νέα και μη τυποποιημένα προβλήματα. Η αμοιβαία εξάρτηση της πρακτικής και της θεωρίας τονίζεται καθ' όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

Προσφέρουμε αυτό το μάθημα ως μεταπτυχιακό και ως μεταπτυχιακό πιστοποιητικό. Για το Πιστοποιητικό, σπουδάζετε λιγότερα μαθήματα και δεν ολοκληρώνετε διπλωματική εργασία.

Σημαντικά στοιχεία

 • Διαπιστευμένο από τη Βασιλική Στατιστική Εταιρεία - οι απόφοιτοι μπορούν να αποκτήσουν την ιδιότητα του πτυχιούχου στατιστικολόγου (GradStat).
 • Συγκεντρώνουμε την έρευνα και τη διδασκαλία στα οικονομικά και τα χρηματοοικονομικά, τα μαθηματικά και τη στατιστική σε ένα ενιαίο τμήμα, γεγονός που δημιουργεί σημαντικές διεπιστημονικές συνέργειες.
 • Η διδασκαλία μας ενημερώνεται από τις ανάγκες των εργοδοτών και θα διδάσκεστε από ακαδημαϊκούς που είναι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κόσμο των οικονομικών και των διεθνών χρηματοοικονομικών. Παρέχουν εξειδικευμένες συμβουλές και εσωτερική κατάρτιση σε κυβερνητικές υπηρεσίες και επιχειρήσεις και τράπεζες του City.
 • Διαθέτουμε ενεργές ερευνητικές ομάδες στα μαθηματικά, την οικονομετρία και τη στατιστική, τη μακροοικονομία και τη μικροοικονομία, οι οποίες φιλοξενούν επισκέπτες ομιλητές και διοργανώνουν σεμινάρια.
 • Το Birkbeck Centre for Applied Macroeconomics και το Commodities and Finance Centre είναι τα δύο ερευνητικά μας κέντρα, τα οποία διαδίδουν την έρευνα, φιλοξενούν εκδηλώσεις και φιλοξενούν επισκέπτες ακαδημαϊκούς.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα πηγών μελέτης, συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων σεμιναρίων του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στις πιθανότητες και τη στατιστική, καθώς και σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις βιβλιοθήκης κοντά στο Bloomsbury. Οι εκτεταμένες υπολογιστικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν υπολογιστές και πλατφόρμες UNIX.

Καριέρα και απασχολησιμότητα

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν επαγγελματική σταδιοδρομία στη συλλογή δεδομένων, την έρευνα, την ανάλυση, τη μοντελοποίηση και την πρόβλεψη. Τα πιθανά επαγγέλματα περιλαμβάνουν:

 • στατιστικολόγος
 • επιχειρησιακός ερευνητής
 • ερευνητής (μαθηματικός)
 • ιατροδικαστής στατιστικολόγος
 • λέκτορας τριτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σταδιοδρομία στη στατιστική είναι διαθέσιμες από τη Βασιλική Στατιστική Εταιρεία.

Προσφέρουμε μια ολοκληρωμένη υπηρεσία επαγγελματικής σταδιοδρομίας - Careers and Enterprise - ο συνεργάτης σας κατά τη διάρκεια της φοίτησής σας στο Birkbeck και πέραν αυτής. Σε κάθε στάδιο της επαγγελματικής σας πορείας, σας δίνουμε τη δυνατότητα να αναλάβετε την ευθύνη για το μέλλον σας, βοηθώντας σας να συνδέσετε την εμπειρία, την εκπαίδευση και τις μελλοντικές σας φιλοδοξίες.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Applied Statistics MSc από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Γραπτές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της ημέρας τον Μάιο/Ιούνιο, αξιολογημένες εργασίες μαθημάτων καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Εάν τα αγγλικά δεν είναι η μητρική σας γλώσσα ή δεν έχετε σπουδάσει προηγουμένως στα αγγλικά, η συνήθης απαίτησή μας είναι η ισοδύναμη βαθμολογία 6,5 του Διεθνούς Συστήματος Εξετάσεων Αγγλικής Γλώσσας (IELTS Academic Test), με βαθμολογία τουλάχιστον 6,0 σε κάθε μία από τις επιμέρους δοκιμασίες. Αν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις του IELTS, προσφέρουμε προ-επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών, προγράμματα θεμελίωσης και υπηρεσίες γλωσσικής υποστήριξης για να σας βοηθήσουμε να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην αγγλική γλώσσα και να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο Birkbeck.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Statistics, MSc, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

Πτυχίο δεύτερης τάξης με άριστα (2:2) ή ανώτερο με κύριο αντικείμενο τα μαθηματικά ή τη στατιστική.

Άλλα πτυχία ή επαγγελματικά προσόντα μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτά, όπως το Birkbeck Graduate Certificate in Statistics ή το Graduate Diploma of the Royal Statistical Society.

Οι αιτήσεις εξετάζονται με βάση την αξία τους και τα επαγγελματικά σας προσόντα ή/και η σχετική εργασιακή εμπειρία θα ληφθούν θετικά υπόψη. Υποστηρίζουμε και ενθαρρύνουμε ενεργά τις αιτήσεις των ώριμων μαθητών.

έξοδα

Δίδακτρα Εφαρμοσμένη Στατιστική MSc

Αγγλία £3800 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £3800 έτος 1
Σκωτία £3800 έτος 1
Ουαλία £3800 έτος 1
Διεθνή £6610 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι φοιτητές χρεώνονται με δίδακτρα σε κάθε έτος σπουδών. Τα δίδακτρα για τους σπουδαστές που συνεχίζουν το μάθημά τους τα επόμενα έτη ενδέχεται να υπόκεινται σε ετήσιες αυξήσεις λόγω πληθωρισμού.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Στατιστική": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά με στατιστική Msci (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 5% 7% £29300 191 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική & Επιχειρησιακή Έρευνα MMath (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
- 5% 7% £20800 169 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και στατιστική επιστήμη Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
81% 5% 10% £32100 200 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Στατιστική επιστήμη (Διεθνές πρόγραμμα) Msci (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
80% 5% 1% £35000 190 Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οικονομικά και Στατιστική MA (Hons) Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
78% 0% 0% £26500 192 Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική MMath (Hons) Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
82% 2% 4% £25540 160 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά, επιχειρησιακή έρευνα και στατιστική με ένα έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης MMORS Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά και Στατιστική με έτος πρακτικής άσκησης MMath Πανεπιστήμιο του Sheffield
(The University of Sheffield)
82% 2% 4% £25540 160 Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης