Aberystwyth University
Business Information Technology (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)
Aberystwyth University - Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Βασικά Στοιχεία Σπουδών

Κριτικές Σπουδαστών

Παρακάτω μπορείτε να δείτε κριτικές σχετικά με προγράμματα σπουδών από 10 αποφοίτους Business Information Technology (with integrated year in industry) BSc (Hons) κι άλλων προγραμμάτων σπουδών σχετικών με Συστήματα πληροφοριών από το Πανεπιστήμιο Aberystwyth για κάθε μία από τις ερωτήσεις της έρευνας συγκρητικά με τον μέσο όρο για όλα τα προγράμματα σπουδών σε UK σχετικά με Συστήματα πληροφοριών.

Συνολική ικανοποίηση των φοιτητών
85 /100
10 Σύνολο ερωτηθέντων

Βάσει κυρίως δεδομένων από προπτυχιακούς φοιτητές

Η NSS ανατίθεται από το Γραφείο Φοιτητών

μισθός

Μισθός Αποφοίτων Χρήση υπολογιστή

Σημαντικό: Τα παρακάτω στοιχεία για τους μισθούς δεν αφορούν συγκεκριμένα προγράμματα σπουδών, αλλά περιέχουν στοιχεία για όλους τους φοιτητές σε : Συστήματα πληροφοριών στο πανεπιστήμιο. Λόγω της μεθοδολογίας συλλογής δεδομένων τα μισθολογικά δεδομένα βασίζονται κυρίως σε δεδομένα προπτυχιακών φοιτητών.

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £28500 £29000 £34000
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £24500 - £33000 £19000 - £36000 £26500 - £47000


Μισθός όλων των αποφοίτων Ηνωμένου Βασιλείου σε Χρήση υπολογιστή (κυρίως προπτυχιακοί φοιτητές)

  15 μήνες μετά την αποφοίτηση 3 χρόνια μετά την αποφοίτηση 5 χρόνια μετά την αποφοίτηση
Διάμεσος μισθός £26737 £24976 £29266
Εύρος 25-75 εκατοστημόρια £23032 - £31063 £18312 - £32475 £21197 - £39777

Περιγραφή προγράμματος σπουδών

Επιλέγοντας να σπουδάσετε αυτό το πτυχίο Business Information Technology με ενσωματωμένο έτος στη βιομηχανία, θα εντρυφήσετε στον τρόπο με τον οποίο οι επαγγελματίες χειρίζονται την τεχνολογία για να απαντήσουν σε επιχειρηματικά προβλήματα και ταυτόχρονα θα ενισχύσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας με την ευκαιρία του έτους στη βιομηχανία. Με την έκθεση στα βασικά δομικά στοιχεία για την αποδοτικότητα των επιχειρήσεων, θα μάθετε πώς να αναλύετε τις επιχειρηματικές απαιτήσεις και να τις μεταφράζετε σε αποτελεσματικά επιχειρηματικά συστήματα. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του πτυχίου Business Information Technology θα έχετε συγκεντρώσει το φάσμα των βασικών και απαραίτητων δεξιοτήτων και ικανοτήτων που αναζητούν οι εργοδότες αυτού του κλάδου.

Στο Πανεπιστήμιο Aberystwyth, προσπαθούμε να σας προσφέρουμε μια εξαιρετική και αξέχαστη φοιτητική εμπειρία. Θα έχετε πρόσβαση σε ειδικά εργαστήρια Linux, Mac OS X και κεντρικούς διακομιστές. Η απασχολησιμότητα βρίσκεται στο επίκεντρο αυτού του πτυχίου και θα διδάσκεστε από καθηγητές που έχουν στενούς δεσμούς με τη βιομηχανία και τα συνέδρια μηχανικής λογισμικού.

Αυτό το τετραετές πρόγραμμα περιλαμβάνει εισαγωγή στον προγραμματισμό, το επιχειρηματικό περιβάλλον και την ανάπτυξη ιστοσελίδων. Στη συνέχεια θα προχωρήσετε στην ανακάλυψη της μοντελοποίησης δεδομένων, του σχεδιασμού ιστοσελίδων, του ηλεκτρονικού εμπορίου και των εφαρμοσμένων γραφικών, για να αναφέρουμε μερικούς τομείς. Στο τρίτο έτος, θα λάβετε μέρος σε μια πρακτική άσκηση στην οποία θα σας βοηθήσει το τμήμα. Στο τέλος αυτής της πρακτικής άσκησης, θα έχετε τις γνώσεις και την κατανόηση για να συνεισφέρετε ουσιαστικά στο χώρο εργασίας. Το ενθουσιώδες προσωπικό μας θα σας διδάξει μέσω διαλέξεων, σεμιναρίων, φροντιστηρίων, πρακτικών ασκήσεων και ατομικών ή ομαδικών εργασιών.

Οι δεξιότητες απασχολησιμότητας αποτελούν τις βασικές αξίες του πτυχίου μας. Στο πλαίσιο του πτυχίου σας, θα πρέπει να λάβετε μέρος σε ένα Σαββατοκύριακο διαμονής όπου εσείς και άλλοι φοιτητές θα πρέπει να εργαστείτε σε ομάδες για να λύσετε προβλήματα. Η δραστηριότητα αυτή θα ενθαρρύνει και θα βελτιώσει τις δεξιότητές σας στην επικοινωνία, την ανάλυση, τη διαχείριση του χρόνου, την ανεξάρτητη και ομαδική εργασία, την οργάνωση, την εφαρμογή, την έρευνα και τις τεχνικές δεξιότητες. Οι σπουδαστές του Βιομηχανικού Έτους μπορούν να συμμετάσχουν σε ένα Σαββατοκύριακο διαμονής για το δεύτερο έτος που επικεντρώνεται σε δεξιότητες που θα σας βοηθήσουν να βρείτε μια εξαιρετική θέση εργασίας. Αυτές περιλαμβάνουν δεξιότητες βιογραφικού σημειώματος, εξάσκηση σε συνεντεύξεις, δικτύωση με εργοδότες και ανάπτυξη της διαδικτυακής σας παρουσίας.

Το πτυχίο μας, το οποίο αποτελείται από ένα ευρύ φάσμα ενδιαφέρουσων μαθημάτων, σας προετοιμάζει για μια ποικιλία σταδιοδρομιών σε τομείς όπως: Σχεδιασμός λογισμικού, Επικοινωνίες και δικτύωση, Εφαρμογές υπολογιστών, Ανάπτυξη ιστοσελίδων, Συμβουλευτική και διαχείριση πληροφορικής, Ανάλυση και ανάπτυξη συστημάτων, Πωλήσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών, Μάρκετινγκ, Εκπαίδευση.

Διαπιστευμένο από το BCS, the Chartered Institute for IT εξ ονόματος του Engineering Councilγια τη μερική κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered Engineer.

Διαπιστευμένο από το BCS, το Chartered Institute for IT για την πλήρη κάλυψη των ακαδημαϊκών απαιτήσεων για την εγγραφή ως Chartered IT Professional.

Θέσεις εργασίας & προοπτικές καριέρας

15 μήνες μετά την αποφοίτησή τους, οι απόφοιτοι αυτού του μαθήματος ρωτήθηκαν για το τι κάνουν και αν εργάζονται σχετικά με την τρέχουσα εργασία τους και τις προοπτικές τους.

Τρέχουσες θέσεις εργασίας

Απαιτούμενο επίπεδο δεξιοτήτων εργασίας μετά από 15 μήνες

Θέσεις εργασίας των αποφοίτων αυτού του μαθήματος (15 μήνες μετά την αποφοίτηση)

Το παρακάτω παράδειγμα βασίζεται σε όλους τους αποφοίτους Business Information Technology (with integrated year in industry) BSc (Hons) από Πανεπιστήμιο Aberystwyth

60% Επαγγέλματα ειδικευμένων επαγγελμάτων
10% Επαγγελματίες διαχείρισης επιχειρηματικών και χρηματοοικονομικών έργων
10% Διοικητικά επαγγέλματα
5% Διδάσκοντες επαγγελματίες
5% Καλλιτεχνικά, λογοτεχνικά επαγγέλματα και επαγγέλματα μέσων ενημέρωσης
5% Επαγγέλματα πωλήσεων
5% Διευθυντές, διευθυντές και ανώτεροι υπάλληλοι
5% Στοιχειώδη επαγγέλματα
0% Επαγγελματίες σχεδιασμού ιστοσελίδων και πολυμέσων

Βαθμολόγηση & χρόνος μελέτης

Απαιτήσεις εισόδου / Εισαγωγές

Δασμολόγιο UCAS των αποδεκτών φοιτητών για Συστήματα πληροφοριών

Απαιτήσεις αγγλικής γλώσσας

Βαθμός Πρόσθετα Στοιχεία
Cambridge English Advanced
Cambridge English Proficiency
IELTS (Academic) 6

Με ελάχιστο 5,5 σε κάθε στοιχείο.

PTE Academic 55

Με ελάχιστη βαθμολογία 51 σε οποιοδήποτε στοιχείο.

TOEFL (iBT) 88

Με ελάχιστη βαθμολογία στα συστατικά ως εξής: Ακρόαση 21, γραφή 21, ανάγνωση 22, ομιλία 23.

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth προσφέρει ένα πολύτιμο πακέτο υποτροφιών και υποτροφιών για την υποστήριξη των φοιτητών. Ο μακροχρόνιος διαγωνισμός εισαγωγικών εξετάσεων που διοργανώνουμε σημαίνει ότι μπορείτε να λάβετε έως και 2.000 λίρες ετησίως για τα έξοδα διαβίωσης και σπουδών σας. Μπορείτε να το συνδυάσετε αυτό με οποιοδήποτε ή όλα τα άλλα βραβεία μας, για να κάνετε το οικονομικό σας πακέτο πιο πολύτιμο. Τα βραβεία μας περιλαμβάνουν αθλητικές και μουσικές υποτροφίες, υποτροφίες για αποχωρήσαντες από το σχολείο/νέους φροντιστές/απομονωμένους φοιτητές και μια σειρά από βραβεία συγκεκριμένων τμημάτων. Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας για περισσότερες λεπτομέρειες.
Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ποια foundation προγράμματα είναι καλύτερα ώστε να μπορέσετε να συνεχίσετε τις σπουδές σαςBusiness Information Technology (with integrated year in industry), BSc (Hons), εάν δεν πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις όσον αφορά τη βαθμολογία UCAS, τη βαθμολογία στα A Levels ή τις απαιτήσεις γνώσης Αγγλικών.

έξοδα

Δίδακτρα Business Information Technology (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons)

Αγγλία £9000 έτος 1
Βόρεια Ιρλανδία (Ηνωμένο Βασίλειο) £9000 έτος 1
Σκωτία £9000 έτος 1
Ουαλία £9000 έτος 1
Channel Islands £9000 έτος 1
Ιρλανδία £9000 έτος 1
EU £18830 έτος 1
Διεθνή £18830 έτος 1

Πρόσθετες πληροφορίες για τα τέλη

Οι κυβερνήσεις του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ουαλίας επιβεβαίωσαν ότι οι φοιτητές από την ΕΕ που θα ξεκινήσουν τις σπουδές τους το ακαδημαϊκό έτος 2021/22 δεν θα είναι πλέον επιλέξιμοι για το καθεστώς των εγχώριων τελών. Ως εκ τούτου, τα δίδακτρα για τους φοιτητές της ΕΕ θα χρεώνονται σύμφωνα με τα διεθνή δίδακτρα από το 2021/22 και μετά.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι οι Ιρλανδοί υπήκοοι θα εξακολουθήσουν να είναι επιλέξιμοι για το καθεστώς του τέλους διαμονής και για στήριξη από την κυβέρνηση της Ουαλίας στο πλαίσιο της ρύθμισης για τον κοινό ταξιδιωτικό χώρο.

Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών σε ΗΒ

Ενοίκιο £518
Νερό, φυσικό αέριο ηλεκτρισμός, internet (στο σπίτι) £50
Ψώνια σούπερ μάρκετ 81£
Ένδυση £35
Φαγητό έξω £33
Αλκοόλ 27£
Takeaways / παραδόσεις φαγητού £30
Έξοδος / διασκέδαση (εκτός αλκοόλ, φαγητό) £24
Διακοπές και ταξίδια Σαββατοκύριακου 78£
Μετακινήσεις εντός της πόλης £17
Φροντίδα/αθλήματα £20
Χαρτικά / βιβλία £13
Κινητό τηλέφωνο / internet 13£
Καλωδιακή τηλεόραση / streaming £7
Ασφάλιση 51£
Άλλο 1092£
Μέσο κόστος διαβίωσης φοιτητών £95

Το Λονδίνο κοστίζει περίπου 34% περισσότερο από τον μέσο όρο, κυρίως λόγω του ότι το ενοίκιο είναι 67% υψηλότερο από τον μέσο όρο άλλων πόλεων. Για τους φοιτητές που διαμένουν σε σπουδαστικές εστίες, το κόστος του νερού, του φυσικού αερίου, του ηλεκτρικού ρεύματος, του wifi περιλαμβάνεται γενικά στο ενοίκιο. Οι φοιτητές σε μικρότερες πόλεις, όπου η διαμονή βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια/ποδήλατο, το κόστος μεταφοράς τείνει να είναι σημαντικά μικρότερο.

Πώς να υποβάλλετε αίτηση

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων:

1 Ιανουαρίου 2025

Αυτή είναι η προθεσμία για τη συμπλήρωση και αποστολή των αιτήσεων για το συγκεκριμένο κύκλο σπουδών. Εάν το πανεπιστήμιο ή το κολέγιο έχει ακόμη διαθέσιμες θέσεις, μπορείς να υποβάλεις αίτηση μετά την ημερομηνία αυτή, αλλά η αίτησή σου δεν είναι εγγυημένο ότι θα εξεταστεί.

Πιθανοί Πόντοι Εισαγωγής:

  • έτος 1 (Προεπιλεγμένο σημείο εισόδου)

Κατατάξεις του Πανεπιστήμιο Aberystwyth στις κορυφαίες βρετανικές και παγκόσμιες κατατάξεις.

Προβολή του συνόλου των 25 πανεμιστημιακών κατατάξεων του Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Σχετικά με το Πανεπιστήμιο Aberystwyth

Το Πανεπιστήμιο Aberystwyth (Aber) ιδρύθηκε το 1872 στο Aberystwyth της Ουαλίας. Αυτό το πανεπιστήμιο έχει κερδίσει μια εντυπωσιακή σειρά από βραβεία σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων διδασκαλίας και της απασχολησιμότητας των μεταπτυχιακών φοιτητών. Είτε σας αρέσει να περπατάτε στην παραλία είτε να επισκέπτεστε το ιστορικό κέντρο της πόλης, το Aberystwyth αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή για όσους φοιτητές αναζητούν ένα ήσυχο μέρος για να επικεντρωθούν στους ακαδημαϊκούς τους στόχους.

Λίστα με 383 Προγράμματα Σπουδών Bachelor και Master του Πανεπιστήμιο Aberystwyth - Κατάλογος για Προγράμματα Σπουδών

Πού διδάσκεται αυτό το πρόγραμμα

Main Site (Aberystwyth)
map marker Προβολή χάρτη

Παρόμοια μαθήματα

Πρόγραμμα Πανεπιστήμιο Φοιτητική satis­παράταξη Άνερ­γοι Εγκατέ­λειψαν Δίδακτρα (Διεθνείς­) Χρέωση UCAS Πόλη
Business Information Technology (με ολοκληρωμένο έτος στη βιομηχανία) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία επιχειρηματικών πληροφοριών, συμπεριλαμβανομένης της επαγγελματικής εμπειρίας BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Queen's του Μπέλφαστ
(Queen's University of Belfast)
79% 0% 5% £20800 152 Μπέλφαστ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Επιχειρήσεων Πληροφορικής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Επιχειρηματικών Πληροφοριών με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
85% 10% 5% £16085 114 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Business Information Technology (με ολοκληρωμένο έτος θεμελίωσης) BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Aberystwyth
(Aberystwyth University)
- - - £18830 - - Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Επιχειρήσεων Πληροφορικής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Birmingham City
(Birmingham City University)
85% 10% 5% £16085 114 Μπέρμιγχαμ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Επιχειρήσεων Πληροφορικής BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
76% 0% 10% - 148 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Τεχνολογία Επιχειρησιακών Πληροφοριών με ένα έτος στη Βιομηχανία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο του Kent
(University of Kent)
76% 0% 10% - 148 Καντέρμπερι Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και ψηφιακή τεχνολογία με έτος θεμελίωσης BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - £15860 - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης
Επιχειρήσεις και ψηφιακή τεχνολογία BSc (Hons) Πανεπιστήμιο Sheffield Hallam
(Sheffield Hallam University)
- - - - - Σέφιλντ Oncampus πλήρους απασχόλησης