Bangor University
Δασολογία MFor
Bangor University - Πανεπιστήμιο Bangor

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Forestry MFor κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Δασοκομία και Δενδροκομία από το Πανεπιστήμιο Bangor για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Δασοκομία και Δενδροκομία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
86 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων γεωργία, τρόφιμα και συναφείς σπουδές

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Δασοκομία και Δενδροκομία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £19000 £21000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £27000 £13500 - £22000 £17000 - £26000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε γεωργία, τρόφιμα και συναφείς σπουδές (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26545 £24000 £26941
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23977 - £29182 £19750 - £29412 £20559 - £31853

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Ποτέ δεν υπήρξε πιο συναρπαστική στιγμή για να εισέλθετε στη δασοκομία ως επάγγελμα. Τα πτυχία μας θα σας προετοιμάσουν για την πρόκληση της διαχείρισης των δασών για τα πολλά οφέλη που προσφέρουν, σε μια εποχή παγκόσμιας περιβαλλοντικής αλλαγής. Τα δάση, ζωτικής σημασίας για το παγκόσμιο οικοσύστημα, καλύπτουν το 30% της παγκόσμιας έκτασης. Η δασοκομία ασχολείται με την κατανόηση και τη βιώσιμη διαχείριση αυτών των δασών προς όφελος της κοινωνίας.

Αυτό το πτυχίο σας παρέχει την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προπτυχιακό μεταπτυχιακό δίπλωμα, δίνοντάς σας τη μοναδική ευκαιρία για μια πολύ πιο εκτεταμένη ερευνητική διατριβή, καθώς και πρόσβαση σε προχωρημένες ενότητες επιπέδου MSc. Το πτυχίο αυτό παρέχει στους φοιτητές τις δεξιότητες, την εμπειρία και τις γνώσεις που απαιτούνται για τη βιώσιμη διαχείρισή τους. Θα σας προετοιμάσει για την πρόκληση της διαχείρισης των δασών για τα πολλά οφέλη που προσφέρουν, σε μια εποχή παγκόσμιας περιβαλλοντικής αλλαγής. Ως το μακροβιότερο τμήμα Δασολογίας στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Πανεπιστήμιο Bangor είναι παγκοσμίως γνωστό για τη διδασκαλία και την έρευνά του σε αυτό το αντικείμενο.

Το πτυχίο MFor είναι διαπιστευμένο από το Institute of Chartered Foresters και παρέχει μερική εκπλήρωση της επαγγελματικής ιδιότητας μέλους. Θα πληρώσουμε επίσης την πρώτη ετήσια φοιτητική σας συνδρομή στο Chartered Institute of Foresters. Βρίσκεται στην όμορφη Βόρεια Ουαλία και θα απολαύσετε τη μάθηση μέσω ενός συνδυασμού διαλέξεων, σεμιναρίων, εργαστηρίων και πρακτικών ασκήσεων, καθώς και επισκέψεων σε ένα ευρύ φάσμα δασών, δασικών εκτάσεων και άλλων ενδιαιτημάτων.

Πραγματοποιούμε εβδομαδιαία μαθήματα πεδίου σε κάθε έτος αυτού του πτυχίου, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να περάσετε χρόνο έξω και να βελτιώσετε τις δεξιότητές σας στην παρατήρηση και τη συλλογή δεδομένων από την αρχή του πτυχίου. Τα εκτεταμένα τοπικά, εθνικά και διεθνή δίκτυά μας και τα ενεργά ερευνητικά μας προγράμματα μας επιτρέπουν να παρέχουμε διδασκαλία υψηλής ποιότητας που αφορά θέματα αιχμής. Συνεργαζόμαστε στενά με οργανισμούς όπως οι Natural Resources Wales, Forestry Commission, Woodland Trust, Forest Research, Institute of Chartered Foresters, Tilhill Forestry, Pryor and Rickett Silviculture και πολλούς άλλους, και παρουσιάζουμε τους φοιτητές μας σε αυτούς.

Διαθέτουμε 82 εκτάρια δασικής έκτασης, πολλά από τα οποία είναι ημι-φυσικά, τα οποία χρησιμοποιούνται για διδασκαλία, φοιτητικές εργασίες και έρευνα. Το αγρόκτημα του Πανεπιστημίου φιλοξενεί επίσης μια σειρά από πειράματα δασοπονίας και έρευνας για τη χρήση γης που παρέχουν εξαιρετικούς μαθησιακούς πόρους.

Τα εκτεταμένα τοπικά, εθνικά και διεθνή δίκτυά μας και τα ενεργά ερευνητικά μας προγράμματα μας επιτρέπουν να παρέχουμε υψηλής ποιότητας διδασκαλία που αφορά θέματα αιχμής,. Συνεργαζόμαστε στενά με οργανισμούς όπως οι Natural Resources Wales, Forestry Commission, Woodland Trust, Forest Research, Institute of Chartered Foresters, Tilhill Forestry, Pryor and Rickett Silviculture και πολλούς άλλους.

Οι φοιτητές και το ακαδημαϊκό προσωπικό μας συνεργάζονται ενεργά με διεθνείς οργανισμούς όπως το Κέντρο Τροπικής Γεωργικής Έρευνας και Ανώτερης Εκπαίδευσης της Κόστα Ρίκα (CATIE), το Κέντρο Διεθνούς Δασικής Έρευνας της Ινδονησίας (CIFOR), το Παγκόσμιο Κέντρο Αγροδασοπονίας (ICRAF) και η Διεθνής Ένωση Φοιτητών Δασολογίας (IFSA).

Οι επιλογές "Έτος πρακτικής άσκησης" και "Έτος διεθνούς εμπειρίας" είναι διαθέσιμες για αυτό το μάθημα. Θα έχετε την ευκαιρία να εξετάσετε πλήρως αυτές τις επιλογές όταν ξεκινήσετε το μάθημά σας στο Bangor και μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για μεταφορά σε μια τέτοια πορεία την κατάλληλη στιγμή. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις επιλογές στην ιστοσελίδα μας και αν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.

Αν δεν έχετε τα απαιτούμενα προσόντα για αυτό το πρόγραμμα σπουδών ή αν επιθυμείτε να επανέλθετε στην εκπαίδευση μετά από ένα διάστημα αποχής από τις σπουδές, τότε το πρόγραμμα Foundation Year μπορεί να είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Παρακαλούμε δείτε Περιβαλλοντική Επιστήμη F90F.

Αναγνωρισμένο από το Ινστιτούτο Ορκωτών Δασολόγων (ICF).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Forestry MFor από Πανεπιστήμιο Bangor

35% Χειριστές διεργασιών, εγκαταστάσεων και μηχανημάτων
35% Επαγγελματίες πληροφορικής
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
0% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
0% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

International Candidates: school leaving qualifications and college diplomas are accepted from countries worldwide (subject to minimum English Language requirements), details at: www.bangor.ac.uk/international/applying/entryrequirements

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Δασοκομία και Δενδροκομία

Απαιτήσεις προσόντων

Pearson BTEC Level 3 National Extended Diploma (πρώτη διδασκαλία από τον Σεπτέμβριο του 2016)

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Δίπλωμα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση

Εξετάζουμε μια σειρά από προσόντα OCR που ισοδυναμούν με 3 A Levels, ή σε συνδυασμό με A Levels ή άλλα προσόντα. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το επίπεδο A Level στις θετικές επιστήμες (ή ισοδύναμο προσόν) με βαθμό Β. Μπορούμε επίσης να θεωρήσουμε τις σχετικές ενότητες του OCR Cambridge Technical ως ισοδύναμο του A Level Science.

Απαιτήσεις για διεθνείς φοιτητές / Απαιτήσεις Αγγλικών

IELTS σκορ ακαδημαϊκών εξετάσεων (παρόμοιες εξετάσεις μπορούν επίσης να γίνουν αποδεκτές)

  • 4.5
  • Foundation / Pathway Courses
  • 5.5
  • Others Pre-masters English 5 month program
  • 5.0
  • Others Pre-masters English 6 month program
  • 4.5
  • Others Pre-masters English 9 month program
  • 6.0
  • Graduate Degrees
  • (no subscore less than 5.5)
  • 6.0
  • Undergraduate Degrees
  • (no subscore less than 5.5)
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςForestry, MFor, εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Δασολογία MFor

Ιρλανδία £9000 έτος 1
Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Bangor

Το Πανεπιστήμιο Bangor ιδρύθηκε το 1884 στο Μπάνγκορ της Ουαλίας και προσφέρει ισχυρή υποστήριξη σε ό,τι αφορά τις ερευνητικές πρωτοβουλίες των φοιτητών. Μερικά παραδείγματα περιλαμβάνουν το Κέντρο Περιβάλλοντος, μια ειδική εγκατάσταση για τη Γλώσσα, και το μεγαλύτερο υπόγειο εργαστήριο ριζών της Ευρώπης στους Βοτανικούς Κήπους Treborth. Επιπλέον, η πανεπιστημιούπολη βρίσκεται λιγότερο από 15 λεπτά μακριά από την προβλήτα Garth Pier on-foot, ένα από τα κύρια μέρη που μπορείτε να επισκεφθείτε στο Bangor.

Λίστα με 463 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Bangor - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

 • Malaysian Psychology students at Bangor University
 • Favourite thing about Bangor University?
 • Student Profile: Maisie - Spanish with International Experience
 • The Bangor Student Experience

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Δασολογία MFor Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
86% 20% 0% - 124 Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τροπική Δασοκομία MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση
Αγροδασοκομία και επισιτιστική ασφάλεια MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Δασοκομία MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση
Αειφόρος τροπική δασοκομία (SUTROFOR) (μάθημα Erasmus Mundus) MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγροδασοκομία PhD Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική δασοκομία MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Αγροδασοκομία και επισιτιστική ασφάλεια μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση
Τροπική δασοκομία (με διεθνή υποτροφία της Κοινοπολιτείας) MSc Πανεπιστήμιο Bangor
(Bangor University)
- - - - - Μπανγκόρ Online μερική απασχόληση