Birkbeck, University of London
Εφαρμοσμένες Ιατρικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες PgCert
Birkbeck, University of London - Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Applied Medical Humanities PgCert κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές από το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές .

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
77 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων CAH19

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γλώσσες και περιφερειακές σπουδές στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £33500 £18000 £27500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £45000 £9500 - £27500 £11500 - £43000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε CAH19 (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25625 £23693 £27744
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22269 - £29904 £17937 - £29563 £21216 - £36573

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το MA/PgDip/PgCert Applied Medical Humanities του Birkbeck έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες της ιατρικής να διερευνήσουν και να κατανοήσουν τις πολύπλοκες, καθημερινές κλινικές εμπειρίες τους με διαφορετικούς ασθενείς και πολιτισμούς. Οι ιατρικές ανθρωπιστικές επιστήμες είναι ένα πλούσιο διεπιστημονικό πεδίο μελέτης στο οποίο η ιατρική και οι πρακτικές της εξετάζονται μέσα από τους φακούς των ανθρωπιστικών επιστημών, συμπεριλαμβανομένων των επιστημών της τέχνης, των πολιτιστικών και κριτικών σπουδών, του κινηματογράφου, της ιστορίας, του δικαίου, της λογοτεχνίας και της φιλοσοφίας.

Αυτό το μάθημα βασισμένο στην πρακτική αξιοποιεί τις γνώσεις και τις δεξιότητες των ανθρωπιστικών επιστημών για να υποστηρίξει την ανάπτυξη των επαγγελματικών ικανοτήτων, αξιών και συμπεριφορών που ορίζονται από το GMC και το NMC και αποτελούν τον πυρήνα της κλινικής πρακτικής. Η εστίασή του στην ολοκλήρωση της ιατρικής και των ανθρωπιστικών επιστημών θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια βαθύτερη κατανόηση της κλινικής σας πρακτικής, να εντοπίσετε τρόπους βελτίωσης της φροντίδας των ασθενών και να διερευνήσετε στρατηγικές για τη δική σας αυτοφροντίδα. Θα αποκτήσετε νέες δεξιότητες προφορικής και γραπτής επικοινωνίας, έρευνας και κριτικής ανάλυσης που θα διευρύνουν τις υπάρχουσες επαγγελματικές σας δεξιότητες.

Για να κατανοήσετε τη δυτική ιατρική και την πολιτισμική ιδιαιτερότητα της ιατρικής στη Βρετανία, θα πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση σε άλλη ειδικότητα ή ιατρική παράδοση στο τέλος του πρώτου έτους. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε από αυτή την πρακτική άσκηση θα σας επιτρέψουν να αναπτύξετε μια αναστοχαστική κατανόηση της δικής σας ειδικότητας και των συνθηκών στις οποίες παρέχετε υγειονομική περίθαλψη.

Το μάθημα αυτό αφορά επαγγελματίες σε όλα τα στάδια της ιατρικής και υγειονομικής σταδιοδρομίας: στην ιατρική, από τα έτη ίδρυσης, μέσω της εκπαίδευσης σε ειδικότητες, έως το επίπεδο του συμβούλου- στη νοσηλευτική, από τα πρώτα στάδια της σταδιοδρομίας έως το επίπεδο του ειδικού και του συμβούλου. Η εντατική διεξαγωγή του επιτρέπει σε κλινικούς ιατρούς και επαγγελματίες υγείας πλήρους απασχόλησης, από το Ηνωμένο Βασίλειο και το εξωτερικό, να συνδυάζουν τις σπουδές με τις κλινικές τους υποχρεώσεις.

Highlights

 • Στο πιο πρόσφατο Πλαίσιο Ερευνητικής Αριστείας (REF), η Αγγλική Γλώσσα και Φιλολογία στο Birkbeck πέτυχε 100% για ένα ερευνητικό περιβάλλον που ευνοεί την παραγωγή έρευνας υψηλής ποιότητας, ενώ το 91% του επιλέξιμου προσωπικού υπέβαλε έρευνα, εκ των οποίων το 75% αναγνωρίστηκε ως κορυφαία ή διεθνώς άριστη.

 • Εκτός από τη δική μας πλούσια εξοπλισμένη βιβλιοθήκη, η τοποθεσία του Birkbeck στο Bloomsbury προσφέρει εξαιρετική πρόσβαση σε όλες τις μεγάλες ερευνητικές βιβλιοθήκες του Λονδίνου, όπως η Senate House Library, η British Library και η Wellcome Collection, το σημαντικότερο μουσείο και βιβλιοθήκη ιατρικής και επιστήμης στο Ηνωμένο Βασίλειο.

 • Το Κέντρο Ιατρικών Ανθρωπιστικών Επιστημών του Birkbeck είναι ένας ζωντανός και δυναμικός κόμβος για τη νέα ιατρική ανθρωπιστική έρευνα, φιλοξενώντας εθνικά και διεθνή συνέδρια, συμπόσια και διαλέξεις. Διαχειρίζεται επίσης μια τακτική ομάδα ανάγνωσης για το ακαδημαϊκό προσωπικό και τους μεταπτυχιακούς φοιτητές, η οποία συναντάται δύο φορές ανά εξάμηνο για να συζητήσει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και υλικών, τόσο κλινικών όσο και πολιτιστικών.

 • Η Σχολή Τεχνών συνεργάζεται με διάφορα ιατρικά ιδρύματα, όπως η Ιατρική Σχολή St George's, το Imperial College και το Βασιλικό Κολέγιο Ψυχιάτρων. Είναι επίσης επίσημος εταίρος του Ινστιτούτου Σύγχρονων Τεχνών (ICA) στο Λονδίνο. Οι ευκαιρίες για τους φοιτητές περιλαμβάνουν δωρεάν ετήσια συνδρομή στο ICA, ιδιωτικές προβολές, εκπτώσεις σε όλες τις ομιλίες και εκδηλώσεις, δωρεάν προβολές για τα μέλη και εισιτήρια κινηματογράφου αξίας 3 λιρών τις Τρίτες, έκπτωση έως και 25% στις εκδόσεις των καλλιτεχνών του ICA και μηνιαίο ηλεκτρονικό ενημερωτικό δελτίο.

 • Η Σχολή Τεχνών προσφέρει διάφορες υποτροφίες για μεταπτυχιακούς φοιτητές.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Applied Medical Humanities PgCert από Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

20% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
10% Στοιχειώδη επαγγέλματα
10% Επαγγελματίες μηχανικοί
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
5% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
5% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 6.5
  • Mphil / PhD

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςApplied Medical Humanities, PgCert, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εφαρμοσμένες Ιατρικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες PgCert

Αγγλία £3270 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £3270 έτος 1
Σκωτία £3270 έτος 1
Ουαλία £3270 έτος 1
Διεθνή £6010 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε Λονδίνο

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Κατατάξεις του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 17 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Σχετικά με το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Το Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (BBK) ιδρύθηκε το 1823 και τηρεί διαφορετική στάση απέναντι στις εισαγωγές από ό,τι πολλά άλλα πανεπιστήμια. Το BKK ενθαρρύνει τους υποψηφίους να υποβάλουν αίτηση ακόμη και αν δεν διαθέτουν τα παραδοσιακά προσόντα που συνήθως απαιτούνται, καθώς οι αιτήσεις εδώ εξετάζονται επίσης με βάση την αξιολόγηση των γνώσεών σας επί του θέματος, καθώς και της τυχόν εργασιακής σας εμπειρίας. Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του Λονδίνου, οι φοιτητές θα έχουν όλα τα πλεονεκτήματα των δημόσιων συγκοινωνιών της πόλης, καθώς και την ευκαιρία να ζήσουν σε μια τόσο διαφορετική και ζωντανή πόλη με όλα όσα προσφέρει.

Λίστα με 197 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

προπτυχιακοί φοιτητές:
4800
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
2810
:
7610
 • Stella’s Starting Study Vlog
 • Top reasons why students choose Birkbeck, University of London
 • “How has the Birkbeck experience been for you?”
 • Birkbeck's Student Experience
 • Studying for a PhD at Birkbeck - Veronika Akhmadieva

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Διεθνές Πρόγραμμα Ιδρύματος (1 έτος), Κολέγιο Τεχνών, Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών CertHE Πανεπιστήμιο του Edinburgh
(The University of Edinburgh)
- - - - - Εδιμβούργο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γυναικείες Σπουδές (Ανθρωπιστικές Επιστήμες) PgDip Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £16700 £17940 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένες Ιατρικές Ανθρωπιστικές Επιστήμες PgCert Birkbeck, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Birkbeck, University of London)
- - - £6010 - Λονδίνο Oncampus μερική απασχόληση
Θεμελιώδες έτος στις Τέχνες, τις Ανθρωπιστικές και Κοινωνικές Επιστήμες CertHE Πανεπιστήμιο του Cambridge
(University of Cambridge)
- - - - - Κέμπρητζ Oncampus πλήρους απασχόλησης