Bath Spa University
Αγγλική λογοτεχνία και εκδόσεις (έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons)
Bath Spa University - Πανεπιστήμιο Bath Spa

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 30 αποφοίτους English Literature and Publishing (Professional Placement Year) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με λογοτεχνία στα αγγλικά από το Πανεπιστήμιο Bath Spa για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με λογοτεχνία στα αγγλικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
92 /100
30 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων λογοτεχνία στα αγγλικά

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : λογοτεχνία στα αγγλικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £22000 £20000 £24000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £25000 £16500 - £24000 £17500 - £30000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε λογοτεχνία στα αγγλικά (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23148 £21554 £25662
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20050 - £26190 £16536 - £26352 £19298 - £32056

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Μετατρέψτε το πάθος σας για τις λέξεις σε πρακτικές δεξιότητες. Μάθετε να διαμορφώνετε ιστορίες, πληροφορίες και ιδέες για τον έντυπο, τον ψηφιακό και όχι μόνο τύπο με το πτυχίο μας στην Αγγλική Λογοτεχνία και Εκδόσεις .

 • Εξερευνήστε τη λογοτεχνία μέσα από διαφορετικές οπτικές γωνίες και επικοινωνήστε ιδέες με ελκυστικούς και δημιουργικούς τρόπους.
 • Αναπτύξτε πρακτικές δεξιότητες στη συγγραφή κειμένων, την επιμέλεια, τη σελιδοποίηση, το διαδίκτυο και τη διαχείριση έργων, και εργαστείτε πάνω σε πραγματικά έργα και αναφορές.
 • Οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος έχουν εργαστεί σε κορυφαίους εργοδότες, όπως οι Oxford University Press, Penguin Random House και Future Publishing.

Το πτυχίο μας στην Αγγλική Λογοτεχνία και Εκδόσεις έχει σχεδιαστεί για να σας επιτρέψει να αποκτήσετε εξειδικευμένες γνώσεις, αναπτύσσοντας παράλληλα πρακτικές και επαγγελματικές δεξιότητες που μπορείτε να εφαρμόσετε σε ένα ευρύ φάσμα βιομηχανιών και σταδιοδρομιών.

Η Αγγλική Λογοτεχνία σας εισάγει σε ένα απίστευτο φάσμα λογοτεχνικών κόσμων. Από κλασικά κείμενα μέχρι νέα και άγνωστα γραπτά, θα σας ζητηθεί να σκεφτείτε διαφορετικά για το τι μπορεί να είναι "λογοτεχνία" και να εξερευνήσετε πρωτότυπους τρόπους ανάγνωσης και ανάλυσης. Θα σας ζητήσουμε να τοποθετήσετε την ανάγνωσή σας σε ευρύτερα πλαίσια και να αξιοποιήσετε άλλους επιστημονικούς κλάδους για να εμβαθύνετε την κατανόησή σας και να οξύνετε τις ιδέες σας.

Δεν πρόκειται μόνο για ανάγνωση και ανάλυση κειμένων - θα μάθετε επίσης ζωτικής σημασίας επαγγελματικές δεξιότητες. Η αγγλική λογοτεχνία και οι εκδόσεις θα σας βοηθήσουν να αναπτύξετε δεξιότητες δημιουργικότητας, ανάλυσης, επικοινωνίας και συνεργασίας, οι οποίες μπορούν να σας ανοίξουν ένα ευρύ φάσμα πιθανών επαγγελματικών σταδιοδρομιών. Θα σας υποστηρίξουμε να μάθετε πώς να διαχειρίζεστε έργα, να συνεργάζεστε με τους συναδέλφους σας και να συνεργάζεστε στα προγράμματα συνεργασίας μας. Θα σας εξοπλίσουμε με ένα ευρύ φάσμα από τις πιο πρόσφατες δεξιότητες ψηφιακής δημιουργίας, όπως το Adobe InDesign, το διαδίκτυο και τα πολυμέσα κοινωνικού περιεχομένου, παράλληλα με βασικές δεξιότητες δημοσίευσης, όπως η συγγραφή κειμένων και η επιμέλεια, ο σχεδιασμός, η σελιδοποίηση και το μάρκετινγκ. Θα χαράξετε το δικό σας ρόλο και θα αποφοιτήσετε με εμπειρία στον κλάδο και ένα εντυπωσιακό ψηφιακό χαρτοφυλάκιο της δουλειάς σας.

Θα έχετε επίσης πρόσβαση σε βασικούς πόρους του κλάδου, όπως το Nielsen Bookscan, όπου μπορείτε να εξερευνήσετε δεδομένα πωλήσεων βιβλίων και να παρακολουθήσετε τις καταναλωτικές τάσεις, και σε ολόκληρη τη σουίτα δημιουργικού λογισμικού Adobe, καθώς και σε εκδηλώσεις της Society of Young Publishers South West, ορισμένες από τις οποίες φιλοξενούνται στο Πανεπιστήμιο.

Γιατί να επιλέξετε αυτόν τον συνδυασμό;

Το να μαθαίνουμε να διαβάζουμε, να σκεφτόμαστε και να ερμηνεύουμε τη λογοτεχνία μπορεί να ενημερώσει και να βελτιώσει τους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε - και οι εκδόσεις είναι μια φυσική διέξοδος για την έκφραση αυτών των διαφορετικών προοπτικών. Οι εκδόσεις είναι μία από τις μεγαλύτερες δημιουργικές βιομηχανίες του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία διαμορφώνει και παρουσιάζει περιεχόμενο σε ένα ευρύ φάσμα θεμάτων και για ποικίλες εκδόσεις, από βιβλία και περιοδικά έως καινοτόμες εφαρμογές και ιστότοπους.

Έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης

Αυτό το προαιρετικό έτος πρακτικής άσκησης σας παρέχει την ευκαιρία να εντοπίσετε, να υποβάλετε αίτηση και να εξασφαλίσετε επαγγελματική εμπειρία, η οποία συνήθως περιλαμβάνει μία έως τρεις θέσεις πρακτικής άσκησης σε διάστημα τουλάχιστον εννέα μηνών. Η επιτυχής ολοκλήρωση αυτής της ενότητας θα καταδείξει την ικανότητά σας να εξασφαλίσετε και να διατηρήσετε απασχόληση σε μεταπτυχιακό επίπεδο. Πριν από το Έτος Επαγγελματικής Πρακτικής Άσκησης, θα εργαστείτε για να εξασφαλίσετε την πρακτική σας άσκηση, καταρτίζοντας ένα σχέδιο ανάπτυξης με τον υπεύθυνο του μαθήματός σας και τον συντονιστή της πρακτικής σας άσκησης από την ομάδα Σταδιοδρομίας και Απασχολησιμότητας.

Με την ολοκλήρωση της ενότητας, θα έχετε το δικαίωμα να προσθέσετε στον τίτλο του πτυχίου σας την ένδειξη "με έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης".

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους English Literature and Publishing (Professional Placement Year) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Bath Spa

25% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
20% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
5% Συνεργάτες επαγγελματίες πρόνοιας και στέγασης
5% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
5% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
5% Επαγγελματίες πληροφορικής

Η αξιολόγηση βασίζεται κυρίως σε εργασίες μαθημάτων. Ανάλογα με τις επιλογές των ενοτήτων σας, οι εργασίες μαθημάτων μπορεί να περιλαμβάνουν χαρτοφυλάκια, δοκίμια, περιοδικά, άρθρα, σχόλια προβληματισμού, παρουσιάσεις σεμιναρίων, συνεργατικά περιοδικά και εκθέσεις. Σε ορισμένες ενότητες θα μοιραστείτε τη δουλειά σας μέσω σύντομων, ανεπίσημων παρουσιάσεων.

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για λογοτεχνία στα αγγλικά

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
IELTS (Academic) 6

Για υπηκόους με θεώρηση, με ελάχιστη βαθμολογία IELTS 5,5 σε κάθε συνιστώσα.

IELTS (Academic) 6

Για υπηκόους με θεώρηση, με ελάχιστη βαθμολογία IELTS 5,5 σε κάθε συνιστώσα.

Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςEnglish Literature and Publishing (Professional Placement Year), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Αγγλική λογοτεχνία και εκδόσεις (έτος επαγγελματικής πρακτικής άσκησης) BA (Hons)

Αγγλία £9250 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9250 έτος 1
Σκωτία £9250 έτος 1
Ουαλία £9250 έτος 1
Channel Islands £9250 έτος 1
Ιρλανδία £9250 έτος 1
EU £16675 έτος 1
Διεθνή £16675 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Bath Spa στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Bath Spa σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Γλώσσες & Λογοτεχνία

  • #46 
  • #56 
  Αγγλικά
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 9 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Bath Spa

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Bath Spa

Το Πανεπιστήμιο Bath Spa βρίσκεται στα αγροτικά περίχωρα της ομώνυμης αγγλικής πόλης, του Bath. Αυτό το ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης είναι υπερήφανο για το γεγονός ότι διαθέτει τους πόρους της σχολής και την πρωτοβουλία να αντιμετωπίζει τους φοιτητές ως άτομα, μαθαίνοντας τα δυνατά και αδύνατα σημεία τους, και έτσι να είναι σε θέση να τους βοηθήσει να βρουν θέσεις εργασίας που ευθυγραμμίζονται με τους στόχους τους. Στον ελεύθερο χρόνο σας, μπορείτε να βρείτε ακαδημαϊκές και κοινωνικές εμπειρίες μέσα από τις περισσότερες από 70 φοιτητικές λέσχες και συλλόγους του Bath Spa.

Λίστα με 240 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Bath Spa - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Σύνθεση φοιτητών του Πανεπιστήμιο Bath Spa

προπτυχιακοί φοιτητές:
7335
μεταπτυχιακοί φοιτητές:
1285
:
8620
Αριθμός φοιτητών που έχουν εγγραφεί σε προγράμματα σπουδών του γνωστικού αντικειμένου "Αγγλική Λογοτεχνία": Ακαδημαϊκό έτος - Εγγραφές φοιτητών σε ισοδύναμο πλήρους φοίτησης που δημοσιεύθηκαν από την Higher Education Statistics Agency (HESA) στις Φεβρουαρίου 2022
 • Why Bath Spa University?
 • LLB (Hons) Law at Bath Spa University
 • Bath Spa University - advice from graduating students
 • BA Theatre, Festival and Event Production
 • Bath Spa University Bus Service

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Αγγλική λογοτεχνία και διατροφή (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
47% 5% 5% £12500 117 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και δημιουργική γραφή (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 15% £16520 134 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
73% 10% 4% £20600 138 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαίδευση και Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
85% 3% 15% £12500 119 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Ψυχολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
66% 5% 8% £12500 121 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία και Δημιουργική Γραφή BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
100% 5% 0% £16520 120 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική γλώσσα και αγγλική λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
88% 0% 10% £12500 122 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική λογοτεχνία και κινηματογράφος BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Reading
(University of Reading)
86% 0% 10% £22350 126 Ρέντινγκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
98% 5% 0% £16520 125 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγγλική Λογοτεχνία/Ιστορία της Τέχνης BA (Hons) Πανεπιστήμιο Oxford Brookes
(Oxford Brookes University)
86% 5% 20% £15950 112 Οξφόρδη Oncampus πλήρους απασχόλησης