Aberystwyth University
Επιστήμη δεδομένων (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 25 αποφοίτους Data Science (with integrated year in industry) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Μαθηματικά από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Μαθηματικά.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
97 /100
25 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Επιστήμη υπολογιστών

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Μαθηματικά στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28500 £30000 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24000 - £33000 £20000 - £36500 £26500 - £46500


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Επιστήμη υπολογιστών (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £29155 £26180 £31621
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24658 - £35070 £20109 - £34153 £23238 - £43130

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Η Επιστήμη Δεδομένων είναι ένας συναρπαστικός νέος κλάδος όπου συναντώνται η Πληροφορική και τα Μαθηματικά και οι απόφοιτοι με δεξιότητες στην Επιστήμη Δεδομένων έχουν μεγάλη ζήτηση. Ασχολείται με το πώς μπορούμε να βγάλουμε νόημα από τα terabytes πληροφοριών που συλλέγουν οι υπολογιστές μας καθημερινά. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να προβλέψουμε τι θα θελήσουν να αγοράσουν οι άνθρωποι, ή πού πρέπει να βάλουμε περισσότερα χρήματα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας για να το κάνουμε πιο αποτελεσματικό, ή τους καλύτερους τρόπους αντιμετώπισης της υπερθέρμανσης του πλανήτη. Η ζήτηση αυξάνεται ραγδαία για άτομα που μπορούν να χρησιμοποιούν τους υπολογιστές για να αναλύουν και να αξιοποιούν τα δεδομένα που είναι πλέον διαθέσιμα.

Ένα πτυχίο στην Επιστήμη Δεδομένων είναι το ιδανικό ξεκίνημα για να εργαστείτε σε αυτόν τον τομέα. Η Επιστήμη Δεδομένων στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth διδάσκεται από κοινού από το Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών και το Τμήμα Μαθηματικών και σας παρέχει μια ισχυρή βάση στη βασική θεωρία της Επιστήμης Δεδομένων, καθώς και τις πρακτικές δεξιότητες για να μπορείτε να εφαρμόσετε τη θεωρία αυτή σε αναλύσεις δεδομένων σε πραγματικό κόσμο. Η Επιστήμη Δεδομένων παρέχει τόσο την υποκείμενη μαθηματική κατανόηση όσο και τις πρακτικές δεξιότητες πληροφορικής που απαιτούνται για να είστε σε θέση να σχεδιάζετε και να πραγματοποιείτε αναλύσεις μεγάλων συνόλων δεδομένων και να βγάζετε συμπεράσματα από τα αποτελέσματα.

Ένας επιστήμονας δεδομένων χρειάζεται τόσο μαθηματικές όσο και υπολογιστικές δεξιότητες, οπότε θα μοιράζετε τον χρόνο σας μεταξύ των δύο μαθημάτων. Στο πρώτο έτος, θα εισαχθείτε στον προγραμματισμό, τα λειτουργικά συστήματα και την ανάπτυξη λογισμικού. Οι φοιτητές συμμετέχουν στην ενότητα "Κύκλος ζωής ανάπτυξης λογισμικού", η οποία περιλαμβάνει ένα ομαδικό έργο όπου, αναλαμβάνοντας έναν από τους ρόλους που υπάρχουν στη βιομηχανία, όπως ο διαχειριστής έργου, ο σχεδιαστής ή ο υπεύθυνος διασφάλισης ποιότητας, θα παράγετε ένα λειτουργικό προϊόν λογισμικού. Όλη αυτή η εμπειρία συγκεντρώνεται στο τελευταίο έτος σε ένα μεγάλο ατομικό έργο το οποίο θα πρέπει να εφαρμόζει όλες τις γνώσεις ρεαλιστικής ανάλυσης δεδομένων. Έχετε μια φανταστική ευκαιρία να πάρετε ένα χρόνο άδεια μεταξύ του δεύτερου και του τρίτου έτους για να εργαστείτε σε έναν οργανισμό στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό. Στο τέλος του δεύτερου έτους σας, έχετε ήδη αρκετές γνώσεις και κατανόηση ώστε να συνεισφέρετε ουσιαστικά στην εργασία σας. Οι περισσότεροι φοιτητές διαπιστώνουν ότι επιστρέφουν από το εργασιακό έτος με πολύ βελτιωμένες δεξιότητες, με μεγαλύτερο κίνητρο για μάθηση και με καλύτερη ιδέα για τους τομείς της πληροφορικής που τους ενδιαφέρουν. Οι εργοδότες του βιομηχανικού έτους είναι ποικίλοι και παγκόσμιοι, συμπεριλαμβανομένων των CERN, Walt Disney και GCHQ.

Οι σπουδές σας σε εμάς θα σας εφοδιάσουν με μια σειρά από μεταβιβάσιμες δεξιότητες που εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους εργοδότες. Οι δεξιότητες απασχολησιμότητας είναι ένα επαναλαμβανόμενο θέμα κατά τη διάρκεια του πτυχίου σας. Ο σύμβουλος σταδιοδρομίας που συνδέεται με το τμήμα μας συνεργάζεται στενά μαζί μας για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την κατάλληλη εκπαίδευση σε θέματα βιογραφικού σημειώματος και δεξιοτήτων συνέντευξης, εκπαίδευση σταδιοδρομίας και επισκέψεις από εργοδότες και πρόσφατους αποφοίτους για να σας ενημερώσουν για τις ευκαιρίες που σας περιμένουν μετά την αποφοίτηση. Η εργασία του τελευταίου έτους αποδεικνύει την ικανότητά σας να εργάζεστε ανεξάρτητα (υπό επίβλεψη) και συνδυάζει τις τεχνικές σας δεξιότητες με τις γνώσεις σας στη στατιστική, εφαρμόζοντας την επιστήμη των δεδομένων σε ένα πρακτικό πρόβλημα. Τέλος, θα πρέπει επίσης να περιγράψετε το έργο σας σε μια τελική γραπτή έκθεση διατριβής που παρουσιάζει τα επιτεύγματά σας με επαγγελματικό τρόπο.

Σχεδόν όλες οι εταιρείες εξετάζουν τα δεδομένα που παρέχουν οι πελάτες τους και τα χρησιμοποιούν είτε για τη βελτίωση των υπηρεσιών είτε για σκοπούς μάρκετινγκ. Περιλαμβάνει την εύρεση και ερμηνεία μοτίβων στα μεγάλα δεδομένα και απαιτεί άριστη κατανόηση της στατιστικής και καλές δεξιότητες υπολογιστών. Η έλλειψη εξειδικευμένων επιστημόνων δεδομένων σημαίνει ότι οι απόφοιτοι στον τομέα αυτό αναμένεται να έχουν μεγάλη ζήτηση τα επόμενα χρόνια - μια μελέτη εκτιμά ότι θα χρειαστούν περίπου 200.000 επιστήμονες δεδομένων. Η Επιστήμη Δεδομένων παρέχει εξαιρετική εμπειρία τόσο στη Στατιστική όσο και στην Επιστήμη Υπολογιστών που χρειάζονται οι Επιστήμονες Δεδομένων.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Data Science (with integrated year in industry) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

35% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
25% Διοικητικά επαγγέλματα
10% Συνεργαζόμενοι επαγγελματίες στον τομέα των επιχειρήσεων και των δημόσιων υπηρεσιών
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
5% Επαγγελματίες επιχειρήσεων, έρευνας και διοίκησης

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Κατανομή διαβάθμισης

Οι μαθητές του μαθήματος έλαβαν τους ακόλουθους βαθμούς

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Μαθηματικά

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςData Science (with integrated year in industry), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Επιστήμη δεδομένων (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης για τον κοινό ταξιδιωτικό χώρο.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

 • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Κατατάξεις του πανεπιστημίου Πανεπιστήμιο Aberystwyth σε σχετικές θεματικές κατατάξεις.

Πληροφορική

  • #2 
  • #29 
  Πληροφορική
  CUG The Complete University Guide - Ανά Γνωστικό Αντικείμενο
  [Δημοσίευση 08 Ιουνίου, 2023]

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Πολιτική και Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) Σχολή Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Λονδίνου
(The London School of Economics and Political Science)
- - - £24720 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Κοινωνικές Επιστήμες με Επιστήμη Δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £32100 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων (με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων και ανάλυση BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £20500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Γλωσσολογία με Επιστήμη Δεδομένων (συμπεριλαμβανομένου του έτους πρακτικής άσκησης) BA (Hons) Πανεπιστήμιο του Essex
(University of Essex)
- - - £19500 - Κόλτσεστερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Μαθηματικά για την Επιστήμη Δεδομένων με πρακτική άσκηση BSc BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Brunel
(Brunel University)
- - - £19330 £21260 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Εφαρμοσμένη Πληροφορική BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Wales
(University of Wales)
- - - £13500 - Κάρντιφ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Exeter
(University of Exeter)
83% 5% 10% £27000 160 Έξετερ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιστήμη δεδομένων BSc (Hons) University College του Λονδίνου
(University College London)
- - - £35000 - Λονδίνο Oncampus πλήρους απασχόλησης