Aberystwyth University
Ιστορία BA (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
60 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Ιστορία

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Ιστορία στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25000 £19000 £22500
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £22000 - £27000 £15500 - £23000 £18500 - £28000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Ιστορία (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £24582 £22856 £27697
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £20570 - £28247 £17647 - £28615 £20983 - £35780

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Το πτυχίο μας στην Ιστορία συνδυάζει το πάθος σας για τη μάθηση του παρελθόντος με δεξιότητες που θα σας εξοπλίσουν για ένα επιτυχημένο μέλλον. Θέλετε να ανακαλύψετε πώς αντέδρασαν οι μεσαιωνικοί αγρότες στον Μαύρο Θάνατο, τον ρόλο των Τυδώρ ως ευρωπαϊκής δυναστείας ή γιατί ο κόσμος ρίχτηκε σε δύο άκρως καταστροφικούς πολέμους τον εικοστό αιώνα; Τότε το πτυχίο μας στην Ιστορία είναι για εσάς.

Αυτό το πρόγραμμα σπουδών σας δίνει την ευελιξία να μελετήσετε από τον Μεσαίωνα έως τη σύγχρονη περίοδο και ένα ευρύ φάσμα θεμάτων όπως η εξουσία, η βία, η μετανάστευση, το φύλο και οι ιδέες, μεταξύ άλλων. Ελάτε να μας ακολουθήσετε σε ένα ταξίδι στην ιστορία.

Παράλληλα με την εκμάθηση νέων και συναρπαστικών πληροφοριών για το παρελθόν, τα πτυχία Ιστορίας μας σας παρέχουν επίσης μια σειρά δεξιοτήτων, από την ανάλυση, τον έλεγχο των γεγονότων και την επικοινωνία μέχρι την κριτική σκέψη και τη συζήτηση. Σε έναν κόσμο όπου η ικανότητα ταχείας αξιολόγησης και ανάλυσης πληροφοριών είναι υψίστης σημασίας, ένα πτυχίο Ιστορίας θα σας εφοδιάσει με τα εργαλεία επιτυχίας για όποια καριέρα κι αν επιλέξετε.

Γιατί να σπουδάσετε Ιστορία στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth;

 • Η ιστορία διδάσκεται στο Aberystwyth από το 1872, καθιστώντας το τμήμα μας το πιο καθιερωμένο στην Ουαλία και ένα από τα σημαντικότερα στη Βρετανία.
 • Η διδασκαλία μας είναι καινοτόμος, βασισμένη στην έρευνα και σχεδιασμένη να σας εκπαιδεύσει στις δεξιότητες της ερμηνείας, της ανάλυσης και της επικοινωνίας - δεξιότητες που εκτιμώνται στον εργασιακό χώρο.
 • Οι θεματικές μας εξειδικεύσεις σας δίνουν τη δυνατότητα να ακολουθήσετε τα ιστορικά σας ενδιαφέροντα από τη μεσαιωνική περίοδο έως σήμερα, καλύπτοντας τέσσερις ηπείρους και αγκαλιάζοντας την πολιτική, κοινωνική, οικονομική και πολιτιστική ιστορία.
 • Επιλέγοντας το Aberystwyth, θα γίνετε μέλος μιας στενής και υποστηρικτικής κοινότητας φοιτητών και προσωπικού και θα έχετε πρόσβαση σε εξαιρετικές εγκαταστάσεις διδασκαλίας και έρευνας.
 • Η δέσμευσή μας να γνωρίσουμε όλους τους φοιτητές μας μας κάνει να ξεχωρίζουμε και είναι αναπόσπαστο μέρος των προγραμμάτων σπουδών μας. Παρέχουμε διδασκαλία σε μικρές ομάδες, συμπεριλαμβανομένων ατομικών φροντιστηρίων και μαθημάτων μόνο σε σεμινάρια, όπως τα μαθήματα δεξιοτήτων και ειδικών θεμάτων.
 • Εκτός από το να μαθαίνετε για το παρελθόν, θα συμμετέχετε ενεργά στη διαδικασία οικοδόμησης νέων αντιλήψεων για την ιστορία. Μελετώντας πρωτογενείς πηγές και συνεργαζόμενοι στενά με τους καθηγητές μας, θα συνεισφέρετε στην ερευνητική μας κοινότητα.
 • Ως φοιτητής της Ιστορίας του Aberystwyth, θα έχετε πολλές ευκαιρίες να αποκτήσετε "πρακτική" εμπειρία και πρόσβαση στους παγκόσμιας κλάσης πόρους που είναι διαθέσιμοι στο Aberystwyth. Σε αυτούς περιλαμβάνεται η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ουαλίας - μία από τις πέντε βιβλιοθήκες πνευματικών δικαιωμάτων του Ηνωμένου Βασιλείου και το κορυφαίο αποθετήριο αρχείων της Ουαλίας.
 • Στο πλαίσιο του πτυχίου σας, θα έχετε την ευκαιρία να σπουδάσετε στο εξωτερικό σε ένα συνεργαζόμενο πανεπιστήμιο, να πραγματοποιήσετε πρακτική άσκηση στον τομέα της πολιτιστικής κληρονομιάς και να σχεδιάσετε τη μελλοντική σας σταδιοδρομία.

Τι θα μάθω;

Κατά τη διάρκεια των τριών ετών σπουδών σας θα αναπτύξετε τα ιστορικά σας ενδιαφέροντα επιλέγοντας κάποια από τα προαιρετικά μαθήματα από το πλήρες φάσμα των θεματικών περιοχών που διδάσκει το τμήμα μας. Επίσης, θα μάθετε και θα εφαρμόσετε ερευνητικές δεξιότητες και μεθόδους που θα σας προετοιμάσουν για την πτυχιακή σας εργασία στο τελευταίο έτος.

Πώς θα διδαχθώ και θα αξιολογηθώ;

Θα διδαχθείτε μέσω διαλέξεων και σεμιναρίων και θα βιώσετε μια ευρεία ποικιλία τρόπων μάθησης και αξιολόγησης, όπως η επίσημη συγγραφή, η παρουσίαση σε μικρές ομάδες, η ανεξάρτητη έρευνα και η εργασία ως μέρος μιας ομάδας, χρησιμοποιώντας τους πιο σύγχρονους πόρους και ψηφιακές πλατφόρμες. Πραγματοποιούμε επίσης ατομικά φροντιστήρια εκθέσεων για όλους τους φοιτητές - κάτι σπάνιο εκτός του Oxbridge - και διαθέτουμε ένα υποστηρικτικό σύστημα προσωπικών καθηγητών, το οποίο παρέχει προσωπική επαφή καθ' όλη τη διάρκεια του πτυχίου σας.

Οι απόφοιτοί μας έχουν επιτύχει να εξασφαλίσουν ένα επάγγελμα σε πολλούς διαφορετικούς τομείς, όπως: εκπαίδευση, δίκαιο, εκδοτική βιομηχανία, εθνική, περιφερειακή και τοπική πολιτική, δημόσια διοίκηση, αστυνομία, ένοπλες δυνάμεις, μέσα μαζικής ενημέρωσης και δημιουργικές βιομηχανίες, επιχειρήσεις και επιχειρηματικότητα.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους History BA (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

35% Συνεργάτες επιστήμης, μηχανικής και τεχνολογίας
10% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Διδάσκοντες επαγγελματίες
10% Διδασκαλία και υποστηρικτικό επάγγελμα για τη φροντίδα των παιδιών
10% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
10% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για αυτό το μάθημα

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 62

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε κάθε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςHistory, BA (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Ιστορία BA (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £16520 έτος 1
Διεθνή £16520 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Aberystwyth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Κοινωνικές & Ανθρωπιστικές Σπουδές

  • #1 
  • #22 
  Ιστορία
  The Guardian Πίνακες Κατάταξης Πανεπιστημίων βάσει Γνωστικού Αντικειμένου
  [Δημοσίευση 09 Σεπτεμβρίου, 2023]
  • #2 
  • #42 
  Ιστορία
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
86% 4% 5% £20600 130 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Bristol
(University of Bristol)
- 4% 3% £26400 172 Μπρίστολ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Hull
(University of Hull)
89% 25% 5% £15400 117 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
93% 5% 9% £16520 126 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
85% 5% 5% £18585 129 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
97% 10% 5% £16520 122 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
74% 5% 3% £21500 145 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Λογοτεχνία και Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο East Anglia
(University of East Anglia)
72% 5% 10% £20600 137 Νόργουιτς Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία BA (Hons) Πανεπιστήμιο Liverpool Hope
(Liverpool Hope University)
96% 15% 10% £12500 125 Λίβερπουλ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Ιστορία (με έτος πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Loughborough
(Loughborough University of Technology)
- - - £22000 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης