Aberystwyth University
Γενετική/Βιοχημεία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 15 αποφοίτους Genetics/Biochemistry (with integrated year in industry) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Γενετική από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Γενετική.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
94 /100
15 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Βιοεπιστήμες

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Γενετική στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £23000 £19000 £23000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £19000 - £27500 £14000 - £22500 £18000 - £28500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Βιοεπιστήμες (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £25877 £23455 £28898
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £21994 - £29834 £18408 - £28926 £22362 - £35849

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επιλέγοντας να σπουδάσετε το τετραετές πτυχίο Bachelor of Science Honours στη Γενετική και Βιοχημεία με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth θα εργαστείτε στην αιχμή αυτού του συναρπαστικού επιστημονικού κλάδου. Πραγματοποιώντας ένα έτος στη βιομηχανία, θα αναπτύξετε τις δεξιότητες και τις γνώσεις που αναζητούν επειγόντως οι εργοδότες. Η γενετική έχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες να βοηθήσει στην κατανόηση και τη θεραπεία γενετικών ασθενειών και στην ανάπτυξη νέων φαρμάκων. Επιπλέον, θα εξερευνήσετε τους γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς και θα αξιολογήσετε τα οφέλη τους για την ανθρωπότητα. Βασιζόμενοι σε μια βάση που περιλαμβάνει βασικές γνώσεις γενετικής και βιοχημείας, σύντομα θα αρχίσετε να εξειδικεύεστε στη γενετική, την ανθρώπινη γενετική, τη γονιδιακή έκφραση, τη φαρμακολογία και το χειρισμό δεδομένων.

Θα μάθετε σε ένα Ινστιτούτο το οποίο έχει κερδίσει το επετειακό βραβείο της Βασίλισσας για την Ανώτατη και Ανώτερη Εκπαίδευση. Ανακαλύπτετε ένα εξαιρετικό περιβάλλον όπου θα περιβάλλεστε από μια μεγάλη ποικιλία πανέμορφων περιβαλλόντων, όπως θαλάσσια, βαλτότοποι, ορεινά, υδάτινα μονοπάτια, λιβάδια και ακτές.

Στο Aberystwyth, δίνουμε μεγάλη έμφαση στις πρακτικές δεξιότητες, έτσι ώστε οι απόφοιτοί μας να γίνουν επαγγελματίες από την πρώτη στιγμή. Θα έχετε πρόσβαση σε εκτεταμένα ερευνητικά και διδακτικά εργαστήρια εξοπλισμένα με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, συμπεριλαμβανομένων εγκαταστάσεων βιοαπεικόνισης, αλληλουχίας DNA υψηλής απόδοσης, πρωτεωμικής, μεταβολωμικής και φασματοσκοπικών πλατφορμών. Εξασφαλίζουμε επίσης ότι οι απόφοιτοί μας έχουν τις δεξιότητες να επικοινωνούν αποτελεσματικά την επιστήμη τους, ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν στις συχνά αμφιλεγόμενες συζητήσεις για τη γενετική. Θα διδάσκεστε από ερευνητικά ενεργό προσωπικό στην αιχμή της γνώσης και θα αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα σπουδών σας με τις γνώσεις, τις ικανότητες και τις δεξιότητες που θα σας επιτρέψουν να σταδιοδρομήσετε σε αυτόν τον συναρπαστικό τομέα της επιστήμης.

Η διδακτέα ύλη αυτού του μαθήματος με το ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία είναι πανομοιότυπη με το αδελφό μάθημα BSc Genetics and Biochemistry (CC48). Η εργασιακή σας εμπειρία πρέπει να είναι συναφής με αυτό το πτυχίο, καθώς θα αξιολογηθεί και θα προσμετρηθεί στον βαθμό του πτυχίου σας. Θα οργανώσετε την εργασιακή σας εμπειρία υπό την καθοδήγηση του διευθυντή μας για την απασχολησιμότητα. Δεν υπάρχει καμία εγγύηση ότι η εργασιακή εμπειρία θα είναι αμειβόμενη. Εάν δεν μπορείτε να βρείτε πρακτική άσκηση, πρέπει να μεταφερθείτε στο αδελφό πρόγραμμα BSc Genetics and Biochemistry CC48). Μην κάνετε κανένα λάθος, θα αναπτύξετε αυτοπεποίθηση και η απόκτηση εμπειρίας στη βιομηχανία θα τονώσει τον ενθουσιασμό σας για το αντικείμενο.

Η ολοκλήρωση ενός έτους στη βιομηχανία θα σας επιτρέψει: να εφαρμόσετε τη μάθηση από το μάθημά σας στο εργασιακό περιβάλλον- να κάνετε επαφές στη βιομηχανία- να αναπτύξετε πρακτικές δεξιότητες που σχετίζονται με τον τομέα των σπουδών σας- να εφαρμόσετε τις πρακτικές δεξιότητες και τις τεχνικές σας γνώσεις μετά την επιστροφή σας στις σπουδές- να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και να προετοιμαστείτε καλύτερα για μια θέση εργασίας μετά την αποφοίτησή σας. Με την επιτυχή ολοκλήρωση αυτού του πτυχίου, θα διαθέτετε τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που είναι απαραίτητα για ένα ευρύ φάσμα σταδιοδρομιών, όπως η βιοϊατρική, η εγκληματολογική επιστήμη, η ανάλυση προφίλ DNA, η κλινική κυτταρογενετική, η γενετική συμβουλευτική και η παραγωγή τροφίμων.

Αναγνωρισμένο από τη Royal Society of Biology με σκοπό την κάλυψη, εν μέρει, των ακαδημαϊκών απαιτήσεων και της εμπειρίας για την ιδιότητα του μέλους και του Chartered Biologist (CBiol).

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Genetics/Biochemistry (with integrated year in industry) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

20% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
10% Προσωπικές υπηρεσίες φροντίδας
10% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Επαγγέλματα εξυπηρέτησης πελατών
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης
5%
5% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Ελάχιστο απαιτούμενο Δασμολόγιο UCAS

To include B in A-level Chemistry.

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Γενετική

Απαιτήσεις προσόντων

Πρέπει να περιλαμβάνει: Α στα Μαθηματικά Α στη Φυσική Οι γενικές σπουδές και η κριτική σκέψη δεν γίνονται δεκτές. Εάν σας γίνει προσφορά, θα πρέπει να επιτύχετε επιτυχία στην πρακτική εξέταση σε όλα τα επιστημονικά μαθήματα που αποτελούν μέρος της προσφοράς.

Το ελάχιστο πρότυπο εισαγωγής μας είναι 38 μονάδες συνολικά, οι οποίες περιλαμβάνουν: 6 στα Μαθηματικά* σε ανώτερο επίπεδο 6 στη Φυσική σε ανώτερο επίπεδο 6 σε ένα τρίτο μάθημα σε ανώτερο επίπεδο *Τα προγράμματα σπουδών "Ανάλυση και προσεγγίσεις μαθηματικών" ή "Εφαρμογές και ερμηνεία" θα γίνονται δεκτά σε υψηλότερο επίπεδο χωρίς προτίμηση.

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6.5

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε συστατικό.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςGenetics/Biochemistry (with integrated year in industry), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Γενετική/Βιοχημεία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης του κοινού ταξιδιωτικού χώρου.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Γενετική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 5% 7% £22100 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Γενετική) με πρακτική άσκηση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοϊατρικές Επιστήμες (Γενετική) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £21470 £23615 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
87% 0% 0% £27200 155 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
82% 5% 10% £22100 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
94% 6% 0% £18830 127 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική/Βιοχημεία (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
94% 0% 10% £18830 133 - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική BSc (Hons) Royal Holloway, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου
(Royal Holloway, University of London)
- - - £26500 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Βιοχημεία και Γενετική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Nottingham
(The University of Nottingham)
87% 5% 0% £27200 147 Νότινγκχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γενετική (συμπεριλαμβανομένου του έτους ίδρυσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- 5% 7% £22100 120 Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης