BIMM - British and Irish Modern Music Institute
Εκτέλεση δημοφιλών μουσικών παραστάσεων & παραγωγή μουσικής BA (Hons)
BIMM - British and Irish Modern Music Institute - BIMM - Βρετανικό και Ιρλανδικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής

Προσφερόμενες μορφές προγραμμάτων σπουδών

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείς να δεις τις κριτικές για το συγκεκριμένο πρόγραμμα σπουδών, από 40 αποφοίτους του προγράμματος Popular Music Performance & Music Production BA (Hons) στο BIMM - Βρετανικό και Ιρλανδικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας σε σύγκριση με το μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών στην τοποθεσία: UK σχετικά με: Μουσική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
57 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων
Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21455 £18360 £22141
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £17911 - £25024 £13492 - £22848 £16777 - £27979

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Σχετικά με το μάθημα

Το πτυχίο μας BA (Hons) Popular Music Performance & Music Production είναι ιδανικό για την εκτέλεση και την ηχογράφηση μουσικής, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα υποστηρικτικών δεξιοτήτων. Μόλις αποφοιτήσετε, θα έχετε τα απαραίτητα εργαλεία για μια επιτυχημένη και βιώσιμη καριέρα στη μουσική βιομηχανία. Θα φύγετε από εδώ ως ένας εξαιρετικά καταρτισμένος, ευπροσάρμοστος ερμηνευτής με ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο δεξιοτήτων.

Θα μάθετε βασικά θέματα απόδοσης, τεχνικής, μουσικής, δεξιοτήτων ηχογράφησης, θεωρίας και τεχνολογίας - και πώς να τα εφαρμόζετε δημιουργικά. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα να προσαρμόσετε περαιτέρω το μάθημά σας στους καλλιτεχνικούς και επαγγελματικούς σας στόχους μέσω των προαιρετικών ενοτήτων μας.

Οι προαιρετικές μας ενότητες σημαίνουν ότι μπορείτε να εξειδικευτείτε σε διάφορους τομείς. Αυτές περιλαμβάνουν δημιουργική εκτέλεση, τεχνολογία (DAW και επί σκηνής), δεξιότητες συνεδρίας, αυτοσχεδιαστική μουσική, παγκόσμια μουσικά στυλ, σύνθεση, ενορχήστρωση και εκμάθηση δεξιοτήτων συμπληρωματικών οργάνων. Στο τέλος του μαθήματος, θα έχετε ένα χαρτοφυλάκιο που θα παρουσιάζει τις ερμηνείες σας στο στυλ, το είδος ή το πλαίσιο της επιλογής σας.

Όποια διαδρομή κι αν επιλέξετε, θα αποφοιτήσετε με ένα ευρύ φάσμα δεξιοτήτων για να υπερασπιστείτε κάθε επαγγελματική ευκαιρία που θα σας παρουσιαστεί.

Η καθημερινή σας μάθηση θα λαμβάνει χώρα σε μεγάλες αίθουσες ζωντανών μεταδόσεων, στούντιο ηχογράφησης, μικρότερα στούντιο, αίθουσες διδασκαλίας με διαλέξεις και σουίτες Mac. Οι εξαιρετικά έμπειροι καθηγητές μας θα σας καθοδηγήσουν επίσης κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Και, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να συνεργαστείτε με ταλαντούχους φοιτητές από διαφορετικούς κλάδους για να υλοποιήσετε τους καλλιτεχνικούς, ακαδημαϊκούς και βιομηχανικούς σας στόχους.

Λοιπόν, τι περιμένετε; Συνδυάστε το πάθος σας για τη μουσική εκτέλεση και τη μουσική παραγωγή σήμερα για μια ικανοποιητική καριέρα στη μουσική βιομηχανία στο μέλλον.

Ο απόφοιτος του BIMM

Διασφαλίζουμε ότι όταν αποφοιτήσετε, τα χαρακτηριστικά και οι δεξιότητές σας θα αντικατοπτρίζουν τις εργασιακές και δημιουργικές ανάγκες της μουσικής βιομηχανίας - τόσο σήμερα όσο και στο μέλλον.

Στόχος μας είναι να εξοπλίσουμε τους αποφοίτους του BIMM με τα ακόλουθα προσόντα, ώστε να έχουν μια μακροχρόνια καριέρα.

  • Απασχολησιμότητα και επιχειρηματικότητα
  • Δημιουργικοί, συνεργάσιμοι και συνδεδεμένοι
  • Ανθεκτικοί και προσαρμοστικοί
  • Παγκόσμια ευαισθητοποιημένοι
  • Επαγγελματίες
  • Διανοητικά περίεργοι
  • Αυτογνωσία

Οι μέθοδοι αξιολόγησης είναι ποικίλες και ισορροπημένες ώστε να ταιριάζουν σε ένα ευρύ φάσμα φοιτητών και μπορεί να έχουν πρακτική, γραπτή, χαρτοφυλάκιο ή άλλη μορφή. Οι σπουδαστές έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν με όσους σπουδάζουν άλλους συναφείς με τη μουσική κλάδους, αντιπροσωπευτικά του τρόπου με τον οποίο η Μουσική και η ευρύτερη Δημιουργική Βιομηχανία απαιτούν επίσης συνεργασία. Όλες οι γραπτές αξιολογήσεις και οι αξιολογήσεις χαρτοφυλακίου υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω ενός εικονικού μαθησιακού περιβάλλοντος και, όπου είναι δυνατόν, η ανατροφοδότηση παρέχεται σε μορφή ήχου ή/και βίντεο, καθώς και γραπτώς. ****Παραδείγματα χρησιμοποιούμενων μεθόδων:** ** - Πρακτικές εξετάσεις - Γραπτές εξετάσεις - Πρακτικές εργασίες - Εργασία πολυμέσων - Γραπτή εργασία - Παρουσιάσεις

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

πρέπει να επιτευχθεί τουλάχιστον 5,5 σε κάθε ζώνη (ανάγνωση, γραφή, ακρόαση, ομιλία)

Cambridge English Advanced

Ελάχιστη συνολική βαθμολογία 170, και όχι χαμηλότερη από 165 σε κάθε ζώνη

TOEFL (iBT) 80

οι ελάχιστοι βαθμοί πρέπει να πληρούνται σε κάθε ζώνη: ακρόαση - 19 Ανάγνωση - 19 Ομιλία - 21 Γραφή - 21

PTE Academic 50

Ελάχιστη συνολική βαθμολογία 50. Πρέπει να επιτευχθεί τουλάχιστον 42 και στις τέσσερις δεξιότητες

Το Πανεπιστήμιο BIMM καλωσορίζει αιτούντες από διεθνείς χώρες που θα χρειαστούν φοιτητική βίζα για να σπουδάσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αιτούντες πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις που θέτει το UKVI. Μετά την αποδοχή της προσφοράς θα πρέπει να παρευρεθείτε σε μια διαβούλευση με ένα μέλος της ομάδας διεθνών εισακτέων.

Οι αιτούντες από χαμηλό εισόδημα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προγράμματα υποτροφιών μας. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας: https://www.bimm.ac.uk
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςPopular Music Performance & Music Production, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Εκτέλεση δημοφιλών μουσικών παραστάσεων & παραγωγή μουσικής BA (Hons)

Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £15950 έτος 1
Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Διεθνή £15950 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Τα αναγραφόμενα δίδακτρα αφορούν μόνο το έτος 1 των σπουδών

Τα τέλη ενδέχεται να αυξάνονται σε ετήσια βάση και δεν καλύπτουν πρόσθετα έξοδα όπως:

Κόστος αίτησης για χορήγηση βίζας

Δαπάνες διαβίωσης (ενοίκιο/λογαριασμοί/ταξίδια)

Εξοπλισμός που απαιτείται για το μάθημά σας

(υπολογιστές και λογισμικό/μέσα/βιβλία)

Ενώ το Ινστιτούτο BIMM δεν μπορεί να δεσμευτεί για τα ποσά πληρωμής πριν από την εγγραφή, επιδιώκουμε να κατανείμουμε τον προϋπολογισμό στους επιλέξιμους αιτούντες και θα επιβεβαιώσουμε το ακριβές ποσό πληρωμής και το χρονοδιάγραμμα μετά την εγγραφή.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Σχετικά με το BIMM - Βρετανικό και Ιρλανδικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής

Το Βρετανικό και Ιρλανδικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής είναι ένας όμιλος που αποτελείται από οκτώ κολέγια-μέλη, με τις τοποθεσίες του να βρίσκονται κυρίως στο Ηνωμένο Βασίλειο και δύο τοποθεσίες στη Γερμανία. Καθώς κάθε πανεπιστημιούπολη βρίσκεται σε μια μεγάλη πόλη γεμάτη πολιτιστική δραστηριότητα, οι σπουδαστές μπορούν να περιμένουν ότι θα έχουν την ευκαιρία να μεταφέρουν τις μουσικές τους ικανότητες σε πραγματικές καταστάσεις ερμηνείας εκτός του κτιρίου του κολεγίου. Όσον αφορά τη στελέχωση, το BIMM προσλαμβάνει και συνεργάζεται μόνο με έμπειρους επαγγελματίες στους αντίστοιχους κλάδους, εξασφαλίζοντας στους υποψηφίους ότι βρίσκονται στα καλύτερα χέρια για να προχωρήσουν στη μουσική τους καριέρα.

Λίστα με 28 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του BIMM - Βρετανικό και Ιρλανδικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του BIMM - Βρετανικό και Ιρλανδικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής

Συνολικός αριθμός εγγεγραμμένων φοιτητών στο BIMM - Βρετανικό και Ιρλανδικό Ινστιτούτο Σύγχρονης Μουσικής ανά επίπεδο Ακαδημαϊκό έτος 2021/22 - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
προπτυχιακοί φοιτητές:
6490
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
230
:
6720

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

BIMM Music Institute Birmingham
map marker Προβολή χάρτη
BIMM Music Institute London
map marker Προβολή χάρτη
BIMM Music Institute Manchester
map marker Προβολή χάρτη
BIMM Music Institute Bristol
map marker Προβολή χάρτη
BIMM Music Institute Brighton
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Τέχνες και Ανθρωπιστικές Επιστήμες (Μουσική) (R14-M) BA (Hons) Ανοικτό Πανεπιστήμιο
()
- - - £20772 - - Online μερική απασχόληση
Μουσική Εκτέλεση (BMus Hons) BMus (Hons) Βασιλικό Ωδείο της Σκωτίας
(Royal Conservatoire of Scotland)
60% 5% 3% £27968 205 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και Φιλοσοφία & Ηθική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
83% 5% 10% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Διοίκηση επιχειρήσεων και μουσικό θέατρο (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και πολιτική BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
76% 0% 0% £12500 107 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Music Business & Management BA/BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Δημιουργικών Τεχνών
(University for the Creative Arts)
- - - £17500 - Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Υγεία και ευεξία και μουσική (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
86% 0% 10% £12500 110 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ήχος και μουσική για παιχνίδια με το Ίδρυμα BA (Hons) Πανεπιστήμιο του West London
(University of West London)
- - - £16250 - Ealing Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
73% 0% 7% £12500 114 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μουσική με διδασκαλία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Chichester
(University of Chichester)
66% 3% 5% £15840 152 Τσίτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης