Aberystwyth University
Ανθρωπογεωγραφία (με ενσωματωμένο έτος σπουδών στο εξωτερικό) BA (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 35 αποφοίτους Human Geography (with integrated year studying abroad) BA (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Ανθρώπινη Γεωγραφία από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Ανθρώπινη Γεωγραφία.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
94 /100
35 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ανθρώπινη Γεωγραφία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ανθρώπινη Γεωγραφία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £21000 £26500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20000 - £26000 £18500 - £23000 £21500 - £30500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ανθρώπινη Γεωγραφία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25503 £25946 £31907
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21993 - £29503 £21407 - £31949 £25423 - £41399

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το Τμήμα Γεωγραφίας και Επιστημών της Γης του Πανεπιστημίου Aberystwyth είναι ένα από τα πιο καθιερωμένα και έμπειρα τμήματα του είδους του με ισχυρή φήμη για την αριστεία στη διδασκαλία και τη μάθηση. Αυτό το τριετές πτυχίο Bachelor of Arts με άριστα στη Γεωγραφία του Ανθρώπου σας προσφέρει την ευκαιρία να σπουδάσετε γεωγραφία σε μία από τις πιο γραφικές τοποθεσίες της Ευρώπης. Το Τμήμα Γεωγραφίας και Γεωεπιστημών βρίσκεται στην ακτή του κόλπου Cardigan Bay και περιβάλλεται από μια μεγάλη ποικιλία όμορφων περιβαλλόντων, όπως θαλάσσια, βαλτότοποι, ορεινά και λιβάδια, και το Τμήμα Γεωγραφίας και Γεωεπιστημών της Γης βρίσκεται σε μοναδική θέση για να αξιοποιήσει στο έπακρο τα εκπληκτικά τοπία που το περιβάλλουν, παρέχοντάς σας μια καταπληκτική ποικιλία ευκαιριών εργασίας πεδίου και αναψυχής.

Αυτό το πτυχίο θα σας εφοδιάσει με τις δεξιότητες, τις ικανότητες και την τεχνογνωσία που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε και να εμπλακείτε στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η κοινωνία σήμερα. Θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε σε ένα από τα συνεργαζόμενα με εμάς πανεπιστήμια σε όλη την Ευρώπη ή ακόμη και σε χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ο Καναδάς, η Αυστραλία, για να αναφέρουμε μερικές από αυτές. Αυτή θα είναι μια φανταστική ευκαιρία να εξερευνήσετε μια διαφορετική χώρα, να βιώσετε την εμπειρία της μάθησης σε ένα διαφορετικό ίδρυμα και να κάνετε φίλους για μια ζωή.

Ως μια μεγάλη δυναμική γεωγραφική κοινότητα είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα γεωγραφικών ειδικοτήτων, ευκαιριών και διευκολύνσεων: Διαδικασίες λεκάνης απορροής ποταμού, Παγετωνολογία, Βιογεωγραφία, Τεταρτογενείς περιβαλλοντικές αλλαγές, Τρέχουσες τάσεις στους γεωκινδύνους, Αστική βιωσιμότητα, Περιφερειακή ανάπτυξη, Πολιτική και πολιτιστική γεωγραφία, Ευκαιρίες εργασίας πεδίου στη Νέα Ζηλανδία, την Κρήτη, τη Νέα Υόρκη και την Ιρλανδία, Προσφέρουμε στους φοιτητές μας ταξιδιωτικά βραβεία που διατίθενται κάθε χρόνο για να χρηματοδοτήσετε τις δικές σας περιπέτειες (έως 400 λίρες), Θα μάθετε και θα επωφεληθείτε από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας για την ενίσχυση της μάθησης και τα πλήρως εξοπλισμένα εργαστήριά μας με μια σειρά αναλυτικών οργάνων, π.χ. φασματογράφοι μάζας και πυρηνογράφοι, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για εργασίες πεδίου και ανεξάρτητη μελέτη.

Η απασχολησιμότητα ενσωματώνεται σε όλα τα μαθήματα που παρέχουμε. Τα πτυχία μας παρέχουν στέρεες βάσεις για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών σε διάφορους τομείς. Σε μια ταχέως μεταβαλλόμενη παγκόσμια οικονομία, οι απόφοιτοί μας είναι προσαρμοστικοί και ικανοί να αξιοποιήσουν μια σειρά μεταβιβάσιμων δεξιοτήτων, εξασφαλίζοντας ότι είναι πάντα περιζήτητοι.

Τα σύνολα δεξιοτήτων περιλαμβάνουν: Ενισχυμένες μαθηματικές και υπολογιστικές δεξιότητες, Αποτελεσματικές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων και δημιουργικής σκέψης, δεξιότητες τεχνολογίας πληροφοριών, Ικανότητα να εργάζονται ανεξάρτητα και ως μέρος μιας ομάδας, Διαχείριση χρόνου, οργανωτικές δεξιότητες, Δεξιότητες επικοινωνίας, γραπτές και προφορικές, Αυτοκινητοποίηση και αυτοπεποίθηση.

Οι απόφοιτοί μας, για παράδειγμα, έχουν βρει εργασία ως σύμβουλοι περιβάλλοντος, σχεδιαστές, δημόσιοι υπάλληλοι, τοπογράφοι και στην εκπαίδευση, για να αναφέρουμε μόνο μερικά από αυτά.

Διαπιστευμένο από τη Royal Geographical Society (με την IBG) με σκοπό την αναγνώριση της παροχής γεωγραφικών γνώσεων, κατανόησης, δεξιοτήτων, προσεγγίσεων και χαρακτηριστικών που αναμένονται από τους απόφοιτους γεωγραφίας υψηλής ποιότητας.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Human Geography (with integrated year studying abroad) BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

25% Επαγγελματίες των μέσων μαζικής ενημέρωσης
15% Στοιχειώδη επαγγέλματα
15% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Υπηρεσίες φροντίδας και ελέγχου ζώων
5% Επαγγελματίες πληροφορικής
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Ανθρώπινη Γεωγραφία

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 62

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHuman Geography (with integrated year studying abroad), BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ανθρωπογεωγραφία (με ενσωματωμένο έτος σπουδών στο εξωτερικό) BA (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £16520 έτος 1
Διεθνή £16520 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα αρχίσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Περιβαλλοντική γεωγραφία με ένα έτος σπουδών στο εξωτερικό BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Cardiff
(Cardiff University)
- - - £25450 £28200 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρώπινη γεωγραφία και περιβάλλον με έτος πρακτικής άσκησης BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £28800 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Οπτικός πολιτισμός και γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εκπαιδευτικές Σπουδές - Γεωγραφία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Durham
(Durham University)
- - - £23800 - Ντάραμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ανθρωπογεωγραφία και περιβάλλον BA (Hons) Πανεπιστήμιο του York
(The University of York)
- - - £28800 - Γιορκ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £25200 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
- - - £18300 £19500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία και Θεολογία (με έτος θεμελίωσης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
- - - £12500 - Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γεωγραφία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Portsmouth
(University of Portsmouth)
- - - £20200 - Πόρτσμουθ Oncampus πλήρους απασχόλησης