Aberystwyth University
Βιολογία θαλάσσιων και γλυκών υδάτων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 40 αποφοίτους Marine and Freshwater Biology (with integrated year in industry) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Οικολογία και περιβαλλοντική βιολογία από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Οικολογία και περιβαλλοντική βιολογία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
87 /100
40 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Οικολογία και περιβαλλοντική βιολογία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £19000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £27500 £14000 - £22500 £18000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £21866 £19075 £23442
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £18953 - £24799 £14408 - £23761 £18123 - £29056

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο BSc Marine and Freshwater Biology του Πανεπιστημίου Aberystwyth είναι ένα από τα ελάχιστα σε εθνικό επίπεδο που σας παρέχει μια ολοκληρωμένη κατανόηση της βιολογίας, της οικολογίας και των παραγόντων πίεσης που επηρεάζουν αυτά τα στενά συνδεδεμένα οικοσυστήματα από τη λεκάνη απορροής έως τον ωκεανό. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας, δεδομένου ότι υποστηρίζουν μερικά από τα πιο απειλούμενα είδη και ενδιαιτήματα στον πλανήτη.

Το Aberystwyth, που βρίσκεται στην ακτή του κόλπου Cardigan Bay, είναι ένα από τα καλύτερα μέρη στο Ηνωμένο Βασίλειο για να σπουδάσετε θαλάσσια και γλυκού νερού βιολογία. Θα έχετε εύκολη πρόσβαση σε βραχώδεις και αμμώδεις ακτές, εκβολές ποταμών με σημασία για τη διατήρηση, καθώς και σε σχεδόν παρθένα ποτάμια και λίμνες. Ο κόλπος Cardigan Bay φιλοξενεί επίσης τον μεγαλύτερο οικιστικό πληθυσμό ρινοδέλφινων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Σε αυτό το μάθημα θα αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες στις τεχνικές δειγματοληψίας που χρησιμοποιούνται στο υδάτινο περιβάλλον, στην κριτική ανάλυση δεδομένων και βιβλιογραφίας και στην παρουσίαση των ευρημάτων σας σε διάφορους ενδιαφερόμενους. Αυτό θα σας εξασφαλίσει ότι είστε καλά προετοιμασμένοι για επαγγελματικούς ρόλους που επιδιώκουν να κατανοήσουν και να αντιμετωπίσουν τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι οργανισμοί και τα οικοσυστήματα των θαλάσσιων και γλυκών υδάτων. Το μάθημα αυτό είναι διαπιστευμένο από τη Βασιλική Εταιρεία Βιολογίας.

Το διδακτικό μέρος του πτυχίου "Βιολογία της θάλασσας και των γλυκών υδάτων με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία" (C166) είναι πανομοιότυπο με το τριετές αδελφό του πτυχίο BSc Marine and Freshwater Biology (C164). Το έτος στη βιομηχανία πραγματοποιείται στο τρίτο έτος στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό, εποπτεύεται και αξιολογείται και προσμετράται στον βαθμό του πτυχίου σας. Κατά τη διάρκεια του έτους σας στη βιομηχανία, θα πληρώνετε μειωμένα δίδακτρα.

Για να υποστηρίξετε τη μάθησή σας, θα έχετε πρόσβαση σε δύο ερευνητικά σκάφη που θα σας επιτρέψουν να αποκτήσετε πραγματική πρακτική εμπειρία των τεχνικών δειγματοληψίας που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες βιολόγοι θαλάσσιων και γλυκών υδάτων, καθώς και να χρησιμοποιήσετε τα συστήματα ενυδρείων μας για πειραματικές μελέτες θαλάσσιων και γλυκών οργανισμών.

Η εργασία στο πεδίο και τα πρακτικά μαθήματα αποτελούν αναπόσπαστο μέρος του μαθήματος καθ' όλη τη διάρκειά του. Ένα προαιρετικό μάθημα πεδίου με δύο κέντρα στο τελευταίο έτος σπουδών σας, το οποίο επί του παρόντος βρίσκεται στην Πορτογαλία και τη Σκωτία, θα σας επιτρέψει να εντρυφήσετε στη μελέτη της βιολογίας των θαλάσσιων και γλυκών υδάτων πιο μακριά.

Οι απόφοιτοι του Τμήματος Βιολογίας Θαλασσίων και Γλυκών Υδάτων διαθέτουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να σταδιοδρομήσουν σε ένα ευρύ φάσμα επαγγελμάτων, όπως οικολογικές συμβουλές, περιβαλλοντική διαχείριση και διατήρηση, διδασκαλία και επιστημονική δημοσιογραφία. Θα είστε επίσης καλά προετοιμασμένοι για να ακολουθήσετε μια επιστημονική ερευνητική καριέρα, συνεχίζοντας τις μεταπτυχιακές σπουδές σε επίπεδο Μάστερ ή διδακτορικού.

Η ολοκλήρωση ενός έτους στη βιομηχανία θα σας επιτρέψει:

  • να εφαρμόσετε τη μάθηση από τα μαθήματά σας στο εργασιακό περιβάλλον
  • να κάνετε πολύτιμες επαφές στον κλάδο
  • να αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες σχετικές με τον τομέα σπουδών σας
  • να εμπλουτίσετε το τελευταίο έτος σπουδών σας με μια ενισχυμένη εκτίμηση της δυνατότητας εφαρμογής του στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία
  • να βελτιώσετε σημαντικά το βιογραφικό σας σημείωμα και να αυξήσετε τις προοπτικές επιτυχίας σας στην αγορά εργασίας.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Marine and Freshwater Biology (with integrated year in industry) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

25% Επαγγελματίες του χρηματοοικονομικού τομέα
15% Διοικητικά επαγγέλματα
15% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Γραμματεία και συναφή επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διοικητικά επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Οικολογία και περιβαλλοντική βιολογία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςMarine and Freshwater Biology (with integrated year in industry), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Βιολογία θαλάσσιων και γλυκών υδάτων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Επομένως, τα τέλη για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή τέλη από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης για τον κοινό ταξιδιωτικό χώρο.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Βιολογία θαλάσσιων και γλυκών υδάτων (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
87% 5% 10% £18830 129 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία θαλάσσιων και γλυκών υδάτων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
87% 5% 10% £18830 115 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιολογία θαλάσσιων και γλυκών υδάτων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Glascow
(University of Glasgow)
83% 0% 0% - 202 Γλασκώβη Oncampus πλήρους απασχόλησης